Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Én megnéztem a kategóriák elhelyezkedését, a 19.990-es helyek között azért vannak viszonylag jók is, a 9.990-es esetében ez elenyésző.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem találtam meg a kategóriákat, mondjuk nem kerestem ezerrel, de nekem marha drágának tűnik... Gondolom jó szokás szerint az 1-2 kategória a kakasülő.
Ha netán elmenne, nem sok csapat jöhet szóba, mondjuk a Bud, a Vardar és a Larvik. A norvégok mellett szólhat, hogy a hazája. A két balkáni csapat esetében Trajkovicsnak simán adhatnának állást a focicsapatuknál (az ETO-s foci szerződése lejár nyáron) és ő nem lenne idegen nyelvi környezetben.
Meglátjuk mire jutnak a felek.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.11.25. 17:30:43
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Annál nem kunszt olcsóbbnak lenni <#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
A többi gárda kellemesnek mondható ellenfelet kapott.
Jagodina legalább majdhogynem olcsóbb volt, mint egy győri Eb-meccs.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2014.11.25. 12:14:16
FTC-Rail Cargo Hungaria - Tertnes Bergen
Siófok KC - Hypo Niederösterreich
Érd - Rocasa Gran Canaria
Rostov Don - Dunaújvárosi KKA
Mi jól belehúztunk, nehéz ellenfél és ráadásul drága utazás télen Oroszországba... A másik 3 csapatnak könnyebb dolga lesz.
DUNAFERR FOREVER!!!
A pénz beszél...<#confused>#confused><#schmoll2>#schmoll2>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ehhez kapcsolódóan egy cikk. Nem lennék meglepve, ha igaz lenne...
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyeseket a múltjuk alapján válogattak be talán...(Szamoránszky, Kovacsicz), másokat személyes szimpátia alapján...
Kár. <#nemtudom>#nemtudom> Nem azt a korszakot éljük, amikor klasszisok sora játszik a magyar élvonalban, de ennél azért jobb is lehetett volna ez a keret.
Kapusok: BÍRÓ Blanka (IPress Center-Vác), HERR Orsolya (Győri Audi ETO KC), KISS Éva (Fehérvár KC)
Balszélsők: ERDŐSI Ildikó (Siófok KC-Galerius Fürdő), KOVACSICS Anikó (Győri Audi ETO KC),
Balátlövők: BULATH Anita (Dunaújvárosi KKA), KLIVINYI Kinga (Érd), TRISCSUK Krisztina (Dunaújvárosi KKA)
Irányítók: SZUCSÁNSZKI Zita (FTC-Rail Cargo Hungária), TEMES Bernadett (Tus Sies Metzingen), TÓTH Gabriella (Mosonmagyaróvári KC)
Beállók: MAYER Szabina (Fehérvár KC), MÉSZÁROS Rea (FTC-Rail Cargo Hungária), SZAMORÁNSKY Piroska (FTC-Rail Cargo Hungária)
Jobbátlövők: PLANÉTA Szimonetta (Győri Audi ETO KC), TOMORI Zsuzsanna (FTC-Rail Cargo Hungária)
Jobbszélsők: BÓDI Bernadett (Győri Audi ETO KC), KOVACSICZ Mónika (FTC-Rail Cargo Hungária)
Ráadásul rengeteget hibázott a Siófok, a meccs első harmadában a később jelentős formajavuláson áteső Orbán Annának sem ment. Aztán, ahogy lenni szokott. Anna feljavult, az SKC játéka felpörgött, az ellenfél elfáradt. Itt jött ki az is látványosan, hogy a macedónok nem egy olyan bajnokságban edződnek, mint a magyar. Egy játékost mindenképpen említenék még, ő pedig Such Nelli, aki Siófokon rendkívül kiegyensúlyozott, megbízható szélsőként játszik. Golovin a végén beküldhette teljes cseresorát, így is +9 lett belőle, "idegenben". Vasárnapra túl sok izgalom nem maradt.
A mérkőzésen jelen volt, többek között, Vetési Iván is.
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2014.11.22. 12:56:20
Ha akkor nem is ünnepelhetett a Csapat, máig tartó hatalmas eredménye van annak a nagyszerű diadalnak. Hihetetlen hatással volt a kézilabda népszerűségének emelkedésére, ezt tapasztalatból tudom. Pályák épültek, ma már elképzelhetetlen számú bajnokság és igazolt játékos volt az országban. <#eljen>#eljen>
Török Bódog pedig valóban nem kapja meg azt a hivatalos elismerést, ami illetné, eredményei és hosszú éveken át végzett munkája nyomán. <#conf>#conf><#shakehead>#shakehead>
Érd - Győri Audi ETO
Női NB I 10. forduló - Érd
2014.11.19. 19:00 Duna World
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
"Szerintem önöknél rengeteg jó játékos van és meggyőződésem, hogy ha a dán bajnokság elveszítené magas színvonalát, Magyarország lesz a következő nemzet ahol megteremtik a világ legerősebb kézilabda bajnokságát. Ebben az esetben önökhöz vándorolna az összes profi játékos."
Mindkét állítása nagyon közel áll a mostani valósághoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az érdiek pedig ismét biztosan nyertek és továbbjutottak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gyanítom, hogy a "Nekem úgy tűnt..." kezdetű mondatra gondolsz, mert az összes többi, amit leírtam elég tisztán látható volt.
Mondjuk beszéltem olyannal is - konkrétan 2 személy - aki szintén "belül" volt, legalább annyira mint te és nekik is ilyen érzéseik voltak.
DUNAFERR FOREVER!!!
tartalékos elfáradt Viborg pontott mentett mekkora mázlival.. Savenhof pedig utolso 30secben még +2ért támadott de hát elb*szták
Bokit is megkérdezték. <#eljen>#eljen> Érdemes lenne rá hallgatni, szerintem. <#kacsint>#kacsint>
DUNAFERR FOREVER!!!
Egy kiélezett meccsen, hatalmas csatában nyerni tudtak a Vardarnál. Ez még a nagy csapatok közül is csak nagyon keveseknek sikerült mostanában. Tavaly a Barcelona és a PSG is csak döntetlenig jutott a Vardarnál... Mindezt a "vezérük" nélkül... <#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!
Bár a csajok nyertek 8 góllal, de nagyon nem voltunk elégedettek. Mindkét félidő első felében gyalázatosan gyenge védekezést adtak elő. Kapusteljesítményünk sem nagyon volt, szinte az egész meccsen (a végén egy kicsi). Támadásban az első 15 perc jó és eredményes volt, de a hátralévő 45 már nem annyira… A helyzeteket megcsináltuk, de a befejezéseket elrontottuk. Legalább 15 ziccert hagytunk ki, nagyon dekoncentráltak voltak a csajok. Ha csak a felét lőjük be, megvan a 15 közte, amit vártam. Nekem úgy tűnt – és mint kiderült, másoknak is – hogy nem vették elég komolyan meccset és nem voltak kellően „élesek”… Szkopjéban ezt a luxust nem lehet megengedni maguknak. Mátéfit sem értettem, hogy a szünet után miért nem lépett és "vette ki" követővel a 23-as játékost. Ő volt a csapat motorja és szinte egyetlen valamire való játékosa.
Persze ettől függetlenül sztem idegenben is simán nyerünk, okulva a tegnapi napból.
DUNAFERR FOREVER!!!