Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
dehogy vagyok lila....
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Pedig Anyu egy hete mondta, hogy ha jó idõ lesz egyszer elmehetnénk Dunaújvárosba
Mondtam neki, hogyha a BL-ben továbbjutnak vannak ismerõseim talán szereznek jegyet.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Velekapcsolatban ez a meglátásom, lehet, hogy nincs igazam, de én nagyon örülnék egy stabil játékot mutató Ibinek!
Hogy a fenébe tudtak így ki kapni?!?!
A Cori meccsre viszont el akartam menni, de hülye voltam, és így nem mentem, már bánom. De 26-án (25) ott leszek 😄
Utána jöhet a gyöztes meccsek elemzése, bár nem láttuk így csak elképzelni tudjuk azt a fantasztikus játékot, ami a pályán lehetet...
Boki ügyben úgy gondolom, hogy amig õ úgy érzi játszon amolyan Friderikas szerepben tehát Ibi nyugodtan fejlõdhet (a mostaniak alapján van is mit még)
deha szükséges le le het hívni és egy másik világhsztárt beküldeni
Nemcsak más csapatoknál lehet két klasszis átlövõ.
Igen, mindenkinek lehetnek jobb és rosszabb periódusai. Ezért nem értem a sok drukkert, aki hajlamos a szélsõséges vélemények megfogalmazására. Ez addig nem érdekel, amíg nem megy át minõsíthetetlen személyeskedésbe.
Én is mondtam már Ibinek, de úgylátszik nem hallgat ránk 😊))
Egyébként ezt olvastam az elõbb:
"Legközelebb jobb lesz!
Hajrá Csajok!" <#vigyor2>#vigyor2>
Csatlakoznék!
Bokival kapcsolatban meg annyit, hogy szurkolóként nagyon önzõ módon, de szeretem a játékát. (Pl. tegnap is látszott, mennyire akarta a sikert. Utolsó gólja is errõl szólt.) Azt szeretném, ha olyan formában segítené a csapatot, mint Helga a Fradiban. Természetesen addig, amíg ez mindkét félnek elõnyös. Szerintem most az. Többekkel ellentétben én ennek kimondottan örülök.
Persze, a tökéletes az lenne, ha Ibi közben felnõne a feladathoz, ezt elismerem.
Pont a vereségek azok, amikbõl lehet és kell is tanulni, mert ugye a gyõzelemk után hurráhangulat van, senki nem akar a hibákkal fogalalkozni, meg ugye gyõztes csapaton ne változtass, stb..
Vereség után, most meg az van, hogy ne a múltba nézzünk, hanem elõre...
De mikor esik szó így a hibákról? Múlt nélkül nincs jelen, se jövõ. Ha ahelyett hogy tanulnánk a hibánkból, homokbadugjuk a fejünket, és újra és újra ugyanabba a gödörbe lépünk, azzal a jelszóval hogy elõre nézzünk, meg szeretjük a csajokat, nem baj... annak nincs semmi értelme.
Persze , nyilván nem én oldom meg a hibákat, de attól még látom, és van róla véleményem, és kiváncsik vagyok a másik véleményére, hogy õ mit látott, hogyan oldaná meg.
Ettõl még szeretem a csapatom, de azért most ne várja senki, hogy megdícsérem õket, és büszke vagyok arra hogy kiestek...
A csapat összeállt a BL kezdetére, ám az utóbbi két meccsen, kapkodó, buta hibákat követtek el, és teljesen szétesett a játék, a csapat....
És azzal sem értek egyet, hogy Bokit gyõzködjük még egy és még egy és még egy évre, elõbb-utóbb meg kell oldani a pótlását, nem várhatunk mindig Bokira, én inkább az elõbbre szavazok, míg Ibi fejlõdõképes, és nem törõdik bele a kispados szerepbe, hogy jó az neki, fizut azért is kap..., vagy míg el nem megy máshova....
Dunaferr NK - ZRK Knjaz Milos
nõi Bajnokok Ligája mérkõzés
2006. 02.19. 12.15 óra
Ez naygon durva! Délben játszani?!?!? NEm hiszem el, hogy pár órával késõbbre nem lett volna hely a müsor tervezetbe.
+ HAJRÁ MAGYAROK!!!!
hogy ne söpörjük a szönyeg alá
ezekbõl tanulni kell sztem
de akkor én értem meg õt P
Ma bent a munkahelyen "átbeszéltük" no mindenkinek lilult a feje a méregtõl...
De várjuk már a következõ meccseket és bízunk a jó szereplésbe.
Nálunk elég sok helyen elég sok kluba vannak annyagi gondok, ami elégé kihat a teljesítményre. Mert úgye akkarna gyözni, de ép fordítva sül el...
Az java részt szerbekbõl áll össe, nos õk meg elégé "fanatikusak" olyanok mint AA....
Baj?<#conf>#conf>) Azt hittem, hogy bodza-köztársaságban demokrácia van! <#nevetes1>#nevetes1>
"Trocky_boy2006-02-12 16:52:36 #19a Pálinger azt mondta hogy a dánok más felfogással játszanak,nincsenek maguk alat ha elvesztenek egy mérkõzést,na ezt kellene megtanulni minden magyar csapatnak és akor nem lenne akora a nyomás ,felszabadultabban lehetna játszani "
Egyébként ezt tudtuk is. Hogy mi az oka a különbségnek, az nyilván hosszabb elemzést kívánna. Ezzel együtt - lehet, hogy csak szeretném így hinni? - de mintha egyre több olyan beírást olvasok a fórumokon, hogy "szomorúak vagyunk, de a vereség ellenére szeretünk benneteket."
A dán példát érdekessé teszi számomra, hogy ugyanakkor pl. a Slagelse mindennek mondható, csak echte dán csapatnak nem. AA mégsem bízna annyira a dán mentalitásban?
Mindenképpen azért rossz, mert ez komoly kihatással van a teljesítményre, ha errõl megfeldkeznek akkor szárnyalnak, és azt hiszem ez sok más sportágra igaz. sajnos...
Példuál itt vagytok ti. A lányok mögött ott áll egy olyan stabil szurkolótábor, aminek tagjai már bebizonyították, hogy mindenek felett szeretik, becsülik, tisztelik õket. Miért nem tudtak ebbõl tegnap profitálni vajon?
Vagy a másik dolog: Gyõrben az anyagi helyzet is rendezett, más csapatokkal szemben. Tegnap mégsem látszott.<#schmoll2>#schmoll2>
Persze, ahogy írom ezt a pár mondatot, már magamat is bírálnom kell. Vajon helyes-e arról beszélni, hogy "veszetesek", amikor mindent megtesz egy csapat a gyõzelemért, de valamiért aznap az ellenfél jobb? Lehet, hogy a görcsös akarás az egyik nagy ellenfelünk? Lehet, hogy az a gond, hogy "csak az 1. hely számít"?
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Pl. leginkább most: a Gyõr itthon!? Sajnos, a Dunaferr is hasonló dolgokat csinált, igaz ott talán valamelyest magyarázza ezt az, amit Duby leírt a körülményekrõl.