Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
oké legyen így EHF

de KEK is jó P
Breki33
freudi elírás P
Isthy
Azért javasoltam azt, mert a Fradi sztem megnyerheti az EHF-et idén, így akkor döntõre is mehetsz és a Fradi is nyerhet.

DUNAFERR FOREVER!!!

szerintem mindenkinek van jellegzetes mozdulata, nézése...

Hát én nem szeretem a Dferr - fradi meccseket....
ill. pontosan egyformán szidom és örülök a két csapatnak ill. a játéknak....

Na ez jó hír!

Breki33
rendben ha bent lesz magyar csapat megpeóbálok elmenni
kaloz174
A handball.hu fórumában én is ezt olvastam többektõl. Elõször nem nagyon értettem, mit is jelent ebben az esetben a "kiemelt" státusz, de aztán megnyugodtam.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Akkor legyen ez most májusban és EHF döntõ! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Már hogyne láttam volna, nekem kötelezõ látnivaló! <#vigyor>
Amúgy tényleg jellemzõ képek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Dunaferrt is kedvelem

De inkább egy Kek döntõre mennék ahol a Fradi nyer
Isthy
Még annyi info a holnapi sorsolás elõtt, hogy ha jól értelmeztem az EHF kiírását, akkor mindkét KEK-ben szereplõ csapatunk a visszavágót játsza itthon. Ami igen örömteli, még ha sztem amúgy se lenne gondunk a továbbjutással.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Bocsi!😊) Azt a kis "apró" részletet elfelejtettem, hogy Te fradis vagy! <#nyes> Végül is olyan békésen elvagyunk mi itt! <#wink>

Na, majd csak lesz még Fradi-Dunaferr. Mondjuk a rájátszásban! <#smile>

Breki33
Aztat mondja, hogy nade Gedeon bácsi ...PPP
Breki33
tudod évekig Veszprében töltöttem a nyarakaz és volt Fehérvári barátnõm
Tulajdonképpen õ volt az elsõ de ez nemérdekes most itt P

Én Fradi dukker vagyok Dunaferr mecsre inkább nemzetközire mennék.
Ahol tudok szurkolni.
kaloz174
Cornexi-Alcoa - Dunaferr NK 2006.02.25. 17:00

[/url]Oda!!!😊

[url="http://www.elvira.hu/elvira.dll/uf?i=676&e=1835&v=&k=&u=43&mikor=-1&d=06.02.25&b=vissza%FAt#A8"]Vissza!😊

kaloz174
Láttátok már ezt a képösszeállítást? Nagyon tetszik a 3 Görbe-fotó. <#circling> (Tényleg! Ez nem kárörvendés. A gesztusai nagyon jellemzõek.)

Breki33
amikor meg pesten voltam senki se ért rá találkozni......

mondjuk közel sincs
Isthy
Ez a helyes hozzáállás! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Számíthatsz rá! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Pedig hívtunk a múltkor is! Nem jöttél, pedig sokan ott voltunk.😞

Fehérvár viszont igazán nincs messzire tõletek (sem).

<#eljen><#taps><#taps><#taps>

Breki33
ja és ottis nyertünk
Breki33
mivel nem nagyfalusi vagyok és itt nincs egy nb-s csapat sem (a környéken se)

mikor válogatott mecs volt itt kint voltam
még a tv-ben is mutattak
nem kap ki, mert ott van DETTTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 😊)))))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

rólad nem derülhet ki hogy szerencsét hozol e vagy vereséget, mert sosem mész meccsre 😛PPPPP így könnyû irogatni 😄DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

de jajj neked ha kikap a Dferr! 😊

Breki33
Fradi mecsre menj már ki P
semmi nem tántoríthat el a meccstõl, már a jegyet is megrendeltem neten 😊)))
De akkor lehet a Cori táborba ülök 😉)) Ott legalább örülnek, ha megyek 😛PPP

kaloz174
Azért csak óvatosan! <#ejnye1>
Mielõbbi jobbulást kívánok én is! Pl. most ne menj grappa-túrára! <#vigyor2><#vigyor> (Bocs! Természetesen bodzát szerettem volna írni, csak nem jött össze.<#nevetes1>)

Hege eto
Már elõre félek a hívásodtól<#nyes><#nyes><#circling><#phone>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Már egész jól vagyok köszönöm.<#worship>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Úgy legyen! Holnap délben okosabbak leszünk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Látom szorgalmasan nézed a DVD-ket amiket kaptál ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Örülök, hogy neked is sikerült szép perceket szereznünk a meccsen ;-)))

Mihamarabbi gyógyulást a derekadnak!

DUNAFERR FOREVER!!!

AZért így a nap végén is jobbulást!

Hege eto
A helyi speaker egy óriási bunkó. A csarnok egy nagy hodály, eléggé szoc.reál stílusú. A helyiek elõszeretettel használják a középsõ ujjukat, a Himnuszt kifütyülik. Beültettek alánk egy vén kecskeszakállast egy nagydobbal , hogy verje szét a szurkolásunkat.
Amennyiben mi megyünk, a kecskeszakállasnak kellemetlen emlék lesz ez a meccs😊))))))))

Hege eto
Köszönöm mindenkinek. Csontkovácsnál még voltam tegnap, az helyretette, csak ilyenkor a deréktáji izmok sokkos görcsöt kapnak általában, és az némi idõ míg elmúlik. Viszont óráról órára javulok.Ebben része van a sok jókívánságnak is.

Duby!
Lehet igazad van, de míg nincs megfelelõ ember aki csinálja, addig nekem muszáj, pedig szívesebben szurkolgatnék a 2,3,4 sorból.

Breki33
viszont pont ezek miatt a meccsek miatt bosszantó, hogy így elszúrtuk a múlthetit
Duby
Fantasztikus meccsekkel búcsúztunk a BL-tõl ezévre. (Két gyõri kedvencemhez fûzõdõ megagigakolosszális gól óriási volt /Temes-Görbe/!) Gratula a hatalmas küzdésért, evvel saját magát húzza ki az ETO a gödörbõl sztem.

Külön öröm volt (végre) igazi közvetítést hallani. Somos Ákos olyan meccset produkált, amit magyar kommentátortól már régóta nem hallottam, legutóbb Hajdú B-tõl az athéni vizilabdadöntõt. Na ilyen legyen egy igazi kommentátor, nem baj, ha összeakad a nyelve, nem baj, ha néha nevet téveszt (amit azonban mindig korrigált utóbb), de egyszerûen nem bírja ülve sem az ember, olyan hangulatot csinált. Mondjuk ehhez kellett a mérkõzés is. Somos amúgy is nagyon nagy plussz elõítélettel indul nálam, mikor meghallom a hangját, mindig a BL-gyõzálmünk jut eszembe.

De jó volt Újvárosban egy ilyen meccset látni. Titkon reméltem, hogy így lesz, de hogy ennyire 😊)))) Irina gólja elõtt 20 mp-el még indított, és a szerb kapus kifutva sodorta el Lovi elõl. Aztán nem felejtett! Épp azt beszéltük, hogy legközelebb vagy bevágja onnan, vagy nem fog próbálni indítani. Bevágta! 😊))

Hege: Jobbulást! (Látod, a sok dobolás megártott...) ;-)

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Ezzel vigyázz! Komoly dolog! Jobbulást!

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Én is örülnék a Besancon-nak.
Egy megszállott francia Dunaferr drukkert ismerek ott.
Már mondta, h nagyon szívesen látna vendégül, ha összekerülnénk! És jönne a Kohász táborba.

Hege eto
Köszi

Breki33
jobbulást neked
Hege eto
Grat. a D.ferrnek! Hát a tegnapi meccs nem volt méltó a BL-hez, persze errõl nem a D.ferr tehet, ez legyen a szerbek baja😊)))))))))
Hallottam meg is kapták a beosztásukat, hogy melyik népcsoporthoz tartoznak. Ez számomra nagyon szívhez szóló volt😊)))))))))))
OFF:Tegnap nem tudtam írni mert a derekam bemondta a KO-t.Attól tartok én is Bradeanu szindrómában szenvedek.Reggel még a víz is levert mikor fel akartam állni😞(((((
ON:
Mi a Besancon nevû francia csapatot szeretnénk a negyeddöntõben. Ha véletlenül Ti kapjátok õket, majd tartok egy eligazítást "viselkedés a helyi parasztokkal szemben" címmel.

ejnye, még ilyenen csodálkozol?

nem semmi! 😄

kaloz174
Nézegettem az NSO archívumot. Ezt találtam!😊
"Németh Helga 1985. 05.11. 179/69 á 142"😊)
(Játékoskeret a 2004-2005-s szezonban.)

kaloz174
Egy tudósítás a mai meccsrõl! Felhívnám a figyelmeteket a dátum alatti feliratra!😊

jaja, láttam. ideje volt.<#vigyor5>