61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• kaloz174
    na, elment az érdi hajó, úgy gondolom, már 26-21
  • kaloz174
    Az időntúli megint cseles volt! ;)
  • kaloz174
    Aztán volt +6 is! A félidő csak +2...
  • Isthy
    Sajnos a záró 10 perc már nem lett olyan jó az érdieknek, de így is 15-13-ra vezetnek a szünetben.
  • Isthy
    21. percben már 12-6-ra vezetnek az érdiek, Kovács ihletett formában lő, sztem már 7 gólnál jár.
  • Isthy
    A 15. percben már 5 góllal (9-4). Kovács Anna kiválóan lő.
    Utoljára szerkesztette: Isthy, 2015.04.11. 16:18:49
  • kaloz174
    Úgy tűnik, az oroszok elbízták magukat, mert az Érd 4 góllal vezet jelenleg idegenben. :)
  • Isthy
    Mindkét félidő vége a dánoké volt, minden bizonnyal vigyáztak arra, hogy azért nyerjenek otthon is.
  • Isthy
    Nyilvánvaló, hogy az első meccs eredménye rányomta a bélyegét a másodikra is.
  • Zóanagyvarázsló
    Kérdés, hogy ennyivel nyertek-e volna a dánok, ha többel kell. Ránézésre persze korrekt az eredmény, el is hiszem, hogy hoztuk, amit illett, de elégtételről vagy biztosan valós képet tükröző eredményről nem mernék beszélni.
  • kaloz174
    Pedig kb. 5 perccel a vége előtt feljöttek döntetlenre.
  • Isthy
    Ez egy vállalható eredmény Ikastban, a szomorú az itthoni volt.
  • ToCsEk
    Fradi kikapott idegenben is :(
    31:29
  • primavis
    bocsi, nem olvastam vissza...
  • kaloz174
    A Fradi 3-mal áll vesztésre a szünetben: 17-14
  • primavis
    Elszállt a Nagybánya! 25-30 Volgográdban, de érdekes, hogy az oroszoknak sikerült az utolsó 9 percet 3-9-re elvrsziteni (51 percben még 27-16-ra vezettek!)..
  • ToCsEk
    Simán nyert a Dinamo.
    Utolsó 10percre 11gólos előnnyel vágtak neki végére maradt is 5.

53:50es összesítéssel ott ül a FF-ban. :O
  • Isthy
    Dinamo Volgograd - Baia Mare 30-25

A szünet után az oroszok egy ideig tartották az előnyüket, majd egyre jobban növelték is. Bő 8 perccel a vége előtt már 11 góllal vezettek (27-16). Ezután már nem nagyon koncentráltak, így a románok tudtak kozmetikázni az eredményen.
  • Isthy
    Kérdés, hogy Martin mennyit meri játszatni, mert ez a sebesség neki még sok. Plusz egy "bálteremnyi hely" kell neki a lövéshez, ennyit nem biztos, hogy hagynak neki a szkopjeiek.
  • Isthy
    A félidőben: Dinamo Volgograd - Baia Mare 18-11
    Az oroszok az első negyedórában lerohanták a románokat és 9-2-re elhúztak. A félidő második felében már egyenrangú ellenfelek voltak a románok, egyszer 5 gólra feljöttek (15-10). De a szünetre visszaállt a 7 gólos különbség.
    Utoljára szerkesztette: Isthy, 2015.04.11. 13:43:03
  • ToCsEk
    hát kíváncsi leszek mai támadójátékra átlövők nélkül.. Müller nincs nevezve, Planétán a világ szeme
  • Isthy
    Hétvégi tv-s program:

Győri Audi ETO - Vardar Szkojpe
    Női BL negyeddöntő visszavágó - Győr
    2015.04.11. 16:30 DigiSport1

PSG Handball- MKB-MVM Veszprém
    Férfi BL negyeddöntő - Paris
    2015.04.12. 17:30 DigiSport1

MOL-Pick Szeged - THW Kiel
    Férfi BL negyeddöntő - Szeged
    2015.04.12. 19:15 DigiSport1
  • Isthy
    Csak egy mesterségesen létrehozott látszatellenfél, nem több.
  • Isthy
    CSM Bukarest

Gondolom senkinek sem meglepetés.
  • kaloz174
    EZT szívesen olvasom.
    Remélem, előbb-utóbb eredményt hoz!
  • Gabess8
    Nem tudom hol nyilatkozta, de én eddig úgy tudtam az újba beleugrani az vihet előre, persze nem biztos a siker akkor sem.
  • kaloz174
    Igazából fogalmam sincs, ezek után, hogy mi motiválta Farkas Ágit, amikor önjelöltnek kiáltotta ki magát. Legalább elmondhatná, mert ami eddig kiderült, annak nem sok teteje van. Legalábbis én így értelmezem.
  • primavis
    No a Farkas Ágié sem biztatóbb! Tegnap azt nyilatkozta, hogy nem kell sem az MKSZ mai összetételén és tevékenységén sem változtatni mert nem szabad beleugrani az újba. Akkor már inkább az új seprű!
  • Gabess8
    Tehát tovább folyatódik a sportág süllyedése, lassan egy szintre kerül a falábúakkal (ők azért juthatnak ki az EB-re mert az UEFA boka szintjére tette a lécet amely így is remeg, lehet le is esik).
    A két hölgyet kicsit kezdem sajnálni...
  • Isthy
    Fortuna fogta a kezünket rendesen a sorsolásnál.
  • Isthy
    Kocsis Máté jövőképe

Jó kis PR szöveghalmazt sikerült összehozni.

"Kocsis Máté tiszteletbeli elnöknek jelöli Mocsai Lajos „sikerkapitányt", a Testnevelési Egyetem rektorát, akinek „tapasztalatára, tudására, kapcsolataira szüksége van a magyar kézilabdázásnak". Mocsai Lajos elmondta többek között, hogy szeretné, ha a jövőben az eddiginél több fiatal tehetség jutna szóhoz élvonalbeli klubokban. Az ő területe lenne az edzőképzés és a tudományos munkák kidolgozása."

Mert nála azután csak úgy özönlöttek a fiatalok a csapataiba és ráadásul mennyit játszottak... Tudományelméletileg eszméletlen jó csapataink lesznek, a pályán viszont...

Az angolok után szabadon: Isten óvja a kézilabdát!
  • kaloz174
    EB, 2016: kedvezőnek tűnő sorsolás.
  • kaloz174
    Mint olvasom én is, hogy annyira unatkozik az új dán edző, hogy már meg is kérték Golovint, hogy talán azonnal lépjen le...Innen a dáné a terep.
    (Emlékszem, amikor I.V. távozott, akkor ő is egyből rossz ember lett, aztán most Golovinnak még a szép búcsú lehetőségét sem adták meg...Ez egy "profi" klub, mármint a SKC. Vagy teljesítesz, vagy mehetsz...Vajon ilyenkor mennyire működik a partnerség a Fradival?)
  • Isthy
    Simán nyert a Loki, a fehérváriak nem tudták egy percig sem kétségessé tenni a meccs végkimenetelét.

Közben Dalmose már holnaptól a Siófok edzője, Golovin távozott.
  • Isthy
    Mai tv-s program:

DVSC - Fehérvár KC
    Női NB I rájátszás az 5-8. helyért - Debrecen
    2015.04.08. 18:00 Duna World
  • Isthy
    Nekem meg valahol a kettő között van.
    A múltkor - amikor ellenünk játszott - utánanéztem kicsit és már fiatalon is elég eredményesen kézilabdázik (1 hónapja lett 24 éves). Az orosz bajnokságban már 3-4 éve folyamatosan hozza az 5-6 gólos meccsátlagot a csapataiban (Kubany, Lada, Rosztov). Tavaly az EHF Kupa győztes Ladában - akkor még ott játszott - a nk-i meccseken is hozta ugyanezt (8 meccs 41 gól). A döntőben az Esbjerg ellen a 2 meccsen 12 gólt lőtt, a csapata vezére volt. Idén pedig ugyanezen kupában eddig 7 meccsen 40 gólt szerzett.
    Nagyon elkelne nálunk, hozna dinamikát a csapatba, ahogy akkor is mondtam
    Utoljára szerkesztette: Isthy, 2015.04.08. 10:02:18
  • Isthy
    A múltkor beszélgettünk a szülés utáni visszatérésről Zácsik kapcsán.
    Az infóim szerint Lunde már edz, nem beszélt a levegőbe anno, amikor a Final Fourban történő szerepvállalásáról beszélt. Már csak a többieknek kellene megoldani a bejutást. Görbe is júniusi szülése után augusztusban már edzésbe akar állni. Tehát simán elképzelhető, hogy Szani is az ősszel már pályán lesz.
    Egyébként a kajakos csajok 2-3 hónap után elkezdik az edzést és a munkát. De pl. a francia biatlonos Marie Dorin szeptember végén szült és december végétől már versenyzett is ( az edzést gyaníthatóan már korábban elkezdte) és bő 5 hónappal a szülése után 2 világbajnoki címet szerzett.
  • Isthy
    Igen, akkoriban (2004-2005) illett volna ébren lenni, figyelni és cselekedni. De az MKSZ és az illetékesek nem foglalkoztak csak a jelennel.
  • Isthy
    Erős cikk a rideg valóságról
    A hozzászólók között van egy - saját bevallása szerint - kézilabda klubelnök.
  • Gabess8
    Jó kis cikk, ha negyede igaz (szerintem jóval több) az már sok.