Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
már teis fizetsz? P
Nem csak ma!

Szerintem küzdeni is fognak!!!!!

Breki33
ma a becsületünkért kell küzdeni

Breki33
részvétem Katinak

reméljük lesz jobb idõszaka
No alig pár óra és kezdõdik a meccs!
Mindenkinek jó szurkolást! És sok sikert a csapatnak.

Õszinte részvétem a gyászoló családnak!

Részvétem a gyászoló családnak!!

egy szomorú hír:

"Elhunyt Pálinger Kati apukája.
Isten nyugosztalja, a családnak õszinte részvétem. A temetés hétfõn lesz." (Index-DK)

R.I.P, õszinte részvétem...:'(((((((

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Én meg a LOKINAK!!!!!<#taps><#smile>

Gratulálok Erikának!!!<#eljen><#eljen><#eljen>
A DVSC mellett másik hat együttes is továbbjutott ma a negyeddöntõbe az EHF Kupában. A Fradi és a Cornexi kettõs gyõzelemmel lépett át ellenfelén, de ugyanígy tett a dán Ikast Bording, az ukrán Motor Zaporozsje és a francia Metz is. A horvát Koprivnica háromgólos hátrányt dolgozott le hazai pályán és ezzel szintén résztvevõje lett a legjobb nyolc további küzdelmének.

Holnap csap össze az utolsó helyért a GOG Svendborg Gudme (dán) és a görög Artasz gárdája. Az elsõ találkozón 25-25 lett a végeredmény, így az északiak az esélyesebbek a vasárnap fél ötkor kezdõdõ meccsen.

A negyeddöntõ összecsapásai március 11-e és 19-e között lesznek lebonyolítva. Sorsolás kedden délelõtt Bécsben.
De az se volt semmi ahogy odáig jutott! 😊))

Off!
1500m gyorskorcsolya Huszár Erika 4.-hely!!!!!!<#eljen>

GRATULA!!!!!!!

kaloz174
Köszi, Csucsu! <#worship>
További sok sikert a Lokinak! (is😊)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Köszi a beszámlókat!

EHF-kupa nyolcaddöntõ, visszavágó: SPR Icom Lublin - DVSC 27-23 (13-13) (1.meccs:16-24)
Chelm, 800 nézõ.
Vezette: Leifsson, Palsson (izlandiak).
DVSC: Vorozscova - Kereki 2, Latakaité 7, Rácz 2, Caltiková 1, Orbán 6/3, Stuparicová 4. Cserék: Kiss É., Sopronyi 1, Soós, Szûcs G. Edzõ: Bíró Imre.
Lublin: Chemicz - Damiecka 5, D. Malczewska 4, Kamelina, Duran 2, Lisowska 9/6, Rola 2. Cserék: Korabava (kapus), Alekszandrowicz 4, Hipnarowicz 1, Lipska, E. Malczewska. Edzõ: Edward Jankowski.
Kiállítások: 8, ill. 12 perc.
Hétméteresek: 7/6, ill. 4/3.
A szakvezetõ a meccs után a következõ játékosokat emelte ki: Vorozscova, Latakaité, Rácz.
5.p.: 2-2, 10.p.: 4-4, 15.p.: 7-6, 20.p.: 8-7, 25.p.: 11-9, 30.p.: 13-13 (a félidõben), 35.p.: 18-14, 40.p.: 21-18, 45.p.: 22-21, 50.p.: 23-23, 60.p.:27-23.
Edzõi nyilatkozatok
Edward Jankowski: -Bár a visszavágón voltak jó periódusaink, azt hiszem, Debrecenben veszítettük el a párharcot. Némi örömre ad okot, hogy gyõzelemmel búcsúztunk. A debrecenieknek sok sikert kívánok a folytatásban.
Bíró Imre: -Ez a mérkõzés nem annyira a játékról, a technikai, illetve taktikai elemek tökéletes megvalósításáról szólt, hanem a küzdelemrõl. Így nyugodtan modhatom: kiharcoltuk a továbbjutást.
Összesítésben: 47-43 a Loki javára.
A DVSC végig jól tartotta magát, továbbjutásunk egy másodpercig sem forgott veszélyben. A mintegy 80 debreceni drukker végig remekül bíztatta a mieinket. Ha ez egy bajnoki mérkõzés lett volna, akkor könnyen gyõzhetett volna a DVSC. De mivel most a továbbjutás számított leginkább, a végén már nem erõltette együttesünk a gyõzelem kivívását. Bíró Imre a lefújás elõtt nem sokkal pályára küldte Szûcs Gabriellát. Válogatott átlövõnk egy hetes erejéig volt csak a küzdõtéren.

Hege eto
A meccsrõl:

Eléggé álmosan kezdett a csapat. Olyan volt mintha kertásásból jöttek volna a Lányok. A dánok elmentek 5 góllal.Ekkor Kálmán idõt kért, lehozta Nagy Krisztit, és a nép folyamatos TEMES BERNI! TEMES BERNI! ordítására fennthagyta támadni. Nos ez meg is látszott. Felzárkóztunk. A két bérsípos görény undorítóan ellenünk fújt.A 2. félidõben tovább fokozta a nyomást a csapat, de 2 bíró következetesen minket súlytott az ítéleteivel. Az álmosan nézeledõ nézõseregnél elszakadt a cérna.Nálam is.
Vértõl habzó szájjal mocskoltuk a dánokat meg a bírókat.
Remélem hallatszott a "fuck you denmark! Fuck you!" kórusunk
A csapatban is felment a pumpa. Görbe soxor ölni tudott volna a szemeivel, Temes Berni nézése is több volt mint aggasztó. A játék most ment csak igazán. a félidõ közepén lemostuk õket a pályáról 5el vezettünk.A Hajrába +4el fordultunk, és egy kicsit korán megnyugodva maradt 2 a végére.
Ennél undorítóbban viselkedõ csapatot, mint az aalborg az edzõjével együtt, még nem láttam. Soha nem szerettem a dánokat, és ez a meccs sem gyõzõtt meg arról, hogy ne gyûlöljem õket még jobban

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Maradjunk annyiban, hogy nagyon szépen szerepelnek. Nem szabad semmit sem elkiabálni!

Alakul a magyar döntõ!!!

Ahhoz képest, hogy hazai pályán csak 2-vel nyertek idegenben szép magabiztos gyõzelmet aratak.
Slovan Duslo Sala 24-35 Ikast/Bording EH

kaloz174
"Az Arandjelovacon januárban aratott 27–24-es diadal után vasárnap újra biztosan kell legyõzni a Knjaz Milost – ez a terve a Dunaferr NK-nak, amely kissé szokatlan idõpontban, 13 órakor fogadja a híres szerb együttest.

A múlt heti, Togliattiban elszenvedett vereséggel bizonyossá vált, hogy a magyar csapat már nem jut a legrangosabb európai kupa negyeddöntõjébe, ugyanakkor az oroszországi túrának más hátrányos következményei is voltak.

„A hosszú utazást követõen hétfõ este nagyon elcsigázottan érkezett haza a csapat – mondta Kiss Szilárd edzõ. – A mérkõzést leszámítva négy napunk ment rá a túrára, és csütörtökig a frissítés volt a legfontosabb feladatunk. Azóta kifejezetten a Knjaz Milos ellen készülünk. Sok gondunk van, mert Balogh Barbara napok óta nem edz, légcsõhurut kínozza, beteg Gerstmár Renáta is, Ferling Bernadett pedig kihagyott egy edzést. Az arandjelovaci mérkõzés még élénken él játékosaim emlékeiben, tudják, a szerbek nyitott védekezésére kell felkészülniük. Mindenképpen tovább akarunk lépni a második legerõsebb kupasorozatba, a KEK-be, s ehhez gyõznünk kell.”

kaloz174
Csatlakozom! <#taps><#taps><#taps>

Breki33
minden nyertes de fõleg minden továbbjutó csapatunknak gratula
Breki33
jólvan piroska P
RK Lasta Beograd - Cornexi-Alcoa-HSB Holding
Végeredmény: 21-31
Itt is ki jár a gratuláció, azért ez szebb nap volt mint múlt szombat...

kaloz174
Gratulálok! <#eljen>
Beszámoló? <#wink>

Ferencvárosi TC- Ankara Havelsan (Török)
Budapest, Népliget
Végeredmény 42 - 29
Gratula a csapatnak! 😊

igen, sajnos mindenkép a realitás az volt, hogy kiesnek. viszontazért itthon szépen küzdhetek.

50. perc 37 - 24

RK Lasta Beograd - Cornexi-Alcoa-HSB Holding
50. p. 19-24
Alakul ez, alakul... 😊

hát ez várható volt....
sajnos...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

A nõi kézilabdázók harmadik számú nemzetközi kupasorozatában, a KEK-ben kettõs vereséggel búcsúzott a nyolcaddöntõben a Váci NK.
Nyolcaddöntõbeli ellenfelük, a norvég Gjerpen Handball Skien már az elsõ összecsapáson, hazai pályán tizennégy góllal nyert, formalitássá téve ezzel a visszavágót.

A váci találkozót nem lazsálták el a biztos továbbjutó vendégek: bár a félidõben még két góllal a magyarok vezettek, a második játékrészben fordítottak és végül két találattal jobbnak bizonyultak a norvégok.

Összesítésben így kettõs vereséggel, és mínusz tizenhatos gólkülönbséggel búcsúzott a Vác.
KEK, NÕK, NYOLCADDÖNTÕ, VISSZAVÁGÓ: Váci NK Gjerpen Handball Skien (norvég) 25-27 (15-13)
(Tj. a Gjerpen Handball Skien 64-48-cal
forrás:http://www.nemzetisport.hu

40. p. 15-22

Budapest, Népliget

Elkezdõdött a mérkõzés. 0 : 0
10. perc 04 - 05
20. perc 12 - 08
Félidõ: 21 - 15
40. perc 30 - 19

Félidõ: 21 - 15
Ez is elégé rohanos meccsnek néz ki.

Félidõ: 10-17
Egész szép eddig Coritól!

Ha te mondod! 😄DDD

ne is mondd Zelinka vagy mi a neve a szõke kedvencemnek közvetíti a mûkorcsolyát, ha jól véltem felismerni a hangját (bár lehet nem, mert ha õ van inkább elkapcsolok,így nem nagyon ismereme fel, persze ez igaz majdnem minden mtv-s sportközveítõre kivétel: SZÁNTÓ DÁVID 😊 ) hát az katasztrófa...
Az eurosporton legalább van néha vendég is, meg némi hozzáértés.. jobban ért hozzá a csaj, mint a teniszhez az tuti 😄DDDD

soha senki sem jó, majd én 😛
vagy a Csisztu 😄DDDDDDDDDDD

na majd ha én odakerülök 😄DDDDDD Pártatlanul, hibák nélkül, lelkesen, riportokkal, érdekes infókkal fûszerezve fogok mindenkinek megfelelõ közvetítést prezentálni. Jah, és ígérem kárörvendõ sem leszek 😄DDDDD

igen sok minden jó lenne.
m1-en kb. 1 órát ha néztem az olimpiai közvetítést(mióta tart) viszont az eurosportot egyfolytába.
ég és föld...

Továbbjutott a Loki!!!!<#vigyor2>
SPR.Lublin-DVSC: 27-23
Tj.: DVSC 47-43-mal
Astroc Sagunto Valencia 26-27 Hypo Niederösterreich végeredmény

Breki33
én maradok ifj Knézynél

illetve egyszer meghallgatnék egy hozzáértõ nõi riportert

jó lenne két kommentár

és nyilatkozatok..........
Breki33
most látszik milyen esélyt szalasztott el a gyõr

most jól játszottak az átlövõk is
Senki nem lehet tökéletes...
De össze hasonlítva a másik kettõvel... sokkal, de sokkal jobb.

25. p. 9-15

Breki33
nekem a hangja nem tetszik illetve az érdekes volt mikor 11-est lövetett Attilával..........

De amúgy Ok
EHF-kupa nyolcaddöntõ, visszavágó: SPR Icom Lublin - DVSC (1.meccs:16-24)
Frissítés:F5-tel

30.p.: 13-13 (a félidõben)
60.p.:27-23. Vége.
Úgyan ezen a mérkõzésen kikaptak, de megvan a tovább jutás! És ez a lényeg!

Breki33
én mindig nemzetköziben gondolkozom

nekem az fontosabb