Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Igen, de ez egyelõre elérhetetlen álom, még a mi meccseinket sem hajlandók adni! <#violent><#gun>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hát ez is egy olyan meccs, amit szívesen megnéznék... kár, hogy nincsenek olyan összefoglalók, mint a fociánál. Az is már jó lenne, és gondolom sokoan kiváncsiak lennének ilyen meccsekre is.

Isthy
14-13 a szünetben az Aalborgnak

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Megegyeztünk! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Tudod mit? Kapjanak ki, de az eb-n a csoportból jussanak tovább, minnél jobb eredménnyel és minnél tovább.

Isthy
Csak végre nyerjünk már egyet, mert a félidõben eddig is mindig mi vezettünk a végén meg kikaptunk 1-gyel

DUNAFERR FOREVER!!!

indexrõl:
Félidõben:
Magyarország-Németország 18-13.

Most megint a Skopje vezet. hát az biztos, hogy nagyon jó csapat...

Isthy
Eddig a Skopje szinte végig vezetett, most 9-9 az állás Aalborgban

DUNAFERR FOREVER!!!

Félidõ: 11:16

Madeira - FTC
10. perc 1:7
20. perc 7:11

Isthy
Egy érdekes eredmény: Larvik-Viborg 23-31 (13-16)
Az elõzõ fordulóban a Viborg 6-tal kikapott otthon a Krimtõl, a Larvik meg nyert a spanyoloknál, akik meg most csak 3-mal kaptak ki Ljubljanában.
Innen várható esetleges továbbjutásunk esetén az ellenfél a 4-be jutásért. Nem irigylem magunkat...

Nemsokára kezdõdik az Aalborg-Skopje meccs (negyedóra).

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Igen, Mi is ebben bízunk, no meg abban hogy felébred a jobb szél, és Bradeanu(akivel nem voltam elégedetlen tegnap sem) még egy kicsit többet tesz hozzá.
A heteseket meg dobassuk már Temes Bernivel!!!!!!!!!+ ha nem megy a lövõknek, had lõjön Õ is.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Ez bíztató, végre valami jó hír is nektek. Persze az elveszett formáját meg kéne találnia valahogy, reméljük sikerül.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez korrekt értékelés volt. Egyetértek, nincs mit hozzáfûzni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem az, de nem is kellett, hogy az legyen, mert a házimozim tudja a DivX-et. Ha meg csinálni akarok arra ott a gép.

DUNAFERR FOREVER!!!

jogos, de szaraxik a shiftem, így hajlamos vagyok lustulni...

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Hege eto
Elvileg hétvégén játszhat

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
egyetértek

de irjuk már nagybetûvel õket

megérdemlik

Leganger tepsifejét énis utálom
Ez szép volt!!!

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

megnéztem a felvételt...
beszarás, de ez egy simán nyerhetõ meccs volt.
elég sok hibával játszottunk.
de a sporik... tudtam a végeredményt, de akkor is lázadoztam a tv elõtt egy-egy ítéletük után.
ahogy azt isthy is íta, gabcát, bulit, bokit osztották nagyon keményen! az semmi... ááá, mind1.
mindent egybevetve bíztató eredmény!
itthon el kell picsázni õket! 😉
leganger és anja nálam az a kategória, ha meglátom a fejüket, már idegbajos leszek!
boki parádézott! mint régen.
öröm volt nézni! és nagyon jó százalákkal lõtt, és nem is volt teljes meccsen pályán! (mondjuk nem is bírná😄)

szal szép volt csajok.

gyõrnek a +szerzett 2 ponthoz gratulálok csak, kapjátok össze magatokat!
monával mi a helyzet?

Hege eto
Hogy láttuk?😊
Hát nyertünk, van 2 pontunk.
Nos a BL elõtt nevettem rajta, hogy ezt is tanulni kell. Pedig ez így van. Tanulni kell, és Mi most tanuljuk. Így visszatekintve, jobb lett volna ha tavaly bejutunk és pofozógépet játszunk, mert akkor
1,Lenne némi rutinunk
2,Megkíméltük volna magunkat a Fehérvári borzalomtól.

Azt mindjárt leszögezem, hogy a csapat ennél LÉNYEGESEN többet tud. Nem kell itt hibákat keresni(edzõ, játékos stb), egy szimpla hullámvölgyben vagyunk. Jelen pillanatban azt nem tudom hogy hol tartunk a völgyben. Hegymenetben vagy még lefelé. Mindkettõnek van realitása.
Orsi nagyon hiányzik. Az Õ labdaszerzései, indulásai. Ez meccsenként 5-8 gól minusz. Az átlövõink nagyon harmatosak. A beállósokra így könnyebben figyelnek az ellenfelek hisz a balszélt eleve feladjuk(nincs szélsõnk). A jobbszél formán kívül van. A mostani ETO játékát nézve csak Görbe és a beállósok kapcsolatát kell megszüntetni és kész a terített betli támadásban.
A szurkolás meg kb az NBI színvonalát sem érte el.Ez vonatkozik ránk is és az ülõ nézõkre is. Ahhoz a pokolhoz képest amit a Lipcse és a D.ferr kapott jún.1én ez egy "meghitt baráti" találkozó volt😞Úgy látszik a közönségnek is tanulni kell a BL-t.
Nagyon megbecsülöm ezt a 2 pontot, mert ha a csapat játéka nem javul óriásit,
akkor sajnos nem sansztalan ,hogy ez lesz az összpontszámunk.Ez pedig egy Magyar Bajnokhoz méltatlan lenne.
Itt van példának a D.ferr. Semmivel nem erõsebb a kerete, sõt inkább gyengébb, mégis emelt fõvel jöhetnek haza Dániából. Szóval nem hiszem , hogy a játékosállománnyal lenne a gond.Sokkal inkább a fejekben kellene rendet tenni.
Ha én edzõ lennék, most lapot húznék 19re😊)))
Szerda estig kimenõt adnék a csapatnak, töltõdjenek fel, mert labdaundorban szenved a társaság, pedig most jön még a java.
1biztos én továbbra is szeretem a csapatot, és megyünk mindenhova. Megpróbálunk mindent, "oszt lesz ami lesz".
HAJRÁ GYÕR!!!!!

Breki33
de nem divx-es ugye?
Isthy
Igen, asztali: Panasonic DMR-ES10-es. Amire nekem kell tökéletesen megfelel.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az átejtés nekem is tetszett, vissza is néztem többször <#vigyor2>

Sztem Melgaardot akartál írni

A sportdiplomáciánkról már értekeztünk párszor, nem akarok ismét véleményt nyilvánítani, mert csak felhúznám magam

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
"Még szerencse, hogy a meccsek felét itthon kell lejátszani."

Jahh, bár nem hiszem, hogy a két litván bíró a norvég ellenõrrel az Anjáék elleni itthoni meccsen minket fog pártolni, ez maga lenne a csoda.

Nektek nagyon hiányzik, hogy tavaly nem szereztetek rutint a BL-ben, meg ugye a sérülések miatt is rossz a helyzet. Még bármi megtörténhet! Tegnap elég gyengén ment a játék, de így is behúztátok az a lényeg. Persze a továbbjutáshoz lényeges javulás kell, többeknek fel kell nõni a feladathoz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
asztali?

amúgy nem értem mi a jó nekik ebben
Néztétek a fiúk statisztikáját a szlovén meccsen? Ilyés volt megint a legeredményesebb és tegnap Nagy Laci 6ot vágott. Az NSO dicsérte Törõt és Gált is. Mi van Laluskával? Nem lött gólt. Azt gondoltam, mivel a leonban játszik msot majd bártabban és pontosabban fog lõni. Talán majd az eb-n...

Sajnos én a Dunaferr meccsét sikeresen átaludtam :-(
Isthy
A Dferr meccset akkor adják amikor írtad, sajna még valszeg nem érünk haza Arandelovacról, de már van DVD íróm, amivel közvetlenül tudok TV-rõl rögzíteni :-)))

Az ETO meccsét pedig (minõ meglepetés) az m2 adja hajnali fél 2-tõl szintén felvételrõl.

No comment...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is néztem, de jobbnak láttam ha a vélemény nyilvánításom elõtt alszok egyet rá ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Megnézve a meccset és aludva egyet rá:

Kis szerencsével és kisebb "hazai pályával" pontot mindenképpen szerezhettünk volna. Sikerült dobnunk 7 kapufát amihez Legangernek köze nem volt (õk sajnos csak 4-et dobtak). A kedves játékvezetõk pedig ítéltek 2 nevetséges 7-est nekik és szintén két röhejes kiállítás volt nálunk (Bulié az 1. félidõben és Gabca második 2 perce). Arról nem beszélve, hogy náluk valahogy ugyanaz a szabálytalanság nem volt 2 perc, pedig amit Gabcával és Bulival mûveltek az néha vérlázító volt (kétkezes lökés a levegõben, kétkezes ütés karra lövés közben a levegõben, arcra mért ütés). Melgaard valami hihetetlen brutális dolgokat mûvelt néha, de Lungu sem volt piskóta. De még így is, ha kevesebbet hibázunk meg lehetett volna (kérdés hagyták volna-e az "illetékesek"). Sajnos több technikai hiba és pontatlanság is volt, de egy ilyen feszült meccsen ez elõfordul.
Az elsõ és második félidei eseményeket már véleményeztem, csupán egy adalék: tisztán látszik, hogy amikor Popovics rálõtte az idõntúlit a háttérben Anja sétál át a pályán valahol a pálya közepén. A csapata pedig méltó hozzá viselkedésben.
Nagyon remélem ezt az undorító szemét bandát megleckéztetjük itthon, mert nagyon megérdemlik.

Gratulálok a csajoknak, nagyot játszottak, minden dícséretet megérdemelnek!!! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
hát igen amikor átejtette "legönger"-t nagyon jóleseet.

De ez a Vestergaard egy állat.

Meg ez a Petrovic is milyen arrogáns holott rém gyengén játszott.

Ezt a meccset a kapus és a bírók hozták nekik.

A végén meg amit Anja mûvel, ha jól értem besétált a pályára és amig erre figyeltûnk ellõték.
Érdemes lenne óvni nem azért hogy eredménye van de lássák már, hogy nem mindent tehetnek meg.
A Dunaferr tegnapi eredménye, figyelembe véve, hogy dán csapat ellen DÁniában (különösen a Slagelse ellen) milyen feltételekkel és körülmények között kell általában játszani, mindenképpen tiszteletre méltó és biztató. Még szerencse, hogy a meccsek felét itthon kell lejátszani.

A Gyõr meg mintha a szokásos BL fóbiájában szenvedne. Sajnos úgy tûnik, hogy jelen helyzetben ha nem is két jobb, de két jobban játszó és tapasztaltabbnak tûnõ csapat van a csoportjában. De remélem, csak úgy tünik. Egy eégszséges teljes kerettel felálló Gyõr tovább kell, hogy jusson. Dehát Görbe helyzete is kérdéses (köldöksérv?)

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

kaloz174
Következõ Dunaferr-meccs közvetítés:
"M1 23:55 Telesport
ZRK Knjaz Milos - Dunaferr NK
Nõi kézilabda Bajnokok Ligája mérkõzés "

"2006. 01. 21. szombat 14:15 óra:
Aalborg DH - Gyõri Graboplast ETO KC"
Sajnos, errõl nem látok semmiféle jelzést, hogy mûsorba kerülne.😞

Megint kitesznek magukért.<#schmoll2>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Nekem Boki harcossága tetszett a legjobban. Pedig a dánok õt sem kímélték.

A többi csapatunk, szerencsére, továbbjutott, ezért mindenképpen gratulálok nekik!<#taps><#taps><#taps>
Várhatják a köv. kört!😊

No, bíró témába nem megyek bele sosem, én általában máshogy látom a dolgot mint a többség😉 Egyébként jó kis meccs volt (meg a hétvége is jó volt, Loki, Cornexi), Boki egyszerûen hihetetlen😊 Az ETOval meg nekem semmi bajom, rém gyenge meccs volt, de legalább megvan. Remélem csak kis hullámvölgy, akkor meg nem is jött rosszkor😊 (persze lehetnék pesszimistább is de nem akarok, majd meglátjuk)

kaloz174
Mivel volt DO-online, én azt nem bírtam kihagyni!😊 Ennek alapján aztán különösen érdekelt a felvétel. De szvsz akár mennyit néznénk, akkor sem jönnénk rá, hogy a spanyolok miért szórták ki a mieinket, több esetben. <#boxer>

Látom nem csak én néztem😊 (Nem is olvastam fórumot azóta, hogy ne tudjam a végeredményt😊

kaloz174
Akkor végre sikerült a TV-seknek a Dunaferr-meccset is leadni végre.
Azt gondolom, kicsivel kevesebb bírói támogatás nélkül, a ziccereket értékesítve, valamint kicsivel jobb kapusteljesítménnyel ez a meccs nyerhetõ lett volna.
De természetesen így is nagyszerû eredmény, amibõl meríteni lehet.

most nem tudom, hogy a cikk írja, hogy Kati hazatér, vagy csak abból következtettek erre, hogy leszerzõdtettek egy másik kapust?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

popay írta dferr fórumban:

"Kacsaide,kacsaoda:
http://www.dr.dk/Sporten/Haandbold/2006/01/13/171811.htm
(FCK megvette a Sved kapust aki Palingert fogja valtani,mivel Palinger hazater 1 szezon utan.)"

Breki33
Azért a fiúknak egy meccset kéne már nyerni
Köszönöm!

kaloz174
Mármint Boki.😊
Ritával mi lehetett?

kaloz174
Elég nehezen jött össze. Remélem, majd Hegéék mesélnek, hogy látták.

kaloz174
Mitha valahol az olvastam, vagy hallottam volna, hogy az elején, 20 percig nem játszott.

Hát igen egy ilyen felkészülési mérkõzésbõl nem sokat lehet levonni... mert úgy is mást fogunk láttni az eb-n, már abból amit közvetíteni fognak.

25-23

Most már csak a Gyõr eredményét kéne hoznotok! Mennyi lett?

Nem is olyan rossz, ha azt vesszük, hogy tegnap a németeket megverték a szlovénok,pedig ma a németek legázolták a horvátokat. Gondolom mindenki próbálgat,majd az eb-n úgyis más lesz a szitu, a játék, szóval minden.