Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos a szponzor az már csak ilyen! Amíg megy a szekér addíg van minden, de ha bevág a krahh, szépen kihátrál! Ez volt Kokóval is amíg spiccen volt mindent vele akartak eladni, amint már akadozott a szekér szépen eltüntek a támogatók! (persze azért nem hal éhen) Ez egy ilyen világ!
De remélem a csapatok ezt nemfogják megtapasztalni, mert azért fognak Õk még sok örömet szerezni a szurkolóknak!!

Hege eto
Szerintem meg hagyjuk a francba a BL-t. Nézzen mindenki elõre!!!!
Ezek a csapataink, ezeket kell szeretni, akár szarul játszanak, akár brillíroznak.
UFF!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

A Bl szereplés nem önmagában csalódás, hanem a mutatott játék, a hullámvölgyek miatt... És kérdem én, mikor itthon vertük a Ladát , vagy kint majdnem ikszeltünk a Slagelsevel akkor nem számított a ktgvetés, csak mikor kikapunk????
Valóban eléggé mosthohák a körülmények, de pl. a Gyõrnél azért elég jól állnak anyagilag....

Mindegy, nekem csalódás, persze attól még Hajrá Csajok!

(Hülye pédával élve, ha járok egy jogi egyetemre, és ott ugye 5 év után államvizsgáznék, majd diplomát kapnék, akkor nem tartom sikernek, ha mondjuk 3 évet elvégeztem, aztán megbukom, vagy vmiért kizárnak az egyetemrõl, de átjelentkezem igazásügyi ügyintézõnek, ott elismernek egy csomó tantárgyat,járok még egy évet és kapok egy semmitnemérõ diplomát, de diploma...) Persze, többet ér mint a semmi...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Ez a BL szereplés a csapatoknak sajnos még gazdaságilag is rosszúl jöhet!

Breki33
ja azt mondtam az elején a közvetítésnek hogy nemigaz , hogy nincs ilyenkor valaki, hogy észrevegye, hogy van még három másik sarok
Ha már TV, nekem hab a tortán az rohadt m1 logo, hogy azt nemlehetett lerakni!!!
Persze az ember ilyenkor beleköt az élõ fába is!

Csalódott vagyok én is, de gyerekek akkoris HAJRÁ CSAJOK...HAJRÁ MAGYAROK!!!!

Breki33
hát sztem -10-es vereségek valamint öt percek alatt +1-rõl -5-ra csalódások.

Én nem a Dunaferrõl mondom ezt hanem a magyar csapatok szereplésérõl.
És ez nem negatívság hanem igenis csalódás

Még akkor is ha tudunk a gondokról, sztem a BL-es csapatainkak a legjobb négybe jutás lett volna bravúr.

A többivel egyetértek nonszensz hogy erre nincs pénz és BL meccsekre utazáson kell sporolgatni.

MOndjuk amit ez az orosz TV csinált is nonszensz interneten jobb a minõség mint itt az ismétléseknél, eleje a mecsnek lemarad, heteseket nem mutatnak.

Ezért jogdíjat fizetni?
Duby
Sztem így túl negatív.
A BL-ben nem mondható, hogy két-két gyengébb csapat elõzte meg a magyarokat, azok négyen a végsõ gyõzelemre is vastagon esélyesek. (Nem beszélve a költségvetések közötti nagyságrendi különbségekrõl.) A pakliban ez a végeredmény abszolút benne volt, most lehet, hogy kellemetlen átélni, de nem bravúrkodhatunk végig minden versenysorozatot, úgy mint a vb-t. Az egy óriási csoda volt, messze nem a default.
Valahogy itt az egész soprtág helyzete olyan faramuci (mint ahogy ebben az országban sokminden). Tudatos munkával el kéne azt érni, hogy jövedelmezõ befektetés legyen a kézilabdába invesztálni, de ennek országos szinten nem sok látszatja van, hogy erre próbálkozások indulnának. Hiába arattak kimagasló eredményeket e területen sportolóink, és magas presztízst vívtak ki a szakágnak, gazdaságilag nem nõ fel mögéjük egy "infrastruktúra". Így egy ideig még menni fog, de apadni fognak az eredmények.
(Érdekes volt pl az NS legutóbbi írása, ahol a magyar kézicsapatok nemzetközi meccseinek pénzügyeit boncolgatták. Én megrökönyödtem és elszomorodtam rajta.)

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

jah, az más, az is csúfos volt a javából....

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
igazából az EB-re gondoltam...

"ha a fiukat is idevesszük ezévben nem túl rózsás a helyzet eddig"

ne is mondd, elõre rettegek a Montpellier elleni meccstõl, mert aztán nekik ha kikapnak, pláne nem lesz mire fogni a kiesést, már mindenki a fedélzeten, Pista és Lapaty kivételével, õk is csak pihennek, inkább, Csárli erõsödik, a Gyuszkó, Danit láttuk az EB-n, frankó formában vannak.... Ennek ellenére csak 12gólos gyõzelem a Gyõr ellen, 28 vagy hány kapott gól Csömör ellen....
Remélem azért a pénteki MK meccsre felpörögnek...

Breki33
1. hát az az idegesító ha Irina nem indít kettõt akkor plusszos a mérleg.

Én többet védetném Kitti-t sztem a ruszkik tartottak volna tõle és nem a szélrõl lõdõztek inkább ugye.

2. Énis így gondolom pontosan mint Mesi. Ezekbõl tanulni kell.
Azért dühítõ hogy nálunk (sztem) roszabb csapatok ütnek el minket a továbbjutástól.

3. És ilyeneket hogy kint 10 gólokkal kikapni meg +1-rõl percek alatt -5 nem lehet. Sztem senkisevárt BL gyõzelmet tudván a gondokról, de ilyeneket sem.
És ha a fiukat is idevesszük ezévben nem túl rózsás a helyzet eddig.
Valaki leírhatná már mivan Babával, miért csak 10-15 perceket bír a pályán tölteni, még mindig a háta?

Már leírtam a meccsrõl máshol mit gondolok, kidühöngtem magam...
2 dolog: 1. Sirina, ha tudja, hogy nem tud indítani, minek próbálkozik vele...
2.Tudom, hogy most muszáj azt mondani hogy sem a Dunaferrnek, sem a Gyõrnek nem csalódás a KEK, de szerintem meg igenis az, állítólag mienk a világmásodiklegerõsebb bajnokság, és van két jó csapatunk, 8 között kellett
volna legyenek. (ahhoz képest, hogy nemrég még megnyerjük a BL-t, stb. mondatok hangoztak el szurkolók szájából, most kicsit furcsán hangzik, a "jó a KEK is"....)

Nyilván nem kell fejeket levágni, de homokba se kell dugni. Azért a KEK max. attól lesz erõs, mert a 2 csapatunk "lebukott oda", mert
Horsens Handbold Klub, S.D. Itxako Estella ,E.S.B.F. Besancon, TSV Bayer 04 Leverkusen ,Vaci NKSE , Gjerpen Handball Skien, CS Rapid CFR Bucuresti ,Kuban Krasnodar nem túl acélos csapatok, maximum a két másik BL-bõl ide bejutott csapat lehet necces....

Én személy szerint nagyon el vagyok keseredve, ennél azért jóval többet vártam a BLkezdést látván....

Még tartjuk MAGUNKAT!!! <#wink>

A véleményeddel nagyrészt egyetértve, köszönöm, hogy megosztottad velünk!

Köszi a beszámolót, és GRATULA a KEDVENCEIDNEK!!!!!<#smile>

Breki33
Duby
Úgy gondolom a Dunaferr elrontotta sajnos. Nem a játékosokra gondolok itt elsõsorban, de az, hogy olyan állapotban voltak amilyenben, az a kiutazást és ottartózkodást intézõk sara volt sztem. Még nem tudok pontos részleteket, csak hallottam mindenféléket, hogy nem egyszerre utazott a csapat, miután odaértek, pár óra múlva következett is a meccs... stb. Jó, nem egyszerû kiutaztatni X embert Togliattiba a világ végére, de ehhez komolyabban kellett volna nekiállni, hogy a lehetõ legkedvezõbb körülményeket biztosíthassák a csapatnak a sorsdöntõ meccsre. Na mind1, még így is hajszálon múlott. Verhetõ lett volna ez az orosz csapat, de annyira tompák voltunk, lassan, körülményesen támadtunk, amibõl csomó labdát vesztettünk, és könnyû gólokat adtunk az ellenfélnek. Nem hiszem, hogy Szilárd kombinálta volna el magát, azért volt egy Trefilov a másik oldalon, aki rendesen reagált mindenre és machinált a csapatával. Sajnos ezúttal nem voltak kiemelkedõ, extázisban játszó mezõnyjátékosok, mint itthon. (Sztem az utazásból eredõ fásultság miatt.) Azonban Irina teljesítménye a kapuban bizakodásra ad okot, mostmár több mérkõzés óta egyre jobban véd.
Az ETO meccs brutális volt. Fordulatos, pörgõs, rém izgalmas. De sajnos eszméletlen erõs csapat ez a Szkopje, és ami Özelt illeti, hát a legnagyobbak közül való. Érdekes Róth nyilatkozata, sztem nem kéne ilyen sötéten felfogni, nem hiszem, hogy elõnyos hangulatot fog ez teremteni a csapat háza táján. Ez a csoport még egy folyamatos csúcsformában lévõ Gyõrnek is kritikus volt, hiba lenne a várható végeredményt kudarcnak ítélni. Ez a mondat ránk is igaz.
Az, hogy a KEK csalódás volna, hát nem hiszem azért. Egy nemzetközi kupagyõzelem az mindenképpen hatalmas eredmény, bízom benne, hogy mindent megteszünk, és eljutunk a döntõig, ha ez meglesz, mérget vennék rá, hogy csordultig telik a jégcsarnok, és óriási érdeklõdés kísérne egy KEK-döntõt is.
Ez jelenleg csak szép távlati cél, vasárnap legyen meg a Milos, aztán meglátjuk a sorsolást...

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Igen, szerda.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez valószínûnek tûnik számomra is, de infóm nincs róla.

DUNAFERR FOREVER!!!

Az szerdai nap?

Köszi a beszámolót!

Hege eto
Én 8.át hallottam a verebektõl.....

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Elnézést kérek a tegnapi meccs óta nem voltam a net közelben.
Íme a részletese tudósítás:
"EHF-kupa, 4.forduló:
DVSC-SPR Icom Lublin 24-16 (15-7)
Debrecen, 2700 nézõ. V.: Zvironas, Mikucionis (LIT).
DVSC: VOROZSCOVA - CSÁKI 5, LATAKITÉ 2, Caltíková 1, RÁCZ 2, ORBÁN 9/4, STUPARICOVÁ 4. Cserék: Kiss É. (kapus), Madai 1, Soós. Edzõ: Bíró Imre.
Lublin: CHEMICZ - DAMIECKA 3, Malczevska 4/2, Kamelina, PUCHACZ 3, Lisowska 1/1, Rola 1. Cserék: Aleksandrowicz 2, Hipnarowicz, Duran 2. Edzõ: Edward Jankowski.
Hétméteresek: 4/4, ill. 4/3.
Kiállítások: 12, ill. 4 perc.

Minden nehézség ellenére újabb bravúros sikert ért el a DVSC nõi kézilabdacsapata. A Loki az EHF-kupa nyolcaddöntõjének elsõ mérkõzésén hazai pályán továbbjutással kecsegtetõ elõnyt szerzett az igen erõs, sokszoros BL-résztvevõ Lublin csapatával szemben.
Bármilyen bravúrosan is szerepel az idén a Loki, minden debreceni kézilabda drukker némi aggodalommal tekintett a mérkõzés elé. Hiszen, mint ismeretes, a közelmúltban elõször a nyitott védekezés alapembere, Sütõ Edina esett ki vakbélmûtétje miatt a gárdából, majd Szûcs Gabriella bokasérülése tette lehetetlenné a szereplését. A hiányzók miatt pedig három ifista került a keretbe, Kazai Anita, - hogy a Szûcsök mégis képviselve legyenek - Gabica húga, Nikolett és a kapus Kiss Éva.
A bemelegítésnél pedig látszott, hogy az ellenfél olyan, amilyen a híre: erõteljes, magas játékosok ellen kellett felvennie a küzdelmet a debreceni hölgyeknek. A meccs már a startnál megmutatta, milyen lesz végig: magas átlövõ híján a debrecenieknek minden helyzetért keservesen meg kellett küzdeni. Nos, a harc igazán nem kezdõdött rosszul, hiszen még tíz perc sem telt el a találkozóból, amikor Dada Stuparicova már másodjára köszönt be szélrõl. És miután ezt korábban Latakaité, Csáki Viki és Orbán Anna is megtette, a lengyel mester úgy érezte, eljött számára az idõkérés ideje (5-2).
De hiába volt a feddés, a vendégek nem tudtak élni legveszélyesebb fegyverükkel, az indítással, átlövõik pedig - akiknek nagyon nem ízlett a nyitott védekezés - jobbára csak szenvedtek a minden áldozatra kész "Loki-présben". Sõt, a hazaiak kezdték el saját fegyverükkel verni ellenfelüket, mert 8-6 után javarészt pazar indításgólokkal szerzett tetemes elõnyt fõként Csáki lendületességének köszönhetõen a Debrecen (14-6), Stuparicova szemtelen gurítása után pedig már a mennyekben éreztette magát a most is hihetetlen hangerõvel tomboló szurkolótábor. A félidõben mutatkozó 15-7-es állás kifejezetten jól mutatott az eredményjelzõn.
A vendégek a szünet után három sorozatban szerzett találattal próbáltak kapaszkodni, tehették is, hiszen a sípmesterek jóvoltából sûrûn került emberhátrányba a Debrecen (15-10). De a Loki átvészelte a kritikus pillanatokat, Orbán Anna egy kivédekezett lengyel akció után az egész pályát végigverekedve "gyömöszölt" találatot, Kiss Éva pedig lélektanilag fontos szituációban fogott hétméterest (17-10). A hazaiak extázisban harcoltak, Rácz Emese és Csáki is tudott gólt szerezni emberhátrányból, miközben a Lublintól egyszer emberelõnyben is el kellett venni a tanácstalanságból fakadó passzivitás miatt a játékszert Erre jött két Orbán-találat, ami tízgólosra hízlalta a Loki-elõnyt (20-10). A hazaiak tartották is egy ideig ezt a differenciát, de a meccs végére kiütközött a fizikai hátrányból származó fáradtság. A Lublin szívósan igyekezett csökkenteni a különbséget, ez hét gólig sikerült (23-16). Szerencsére az utolsó szó a Debrecené, nevezetesen Madai Petráé volt, így a végeredmény 24-16 lett.
Összességében óriási küzdelemben született meg a debreceni bravúr, ami továbbjutást érhet a lengyelországi visszavágón, ha a DVSC játékosai meg tudják ismételni a hazai pályán mutatott védekezésüket. Hát még, ha ott már Szûcs Gabi is a pályán lehetne..."

kaloz174
"Legnépszerûbb témák

1. Football Manager 2006
2. Kézi és az Olimpia
3. Battlefield 2
4. rFACTOR
5. Humoros és aranyos képek
6. A Pc-s játékoknak leáldozott
7. World of Warcraft
8. Egyszavas történet
9. C&C The First Decade
10. A.C. Milan Fan Club "

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Igen, de a lényeg a következõ 8 nap 3 meccse. Ha azon sikeresen túl vagyunk, akkor utána márc. 1-én Szpari idegenben és utána legközelebb csak márc. 17-én lesz bajnoki meccs Békéscsabán. Itt van egy kis pihenõ, így valszeg ide fog bekerülni valahová az MK meccs az ETO-val, meg 11-12-én remélem a KEK meccs. Itt azért már egy kicsit jobb lesz a helyzet, fõleg annak fényében, hogy a bajnokikon nem igazán acélos ellenfelek ellen kell játszanunk.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Csak akkor sikerülhet egy viszonylag eredményes sorozatot végig csinálni, ha mindenki egyformán odateszi magát, ugyanakkor a lehetõségekhez képest KSZ jól gazdálkodik a játékosok erõtartalékaival. Gondolok itt arra, hogy pihenteti azt, akit lehet, ha éppen úgy alakul egy-egy összecsapás.

Nem lesz könnyû. Enyhén szólva. Változatlanul túl sûrûnek gondolom a programot.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Tényleg.... hát ez nem túl jó dolog.... érdekes napok elé nézünk, ill. hónapok elé.

Isthy
Sztem nem tudjuk hová, mert még ugye az ETO elleni kupameccsnek sincs helye, mert azt sem tudjuk lejátszani márc. 1-ig. Az is majd szerintem valahová márc. elejére vagy közepére kerül. Meg ugye valszeg ott lesz a KEK is március 11-12 és 18-19-én.

DUNAFERR FOREVER!!!

Kegyetlen napok lesznek. Nem lenne jobb valamelyik bajnokit halasztani?

Így van mind a hibákból vagyis a vereségbõl mind a gyõzelmekbõl tanulni kell és lehet csak így lehet elõre lépni.

Isthy
Igen, most már túl kell lépni rajta, mert jönnek a következõ fontos feladatok garmadával. Azokra kell most már koncentrálni, mert van belõlük elég. Mindjárt 8 napon belül 3 fontos meccs (Milos, Fradi, Cori), azután talán lesz egy pár nap könnyebbség.

DUNAFERR FOREVER!!!

persze, h elszúrták, hisz nem jutottak tovább...

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Breki33
de tanulni kell a hibákból
ez tény, elszúrták..... de ezen túl kell lépni

Breki33
megértem de én most úgyérzem hogy megint elszúrták a BL-es csapataink
pozítivan akkart lenne csak nem volt hangulatom végig írni....

Breki33
én úgy értettem, hogy amíg be sem jutunk ne beszéljünk itt KEK megnyerésérõl.

Sztem ez túlzott optimizmus.
Legalábbis én így látom
Breki33
állni?
Isthy
Arra reagáltam, hogy megjegyezted, még be kéne jutni. Azért ennyire ne kételkedj.

DUNAFERR FOREVER!!!

De + kell hozzá állni! Bízni a csapatokban!

Isthy
Oda-vissza kikaptak a Viborgtól, tehát pontegyenlõségben sem reménykedhetnek, pedig most az van. Nekik jobb eredményt kéne elérniük Ljubljanában mint a Viborgnak a spanyoloknál. Mindenképpen pontot kéne rabolniuk a Krimtõl, ebben pedig nem hiszek, ez a Slagelsen kívül mostanában (kb. 2 év) senkinek sem sikerült.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
nem negatívság csak ne beszéljünk elõre KEK megnyerésérõl sztem
Hát igen. Nekik hatalmas gratula!<#taps><#taps><#taps>

Isthy
Azért ennyire ne legyünk már negatívak, még ha a mai nap rosszul is sikerült.

DUNAFERR FOREVER!!!

Aha. Norvég csapat.Az attól füg, hogy mi lesz az utolsó fordulóba, a viborggal futnak versenyt a kiesés ellen.

Isthy
Ezzel maximálisan egyetértek, biztos vagyok benne, hogy a csapat azért büszke lenne rá!

DUNAFERR FOREVER!!!

Legalább a Cori, Loki, és a Fradi gyógyír a bajainkra!!<#wink><#smile>

Isthy
A Larvik volt ez a csapat és könnyen lehet, hogy most meg a címük megvédéséért kényszerülnek harcba szállni a BL kiesést követõen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hidd el elhiszem!
Ja, hogy legyen jó hír is.
Siti Eszter 2 gólt lõt és Beatrix Benyats 5-t,
ÉS a Cori hengerelt.