Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Detti írt az oldalára! <#eljen><#taps>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

<#taps>

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

kaloz174

akkor úgy legyen! 😊

Isthy
Mondjuk õket el tudnám képzelni KEK elõdöntõs ellenfélként.

DUNAFERR FOREVER!!!

Most nézem a képeket, jók! Szokás szerint.

Szép volt csajok!
A szerbek edzõje meg egy igazi majom...

Ismét FERLING-PARÁDÉt láthattunk!

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Byaasen - Buducnost 22-25
és ezzel a Buducnost jut a KEKbe.

Elda Prestigio 27-30 Viborg HK
végül is nyertek, már majdnem megsajnáltam õket, ebben az évadban nagyon szrencsétlenül játszanak.. pl. dán kupa döntõ

piszok mázlisták....

Isthy
23-23 lett a vége és idegenben lõtt több góllal (25-25 volt Görögországban) a GOG jutott tovább.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jönnek fel a dánok, 19-21 az 50. percben

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, jól emlékszel. Az elsõt 26:24-re nyerte a Leverkusen és õk jutottak tovább.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért, hogy ne csalódj nagyot, már a Viborg vezet 24:18-ra a 45. percben <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Ja és ha minden igaz van már egy meglepetés eredmény.
Horsens HK 31-31 Leverkusen
ha jól tudom az elsõ meccsen Leverkusen gyõzõt így õk jutottak tovább.

Elda Prestigio 14-14 Viborg HK félidõben
azért ez sem semmi, vagy csak én vártam többet a Viborgtól, úgy gondoltam, hogy már az elsõ félidõben 2-4 góllal vezetni fognak.

Régi jó ismerõs...

Isthy
Sztem a Byasen nyerni fog otthon a Podgorica ellen és így a Sagunto lesz a KEK-be hozzánk kiesõ.

DUNAFERR FOREVER!!!

GOG Svendborg TGI 9-15 Anagennisi Artas Pause
azt a mindenit! érik a meglepetés!

VAjon lesz következménye? Vagy nem foglakoznak vele? viszont ha most hagyák akkor az elégé érdeks helyzetett vett fel, mert ha ezután valakit rendere akarnának utasítani nyugdtan tud hivatkozni erre, ami nagyon nem lenne jó.

Isthy
Igen, ezzel egyetértek. S lesz ez még jobb is, összeállnak teljesen a rájátszásra és a KEK végküzdelmekre.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Huhh, akkor a Fradi ellen nyerni fogunk. Viszont a Cori ellen fel kell kötni, mert ott leszel és ilyenkor veszély van! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hihetetlen fazon volt, rendszeresen reklamált és a pályán is sétálgatott többször. Elég idegbeteg fazon lehet a mai viselkedése alapján, pedig kinn nem tûnt fel a viselkedése.

Asszem 2 percet reklamált lökésért, utána meg lehívta csapatát és ki akart vonulni a meccsrõl. Az ellenõr végülis megggyõzte, meg a segédedzõje lecsitította.

DUNAFERR FOREVER!!!

<#taps><#taps><#taps>
Jó kis meccs volt, végre nem kellett agyon izgulni magam. 😊

Isthy
Ejnye, de türelmetlen valaki! <#wink>

Sajnos képek nem lesznek, mert rohanvást kellett indulnom meccsre, épp hogy csak hazaértem és már mehettem is tovább. A gép is, meg jópár más dolog is itthon maradt.

A meccsrõl: Egy könnyed gálameccs volt, a szerbek nem sok ellenállást tudtak kifejteni. Egyedül Ardelan-Elisei küzdött, de a végére õ is felõrlõdött. Nélküle sokkal csúfosabb lett volna az eredmény. Kinn ennél sokkal jobban játszottak, nem volt egy súlycsoportban a két csapat. Pedig mi sem játszottunk jól, rengeteg ziccert hagytunk ki és a védekezésünk is szellõs volt néha. Ami viszont örömteli, hogy végre ismét jól használtuk a szélsõinket és sok labdát sikerült szereznünk, amivel le tudtuk indítani õket.
Szintén örömteli, hogy már a 2. félidõ közepétõl jöhettek a fiatalok, pihenhettek a kulcsjátékosok szerdára és õk is tartották, sõt növelték a különbséget.

Gratulálok a csapatnak, SZÉP VOLT CSAJOK!!! <#taps><#taps><#taps>

Sajnos Pigáékkal nem találkoztunk, mert nem ma látogattak el Újvárosba, hanem még hétközben. Viszont ott volt Bohus Bea és ismét megállapítottuk, hogy nagyon látszik rajta pozitív értelemben a változás.

DUNAFERR FOREVER!!!

😞(

Isthy
Sajnos szerdán bekövetkezett az amit az orvosok megjósoltak még az év végén <#sir>

Hétfõn a temetésen a csapatból ott lesznek páran Gyõrben, akik a legközelebb álltak Ginhez. Nehéz idõszak jön most, remélem Ginnnek sikerül megfelelõen kezelni és feldolgozni a szomorú eseményt...

DUNAFERR FOREVER!!!

BEszámoló? Esetleg fénykép?<#nezze><#circling>

Isthy
Elõször is gratulálok az EHF kupában sikeresen szereplõ csapatainknak!<#taps><#taps><#taps>

Sajnos a váciaknak nem sikerült a szép búcsú egy gyõzelemmel <#szomoru1>

Gratuláloknak a Gyõrnek is, szépen kütdöttek és búcsúztak a BL-tõl, az elsõ félidõ közepétõl sikerült feléledniük és utána szépen játszottak (már amennyit láttam belõle a névnapozás közben)! <#taps><#taps><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Csak úgy a játék miatt.

Akkóóó meg minek???<#lookaround>

Lehet választani, úgy sem az jön...

Ki lesz a Gyõr és a Dunaferr ellenfele?

A nõi kézilabda KEK negyeddöntõinek keddi sorsolását várja a Dunaferr és a Gyõr

Ma, 15:27, Forrás: SportFórum.hu
, módosítva: Ma, 15:57

A bécsi eseményre négy csapat már kvalifikálta magát, a további négy szereplõ kiléte a még zajló BL- és KEK-meccseken tisztázódik

A nõi kézilabda Kupagyõztesek Európa Kupájában a legjobb négy közé jutnak a hét végén a csapatok, ám a mezõny kiegészül a BL-csoportküzdelmekrõl érkezõ további négy gárdával, így nyolc klub várja a kedd déli ausztriai sorsolást.

A mezõny:

A BL-bõl érkezõk
1. Larvik (norvég)
2. Gyõri Graboplast ETO
3. Dunaferr
4. Trondheim (norvég), Buducsnoszt (szerb) vagy Sagunto (spanyol)

A KEK-bõl érkezõk:
5. Skien (norvég)
6. Krasznodar (orosz) vagy Estella (spanyol)
7. Horsens (dán) vagy Leverkusen (német)
8. Rapid Bucuresti (román) vagy Besancon (francia)

A Hort SE-bõl nem lesz Fradi
Na most mi van? Megint a jó kis újságírók keverik a sz...?!

kaloz174
Erõs a csábítás!😊

Breki33
nekem a hajcsatok tetszett
meg hogy Irina csak támadásban P
szerintem meg a nehéz meccseken nem jött ki a csajokból, az igazi tudásuk, mikor igazán szükség lett volna rá 😞((
DE valóban, az õszhöz képest, 40-50%-os javulás van a játékban....persze 20%-ról könnyû 😉)))))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

én erre semmiképpen nem mentem volna.... De a Fradi ellenire igen, viszont úgynéz ki, az is sajnos kimarad, de a Cori ellenin 100% ott leszek!!
te jössz?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Te nem mentél meccsre???

kaloz174
Így utólag elmondhatjuk, hogy jó teljesítményt nyújtottak a csajok, számomra sokkal jobbat, mint amire az õsz alapján számítottam.
Kár, hogy ilyen kedvezõtlen sorsolásuk volt. 😞
Olyan kevés kellett volna, hogy az már tényleg a "szerencse" kategória, szerintem.
Talán jobban kellett volna benne hinni, hogy sikerülhet!

Detti a fantasztikus! 😄DDDDD

jókis meccs volt, Ivinek fel kell kötni a gatyáját, mert Meli nagyon jó, és egyre jobb lesz. sajnálom szegény Ivit, ugyanakkor örülök, hogy kiderült milyen szupi kis szélsõnk van. 😊))

De akkor is, CSAK A DETTI! + az Ivett! 😊

EV meg takarodjon a sportközvetítésektõl...

Csak az a Slagelse ne volna!!!!

És ez a csapat nemjutott tovább!!!

GRATULA A DUNAFERRNEK!!!!!

Én azon izgultam nehogy szoros legyen a vége!!!<#ejnye1><#vigyor3><#crazya><#crazya>

kaloz174
Ez igazán szép gyõzelem volt! <#taps><#taps><#taps>
Igazi örömjáték! <#eljen>

Breki33
igazából nem értem mit akart

nyerési esélyük sem volt

miért nem anja ellen balhézott
Hát igen, szépen játszotak viszont ez a szerb edzõ.... no comment

Breki33
Ez jó mulatság ... munka volt.

Kár a ruszki meccsekért
hajráááááááááááááááááááááááá csajok!

Csak a Detti! + az Ivett! 😄