Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Látod van itt alkalmi Fradi meccs tudósító. Persze ez most csak véletlenül jött jól ki. Meg amúgy sem akarlak nagyon elkényeztetni, mert rászoksz majd! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hurrá! Ez jó hír! Gyors gyógyulást neki! Reméljük tényleg rendbejön két hét alatt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
kezdek

meg arra gondoltam hátha van egy fradis mesi aki nem szívalakú P
kaloz174
Nagyon örülök a viszonylag jó hírnek! Mielõbbi gyógyulást kívánok neki!!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Most olvastam a Cori fórumon, hogy Kicsinek csak húzódása van...
Ami szerintem rendbejön az EHF meccsre!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

félsz egyedül? 😛PPP

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
<#integet2><#worship>
Breki33
elõször legyen meg a 4
Breki33
Miért hívnék ha fradis vagyok? P
kaloz174
Gratulálok a Veszprémnek, nem sok hiányzott a döntetlenhez!😊)
Egész jól lehetett hallani a magyar drukkereket! <#taps>

Egyébként a csapat kimondottan jó lehet a TV-seknél, mert mintkét meccset normális idõben közvetítik.😊

De akkor legalább Corist hívott volna 😊) Isthy szervezd be Ginimádó barátodat is, ha már mindenképpen fradista kell 😊)))

igen, régóta ez a bajunk, nyitott ellen nem vagyunk elég jók, túlzottan lövõcentrikusak vagyunk, és nem használjuk ki, hogy Gergõ, Sivár, Gulyi, Tombor eredményesek befutásból, és Gál, de Myrhol meg elég mozgékony! 😊
De majd itthon. Szerintem is kár az uccsó gólért, de ha ezt a csapatot itthon nem verjük hárommal, akkor egyiket sem. 😊 Lazarov majd fölfelé lõ, és nem középre, meg lefelé, többet játszik Dani, és meg lesz a 10 közte 😊)))

Isthy
Tudod mit csináltam, ma délután a Veszprém meccs elõtt? Megnéztem a Halas TV-n a Fradi-Halas meccset, hogy beszámolhassak neked.
Szóval: az elején kicsit könnyedén játszott a Fradi és meglepte õket a Halas. 3-0, 5-2 volt nekik. András tajtékzott is rendesen az idõkérésnél. A félidõ közepére kiegyenlített a Fradi és fordítottak is 16-13-ra. Ekkor a Halas idõkérésénél még mindig osztotta a csapatot András rendesen, mert voltak elszórt labdák és technikai hibák is. Az idõkérés után a Halas még ziccert hibázott és Fradi az ellentámadásból utsó másodpercben Uhrakova ejtésével 17-13-ra alakította a félidõt. Sopi volt elemében igazán csak a szünetig, már ekkor 6 gólnál járt. A 2. félidõt jól kezdte a Fradi, sikerültek a lerohanások és 20-13-ra elléptek. Majd megint megtorpanás és 21-17-re feljött a Halas és András megint igencsak feldühödött, mert kihagyott ziccerek és hibák. Amúgy a halasi kapus Vörös Heni nem volt rossz. Azután újra elkezdtek védeni a Fradi kapusai és megint lerohanásos gólok elsõsorban Mravikovától és megléptek 27-20-ra és utána az utsó 10 percben csak tartották az eredményt.
Nem játszott jól a Fradi, sõt sztem elég gyengén, ellenünk ezzel nagy zakó lett volna, bármilyen rosszak is voltunk a végén. András mérges is volt szinte végig az egész meccsen.
Aki dícsérhetõ az Sopi és Hangya, meg a kapusoknak voltak jó periódusai.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, reménytkeltõ eredmény, kár, hogy a végén elkapkodták és így még kaptak egy gólt. Reméljük ennek nem lesz jelentõsége a jövõ héten. A 2. félidõ finoman szólva is hullámzó volt (13-13, 19-13, 19-19, 22-19), szerencsére viszonylag normálisan jött ki belõle a Veszprém. Azt hiszem ebbõl meg kell oldaniuk itthon a továbbjutást. Nehéz lesz, de megoldhatónak látszik, kicsit több mozgással a nyitott védekezésük ellen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
semmi gond velük csak szeretnék a fradi mecsrõl is hallani infókat
Isthy
Én is olvastam, láttam a toborzását. Nem bír már a sok Dunaferressel! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bíztam én a csajokban, le is írtam, hogy ilyenkor mindig megmutatják, csak azt gondoltam, hogy egy idegtépõ meccs lesz. Szerencsére neked lett igazad és sima lett.<#eljen><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
a végét láttam reménykeltõ eredmény

heteseket meg kéne tanulni belõni
Breki33
hosszú ú-val írtam? P

csak gondoltam legyen kiegyenlítettebb, deha hülye jön kiszórom
mindenki balra olé, mindenki jobbra olé, mindenki elõre olé, hajrá VESZPRÉM LÉOLÉ 😄DDD

Gyuszkó 😊))

Ez reménytkeltõ eredmény, csak addigra gyakoroljuk be a nyitottvédekezés ellei figuráinkat, mert inkább improvizatív jellege volt a dolognak...

Szép, Breki, most olvastam az indexet! 😊
Gondolom a lényeg a kulturált szón van! 😊

Egész jó kis meccs volt!

Hege eto
OK. Köszi. Az Indexen Szásafan azóta nagyon szereti a Cornexit, tudniillik Õ Szveta(Moszkovaja) fia😊)))))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Moszkojava. Nem mintha számítana, csak mondom😊))

Hege eto
Te kis gonosz...😊)))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Én ebben biztos voltam, csak egy kudarc(amit nem is biztos, hogy kudarcként kellene megélni)után a szurkoló hajlamos borúlátásra, és a 2 meccs közti idõ kevés volt a kincstári optimizmus visszatéréséhez.😊)))))))))))

Hege eto
A GREN DANGER nem sálgyûjtõ csoportosulás. Arra vannak "megfelelõ" egyedek, akik a focipályák környékén bukkanak fel gyakrabban. Sajnos ellátogatnak néha a csarnokokba is😞((((((

Hege eto
Nem szeretnék ezekkel a dolgokkal foglalkozni, viszont én szóról szóra tudom, hogy mit mondott Szilárd Orsinak. Azt viszont egyikünk sem tudja, Edina asszony mit mondott Ibinek. Tartok tõle, hogy a "kib...tt Tomori"-t(amit hallhatott ország világ a TV-ben)alapul véve ez sem volt kellemes. Ismerem Ibit, amíg Gyõrben volt nem mutogatott ki senkinek. NEM hiszem , hogy azóta változott meg amióta Újváerosban él. Azt viszont sokkal inkább elhiszem, hogy eddig SENKI nem vágott hasonlót a fejéhez.

kaloz174
Valamiért nem jelent meg, amikor elõször írtam, ezért újra:

Leadták a meccs összefoglalóját, valamint Detti és Kiss Szilárd nyilatkozatát.
Detti: 'A Szilárd elmondta az öltözõben, hogy mit kell csinálni, aztán azt mondta, hogy akkor ezt most csak meg kell valósítanui. (Detti mosoly!😊) Meg hogy nagyon sajnálja Siti Bea sérülését, ez biztosan nagy érvágás volt a Cornexinek.
Kiss Szilárd 3x-4x mondta el a "fegyelem" szót. Véleménye szerint: 'Talán most játszottunk ebben a bajnokságban a legfegyelmezettebben.'

nah, ezt hogy csináltam?!

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

kaloz174
Most meg a Cori meccs összefoglalója!!!

kaloz174
Éppen kapcsolgatta a férjem a TV-t, nem fogjátok elhinni!: a Dunaferr-Fradit adja az ATV!!!

Breki33
most ha miattad megáll......
Jah, és HAJRÁ MKB VESZPRÉM!
Carlos Perez lõjj 10 gólt, lõjj tíz gólt,lõjj tíz gólt, Carlos Perez lõjj tíz gólt! 😄DDDD

hát akkor nehéz lesz a DVSC-t legyõznie a többieknek, mindegy...
Mi mostmár koncentrálhatunk az MK-ra , és a KEK-re, temészetesen nem lebecsülve a Csabát, Vásárhelyet, Szpari, de azért õket kötelezõ verni...

Hajrác Csajok!
Csak a DETTI! + az Ivett! 😊

Gyõr
Fradi
Dferr
Dvsc
szerintem, bár soha nem lehet tudni, hogy ép mit játszanak.

Isthy
Hatalmas mákkal még valóban lehet bekövetkezõ variáció, de sztem is inkább a 3. hely lesz a miénk az alapszakaszban

Gabica már 6 gólt dobott a Szparinak pénteken

DUNAFERR FOREVER!!!

Én azt mondom, ha 3. helyen megyünk rájátszásba, már az nagy mák...

Breki33
Az én álmom

Fradi
Dunaferr
Gyõr

de tulajdonképpen az alapszakasz mindegy
matematikailag, még mind a 4 csapatnak van esélye elsõnek lenni, mert ugye úgy állunk:

Gyõr 16 meccs 30 pont
DVSC 17 meccs 28 pont
FTC 17 meccs 27 pont
Dunaferr 17 meccs 25 pont!

Vagyis, ha a Gyõr nem nyer egy meccset sem, mi meg hozzuk a háralévõ 3-at akkor nekünk 31, nekik 30.
Persze ez csak matematikailga lehet, és álom kategória, mert a Gyõr otthon játszik a Szparival, így ebbõl a meccsbõl biztos a két pont, vagyis 32 pontja tuti lesz, és õk a többiekkel ellentétben még 4 meccset játszanak.

Elvileg a DVSC-nek és a Gyõrnek van a legnagyobb esélye az élen végezni, hiszen a DVSC otthon játsza a rangadóit, és kérdéses hogy a Cori mennyire fogja komolyan venni a hátralévõ meccseit, kérdés mit játszik a DVSC-Cori az MK-ban, A Gyõr pedig eddig a legkevesebb pontot bukta...

Szerintem viszont a FTC lesz a második, és mi harmadikok. Látok esélyt hogy megverjék a DVSC-t idegenben, bár nem tudom most Gabica sérülése hogy áll, de a Fradinak szerintem jól megy.

Mindenesetre optimista, tehát bekövetkezõ variáció: 1. Gyõr, 2. Dunaferr , 3. FTC, 4. DVSC 😄DDDDDD Vagy úgyis mondhatnám: az Álmom 😊))

Breki33
Akkor kérdeznék

matematikailag az alapszakasz elsõ helyére kinek van esélye?
Isthy
Lehet még most aludja ki a tegnapot <#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezt a hozzászólásod elnézve látom nagyon jól érezted magad! <#vigyor>
Persze így van ez jól! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nahh, helyes! Megtaláltad a nyerõ megoldást. Most már nem variálni! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, láttam. Köszönöm a szubjektív beszámolót és különösen a kispados jelenetrõl a megemlítést. <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Stanleeeeeeeeey hol vagy <#help>
senki nem jár fradira 😛

kaloz174
De ott nem voltunk. Így nem tudunk róla írni, sajnos.

Breki33
a Fradi mecsrõl is please

perme kisebbségben érzi magát
kaloz174
Jól van!😊) Természetesen Detti is!😊)))
(De õ az, akitõl ez szinte természetes!😊)