Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Igen sztem Kitti-t be lehetett volna rakni

nagy M-nek üzenném, hogy MMMMMMMegátalkodott P
Sirina nálam az indításaival lerontotta a védéseit...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

jobbak mint a többiek, de akkor már Boki is....

Brekkkkkkkkkk ment brekkkkk 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

+ védekezésben Gabca.

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Szerintem Ira, Meli és Detti voltak jók...

nem a jó játékról vagy rossz játékról van szó...
hanem a kapkodásról, az eladott labdákról, a indokolatlanul hamar befejezett támadásokról...

Az utolsó mondatoddal egyetértek....

bár nem találtam statisztikát a meccsrõl, de elég sok labdát adott el, az elsõfélidõben ötlettelen volt a játéka,(bár az egész dunaferré, befutások helyett az átlövéseket erõltették, középen tömörültek) nagy hibaszázalékkal lõtt...
De aztán 15 jó perc a másodikfélidõ elején, Szilárd felrázta õkat a szünetben 😊, aztán ugyanaz a kapkodó játék....

Hege eto
tudtommal nincs

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
Szokásos NS kép

Breki33
Valentin nap alkalmából MINDEN KÉZISZERETÕNEK

egy lila aki tetszik (olyan ari)

BOLDOG VALENTINT

illetve nekünk VALENTINA-t
Breki33
Nincs szó edzõkérdésrõl?

Breki33
Sztem errõl Németh Andrást kéne megkérdezni egy fórumon.

Én már kezdtem lemondani róla aztán a vállogatottban hogy játszott.

Ha lesz vmi nyilvános fórum kérdezzük majd meg.
Hege eto
"A csapat összeállt a BL kezdetére, ám az utóbbi két meccsen, kapkodó, buta hibákat követtek el, és teljesen szétesett a játék, a csapat"

Az elsõn a drímtím volt az ellenfél, szóval ellenük nehéz jól játszani. Sajnos egyik magyar csapattal sem egy kategória.
A 2. meccset mintaszerûen szúrta el Szilárd. Kevésbé volt ordító mint R.K. hibája, de bakizott.

Egyszóval, szerintem nem estetek szét. Ez annál jobban igaz ránk.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
szval átlátszó
Breki33
nekem nem áll jól...
Breki33
izé

ismerlek? P
Hege eto
Sztem. meg jól játszott a Detti.

Hege eto
Ebben a szezonban nem. Amúgy nálunk rengetegszer volt -os bankszámla(hitel).
Ennek az volt az oka, hogy az ETO percre pontosan fizet. Igaz Mi nem ígértünk akkora pénzeket, mint a Dunaújváros, de azt mindenki mindig megkapta.
Mára gondolom a helyzet változott elõnyösen. Mi is megtudjuk adni uazt.+ ki is fizetjük pontosan. Nagyon jó lenne, ha mindenhol így mûködnének a koszos anyagiak....

Hege eto
Ez Mocsai alatt is így volt. Érdekes egy "jelenség" Ibolya. Eddig azt hittem, hogy R.K. miatt nem játszott jól, de belátom, hogy ez nem így van, mert Sziszibá alatt sem soxor kápráztatta el a dunaújvárosi közönséget, míg piros-fehér-zöldben megtáltosodik.
Erre adjon valaki magyarázatot.
Vura Józsi alatt Gyõrben húzóember volt. 6-10 gólokat lõtt meccsenként.

Hege eto
😊)))))))))))))

Hege eto
Hogy áll a csoport? Vereség(ne adj Isten) esetén is megvan a KEK?

Hege eto
Nem lesz az túl egyszerû. A Lublin jó csapat. A Volgograd verte ki a BL selejtezõbõl 1 góllal.Egy nekik jó bíráskodással, jó napot kifogva, képesnek érzem a Lublint a 8 gól ledolgozására. Persze NE így legyen!

Hege eto
"vasárnapi ebédidõben meccs... varázslatos!"

Innen már csak egy ugrás a "jó ebédhez b..i léderer"<#mf1><#wow1>

A végjáték olyan volt, amilyennek a mester elképzelte, hiszen a Dunaferr szorosan tudta tartani az állást, és volt esélye a bravúrra. Az újvárosi lányok hozzáállásával, akarásával semmi gond sem volt, azonban többen is adósak maradtak a tõlük elvárható jó egyéni teljesítménnyel. „Neveket azért nem mondanék az egyéni értékeléskor, mert a hibák feltárását és javításuk módját a csapat belügyének tartom – folytatta Kiss Szilárd. – Igazolódott, amit már a sorsoláskor sejtettem, az a csapat jutott tovább a Slagelse mellett, amely a Bajnokok Ligája-címvédõ dán együttest le tudta gyõzni. Három világhírû csapat, a Slagelse, a Togliatti és a Dunaferr került a B-csoportba, és nekünk nincs okunk a kesergésre, mert kis szerencsével a negyeddöntõre készülhetnénk. Mindenki láthatta, hogy óriási erõfeszítéseket tettünk a Bajnokok Ligájában a sikerekért, ezért környezetünkkel, támogatóinkkal együtt tudjuk, nincs ok a pánikra az oroszországi kisiklás miatt.”

ns-rõl:
A Dunaferrnek háromgólos vereségen belül kellett volna maradnia ahhoz, hogy továbbjuthasson, hiszen itthon 30–27-re verte meg a Ladát. „Együttesem gyõzni indult Oroszországba – mondta Kiss Szilárd. – Az utazás viszontagságaira, valamint a háromórás idõeltolódásra nem hivatkozhatunk, hiszen hasonló körülmények befolyásolták ellenfelünket az elsõ találkozó elõtt. Az viszont feltûnt, hogy a Lada játékosai sokkal frissebbek, dinamikusabbak voltak, mint Dunaújvárosban, ahol röviddel a szentpétervári világbajnokságot követõen léptek pályára. Csapatom védekezésével elégedett lehettem, valamint olykor a támadásai is gyorsak, eredményesek voltak. Fiaskónk legfõbb oka, hogy sokszor eladtuk a labdát, és a Togliatti a leindításokból könnyû gólokat szerezhetett.”

A sok sérültbõl, ami van lassan ki lehetne rakni egy komplet csapatot.
Jobbulást neki!

Aha 😊

Én az MKSZ oldalán néztem, remélem, hogy ott rosszul szerepel!

semmi, de ÉN nem vagyok lila se, se semmilyen se!! 😊

vasárnapi ebédidõben meccs... varázslatos!
ezért mi már szombaton lemegyünk újvárosba. 😄
reméljük h utólag nem kell majd azt mondanunk, h elõre ittunk a medve vagyis milos bõrére...<#pias>

Breki33, Mse > mi baj a "lila"sággal?!?!!?!?<#ejnye1>

akkor valószínû ezért hozta le RK?
gyors jobbulást kívánok neki (is)!

most várom, h Sziszibá miért hozta le BaBát! hátha erre is lesz valami magyarázat féle......

vannak ismerõseid újvárosban? <#papakacsint>

na de Gyula! 😄DDD

kaloz174
Én másképp tudtam Isthytõl. Ezért megnéztem az m1 mûsorát. Ezt találtam:

"13:00 Telesport
Dunaferr NK - ZRK Knjaz Milos
Nõi kézilabda Bajnokok Ligája mérkõzés
Közvetítés Dunaújvárosból "

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
Errõl már írt Duby azt hiszem ezek szerint igaz a hír.

Mi lehet az oka, hogy ilyenkor sorban sérülnek meg a klubjaink játékosai?
Lehet a tempo miatt.........
kaloz174
Na, a gyõrieket is elérte rendesen a sérülés-hullám:
"a román válogatott Aurelia Bradeanu ugyanis valószínûleg hosszabb idõre kidõlt a sorból. A világbajnokság után a gyõriek nem verték nagydobra Bradeanu sérülését, de most már nem halogatható az átlövõ alaposabb orvosi kivizsgálása. Bradeanunak rendszeresen fáj a dereka, a fájdalom kisugárzik a lábába is, emiatt képtelen hatvan percig pályán maradni, Róth Kálmánnak többször pihentetnie kellett õt a Szkopje ellen is."

Nem értettem, miért játszik olyan keveset.

Jobbulást neki is!

Breki33
most tõszavakban beszélgetünk nehogy pletyísnek tûnjünk? P
ha te mondod 😊

nem

egyénivvagy?

Breki33
én nem pletykáltam PP
Ja lassan megkéne csinálni az adóbevallást is ... egyre jobban utálom csinálni...<#duhos2>

No akkor, maradjunk annyiban, hogy szerintem ma itthon õk a legjobb szakemberek, nem csak azért, amit a válogatottal csináltak és reméljük még fognak.

És még mondják, hogy a nõk pletykásak... 😊

kaloz174
Ma felajánlottam a 1 %-ot. Végre volt egy lehetõség kézire is! <#taps>

Breki33
hát ha eredeti értelemben tetszik érteni akkor kevés

Amúgy Zsiga Gyuláról halottam híreket, hogy állítólag nagy nõcsábász
Kevés vagy sok volt a bodza? 😊

Breki33
mármint a szakmájukban

vagy olyan sármosak? :-)
Szerintem ma õk a legjobbak.

pedig már ép akkartam mondani, hogy biztos ott voltál csak nem mered be valani..😊