Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Ha minden igaz, nekem ma felveszik és kiirják.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Remélem Pumi nyilatkozata is benne lesz este a DTV-n a meccsel együtt ;-)))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
jé egy újfiú
VMan
😄

HAJRÁ MAGYAROK! :]

hülye tûzfalam miatt én nem látom a képet....

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
Csajok nézzenek be ide

hátha miis kapunk :-)
Hege eto
Egy igazán jó Nõ😊))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Bocs😊)))) 11 gyõzelemig

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
mintha zöld fehér lenne :-)
Ez egy igazán jó kép:

(bocs Lovi, de ez a sapka 😄DDDDD)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
11 gólos? P

hát igen szép ez a táblázat
Hege eto
OFF:
11 gólos gyõzelmi sorozat, lehet megpróbálni megdönteni. Csapástávolságon belül az Inter és a Milan😊)))))))). A scudetto már így is a Juve-é.
FORZA ROMA!!!!!!!!
ON
Jobbulást Kicsinek😞((((((((( Na ezek a hírek rohadtul nem hiányoznak....

Breki33
végre egy jó kép

Breki33
A Cornexi-Alcoa HSB Holding 31–24-re kikapott a Dunaferrtõl a nõi kézilabda-bajnokság szombati rangadóján, így voltaképpen eldõlt: nem lehet ott a felsõházi rájátszásban. A meccs érdekessége, hogy a fehérváriak 20 esztendõs tehetsége, Tápai Szabina azután lett a mezõny legjobbja, hogy érvényes igazolás hiányában csak a 14. percben léphetett pályára.

Pálya helyett öltözõ. Ekkor még semmit sem sejtett. Pontosabban azt hitte, azért kell visszamennie az öltözõbe, mert edzõje szeretne megosztani vele valamit a taktikáról, esetleg egyéni feladattal bízza meg. Szabó Edina viszont nem kísérte be, így csodálkozva nézett a körülötte lévõkre. A társak már a bemutatáshoz állnak fel, õ meg ott áll a folyosón magatehetetlenül. Egy sportolónak az ilyesmi elviselhetetlen, a percek óráknak tûnnek. Tápai Szabina, a Cornexi rendkívül tehetséges játékosa aztán végre értesült a miértrõl: lejárt a sportorvosi igazolása.

Nem lett tõle jobban.
„Bosszantott, nagyon bosszantott – mondta Tápai Szabina. – Rendesen bemelegítettem, felpörögtem, készen álltam a játékra, a fontos mecscsen való szereplésre, erre fel kiderül, gond van a papírjaimmal. Közel álltam a síráshoz.”

Gyors intézkedés, telefon az orvosnak, vizsgálat és pecsét. A meccs elsõ félidejének felénél, 7–5-ös Dunaferr-vezetésnél a közönség ovációja közepette parkettre léphetett. Ekkor már rendkívül nehéz helyzetben volt csapata, hiszen karmestere, Siti Beáta nélkül kellett küzdenie: a méltán népszerû játékos egy ütközést követõen könnyeivel küszködve, a két együttes gyúrójának támogatásával, jeges tömlõvel a jobb térdén haladt az öltözõ felé.

„Amikor beálltam, érezhetõ volt a többieken, hogy megfogta õket Bea kiválása. Szegény, hétfõn megy MR-vizsgálatra, vele együtt nagyon reméljük, hogy mihamarabb újra köztünk lehet – fogalmazott Tápai Szabina, akinek az átlövések mellett a társak irányítása is a nyakába szakadt. Hogy lassan kiérdemli a klasszis jelzõt, hogy hónapról hónapra fejlõdik, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy nem ijedt meg a feladattól, hamar felvette a ritmust, a mezõny fölé nõtt. A Cornexi ennek ellenére csak tisztes távolságból követte riválisát.

„Sajnos jobb volt a Dunaferr – ismerte el Tápai Szabina. – Az elsõ félidõ második részében jó használta ki a zavarodottságunkat, utána pedig csak õrizte elõnyét. Küzdöttünk, mentünk elõre, döntetlenre hoztuk a második félidõt. Csak ennek örülhettünk.”

A túloldalon annál nagyobb volt a boldogság: az újvárosi hölgyek egymást ölelgették, láthatóan megkönnyebbültek, hogy az FTC elleni pontvesztést után javítottak, és ezzel vetélytársuk orra elõl sikerül megszerezniük a felsõházi rájátszás egyik helyét. A csapatmunka diadala volt ez – ezt emelte ki Kiss Szilárd mesteredzõ. Ferling Bernadett jól mozgatta együttesét, Vincze Melinda ellenállhatatlanul cikázott a bal szélen, a védõfal biztosan állt a lábán. Külön kell szólni a derbi egyik üde színfoltjáról: Bulath Anita nem elõször igazolta, hogy a legmagasabb szinten képes kézilabdázni
Breki33
sztem írd be az aládba P
de olvasni is félévente olvassa? Mert akkor megvan az esélye, hoyg személyesen hmarabb talizom vele...persze nálam nem lehet tudni, a divatságom nagy úr 😊)))

Félévente talán be is ír...

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

na akkor pótoltam hiányosságom 😊)))
Csak a DETTI! + az Ivett!

nem üzentem neki, eddig, mert arról nem tudtam hogy olvassa! Azt hittem a net nem az erõssége 😊)))) De akkor ezentúl állandóan írni fogok 😊 köszi a tippet 😄DD

kaloz174
Mint tudod, mindegyik dokit ismerem, sajnos tapasztalatból. Azt tudom, hogy jó szakemberek.
Jobb lett volna, ha Beának nem kell róla meggyõzõdni!😞(

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

fehérvár tvben keresztszalagot mondtak...
ez akkor a tuti????
nekem lejkó 2helyen megfogta a lábam és rögtön megmondta h mizu.<#miaz>

hege > 0-2 😊))))))))

Mse > te Detti fan vagy, mégsem üensz neki a vk-ben soha!<#ejnye1>
pedig olvassa a drága! <#smile>

na most mi van. kereszt az k.gáz... az õ korában pláne.
na ha talizom gyt-n Lõw Andival +kérdezem...

Pumi nyilatkozott félidõben az újv-i tvnek 😄DDDDDDD

Hát sajnos úgytûnik, akkor a húzódás nem volt pontos infó. Sajnálom Kicsit, és a Corit...
Jobbulást!

kaloz174
Cornexi - Dunaferr NK

"A Dunaferr-diadalt felvételrõl február 27-én, hétfõn este láthatják a csapat hívei a Dunaújvárosi Televízióban. A közvetítés 20 órakor kezdõdik."
Kár, hogy az nálunk nem fogható! <#schmoll2>

kaloz174
Korán örültünk. <#szomoru2>

Ühm, kár lenne érte.

Isthy
V-Man is azt írta az indexen, hogy keresztszalag szakadása van...

Nagyon remélem, hogy nem ezzel ér véget a pályafutása <#szomoru1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Mint a Roma a lazion😊)))) Ez se egy gól egyenlõre. Na de nem offolok.

Komolyan. A Handball.hu-n a hsz.-nél azt olvasni, hogy keresztszalag szakadása van.

<#pias><#pias><#pias> no meg egy kis <#pias><#pias><#pias> <#mf1><#mf1><#mf1>

Örülök, h ûKicsinél nem kolmyaolbb a baj!
Adok a bodzának4!

CSAK A KOHSZ ÉRTED ÉLEKL ÉN!
FERLING DETTI ÁLÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!
DETTI-DETTI-DETTI-DETTIGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! DETTIGÓÓÓÓÓÓL-DETTGÓÓÓÓL!

Breki33
ámen
Én nagyon remélem, hogy mind az EHF kupa, mind a KEK MAGYAR CSAPATOK belügye lesz.

Isthy
Nekem azért az a véleményem, hogy a Fardi tovább fog lépni a Gudmén és nem 1 gólon fog múlni mint a tavaly.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Fekete királylány! KEK meccsre jössz 19-én? :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Persze. Csak nem bírtam kihagyni a ziccert <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Íg van sokkal keményebb, mint tavaly és annak a magyar csapatnak is aki majd az Ikast-ot kapja. Ott Tanja Milanovic aki csak szórja a gólokat, ma éppen 17-t!

és a nem után is vesszõ, igaz? 😊)))

Vki leírhatná nekem a fradi indulót, mondjuk Breki 😊)), vagy még jobb, ha valahol megvan neten 😊 az a százkisleány kezdetû, vagy mi 😊))

<#pias>
kevés vagy sok volt a bodza?<#vigyor2>

Breki33
mesi után vesszõõõõõõ
Breki33
nem sas és mesi Breki és királylány P
Breki33
Igen sztem ez kemény menet lesz a Fradinak sztem belehúztunk
Ja jut eszembe., a Fradi ellenfele a Gog igen nagy arányba gyõzedelmeskedet. Míg az
Ikast legyõzte a FCK-t így szinte biztosította a helyét a 4 között, míg a Slagelse csak egy góllal nyert.

Sas és breki, hm biztos, hogy jó összetétel? 😊

kaloz174
Hajrá Breki!😊)

Breki33
khm meg békák P
Breki33
jó de megértesz ugye?
a zöldek mind sasok, azzal nem járnál jobban 😄DDD