Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ferencvárosi TC- Ankara Havelsan (Török)
Budapest, Népliget
Elkezdõdött a mérkõzés. 0 : 0
10. perc 04 - 05
20. perc 12 - 08
20. p. 6-12
No eddig igen szépen telik a nap! 😊
15.p. 5-9
SPR Icom Lublin - DVSC
50.p.: 23-23
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Csak Vérten Orsit sajnáltam kicsit. Nagyon szomorúan nézett maga elé az egyik idõkérés alkalmával.
Lazer is bebizonyította, ha van lehetõsége tud Õ.
A meccse elején Nagy Kriszta bombája után reméltem, hogy na most megmutatja, hogy megy az neki,de nem jött össze neki.
Gratula!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Amúgy gratula a Gyõrnek! Szépen küzdödtek!
Remélhetõleg a jövõben is így lesz!
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
Mörtel Reni és Siki nélkül állunk fel, Reni nem edzett egész héten influenza miatt, Sikinek ugye izomszakadása van... Herr Orsi is belázasodott csütörtökön, õ edzett végig, de nem biztos,h kezd. 3 kapussal játszunk, Oross Nilla lesz a harmadik, valamint Reiner Szabina a másik beállósunk. No megyek szurkolni, hajrá ETO, meg minden magyar csapat!
EGY CSAPAT VAN CSAK NYUGATON... http://gportal.hu/portal/vertenorsi/
De hogy az alapozáshoz mi kell? 😛P Bodza 😄DDDD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
egyébként meg sajnálom, hogy László Csaba nem lesz Sopronban edzõ, mert a neki írt nóta hiányzik már 😊
és mit látok??
Békéscsaba!!!!!!!!!! Hihetetlen. 😊
Mindenhol, mindenhol csak a lila!! 😉
off: kaloz > már futok. amúgy napi 2 "edzés" a minimum. de. gyógytorna, aztán meg úszás... néha bicaj vagy futás. keményebb, mint egy alapozás!
"a zöldszín mekkora csodákra képes 😄"
mse > ezt meg sem hallottam.
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
Az biztos, hogy ez egy hatalmas pofon a vasasnak.
Gyõri ETO Kézilabda Club - Aalborg DH
Nõi kézilabda Bajnokok Ligája mérkõzés
Közvetítés Gyõrbõl m1-TV
Tomori Zsuzsanna 7
Szilágyi Anett 2
Õri Adrienn 4
Moszkovaja Szvetlana 2
Gorova Natalina 1
Berta Melinda 4
Blaskovits Adrienn 1
Békéscsaba:
Brecska Barbara 3
Forczek Eszter 1
Hajdu Livia 1
Kelemen Éva 1
Szekeres Klára 4
Valyuch Éva 6
Vincze Zsuzsanna 1
Zsuzsa Vivien 5
Ezt elszabta a csapat sajnos. Ez bizony számomra meglepetés. Mocsainak lesz dolga a fejekben rendetrakni!
Gyõzött a jobbik, GRATULA A BÉKÉSCSABÁNAK!!!!
Mi folyik itt?! 😊
Hát ez ám a meglepetés!
Teljesen komoly, már az MKSZ oldalán is fent van.
Békéscsabai ENK - Vasas-Invitel 22-21 (13-10)
Ez komoly? Dferr forumba láttam.
Az az "örömkézi", amit a Fradiban játszik, nekem nagyon szimpatikus. <#taps>#taps> (Jó érzés, hogy jelen idõt használhatok vele kapcsolatban.)
További eredményes gyógyulást kívánok neki!!!
Gadrika!
Remélem, a Te mûtéted helye is szépen javul!!!