Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
A szerbek edzõje meg egy igazi majom...
Ismét FERLING-PARÁDÉt láthattunk!

Gadrika http://ferlingbernadett.hu
és ezzel a Buducnost jut a KEKbe.
végül is nyertek, már majdnem megsajnáltam õket, ebben az évadban nagyon szrencsétlenül játszanak.. pl. dán kupa döntõ
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Horsens HK 31-31 Leverkusen
ha jól tudom az elsõ meccsen Leverkusen gyõzõt így õk jutottak tovább.
azért ez sem semmi, vagy csak én vártam többet a Viborgtól, úgy gondoltam, hogy már az elsõ félidõben 2-4 góllal vezetni fognak.
DUNAFERR FOREVER!!!
azt a mindenit! érik a meglepetés!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Asszem 2 percet reklamált lökésért, utána meg lehívta csapatát és ki akart vonulni a meccsrõl. Az ellenõr végülis megggyõzte, meg a segédedzõje lecsitította.
DUNAFERR FOREVER!!!
Jó kis meccs volt, végre nem kellett agyon izgulni magam. 😊
Sajnos képek nem lesznek, mert rohanvást kellett indulnom meccsre, épp hogy csak hazaértem és már mehettem is tovább. A gép is, meg jópár más dolog is itthon maradt.
A meccsrõl: Egy könnyed gálameccs volt, a szerbek nem sok ellenállást tudtak kifejteni. Egyedül Ardelan-Elisei küzdött, de a végére õ is felõrlõdött. Nélküle sokkal csúfosabb lett volna az eredmény. Kinn ennél sokkal jobban játszottak, nem volt egy súlycsoportban a két csapat. Pedig mi sem játszottunk jól, rengeteg ziccert hagytunk ki és a védekezésünk is szellõs volt néha. Ami viszont örömteli, hogy végre ismét jól használtuk a szélsõinket és sok labdát sikerült szereznünk, amivel le tudtuk indítani õket.
Szintén örömteli, hogy már a 2. félidõ közepétõl jöhettek a fiatalok, pihenhettek a kulcsjátékosok szerdára és õk is tartották, sõt növelték a különbséget.
Gratulálok a csapatnak, SZÉP VOLT CSAJOK!!! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Sajnos Pigáékkal nem találkoztunk, mert nem ma látogattak el Újvárosba, hanem még hétközben. Viszont ott volt Bohus Bea és ismét megállapítottuk, hogy nagyon látszik rajta pozitív értelemben a változás.
DUNAFERR FOREVER!!!
Hétfõn a temetésen a csapatból ott lesznek páran Gyõrben, akik a legközelebb álltak Ginhez. Nehéz idõszak jön most, remélem Ginnnek sikerül megfelelõen kezelni és feldolgozni a szomorú eseményt...
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos a váciaknak nem sikerült a szép búcsú egy gyõzelemmel <#szomoru1>#szomoru1>
Gratuláloknak a Gyõrnek is, szépen kütdöttek és búcsúztak a BL-tõl, az elsõ félidõ közepétõl sikerült feléledniük és utána szépen játszottak (már amennyit láttam belõle a névnapozás közben)! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
A nõi kézilabda KEK negyeddöntõinek keddi sorsolását várja a Dunaferr és a Gyõr
Ma, 15:27, Forrás: SportFórum.hu
, módosítva: Ma, 15:57
A bécsi eseményre négy csapat már kvalifikálta magát, a további négy szereplõ kiléte a még zajló BL- és KEK-meccseken tisztázódik
A nõi kézilabda Kupagyõztesek Európa Kupájában a legjobb négy közé jutnak a hét végén a csapatok, ám a mezõny kiegészül a BL-csoportküzdelmekrõl érkezõ további négy gárdával, így nyolc klub várja a kedd déli ausztriai sorsolást.
A mezõny:
A BL-bõl érkezõk
1. Larvik (norvég)
2. Gyõri Graboplast ETO
3. Dunaferr
4. Trondheim (norvég), Buducsnoszt (szerb) vagy Sagunto (spanyol)
A KEK-bõl érkezõk:
5. Skien (norvég)
6. Krasznodar (orosz) vagy Estella (spanyol)
7. Horsens (dán) vagy Leverkusen (német)
8. Rapid Bucuresti (román) vagy Besancon (francia)
Na most mi van? Megint a jó kis újságírók keverik a sz...?!
DE valóban, az õszhöz képest, 40-50%-os javulás van a játékban....persze 20%-ról könnyû 😉)))))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
te jössz?
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Kár, hogy ilyen kedvezõtlen sorsolásuk volt. 😞
Olyan kevés kellett volna, hogy az már tényleg a "szerencse" kategória, szerintem.
Talán jobban kellett volna benne hinni, hogy sikerülhet!
Detti a fantasztikus! 😄DDDDD
De akkor is, CSAK A DETTI! + az Ivett! 😊
EV meg takarodjon a sportközvetítésektõl...
GRATULA A DUNAFERRNEK!!!!!
Igazi örömjáték! <#eljen>#eljen>
Csak a Detti! + az Ivett! 😄