Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
😉
Viszont ahogy látom a jó teljesítmények között senki nem emlékezett meg arról a játékosról aki az egyik legjobb góllövõ volt 6 góllal és ráadásul 100%-os lövõmutatója volt. Én megteszem: GRATULÁLOK!!! SZÉP VOLT MELI!!!
Remélem Bea sérülése nem komoly és hamar visszatér a pályára.
DUNAFERR FOREVER!!!
Remélem levetkõzi ezt, mert nagyon nem szimpatikus néhány megmozdulása...
😞((
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Úgy látszik nem bocsátják meg Nekik , hogy Gyõriek voltak😊))))))))))
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Itt csak bodzát lehet emlegetni!😊))
Különben úgy emlékszem, hogy Ira indított is, azt hiszem, jól!😊) Igaz, akkor már tekintélyes elõnyünk volt.
(Szóval akkor már egyértelmû, hogy szemben ültél!😊) Hazajöttem és megittam az itthon fellelhetõ összes bodzát örömömben, most meg csak szomjazom!😊))
Detti ma nagyon jól irányított, és Ibinek is voltak fenenagylabdái, Sirina nem indított, csak 1 potyagólt kapott, meg a szokásos pályaközepi bóklászás 😊))
BULI: megbeszéltük a melletünk helyetfoglalókkal, hogy ezentúl követeljük a válogatottba 😊 SZÓVAL BULIT A VÁLOGATOTTBA!
És Gáspár Gabi lõjj egy gólt! 😊)) Jah, meg Nagy Ivett álééééééééé 😊
Szilrád mekkorát reklamált, úgy kellett visszafogni, nagyon dühi volt, azthittem bunyó lesz 😄
Összeségében, igen, összpontosítottak, tudták nem lehet többet botlani...
Boki jó a hajad, még esés után is, no para 😉)))))
Ne úgy legyen, legyen csak húzódás....
Úgy szeretném ezt a meccset is DVD!😞
Bár lehet, hogy nem reménytelen, ha a Corisok legalább felvették.
(Olvastad a beszámolómat? Mi a véleményed? Neked is feltûnt a céltudatos fegyelmezettség, a teljes összpontosítás?)
Beának pedig jobbulást!!!
Majd legközelebb összefutunk, megazán nem is voltam benne biztos, hogy akkor jössz vagy sem 😊
De aztán mikor a padra levitték, láttam, hogy zokog....
A meccs amúgy a színészkedésektõl nem volt mentes, sajnos, Fanniban "csalódtam", nem ment neki, és az ellenfélre haragudott, minden szabálytalanságnál reklamált, puffogott... Eddig ilyet nem láttam tõle, de mentségére szolgáljon, hogy nagyon menni akart, hajtotta a többieket, de mintha a falnak beszélt volna.
Igazából, azt érzem, hogy a cori nem csapat....nem igazi csapat.
Jövõre mindenképpen szükségük van, jobblövõre és Siti Esztire!! BB helyett cserére...
"azt hiszem, hogy a mi csapatunk nem teljesen normális, már kezdem sajnálni a szurkolóinkat és edzõinket, hogy ilyen erõteljesen váltakozva, hol így, hol úgy játszunk... ..."
Szerintem Te biztosan az ellentáborban ültél!😊) Mert nem láttalak!
(Mondhatnám azt is, hogy jobbnak láttam, ha nem a meccs elõtt beszélünk, de az igazság az, hogy ezer felé voltunk, így be kell vallanom, akkor jutott eszembe, hogy veled meg még nem beszéltem. Meccs közben ugyan nézegettem, merre lehetsz, de nem láttam, hol vagy. Te miért nem csörögtél rám? Ott voltam az újvárosi tábor kellõs közepén, úgy, ahogy illik.😊)
szupi meccs volt-mármint a gyõzelem, Sitit sajnálom, egy ártatlan szabálytalanság után,szinte talpról lõtt, rossz talajfogás miatt sérült meg, de szerintem nem a térde, mert a jegestömlõ a vádlijánál volt...
Ami Szabinát illeti, csak azután jött be, miután Siti kivált, addig a padon se ült, mondjuk melegeíteni melegített, meg nevezték is. Szerintem a melegítés során történhetett vele vmi, amit orvosoltak, ha jól láttam vmelyik kezének 2-3 ujján kötés volt.
Ha nincs Siti sérülése szorosabb meccs lett volna, de akkor is egyértelmû lett volna a siker...
DETTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 😊 ááá, nincs is rá szó...
Loviról van egy egyedi és megismételhetetlen képem, az a sapi vmi eszméletlen, olyat akarok én is 😊)))))))))
Ira jól védett, azért a szokásos potyát megkapta...
A legviccesebb az volt, mikor nála van a labda és keresi az indítható játékost, a mellettem levõkkel egyszerre sivítottuk, hogy NEEEEEEE , pedig tök ismeretlenek voltak 😊 bár nem a vendég szektorban voltam, de valahogy mégiscsak dunaferrdrukkerek közé keveredtem 😊))
Volt elõttem pár elvakult cornexis, átlagéletkor 50, áltag IQ 10..., ha nem lány lennék biztos elkentem volna a szájukat, aminek Lovinak, meg Ibinek kiabáltak.... szánalmas parasztok..
kalóz, látom hívtál, de miért a meccs után, miért nem elõtte? márcsak a buszon hazafelé vettem észre... sorry...
KEK döntõn találkozunk 😄
Kiss Szilárd véleménye a fegyelmezett játékról alátámasztja azt, amirõl és amit én is írtam a beszámolómban!😊
Ferling B.:6/5
Mehlmann I.:4/3
Borbás R.:2/2
Radulovics B.: 1/0, (5/5)
Lovász Zs.:4/3
Kindl G.: 1/1
Vincze M.: 6/6
Bulath A.: 8/6
Sirina I. védések: 9 (5/1)
Kiállítások: 12 perc, illetve 16 perc
Cornexi gollövõi (lövés/gól):
Tápai Sz.: 8/7 (2/1)
Korgyuk E.: 4/1
Vaszari V.: 1/0
Trischchuk K.:1/0
Kenyeres F.:5/4
Siti B.: 2/2
Õri E.: 5/0
Pádár M.:2/1
Vijunaite S.:2/2
Balogh B.:5/3 (4/3)
Sugár T. védések: 9 (5/0)
Boki képes volt arra, hogy csak osztogasson. Nagyon hasznosan játszott, pedig nem lõtt szinte kapura. (Viszont a heteseket tökéletesen dobta.)
Õ velünk van!!<#wink>#wink>
(csak nem Pétert is megfûzted) <#smile>#smile><#smile>#smile>
Most nézem az orosz-cseh (0-2) bronzmérkõzést!!!! (3. harm. 8. perc)
Lejárt a mérkõzés jegyzõkönyv rögzítésének a határideje (3 óra a mérkõzés kezdete után).
A rögzítéséért a felelõs(ök):
meg nézni filmekben hogy
oOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooo upsz
hazafutáááááááááááááááááááás