Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És HÁT DETTTTTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! Fantasztikus 😊
Azt hiszem a legjobb játékost választottam kedvencemnek 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
"Dunaferr:
Bojana Radulovics 11 (4), Bernadett Ferling 4, Anita Bulath 3, Barbara Balogh 2, Zsuzanne Pavlikne Lovasz 2, Ibolya Mehlmann 1, Gabriella Kindl 1, Melinda Vencze 1."
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
De kicsit zavar azért, hogy a többieknek miért nem ment jobban? (Már, ha a góllövõ listát nézem.) Kíváncsi vagyok a meccsre!
Dunaferr a legjobb!!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
hát ezt elég simán hozták, úgy ahogy kell.
10-el vazetnek és 5 perc van hátra kb... ha hozzá veszük, hogy az elsõ meccset is nyerték, akkor nyugodtan ki leht mondani, hogy tovább léptek.
Remélem honlap valahol figyelemmel lehet kisérni a Fradi meccset is.
DUNAFERR FOREVER!!!
indexrõl való info.
Ja és a Debrecen is tovább lépett.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
úgy játszanak, ahogy kell reméljük õk nem maradnak bent a 2. félidõben
és elkezdhetem elõ keresni a nyugtatókat...
az alábbi oldalon is lehet figyelemmel kisérni az eredményt.
http://www.handball.no/kamputvikling.asp
Idõ Eredmény Góllövõk
5. perc: 1-3 Elena K., Kenyeres Fanni, Balogh Bea
cornexikezilabda.hu
Nis -Vác félidõ: 14-13 oda
de most már lehet figyelni még egy oldalt, mivel a cori meccs 19:00-kor kezdõdõt
Dunaferr played very well, but only while Radulovics was on court. I thought she was out of shape and had retired mentaly, but this was actually her best match against Slagelse ever! Great goals, great assists and more important a minimum of errors. Leganger was good in first half, whilst Sirina owned second half. For Slagelse only Melgård played well - especially in defence! So well done by Dunaferr, but for some reason I was never really nervous that Slagelse would loose.
Ez szintén egy dántól származik.
to bad she is not still on the NT for hungari!
she is like a machine, she just keeps scoring and scoring
she is very impressive, one can only envy Dunaferr
for having such a class player!"
dániából
de látom olasz horvát is nekünk szorított
sztem mindenki utálja õkat
talán még Dániában is
20. p.: 7-9
6. p.: 2-2
Azt hisszem azért még a többi csapatnak is lehet drukolni.
Meg ugye a 2. végén mit keres a pályán sétálva az edzõ amikor még idõntúli szabaddobás van...
Asszem ezeknél undorítóbb és unszimpatikusabb csapat nincs a világon, remélem 2 hét múlva még idegesebbek lesznek <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!