Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Félidõben:
Magyarország-Németország 18-13.
10. perc 1:7
20. perc 7:11
Az elõzõ fordulóban a Viborg 6-tal kikapott otthon a Krimtõl, a Larvik meg nyert a spanyoloknál, akik meg most csak 3-mal kaptak ki Ljubljanában.
Innen várható esetleges továbbjutásunk esetén az ellenfél a 4-be jutásért. Nem irigylem magunkat...
Nemsokára kezdõdik az Aalborg-Skopje meccs (negyedóra).
DUNAFERR FOREVER!!!
A heteseket meg dobassuk már Temes Bernivel!!!!!!!!!+ ha nem megy a lövõknek, had lõjön Õ is.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
beszarás, de ez egy simán nyerhetõ meccs volt.
elég sok hibával játszottunk.
de a sporik... tudtam a végeredményt, de akkor is lázadoztam a tv elõtt egy-egy ítéletük után.
ahogy azt isthy is íta, gabcát, bulit, bokit osztották nagyon keményen! az semmi... ááá, mind1.
mindent egybevetve bíztató eredmény!
itthon el kell picsázni õket! 😉
leganger és anja nálam az a kategória, ha meglátom a fejüket, már idegbajos leszek!
boki parádézott! mint régen.
öröm volt nézni! és nagyon jó százalákkal lõtt, és nem is volt teljes meccsen pályán! (mondjuk nem is bírná😄)
szal szép volt csajok.
gyõrnek a +szerzett 2 ponthoz gratulálok csak, kapjátok össze magatokat!
monával mi a helyzet?
Hát nyertünk, van 2 pontunk.
Nos a BL elõtt nevettem rajta, hogy ezt is tanulni kell. Pedig ez így van. Tanulni kell, és Mi most tanuljuk. Így visszatekintve, jobb lett volna ha tavaly bejutunk és pofozógépet játszunk, mert akkor
1,Lenne némi rutinunk
2,Megkíméltük volna magunkat a Fehérvári borzalomtól.
Azt mindjárt leszögezem, hogy a csapat ennél LÉNYEGESEN többet tud. Nem kell itt hibákat keresni(edzõ, játékos stb), egy szimpla hullámvölgyben vagyunk. Jelen pillanatban azt nem tudom hogy hol tartunk a völgyben. Hegymenetben vagy még lefelé. Mindkettõnek van realitása.
Orsi nagyon hiányzik. Az Õ labdaszerzései, indulásai. Ez meccsenként 5-8 gól minusz. Az átlövõink nagyon harmatosak. A beállósokra így könnyebben figyelnek az ellenfelek hisz a balszélt eleve feladjuk(nincs szélsõnk). A jobbszél formán kívül van. A mostani ETO játékát nézve csak Görbe és a beállósok kapcsolatát kell megszüntetni és kész a terített betli támadásban.
A szurkolás meg kb az NBI színvonalát sem érte el.Ez vonatkozik ránk is és az ülõ nézõkre is. Ahhoz a pokolhoz képest amit a Lipcse és a D.ferr kapott jún.1én ez egy "meghitt baráti" találkozó volt😞Úgy látszik a közönségnek is tanulni kell a BL-t.
Nagyon megbecsülöm ezt a 2 pontot, mert ha a csapat játéka nem javul óriásit,
akkor sajnos nem sansztalan ,hogy ez lesz az összpontszámunk.Ez pedig egy Magyar Bajnokhoz méltatlan lenne.
Itt van példának a D.ferr. Semmivel nem erõsebb a kerete, sõt inkább gyengébb, mégis emelt fõvel jöhetnek haza Dániából. Szóval nem hiszem , hogy a játékosállománnyal lenne a gond.Sokkal inkább a fejekben kellene rendet tenni.
Ha én edzõ lennék, most lapot húznék 19re😊)))
Szerda estig kimenõt adnék a csapatnak, töltõdjenek fel, mert labdaundorban szenved a társaság, pedig most jön még a java.
1biztos én továbbra is szeretem a csapatot, és megyünk mindenhova. Megpróbálunk mindent, "oszt lesz ami lesz".
HAJRÁ GYÕR!!!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztem Melgaardot akartál írni
A sportdiplomáciánkról már értekeztünk párszor, nem akarok ismét véleményt nyilvánítani, mert csak felhúznám magam
DUNAFERR FOREVER!!!
Jahh, bár nem hiszem, hogy a két litván bíró a norvég ellenõrrel az Anjáék elleni itthoni meccsen minket fog pártolni, ez maga lenne a csoda.
Nektek nagyon hiányzik, hogy tavaly nem szereztetek rutint a BL-ben, meg ugye a sérülések miatt is rossz a helyzet. Még bármi megtörténhet! Tegnap elég gyengén ment a játék, de így is behúztátok az a lényeg. Persze a továbbjutáshoz lényeges javulás kell, többeknek fel kell nõni a feladathoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos én a Dunaferr meccsét sikeresen átaludtam :-(
Az ETO meccsét pedig (minõ meglepetés) az m2 adja hajnali fél 2-tõl szintén felvételrõl.
No comment...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Kis szerencsével és kisebb "hazai pályával" pontot mindenképpen szerezhettünk volna. Sikerült dobnunk 7 kapufát amihez Legangernek köze nem volt (õk sajnos csak 4-et dobtak). A kedves játékvezetõk pedig ítéltek 2 nevetséges 7-est nekik és szintén két röhejes kiállítás volt nálunk (Bulié az 1. félidõben és Gabca második 2 perce). Arról nem beszélve, hogy náluk valahogy ugyanaz a szabálytalanság nem volt 2 perc, pedig amit Gabcával és Bulival mûveltek az néha vérlázító volt (kétkezes lökés a levegõben, kétkezes ütés karra lövés közben a levegõben, arcra mért ütés). Melgaard valami hihetetlen brutális dolgokat mûvelt néha, de Lungu sem volt piskóta. De még így is, ha kevesebbet hibázunk meg lehetett volna (kérdés hagyták volna-e az "illetékesek"). Sajnos több technikai hiba és pontatlanság is volt, de egy ilyen feszült meccsen ez elõfordul.
Az elsõ és második félidei eseményeket már véleményeztem, csupán egy adalék: tisztán látszik, hogy amikor Popovics rálõtte az idõntúlit a háttérben Anja sétál át a pályán valahol a pálya közepén. A csapata pedig méltó hozzá viselkedésben.
Nagyon remélem ezt az undorító szemét bandát megleckéztetjük itthon, mert nagyon megérdemlik.
Gratulálok a csajoknak, nagyot játszottak, minden dícséretet megérdemelnek!!! <#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
De ez a Vestergaard egy állat.
Meg ez a Petrovic is milyen arrogáns holott rém gyengén játszott.
Ezt a meccset a kapus és a bírók hozták nekik.
A végén meg amit Anja mûvel, ha jól értem besétált a pályára és amig erre figyeltûnk ellõték.
Érdemes lenne óvni nem azért hogy eredménye van de lássák már, hogy nem mindent tehetnek meg.
A Gyõr meg mintha a szokásos BL fóbiájában szenvedne. Sajnos úgy tûnik, hogy jelen helyzetben ha nem is két jobb, de két jobban játszó és tapasztaltabbnak tûnõ csapat van a csoportjában. De remélem, csak úgy tünik. Egy eégszséges teljes kerettel felálló Gyõr tovább kell, hogy jusson. Dehát Görbe helyzete is kérdéses (köldöksérv?)
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
"M1 23:55 Telesport
ZRK Knjaz Milos - Dunaferr NK
Nõi kézilabda Bajnokok Ligája mérkõzés "
"2006. 01. 21. szombat 14:15 óra:
Aalborg DH - Gyõri Graboplast ETO KC"
Sajnos, errõl nem látok semmiféle jelzést, hogy mûsorba kerülne.😞
Megint kitesznek magukért.<#schmoll2>#schmoll2>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A többi csapatunk, szerencsére, továbbjutott, ezért mindenképpen gratulálok nekik!<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Várhatják a köv. kört!😊
Azt gondolom, kicsivel kevesebb bírói támogatás nélkül, a ziccereket értékesítve, valamint kicsivel jobb kapusteljesítménnyel ez a meccs nyerhetõ lett volna.
De természetesen így is nagyszerû eredmény, amibõl meríteni lehet.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
"Kacsaide,kacsaoda:
http://www.dr.dk/Sporten/Haandbold/2006/01/13/171811.htm
(FCK megvette a Sved kapust aki Palingert fogja valtani,mivel Palinger hazater 1 szezon utan.)"
Ritával mi lehetett?