Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
(bocs Lovi, de ez a sapka 😄DDDDD)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
11 gólos gyõzelmi sorozat, lehet megpróbálni megdönteni. Csapástávolságon belül az Inter és a Milan😊)))))))). A scudetto már így is a Juve-é.
FORZA ROMA!!!!!!!!
ON
Jobbulást Kicsinek😞((((((((( Na ezek a hírek rohadtul nem hiányoznak....
Pálya helyett öltözõ. Ekkor még semmit sem sejtett. Pontosabban azt hitte, azért kell visszamennie az öltözõbe, mert edzõje szeretne megosztani vele valamit a taktikáról, esetleg egyéni feladattal bízza meg. Szabó Edina viszont nem kísérte be, így csodálkozva nézett a körülötte lévõkre. A társak már a bemutatáshoz állnak fel, õ meg ott áll a folyosón magatehetetlenül. Egy sportolónak az ilyesmi elviselhetetlen, a percek óráknak tûnnek. Tápai Szabina, a Cornexi rendkívül tehetséges játékosa aztán végre értesült a miértrõl: lejárt a sportorvosi igazolása.
Nem lett tõle jobban.
„Bosszantott, nagyon bosszantott – mondta Tápai Szabina. – Rendesen bemelegítettem, felpörögtem, készen álltam a játékra, a fontos mecscsen való szereplésre, erre fel kiderül, gond van a papírjaimmal. Közel álltam a síráshoz.”
Gyors intézkedés, telefon az orvosnak, vizsgálat és pecsét. A meccs elsõ félidejének felénél, 7–5-ös Dunaferr-vezetésnél a közönség ovációja közepette parkettre léphetett. Ekkor már rendkívül nehéz helyzetben volt csapata, hiszen karmestere, Siti Beáta nélkül kellett küzdenie: a méltán népszerû játékos egy ütközést követõen könnyeivel küszködve, a két együttes gyúrójának támogatásával, jeges tömlõvel a jobb térdén haladt az öltözõ felé.
„Amikor beálltam, érezhetõ volt a többieken, hogy megfogta õket Bea kiválása. Szegény, hétfõn megy MR-vizsgálatra, vele együtt nagyon reméljük, hogy mihamarabb újra köztünk lehet – fogalmazott Tápai Szabina, akinek az átlövések mellett a társak irányítása is a nyakába szakadt. Hogy lassan kiérdemli a klasszis jelzõt, hogy hónapról hónapra fejlõdik, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy nem ijedt meg a feladattól, hamar felvette a ritmust, a mezõny fölé nõtt. A Cornexi ennek ellenére csak tisztes távolságból követte riválisát.
„Sajnos jobb volt a Dunaferr – ismerte el Tápai Szabina. – Az elsõ félidõ második részében jó használta ki a zavarodottságunkat, utána pedig csak õrizte elõnyét. Küzdöttünk, mentünk elõre, döntetlenre hoztuk a második félidõt. Csak ennek örülhettünk.”
A túloldalon annál nagyobb volt a boldogság: az újvárosi hölgyek egymást ölelgették, láthatóan megkönnyebbültek, hogy az FTC elleni pontvesztést után javítottak, és ezzel vetélytársuk orra elõl sikerül megszerezniük a felsõházi rájátszás egyik helyét. A csapatmunka diadala volt ez – ezt emelte ki Kiss Szilárd mesteredzõ. Ferling Bernadett jól mozgatta együttesét, Vincze Melinda ellenállhatatlanul cikázott a bal szélen, a védõfal biztosan állt a lábán. Külön kell szólni a derbi egyik üde színfoltjáról: Bulath Anita nem elõször igazolta, hogy a legmagasabb szinten képes kézilabdázni
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
Csak a DETTI! + az Ivett!
Jobb lett volna, ha Beának nem kell róla meggyõzõdni!😞(
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
ez akkor a tuti????
nekem lejkó 2helyen megfogta a lábam és rögtön megmondta h mizu.<#miaz>#miaz>
pedig olvassa a drága! <#smile>#smile>
na ha talizom gyt-n Lõw Andival +kérdezem...
Pumi nyilatkozott félidõben az újv-i tvnek 😄DDDDDDD
Jobbulást!
"A Dunaferr-diadalt felvételrõl február 27-én, hétfõn este láthatják a csapat hívei a Dunaújvárosi Televízióban. A közvetítés 20 órakor kezdõdik."
Kár, hogy az nálunk nem fogható! <#schmoll2>#schmoll2>
Nagyon remélem, hogy nem ezzel ér véget a pályafutása <#szomoru1>#szomoru1>
DUNAFERR FOREVER!!!
Adok a bodzának4!
CSAK A KOHSZ ÉRTED ÉLEKL ÉN!
FERLING DETTI ÁLÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!
DETTI-DETTI-DETTI-DETTIGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! DETTIGÓÓÓÓÓÓL-DETTGÓÓÓÓL!
DUNAFERR FOREVER!!!
Vki leírhatná nekem a fradi indulót, mondjuk Breki 😊)), vagy még jobb, ha valahol megvan neten 😊 az a százkisleány kezdetû, vagy mi 😊))
kevés vagy sok volt a bodza?<#vigyor2>#vigyor2>
Ikast legyõzte a FCK-t így szinte biztosította a helyét a 4 között, míg a Slagelse csak egy góllal nyert.