61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• kaloz174
    Az hagyján, de még az sincs vele kapcsolatban kėpben, akivel elvileg egy bajnokságban játszik...
    Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2015.04.14. 21:37:29
  • ToCsEk
    január óta nem kaptak fizetést, késett a város költségvetési terve, elvileg már minden ok ömlik tovább a lóvé
  • primavis
    Mi van Bukarestben, miről maradtam le?
  • primavis
    Már távozott is!
  • Isthy
    Azt lehet hallani, hogy Müller hamarosan távozik Győrből. Ha jól tudom 3 éves szerződése van, gondolom megegyeznek majd a felek. Keresik az utódját is, lehet a bukaresti állapotok miatt nem is reménytelen a dolog.
  • Isthy
    Sztem olyan nem lesz errefelé aki ismeri. Sőt, máshol se nagyon. Az oldal szerint irányító-átlövő, bár a magassága átlövőnek nem éppen ideális.
  • kaloz174
    Vagy szélső? Esetleg irányító, mint az SKC oldalán szerepel?
  • kaloz174
    Siófoki igazolás.
    Ha valaki esetleg ismeri, meséljen róla, legyen szíves. Úgy látom, balkezes átlövő.
  • Gabess8
    Próbálom érteni amit írsz, igen ehhez valóban mindenek együtt kell lenni, ami ritkán adatik meg. Iszonyt sok munka kell hozzá és türelem.
  • Gabess8
    Csalódás csak abban volt, hogy nekem úgy jön le mintha néha nem ebben a világban élnél. Persze az a világ egy lényegesen jobb és szebb világ lenne, mint ez az úgy mond való világ.
  • kaloz174
    A szegediek teljesítménye tényleg a csoda-kategória. Nincs is mit hozzátenni, csak gratulálni lehet nekik. Sikeresen szépítették meg ezt az eddig nem túl szép kézis hétvégét.
    A Veszprém nagyon tudatosan, profin játszott 50 percig, aztán amatőr módra hagyták elvenni maguktól az egyik pontot. Kár érte, de itthon ezt mindenképpen korrigálhatják. Persze, ha a ziccerek nem maradnak ki, a franciáknak ennyi esélyük sem lett volna.
  • Isthy
    Hatalmas gratuláció a szegedieknek!

Nagyot harcolva és küzdve újabb csodát tettek. A meccs vége felé már úgy látszott, hogy nem fog sikerülni, mert nagyon elfáradtak. De minden erőtartalékukat felhasználva sikerült nyerniük, mindenki hozzátette a magáét. A szünet utáni jobb kapusteljesítmény is sokat segített. Meg az is, hogy a két első számú kieli kapus sérülés miatt hiányzott, ezt sikerült jól kihasználniuk. Kallman előtt pedig megemelem a kalapomat, hogy így játszott 2 héttel a műtéte után.
  • Isthy
    Az utolsó percek "szarakodása" támadásban a veszprémiektől, lehetővé tette, hogy a franciák feljöjjenek s kiegyenlítsenek. Addig uralták a meccset, erre a végét elszórakozták.
    Mikler ismét egészen parádés volt a kapuban Nagyon jól megy neki a veszprémi csapatban folyamatosan, egyből az első évében a klubváltás után.
  • ToCsEk

Buducnost
    Vardar
    LArvik
    Dinamo

FF. Sorsolás mikor lesz?
  • primavis
    Most nIncs vezéregyéniség a csapatban! Löke nem az a típus. Ahhoz, hogy ez a csapat jól szerepeljen az kellene, hogy 80-90%-uk tudása maximumát nyújtsa. Ugyanez érvényes a mostani fradira vagy Érdre is. Ilyen volt a Szeged győzelme a Löven ellen.
    DE az ETO-nál ebben a szezonban ez csak a csapat harmadának-maximum a felének- sikerült. . Ez a fő különbség az északi és balkáni játékosokkal szemben. A forma állandóság. Náluk az a kivétel amikor egy-egy sztárjuk rosszul szerepel, nálunk meg az amikor kiemelkedően jól. Ambros Martin az előző csapatánál jórészt sztárok nélkül ezt tudta állandósitani., de az ETO-nál nem megy.
  • kaloz174
    Örömmel láttam ezt én is, de annyi fenntartással, hogy egyelőre várhatón még ellenfélként találkozunk vele.
  • Isthy
    Martin szerintem is sokat tud, de itt már túl nagy volt a "hátrány".

Nagyon kíváncsi leszek a veszprémiek meccsére, mert a PSG erősödött tavaly óta. Nehogy meglepetés érje őket.
  • kaloz174
    Azért megpróbálom elmagyarázni, az "építő" kritika ellenére, bár talán nem gond, ha nem látjuk a világot teljesen egyformán.
    Nagyra tartom Martín azon képességét, amit egész pályafutása során tapastalni lehetett. Ez pedig arról szól, hogy játékosaiból maximálisan kihozza az adott helyzetnek megfelelő teljesítményt. Ez az, ami valamiért most nem sikerült neki, mert a kétségtelenül gyengébb keret tagjai egyenként is maguk alatt teljesítettek. Hogy ennek mik voltak a kiváltó okai, talán valóban felesleges itt nekünk részletezni, de én ebben számítottam többre, ezért ért csalódás.
    Több szót részemről sem érdemel...
  • Isthy
    Nem tudom mi alapján számítottál többre ettől a kerettől, de talán annyira nem is lényeges. Viszont örömmel láttam, hogy érkező jobbátlövőnk milyen eredményesen játszott Rosztovban
  • kaloz174
    Látod? Én már csak ilyen naiv vagyok. Sajnálom, hogy csalódást okoztam. Nem lehet mindenki hasonlóan éleslátású. ;)
    Mentségemre szóljon, ha nem is értem, a jelek szerint, de szeretem a kézilabdát. :)
  • kaloz174
    Ennél mindenképpen többre számítottam. Még ezzel a kerettel is.
  • Isthy
    Erre az idényre erősítettek a románok a télen? Lemaradtam valamiről?
    A románok a következő idényre igazoltak, nem a mostanira. Az ETO-nak a mostanira kellett volna, jövőre megvannak az igazolásaik, akik azért sokkal jobbak, mint akiket az előző idényben hoztak.
  • ToCsEk
  • primavis
    A bukarestiek azért tudtak erősiteni télen is. Jó pénzért akadt volna 2-3 átlövő is a piacon. Müller sérülékenysége , valamint Planéta éretlensége közismert volt, s az is, hogy Szeny /Hornyák nem fogják tudni pótolni Amorimot. Erre fel hoztak egy brazil beállót, aki gyakorlatilag semmit sem játszott.
  • Gabess8
    Már bocs de szerintem te szerepeltél le ezzel a hozzászólással! Tőled azért ettől többet várnék, nem ilyen naivitást, már jóval korábban látszott, hogy hatalmas bravúr kellene.

Egyébként dicséretes az első félidei küzdeni akarás, próbálkozás (második félidőt nem tudtam nézni) annak ellenére, hogy szerintem a 15. perc környékén látszott szerintem hogy nem lesz meg.
  • ToCsEk

Jó kis edző meccs volt 21 is volt közte.
  • Isthy
    Müller sajnos valóban nagyon rossz állapotban van egy ideje. A részletek nem publikusak, de sajnos el is ment haza Németországba szerdán.
  • Isthy
    Télen a lehetőségek elég korlátozottak, sztem ezt te is tudod. Erre az idényre már piszok nehéz lett volna komoly erősítést szerezni.
  • Isthy
    Most komolyan, te ennél többet gondoltál reálisan? Ezzel a kerettel?
    Én már az ősszel levettem az elvárásaimat, amikor Amorim kidőlt és akkor már max. a Final Fourra láttam képesnek a csapatot. Azzal, hogy Müllernek ilyen problémái lesznek és képtelen normálisan játszani, még lejjebb került a keret lehetőségeinek határa. A Vardar jött szembe - a lehető legnehezebb ellenfél - a negyeddöntőben. Ráadásul időközben nekik lett edzőjük is Pytlick személyében, ami eddig hiányzott onnan. Így a sztárok gyülekezetébe tudtak már szakmát is vinni. Ezzel csak még lejjebb került nálam az esély és ez valóra is vált.

A csapat 4 világsztárjából 3 (Lunde, Görbicz, Amorim) "kidőlt", maradt Löke egyedül. Majd jöttek más problémák is (Orbán és Müller esete) így nem lehettek komolyabb reményeik. Azért csak tegyünk egy kísérletet és gondoljunk bele, hogy a Budnál kiesik Woltering, Neagu és Bulatovics, marad Cvijics. Mégis hova juthattak volna úgy ők el?
    Tehát igazából ez csak annyit jelentett, hogy a realitás valóra is vált.
  • ToCsEk
    azért Müllert annyira nem kell szidn, full sérülés volt ez az idénye
    Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.04.11. 18:35:40
  • banok
    :(
  • primavis
    Papiron lehet hogy jól nézett ki, hogy van egyrészt Amorim/Szeny, másrészt Müller/Planéta páros átlövőben, a többi posztra is két -két ember, de a valóság egészen más volt. Amorim sérülése és Müller!Planéta páros teljes tehetelensége, tökéletlenkedése miatt már a télen lépni kellett volna. Nem hiszem, hogy ne találtak volna megoldást. Csak legalább tanulnának a kudarcból.
  • kaloz174
    Csalódás, hogy az ETO ennyire leszerepelt. Úgy tűnik, vannak helyzetek, amelyiken még egy Martín szintű edző sem tud úrrá lenni.
    Talán túl sok volt a "kolonc" a csapatban...
    A Fradi és az Érd sikerében eleve nem hittem, de a győriekében igen. Lehet gondolkodni illetékes helyen! Mennyire is vagyunk valójában a világ élmezőnyében??
    Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2015.04.11. 18:17:43
  • Isthy
    A mai meccs kapcsán - Müller hazamenetelével - már szerdán nem sok esély maradt a továbbjutásra. Lövő nélkül nem lehet ezt a játékot játszani komolyabb szinten. Az első félidőben még sikerült 1-2 jó megoldást összehozni, de a helyzetek kimaradtak és utána el is úszott a hajó.
  • primavis
    Vége az idei dalnak klubszinten a nőknél.
    Az ETO már a múlt nyáron elhibázta az egészet, bár Amorim sérülése csak decemberben jött. Remélem az idei csapatépités sikeresebb lesz , ahogy a fradinál is.
  • Isthy
    A 2. félidőre felébredtek a rosztoviak és simán megfordították.
  • Isthy
    Igen, ezeket várjuk jövőre is az első félidei lövőformájával
  • Isthy
    Az előző két hozzászólásomban pont ezeket írtam
  • primavis
    Ahogy nézem, ebből nemigen lesz 7 gólos .
  • primavis
    Ahogy nézem, ebből nemigen lesz 7 gólos .