Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké! (már dereng)

Nekem a zágrábi VB, a döntõ utolsó percéig egy álom, utána rémálom volt.
Azótais ha rágondolok megüt a guta!!!

Duby
Úúú, nagyon sajnálom. Nekem roppant szimpatikus játékos.
Ezekszerint elfogyott a türelem. 😞( Pedig a GOG-ban milyen jól játszott. El nem tudom képzelni, hogy miért nem sikerül neki Gyõrben. Kíváncsi leszek hol folytatja. (Sztem visszamegy. De jó volna, ha itthon tudná folytatni.)

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Hege eto
De igen😞((((

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
Zágráb VB után indítottam

Dánverés
Áramszünetes meccs
Lovi örömtánca
Koreai verés
..........

Sign No.18 - name: Jordana ([email protected])- date: 2004.01.22. 15:31
I love Palinger!!! Kati, you are the best goalkeeper ever and the best handball player of the world, I love!!! Hungary should won, French was lucky...And congratulations to Gorbicz, Radulovics, Kirsner, Farkas, Pigniczki, they are amazing too! I love Hungary's team!!!

Sign No.17 - name: Mutley - date: 2004.01.20. 11:53
Radulovics is the best!!!Not anyone can score 13 goals in vc final!!!!And she`s the most beautiful from the hungarian team!!!

Sign No.16 - name: Patrick ([email protected])- date: 2004.01.19. 15:40
Hi everybody! My name's Patrick from Switzerland. I'm glad to see I'm not the only one to admire Anita Görbicz! I discovered her in the last world chiamponship final: what a shock! She's an amazing handball player and also a gorgeous woman (which is quiet rare in this sport)!
I'm looking for some pictures, videos or/and interviews.
I also speak french, by the way!
Thanks!
Breki33
Nem õ az a Nagy Krisztina akirõl külföldrõl mindig jó híreket hallottunk?
Hege eto
Friss hír:

Ma délelõtt a Graboplast ETO vezetõsége és a csapat nyáron igazolt jobbátlövõje Nagy Krisztina aláírta a szerzõdésbontásról szóló megállapodást. Ez azt jelenti, hogy a játékos 2006.június 30-tól szabadon igazolható, a zöld-fehérek ingyen elengedik!

Ideje volt.......

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

segíthetnél??????

Már öregszem!

Breki33
igen ugye emlékezetes ez a Dátum más miatt
Hege eto
Tényleg. Isthy volt.

Breki33
tudom veled annó nagy vitáim voltak Mocsai ügyben

De téged már nem én hívtalak :-)
Hege eto
Én is onnan jöttem át😊

"2003. dec. 22. 11:28"
Az indulás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |

mikre nememlékszel!

de a vége gyõzelem!!!!!

Breki33
te voltál aki elsõre nem találta?

Emléxem volt valaki aki rákérdezett holis van pontosan.

Meg írtátok, hogy jöttök csak egy nap a regisztráció
bizony!!!<#wink>

Ez gyönyörû!!! <#vigyor2><#vigyor><#vigyor>

Breki33
igen viszont ehhez kellettek az elsõ fecskék

még annó regisztráció nélküli NS-en reklámoztam egy regisztzrált fórumot
Duby
Sikerült nagyon jó kézifórumot csinálni.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
a szív nagy úr

egyedül van ráér, szerelmes

Két lehetõség van
monti > olvastam, de sztem akkorsem fog spanyolba menni.

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Breki33
Hát az elején nemsokan írtak.

A második kérdést nem értem
Jobban mondva ez nemis kérdés :-)
Néztem már és írt más is, ahogy én láttam. De azért már igazán nem panaszkodhatsz?

Breki33
nézd meg a fórum elejét

úgy kezdõdött hogy a béka elhatározta, hogy itt egy nagyon jó kézi fórumot csinál

és kezdetben vala kisebbség aztán jön az igehírdetés és sokasodás
????

Breki33
nem csak vicceltem

csak eszembe jut hogy kezdtem irogatni ide
Szóval számon tartod? <#nezze>

Breki33
ja és a felét én írtam PPPPPP
Mi az tovább nem is olvastátok a cikket?!?!

Mivel én igen nagy valószínüségel melózok így reménykedek, hogy közvetíti a tv....
Bár az eb-re bekértem a szabit, hogy nyugodtan tudjam nézni ne kelljen rohangálni haza.... 😊

#16000<#taps><#taps><#taps>
Szép kerek szám!

Nem hiszem el, h Kati kimenne... még most sem...

Csak ne legyen messze, könyörgöm! 😄DD

Azt ugyan nem lehet tudni így elõre, hogy melyik csapat milyen összeállításban lép pályára, de nem semmi meccsek lesznek!

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) pályázatot hirdet PANNON Kupa négycsapatos, nõi válogatott torna megrendezésére. A torna idõpontja: 2006. augusztus 17-19. A torna várható résztvevõi: Magyarország, Oroszország, Hollandia, Brazília. A pályázat benyújtásának határideje: 2006. március 20. A benyújtott pályázatok elbírálásának határideje: 2006. március 31.
forrás:http://mksz.handballnet.hu

Elégnek kell lennie

Nyolc pontos elõnnyel utazik a Loki a visszavágóra

Forrás: SportFórum.hu

Remek mérkõzésen szerzett tekintélyt parancsoló, nyolcgólos elõnyt a DVSC nõi kézilabdacsapata az EHF-kupa nyolcaddöntõjének elsõ felvonásán, a lengyel bajnoki címvédõ ICOM Lublin ellen.

A DVSC teljesen megérdemelten múlta felül azt a jó erõkbõl álló lengyel bajnokot, amely 2001-ben megnyerte az EHF-kupát. Orbánék tökéletesen oldották meg a feladatot, és olyan elõnyt szereztek a szombati visszavágóra − a mérkõzést 17 órától játsszák Helmben −, amelynek elégnek kell lennie a továbbjutáshoz. Pláne úgy, hogy a Lublin egyik vezéregyénisége, Puchacz, a második félidõben súlyos sérülést szenvedett. A 31 éves játékosnál bokaszalag-szakadást diagnosztizáltak az orvosok, így több hónapos pihenõ vár rá.

Breki33
énis

van egy sejtésem
Kézilabda, férfi NB I: sima Dunaferr-siker

2006-02-14 20:55 Utolsó módosítás: 2006-02-14 20:56
A férfi kézilabda NB I 15. fordulójának elsõ mérkõzésén magabiztos gyõzelmet aratott a Dunaferr SE.
A dunaújvárosiak a Nyíregyházát verték tíz góllal.

A Dunaferr ezzel a harmadik helyre ugrott a tabellán, míg a nyírségiek továbbra is kilencedikek.

Kézilabda, férfi NB I
Dunaferr SE-Nyíregyházi KSE 38-28 (18-14)

Egy tavalyi interjura hivatkozik. Az, hogy majd mi lesz úgyis az idõ dönti el, bár emlékeim szerint a cíkk legalább 5 oldalás és más is van benne...

Ugye valaki itt már emlegette spanyolországot Katival kapcsolatban, és akkor azt mondtuk, ne már!
Én félek, hogy Katit nem a D.ferrben fogjuk látni védeni.

kaloz174
1 Slagelse DT 5 4 0 1 151-125 26 8
2 Lada Toljatti 5 3 0 2 144-134 10 6
3 Dunaferr 5 2 0 3 131-136 -5 4
4 Knjaz Milos 5 1 0 4 122-153 -31 2

Forrás: Itt!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Sterbik Árpád: Sosem vennék részt bundázásban!
Dátum: 2006. február 14. kedd, 15:59 Szerzõ: fahand

Tovább gyûrûzik a bundabotrány, Zoran Gobac, a horvát Kézilabda-Szövetség alelnöke név szerint Sterbik Árpádot nevezte meg, mint a bundázásban szerb részrõl részt vevõ játékost.

Az ügyben a szerb olimpiai bizottság, és az EHF is vizsgálódik, közben Vujovic összerúgta a port az újságírókkal, és fenyegetõzik, a hírek szerint már a miniszterelnök is tájékozódni kíván a történtekrõl, hatalmas harcok vannak a szerb kézilabda-válogatott háza táján.

Exkluzív interjúnkban szakértõnket, Sterbik Árpádot kértük meg, hogy röviden foglalja össze az eseményeket, és a várható fejleményeket.

Sterbik Árpád: - Az egész úgy kezdõdött, hogy Gobac az egyik hazai lapban azt nyilatkozta, hogy a szerb-horvát találkozó bunda volt, Engem név szerint említett, mint az egyik közremûködõt. Az utóbbi évek során sok mindent eltûrtem, nem kezdtem senkivel nyilatkozatcsatába. Mondhatják rólam, hogy rossz játékos vagyok, vagy akármit, de ez már sok. Mindig a maximumra törekedtem, nekem igenis óriási megtiszteltetés, ha a nemzeti csapatban léphetek pályára, és az országot képviselhetem egy világversenyen. Ezért álltam a közvélemény elé, még ha kicsit hajmeresztõ is a történet, de az az igazság, amit elmondtam.

Senki nem merte eddig nyilvánosan kimondani, mert féltek a következményektõl, de engem megtámadtak, és kiállok az igazamért. Tisztázni akarom magam, mindenki tudja meg, hogy mi történt valójában. Az elsõ nyilatkozatom után egyébként sorra szólaltak meg a csapattársaim is, az interjúkban Andjelkovic, Djurkovic, Krivokapic, Saric, Milosavljevic, Sudzum, és Nikolic is megerõsítette már az általam elmondottakat.

- Mi lesz Vujovics sorsa?

- Menti a menthetõt, próbálja tisztára mosni magát. Nem érdekel, hogy mi lesz vele, magam miatt vállaltam ezt az egészet. Senki nem vádolhat bundával, aki kicsit is ismer, tudja, hogy bármit megtennék egy gyõzelemért. Szerbia népe tiszteli, amit az országért eddig tettem, kitartottam a szerb válogatott mellett. A közvélemény mellettem áll, tudják, hogy soha nem csinálnék olyat, amivel vádolnak.

- És mi lesz, ha továbbra is kapitány marad?

- Korai még errõl beszélni, nagyon friss az egész dolog. Az biztos, hogy ha a következõ hónapban lenne válogatott összetartás, lemondanám…

Pajewski László
forrás:http://kezilabda.com

költõi kérdés volt 😊))
Nem csak Szilárd, de én is, és nem szépszavak hagyják el olyankor a szám, amikor indításra lendíti a kezét <#boxer>

Általában, de nem törvényszerû a gól, persze ha nem éppen a kapud felé üresen rohanó ellenfélnek dobod... <#rinya>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hege eto
Ez a legnagyobb hibája Irának. Gyõrben sem tudott indítani.+ nem szereti a jobb lábához érkezõ pattintott lövéseket. A kézi meg má csak ilyen, ha eladod a lasztit abból gólt kapsz.
Azt hogy ezek ellenére miért indít, ne tõlem kérdezd meg.Szerintem Szilárd is elfordul ha indítani látja<#eplus2>

a nagyon-t túlzásnak érzem, de jól védett, sehol nem írtam, hogy nem!!!

De az a két indításhiba, nem szimplán eleadott labda volt, hanem 2 gól is!!!!! És ez a nem mindegy, olyan mintha nem is védett volna hetest!!!!!

Én csak azt nem tudom megérteni, hogy meccsenként van legalább egy, de inkább kettõ rossz indítása, szóval kijelenthetjük, hogy NEM TUD INDÍTANI -ezt egyébként Te is leírtad valahol- , akkor minek próbálkozik?????

DE továbbra sem tudjuk hány százalékkal védett, megköszönönném, ha van vkinek ilyen infója bemásolná ide, attól talán "okosabbak leszünk"....

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
NEm arról van szó, hogy rosszul védett csak ez lerontotta a teljesítményét.
Hege eto
Össz vsssz két rossz indítása volt. Emelett fogott 2 hetest és rengeteg bravúrt mutatott be. Olyan lövéseket betöréseket amit a falnak szûrni kellett volna. Ha az átlagát nézed nagyon jól védett.

Breki33
Áll a bál Szerbiában, egyre szorul a hurok Veselin Vujovic szövetségi kapitány nyaka körül. Elõször Vujovic vádolta meg játékosait, hogy nem fognak mindent megtenni a horvátok elleni gyõzelemért, majd a játékosok visszavágtak.

A hírek szerint az edzõ Tippmixen fogadott saját csapata vereségére, ám Vujovic mindezt tagadja. Lapunk szakértõje, Sterbik Árpád a Sportski Zurnalban a nyilvánosság elõtt megvádolta a kapitányt, amit megerõsített Zikica Milosavljevic és Dragan Skrbic is.

Óriási botrány van kibontakozóban Szerbiában, ami a kapitány állásába kerülhet. (Minket magyarokat ez annyiban érinthet, hogy amennyiben az MKSZ vezetõi nem lépnek, Nikola Eklemovic mégsem lesz magyar válogatott: amennyiben Vujovic távozik, nem kérdés, hogy a jugóknál fog szerepelni, noha már két éve nem lépett pályára válogatott mezben).

Kézilabdás berkekben továbbra is tartja magát a hír, miszerint Vujovic az egyik magyar klubbal komoly tárgyalásokat folytat.

Cikkünkben az ominózus Sterbik-nyilatkozatot idézzük.

Sterbik Árpád: A horvátok elleni mérkõzés elõtt egy nappal, ebéd közben Vujoviæ azt mondta, hogy számunkra a mérkõzésnek nincsen már tétje, míg az ellenfélnek annál inkább, ezért az lenne a legjobb, ha a horvátoknak ezúttal átengednénk a gyõzelmét, ezt úgyis „viszonozni fogják” egyszer a jövõben. Másnap a mérkõzés elõtt Zoran Mièoviæ, a Szerbiai Kézilabda-szövetség elnöke bejött az öltözõnkbe, és ugyanazt kérte tõlünk, mint a szövetségi kapitány.

Ránéztünk, majd azt kérdeztük, hol van Vujoviæ, mire õ azt felelte, az öltözõ elõtt vár, kellemetlenül érzi magát a helyzet miatt, és nem akar bejönni. Elõször ®ikica Milosavljeviæ pattant fel a padról, és dühében azt válaszolta, hogy a tavalyi, tunéziai vb-n Katar ellen egy hasonló meccsen már részt vett, ezt többször nem teszi meg. Ekkor én is felálltam, és azt mondtam, inkább gyõzzenek le bennünket tízgólos különbséggel, de én nem fogom elõre feladni. Ha Vujoviæ is nyerni szeretne, üljön le a kispadra, különben nincs is szükségünk rá. Az egész esemény nagyon feldühített bennünket, Danijel Anðelkoviæ például sírt, és sírtam én is.

Ezek után Milosavljeviæ is megerõsítette Sterbik állítását, és azt is hozzátette, hogy az egészben a horvátoknak is benne van a kezük, hiszen az egyik legjobb játékosuk, Petar Metlièiæ az öltözõjük elõtt várta a megbeszélés eredményét. Sterbik védelmére kelt a válogatottunk egykori kapitánya, Dragan ©krbiæ is, aki szintén alátámasztotta a történteket, míg a horvátok részérõl egyedül a szövetség alelnöke, Zoran Gobac nyilatkozott a szerb sajtónak. Szerinte Sterbik mindezt azért mondta, mert valamilyen okból azt szeretné, ha Vujoviæ többé nem irányítaná az SCG-válogatottat.

Sportski Zurnal, Magyar Szó
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMirõl van szó? 😄DDD

Gint vissz a Dunaferr kapujába!!! 😄

Breki33
„Végül annyit, hogy a nálunk szinte majmolt dánokat nem csupán az eredmények hajszolásában kellene követnünk, hanem abban is, hogy tudjuk, mikor mennyi pihenésre, regenerálódásra van szükségük a játékosoknak, akiktõl hiba állandóan tökéletes, extraprodukciót várni, sõt követelni” – vélekedett a gyõri tréner...