Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Ezért viszont nagy gratula a Cornexinek! <#taps><#taps><#taps>
Talán elkezdenek kilábalni a hullámvölgybõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Persze, hogy mérges az ember... és csalódott....
De a mérkõzések véget értek, elõre kell nézni!

Isthy
Mit mondjak, mikor elmentem nem erre az eredményre vágytam :-(((

DUNAFERR FOREVER!!!

Oks.

kaloz174
Kedves SZT!
Köszi a DVD-t! Gondoltam is, hogy talán meg kellene néznem vigasztalásul a Dunaferr-Gyõrt, de nem vagyok biztos benne, hogy segítene. <#schmoll2> Pedig az a meccs volt az egyik alapja annak, hogy reménykedtem a mai jó eredményben.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Most az a lényeg, hogy megverjék a Milost a csajok!!

kaloz174
Bármilyen meglepõ, és ezt valahogy már sokan elfelejtik, de szerintem EZ a Dunaferr még újonc a BL-ben. Talán, ha nem ez lenne a helyzet, most örülnénk.
Ebben a helyzetben a Gyõrnek illett volna jobban vitézkednie. (Ezt nem bántásként írom, bocs' gyõri drukkerek, inkább tényként írom.)
Sajnos, egyik sem sikerült. <#szomoru1>

Breki33
egyenlõre a bejutás sincs meg korai errõl beszélni sztem
KEK meg lehet vígaszdíjnak tûnik... mint amikor nem sikerül a döntõbejutás, de a bronzért mehetsz.
nem hiszem h ha KEKet nyerne a csapat, ne lenne rá büszke! (plne h tisztában vagyunk a körülményekkel...)

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Persze, csak az ember csalódott, hogy két csapatunknak nemsikerült továbblépni!

Azért nem 2 gólon múlt...
Mi van ha 2vel kikapunk, de kurvAnjáék nem teszik meg azt a szívességet, hogy verik a Ladát?!
Be kellett volna húzni egyik Slagelse ellenit...

Breki33
de nem tartottunk meg újra

mintha ez már egyszer megtörtént volna.

Pedig sztem a Dunaferr a jobb csapat.
Pedig az itthoni meccs egy csoda volt! És ha akkor abból a 10-bõl egy kicsit megtartunk..... persze a sportban, a ha sokat nemsegít!

Breki33
azt kérdem a KEK-be való "be"jutást vagy a KEK megnyerését értetted-e

Énszerintem ez elég jelentõs csalódás
nem a végsõ sikerben reménykedtem, de mint írtam kettõböl egy csapatunknak illett volna a legjobb nyolc közé jutni
Valószínüleg minden olyan csapatnak csalodás a KEK, aki a Bl-bõl kiesve jutt oda..., de ezt el kell felejteni és azon kell dolgozni, és szurkolni, hogy sikerüljön megnyerni!
Tavaly nem egy Bl-bõl kiesett csapat nyerte meg?

Azért a KEK a D.ferrnek bizony csalódás, fõleg, hogy 2 nyüves gólon mult a dolog!
Én bizony Ibitõl többet vártam ennél a gólszegény játéknál! Na mindegy! Ez van.

kaloz174
Mit értesz sikeren? Most továbbjutni, aztán kiesni? Mert azért be kell látni, kevés esély lett volna egy végsõ sikerre. (Természetesen ettõl még minden idegszálammal ezt szerettem volna.)

Egyébként számomra siker az is, ha a csapat úgy játszik, hogy mindent megtesz a gyõzelemért, még akkor is, ha ez nem eredményez ez mindig gólokban mérhetõ gyõzelmet. Mert, sajnos, idõnként az ellenfél a jobb.

De még mindíg jobb egy KEK kupa,mint fájó búcsút venni végleg a nemzetközi porondtól!Azért,ha megnyernénk,akkor annak is nagyon tudnának örülni a csajok!Ez biztos!
De legalább meglenne egy nemzetközi kupa és az sem lesz egyszerû, mivel nagyon erõs csapatok is lesznek.

Breki33
mit értesz sikeren?

KEK sztem a csalódottak vigaszdíja.....
kaloz174
Nincs más hátra, mint elõre! <#wink>
A szezon elején nem sok esélyt adtam volna arra, hogy 2 gólon múlik ez a továbbjutás. Jó, ez nem vigasztal igazán, de mégis...
Drukkolunk a KEK-ért!!! Ha az nem sikerülne, nagyobb csalódás lenne.

Ja,mi is néztük Gadrival,hogy Meli hogy mosolyog,de a végén mégis csak a sírás maradt.Nem értem!!Egyszerûen nem!Csak legalább a Milos meccs legyen meg!!!És irány a KEK!!
kaloz174
Szia Pumi!
Gabca tényleg mindent megtett, amit tehetett. <#taps> Nekem a 2. félidõ közepérõl van egy olyan emlékképem, hogy vezetünk, a csapat tagjai mosolyognak, mert minden sikerül. (Pl. Meli) Aztán valahogy mégsem azt hozták az utolsó percek, amit szerettünk volna. Meg kellett volna nyugodni, de nem ezt tettük. <#schmoll2> Nem hiszem, hogy kondi-gondjaink lettek volna, mert sajnos az 1. félidõ végén hasonló volt a szitu.

Hát ez most nagyon rosszul alakult!Nem tudom én sem,hogy mi történt a második félidõ derekán.Pontosabban,hogy miért kellett Szilárd bának a nyerõ taktikát megváltoztatnia(már nem elõször ebben a szezonban).Csak azt ne mondja,hogy pihentetni akarta a játékosokat,mert akkor hülyét kapok!Baba nagyon ügyes volt.Jól kihasználta a magasságát és a testtömegét!Ritus sajnos nagyon elveszett az oroszok között%A szélsó befutások is bejöttek,sikerült széthúzni a falat,Detti és Meli is milyen szép gólokat lõtt a fal mögé befutva.Persze az is hihetetlen,hogy a jobbkezes jobbszélsõvel egyszerûen nem tudtunk mit kezdeni!12 gólt kapni onnan nagyon sok!De igazából senkire nem lehet azt mondani,hogy ma jó teljesítményt nyújtott.Gyermeteg hibákat ejtettünk.Verhetõ lett volna az ellenfél,de mi megvertük magunkat helyettük is!Belementünk a rohanásba.És ezt nem lett volna szabad!De ez van!Most már azt mondom,hogy a Milos elleni meccs legyen meg,és irány a KEK!!Hajrá Kohász!!Kindl Gabi álééééééééé!!(aki ma azért sérülésbõl visszatérve nagyon jól védekezett!!!)
Breki33
sztem inkább tanulni kellene ezekbõl

ezeket a meccseket hozni kellett volna
kaloz174
Gratulálok a Corinak! Némi vigasz legalább.

Cornexi-Alcoa-HSB Holding - RK Hummel Beograd 36 - 19 elvileg ez a végeredmény is.

No lassan megállapítható, hogy igen csak felmásra sikeredett a hétvége, pontosabban 50%-os. Hisz 6 csapatból 3 nyert és 3 elbukott.
Öröljünk a gyõzelmeknek a vereségeket meg .... ne gondoljunk rájuk...

kaloz174
A handball.hu-n éppen most olvastam, hogy Marennyikova 12 dobott nekünk! 😞

25-13

22 - 11 félidõben

18-9

Krim 26-21 Viborg HK végeredmény
mostanság elég gyakran kap ki a Viborg

17-7 26.perc elején ...
ez igen

Ja, ne is törödj vele mással is megesik ilyen baleset....

Gjerpen - Vaci NKSE 37-23
Ehhez nincs mit hozzáfûzni.... nagyon megalázó ez a vereség...

kaloz174
A holnapi napra gondoltam.
(Csak ülök itt és hülyeségeket írok csalódottságomban.)

12-7
de, hogy hannyadik percben járnak azt már nem tudom...

mms://www.kodolanyi.hu/vradio
itt lehet hallgatni
handball.hu-n adták meg a címet.

11-7
közben

hajrá cori

Cornexi-Alcoa-HSB Holding - RK Hummel Beograd
Ha jól hallottam 10-6 a 16.percben.

???

kaloz174
Lehet, hogy elnéztük a mai nap dátumát! <#szomoru2>

és akkor finoman fogalmaztál, mivel még nincs vége a meccsnek... 😞(((
Ez nagyon gáz...

31-18... egyre rosszabb

Reméljük a döntõig nem is találkunk... ha már így alakult.

No a mai nap megmentõje a Cori lehet, nagyon remélem, hogy legalább már õk gyõznek....
Van egy olyna érzésem, hogy nagyon megverik a Vácot... 😞

Hege eto
Ennek IS annyi😞(((((
Ketten maradtunk állva😞((((

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
1. Football Manager 2006
2. Kézi és az Olimpia
3. Battlefield 2
4. World of Warcraft
5. rFACTOR
6. Humoros és aranyos képek
7. A Pc-s játékoknak leáldozott
8. A.C. Milan Fan Club
9. Far Cry
10. AUTÓ mánia