Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
A francba, most ezt miért kellett... Megyek is és gyorsan bodzába fojtom a bánatom még így ebéd elõtt <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

+ Detti!!!!

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

kaloz174
Így van. Talán õk nyújtják a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt ebben a sorozatban.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Grave Digger
El kell, hogy keserítselek, Meli rontott egy indítást, de ettõl függetlenül a csapat egyik legjobbja volt 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Bizony, Meli és Buli szinte minden meccsen hozzák azt a magabiztos teljesítményt, amivel remélem NA-nak is felkeltették az érdeklõdését!
😉

Az akkori videó pár napig fent lesz Orsi oldalán, de csak regisztáltaknak.
kaloz174
Láttad a lövõ %-okat? Nem voltak ám elszórt labdák, mint máskor!!! (#16650)<#eljen>

Breki33
Éljen Meli

Fradi mecsrõl semmi hír?
Isthy
Örömmel értesültem arról, hogy Hegének igaza lett és simán hoztuk a meccset fegyelmezett és koncentrált játékkal. Jó volt olvasni a meccs utáni nyilatkozatokat is. Dettié nem semmi mondattal kezdõdik ;-)))
Viszont ahogy látom a jó teljesítmények között senki nem emlékezett meg arról a játékosról aki az egyik legjobb góllövõ volt 6 góllal és ráadásul 100%-os lövõmutatója volt. Én megteszem: GRATULÁLOK!!! SZÉP VOLT MELI!!!

Remélem Bea sérülése nem komoly és hamar visszatér a pályára.

DUNAFERR FOREVER!!!

Grave Digger
Hát igen, a pályán kicserélik szinte teljesen 😊 Eccer beszólt neki a Misike, hogy nyugi van, húúú, ha szemmel ölni lehetett volna 😊)))

Ibi úgy alapvetõen szereti hergelni az ellent, közönséget...
Remélem levetkõzi ezt, mert nagyon nem szimpatikus néhány megmozdulása...

😞((

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

ááá, vélt szabálytalanság miatt adtak nekik, bár az indítékaikat nem ismertem, de nem is akarom... de szép sálaik voltak, tõlük elvehetnétek 😄DDDDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Grave Digger
Azért a gyõri lányok nagyon szeretnek mutogatni 😊 Tavaly ugye Szilárdot intettre csendre Orsi, most az Ibolya tette ezt az Edinával 😊

Hege eto
"Volt elõttem pár elvakult cornexis, átlagéletkor 50, áltag IQ 10..., ha nem lány lennék biztos elkentem volna a szájukat, aminek Lovinak, meg Ibinek kiabáltak.... szánalmas parasztok.."

Úgy látszik nem bocsátják meg Nekik , hogy Gyõriek voltak😊))))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
Mindjárt gond lesz!😊)
Itt csak bodzát lehet emlegetni!😊))

Különben úgy emlékszem, hogy Ira indított is, azt hiszem, jól!😊) Igaz, akkor már tekintélyes elõnyünk volt.
(Szóval akkor már egyértelmû, hogy szemben ültél!😊) Hazajöttem és megittam az itthon fellelhetõ összes bodzát örömömben, most meg csak szomjazom!😊))

nem tudom, pohársör után már mindenki fegyelmezettnek tûnt, ás fantasztikus játékosnak 😉)))
Detti ma nagyon jól irányított, és Ibinek is voltak fenenagylabdái, Sirina nem indított, csak 1 potyagólt kapott, meg a szokásos pályaközepi bóklászás 😊))
BULI: megbeszéltük a melletünk helyetfoglalókkal, hogy ezentúl követeljük a válogatottba 😊 SZÓVAL BULIT A VÁLOGATOTTBA!
És Gáspár Gabi lõjj egy gólt! 😊)) Jah, meg Nagy Ivett álééééééééé 😊

Szilrád mekkorát reklamált, úgy kellett visszafogni, nagyon dühi volt, azthittem bunyó lesz 😄

Összeségében, igen, összpontosítottak, tudták nem lehet többet botlani...
Boki jó a hajad, még esés után is, no para 😉)))))

most olvastam valahol, keresztszalagszakadást rebesgetnek, de kitudja.
Ne úgy legyen, legyen csak húzódás....

kaloz174
Szia SZT!
Úgy szeretném ezt a meccset is DVD!😞
Bár lehet, hogy nem reménytelen, ha a Corisok legalább felvették.

kaloz174
A lényeg, hogy gyõztek a csajok, és nem is akárhogyan!😊) Mert, ha jól meggondoljuk, ezen a meccsen saját maguk voltak a nagyobb ellenfél.

(Olvastad a beszámolómat? Mi a véleményed? Neked is feltûnt a céltudatos fegyelmezettség, a teljes összpontosítás?)

Köszi az infot!
Beának pedig jobbulást!!!

jah, az ellenben, a tv-állás alatt, a végén odamentem pacsizni a csajokhoz azért 😊)) Most itt voltjó...Körülöttem azért volt pár dunaferrdrukker, kettõt el is üldöztek, az elõbb említett szánalmas parasztok, rászóltak, hogy túl hangosan kiabál..persze ha hajrá corit nyomott volna, az tuti nem lett volna túl hangos 😉)) Vissza kell szoknom a tomboláshoz, és egyelõre jó ha ülök, majd MKB meccsen,úgy hogy hangom is elmegy, aztán jöhet a KEK döntõ 😊))

Majd legközelebb összefutunk, megazán nem is voltam benne biztos, hogy akkor jössz vagy sem 😊

mondom, vagy talpról, vagy épp hogy egyik lábát felemelve lõtt, és szerintem ráléphetett vmelyik védõjátékos lábára, mert ahogy lerakta a lábát eldõlt. Zokogott szegény. Bevallom töredelmesen, pillantra azt hittem, kicsit csak szusszani akar...
De aztán mikor a padra levitték, láttam, hogy zokog....

A meccs amúgy a színészkedésektõl nem volt mentes, sajnos, Fanniban "csalódtam", nem ment neki, és az ellenfélre haragudott, minden szabálytalanságnál reklamált, puffogott... Eddig ilyet nem láttam tõle, de mentségére szolgáljon, hogy nagyon menni akart, hajtotta a többieket, de mintha a falnak beszélt volna.
Igazából, azt érzem, hogy a cori nem csapat....nem igazi csapat.
Jövõre mindenképpen szükségük van, jobblövõre és Siti Esztire!! BB helyett cserére...

Remek!!!!

Breki33
Na megvan

Ha holnapra nem javul átrakom
kaloz174
Pedig most nagyon is normálisak voltak!😊)

Breki33
oda ha egy fradista bemegy kiis jön?
Detti nyilatkozata tüneményes. 😄
"azt hiszem, hogy a mi csapatunk nem teljesen normális, már kezdem sajnálni a szurkolóinkat és edzõinket, hogy ilyen erõteljesen váltakozva, hol így, hol úgy játszunk... ..."

próbálkozom, próbálkozom!!

kaloz174
Szia Mse!
Szerintem Te biztosan az ellentáborban ültél!😊) Mert nem láttalak!
(Mondhatnám azt is, hogy jobbnak láttam, ha nem a meccs elõtt beszélünk, de az igazság az, hogy ezer felé voltunk, így be kell vallanom, akkor jutott eszembe, hogy veled meg még nem beszéltem. Meccs közben ugyan nézegettem, merre lehetsz, de nem láttam, hol vagy. Te miért nem csörögtél rám? Ott voltam az újvárosi tábor kellõs közepén, úgy, ahogy illik.😊)

Bea sérülése, hogy történt?

jelentem szerencséthoztam a csajoknak 😄DDDD feketébe öltözötten ,)

szupi meccs volt-mármint a gyõzelem, Sitit sajnálom, egy ártatlan szabálytalanság után,szinte talpról lõtt, rossz talajfogás miatt sérült meg, de szerintem nem a térde, mert a jegestömlõ a vádlijánál volt...
Ami Szabinát illeti, csak azután jött be, miután Siti kivált, addig a padon se ült, mondjuk melegeíteni melegített, meg nevezték is. Szerintem a melegítés során történhetett vele vmi, amit orvosoltak, ha jól láttam vmelyik kezének 2-3 ujján kötés volt.
Ha nincs Siti sérülése szorosabb meccs lett volna, de akkor is egyértelmû lett volna a siker...

DETTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 😊 ááá, nincs is rá szó...

Loviról van egy egyedi és megismételhetetlen képem, az a sapi vmi eszméletlen, olyat akarok én is 😊)))))))))

Ira jól védett, azért a szokásos potyát megkapta...
A legviccesebb az volt, mikor nála van a labda és keresi az indítható játékost, a mellettem levõkkel egyszerre sivítottuk, hogy NEEEEEEE , pedig tök ismeretlenek voltak 😊 bár nem a vendég szektorban voltam, de valahogy mégiscsak dunaferrdrukkerek közé keveredtem 😊))
Volt elõttem pár elvakult cornexis, átlagéletkor 50, áltag IQ 10..., ha nem lány lennék biztos elkentem volna a szájukat, aminek Lovinak, meg Ibinek kiabáltak.... szánalmas parasztok..

kalóz, látom hívtál, de miért a meccs után, miért nem elõtte? márcsak a buszon hazafelé vettem észre... sorry...

KEK döntõn találkozunk 😄

Breki33
azt hiszem a fórumba is kilinkelted
kaloz174
Megjelent a handball.hu-n Ildyék tudosítása!

Kiss Szilárd véleménye a fegyelmezett játékról alátámasztja azt, amirõl és amit én is írtam a beszámolómban!😊

Grave Digger
Sirina - Lovász 3, Bulath 6, Balogh, Kindl 1, Ferling 5, Vincze 6. Csere: Hoffmann (kapus), Mehlmann 3, Radulovics 5, Gáspár, Borbás 2, Gerstmár, Kovács A.

Sajnos nemtalálom!

kaloz174
A Coris fórumon találtam:

Ferling B.:6/5
Mehlmann I.:4/3
Borbás R.:2/2
Radulovics B.: 1/0, (5/5)
Lovász Zs.:4/3
Kindl G.: 1/1
Vincze M.: 6/6
Bulath A.: 8/6
Sirina I. védések: 9 (5/1)
Kiállítások: 12 perc, illetve 16 perc

Cornexi gollövõi (lövés/gól):
Tápai Sz.: 8/7 (2/1)
Korgyuk E.: 4/1
Vaszari V.: 1/0
Trischchuk K.:1/0
Kenyeres F.:5/4
Siti B.: 2/2
Õri E.: 5/0
Pádár M.:2/1
Vijunaite S.:2/2
Balogh B.:5/3 (4/3)
Sugár T. védések: 9 (5/0)

kaloz174
Jól. Nem rajta múlott.

Breki33
Sugi hogy védett?
Breki33
tudom, de neked megvan?
kaloz174
Az egész meccs egy szuper összmunka volt!😊 Nagyon jól mûködött a "vajon ki dobja rá" taktika. A Corisok sokszor csak kapkodták a fejüket. <#taps> Jellemzõ, hogy az 1. félidõben Ibi, a 2.-ban Boki játszott. De nem volt ám elszórt labda, csak nagyon elvétve. (Ibinek volt egy, de akkor már stabil több gólos vezetés volt.)
Boki képes volt arra, hogy csak osztogasson. Nagyon hasznosan játszott, pedig nem lõtt szinte kapura. (Viszont a heteseket tökéletesen dobta.)

Azt hallottam h Buli és Detti 6-6ot szórtak. Egyebet nemtok még.

Kulcsit nemengedjük!!!!!!!
Õ velünk van!!<#wink>

Akkor ez egy jó kirándulás volt!

(csak nem Pétert is megfûzted) <#smile><#smile>

Breki33
ha holnap sem kirakom máshova, remélem még megvan
Nemám!!
Most nézem az orosz-cseh (0-2) bronzmérkõzést!!!! (3. harm. 8. perc)

Nem!!

No megakartam nézni a mai meccsek statiját erre mit találtam...
Lejárt a mérkõzés jegyzõkönyv rögzítésének a határideje (3 óra a mérkõzés kezdete után).
A rögzítéséért a felelõs(ök):

Breki33
na törlöm magam

amúgy régóta keresek eredeti baseball sapkát
Breki33
játszani lehet

meg nézni filmekben hogy

oOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooo upsz

hazafutáááááááááááááááááááás
baseball az k. jó játék! várom a tavaszt! 😄 régen fogtam ütõt-labdát!