Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja
foci és egy kis olimpia
Ez igaz, de amíg ugyanezek vannak akik az elmúlt években, addig nem nagyon érdemes reménykedni sem...
DUNAFERR FOREVER!!!
de azt hittem ennél nem lehet mélyebre menni
sztem térjünk vissza a kézhez
még anyit Knézy hasonlít az apukájára
sztem térjünk vissza a kézhez
még anyit Knézy hasonlít az apukájára
tudod a remény....
még annál is lentebb...
jaja, de remélem mással is fognak majd foglalkozni.
ennek a magyar focinak nevezet valaminek nem nagyon örülök....
ennek a magyar focinak nevezet valaminek nem nagyon örülök....
Aki ugye nemakart MLSZ elnök lenni!!
De a kényszer nagy úr!!!<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav><#rinya>#rinya>
De a kényszer nagy úr!!!<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav><#rinya>#rinya>
húúúú, de gyûlölöm ezt a kistelekit!!!!!!!!!
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
Ha a Jenõ bennevan, az szerintem garancia az élvezetes mûsorhoz!
Jenõ az ES-on megint bizonyított, az olimpiai közvetítéseivel! A papája büszke volna!!!
Jenõ az ES-on megint bizonyított, az olimpiai közvetítéseivel! A papája büszke volna!!!
Bene bomba... 😞((((((((((((((((((((
Duna Sportaréna
magyar sportmûsor, 54 perc, 2006
rendezõ: Törköly Róbert
mûsorvezetõ: Ifj. Knézy Jenõ
Új élõ sportmûsorral jelentkezik a Duna Tv! Gólok, gyõzelmek, drámák, mosolyok, könnyek... Minden, ami érdekes, minden, ami vitát vált ki. Sztárok, nyilatkozatok, nincsenek többé titkok. Egy különleges mûsor. Nézze a Duna Sportarénát.
Vetítik:
DUNA TELEVÍZIÓ: február 27. Hétfõ, 20:00
február 28. Kedd, 01:35
március 6. Hétfõ, 20:00
március 7. Kedd, 01:35
magyar sportmûsor, 54 perc, 2006
rendezõ: Törköly Róbert
mûsorvezetõ: Ifj. Knézy Jenõ
Új élõ sportmûsorral jelentkezik a Duna Tv! Gólok, gyõzelmek, drámák, mosolyok, könnyek... Minden, ami érdekes, minden, ami vitát vált ki. Sztárok, nyilatkozatok, nincsenek többé titkok. Egy különleges mûsor. Nézze a Duna Sportarénát.
Vetítik:
DUNA TELEVÍZIÓ: február 27. Hétfõ, 20:00
február 28. Kedd, 01:35
március 6. Hétfõ, 20:00
március 7. Kedd, 01:35
Azt hiszem, tényleg csak rossz hír jutott mára... 😞
Remélhetõleg a hét további része jobb lesz.
Remélhetõleg a hét további része jobb lesz.
A rádió most mondta be, hogy Bea sérülése miatt befelyezi az aktív játékot!!
Csakhogy fokkozzuk a mai napot!!!!
Tudom, hogy a bajnokság után abba akarta hagyni, de kár, hogy a sérülés elõrehozta a döntést!
Minnél hamarabbi gyógyulást Beának!
Csakhogy fokkozzuk a mai napot!!!!
Tudom, hogy a bajnokság után abba akarta hagyni, de kár, hogy a sérülés elõrehozta a döntést!
Minnél hamarabbi gyógyulást Beának!
Koromnál fogva, sokat láttam játszani Bene Ferit, mert Õ mindenkinek "csak" Feri volt!
Magamrészérõl nagyon sajnálom!!!
Amikor még Õ játszott érdemes volt focimeccsre járni!!!
Magamrészérõl nagyon sajnálom!!!
Amikor még Õ játszott érdemes volt focimeccsre járni!!!
túl sok rossz hír a mai napra.
Mennyit mesélt róla apukám!
Láttam egyszer Újpesten valamilyen gálameccsen játszott, már idõsen, nagy pocakkal... egy csellel küldte el a védõt és a kapust, és passzolt az üres kapuba!
Láttam egyszer Újpesten valamilyen gálameccsen játszott, már idõsen, nagy pocakkal... egy csellel küldte el a védõt és a kapust, és passzolt az üres kapuba!
Nyugodjék békében!!!
Õ még abban a nagy korszakban játszott kiválóan, amikor érdemes volt "megõrülni" a magyar fociért.
Õ még abban a nagy korszakban játszott kiválóan, amikor érdemes volt "megõrülni" a magyar fociért.
DUNAFERR FOREVER!!!
Elhunyt Bene Ferenc, klubunk legendás játékosa
Az olimpiai bajnok Góleádor az Újpest történetének egyik legeredményesebb csatára volt
Baróti Lajos decemberi halála után újabb tragédia érte az Újpest és a magyar futball nagy családját: ma 15 órakor, az Árpád Kórházban, 62. életévében, váratlanul elhunyt Bene Ferenc. Az Újpest FC vezetõi, játékosai a szurkolók nevében is osztoznak a család gyászában. Az Újpest FC saját halottjának tekinti Bene Ferencet.
A magyar futball egyik legeredményesebb csatára volt…
Bene Ferenc – aki 1944. december 17-én Balatonújlakon született –, a magyar labdarúgás történetének egyik kiemelkedõ képességû támadója. Dinamikus, robbanékony, fantasztikus kezdõsebességû, hallatlanul gólveszélyes középcsatár – a válogatottban gyakran jobbszélsõ – volt. Szinte minden helyzetbõl érezte a kaput, lábbal-fejjel egyaránt eredményes tudott lenni. Erénye a robbanékonyság, a lendület, a villámgyors cselezés, és hogy minden idegszálával gólra tört. Lövései a legváratlanabb helyzetekbõl is életveszélyesek voltak.
Nyolc bajnoki és öt gólkirályi cím az Újpesttel
A Marcali MEDOSZ-ban kezdett futballozni, a Kaposvári Kinizsibõl lett ifiválogatott. 1961-ben került Újpestre, ahol 17 éven keresztül szolgálta a klubot. Nyolcszoros bajnok (1969, 1970 tavasz, 1970-1971, 1971-1972, 1972-1973, 1973-1974, 1974-1975, 1977/1978), ötszörös gólkirály (1963-ban 23 gól, 1968-ban 27 gól, 1972-ben 29 gól, 1973-ban 23 gól, 1975-ben 20 gól, holtversenyben) és háromszoros kupagyõztes (1970, 1971, 1975). Szerepelt a Vásárvárosok Kupája-döntõs (1968/1969) és a Bajnokcsapatok Európa-kupája elõdöntõs (1973/1974) csapatban.
Az Újpestben 418 bajnokin 303 gólt, 69 nemzetközi kupamérkõzésen 38 gólt ért el.
Bene Ferenc az Újpest góllövõ-örökranglistáján Szusza Ferenc (392) és Zsengellér Gyula (368) mögött a harmadik.
Gólkirályi cím a tokiói olimpián
A válogatottal is rendkívül sikeres: olimpiai bajnok 1964-ben (Tokió) és a torna gólkirálya (12 góllal). Pályafutásának legértékesebb teljesítményeit a tokiói olimpia mérkõzésein nyújtotta. Ugyanebben az esztendõben Európa-bajnoki bronzérmes. 1966-ban, az angliai világbajnokságon a 6. helyezett magyar válogatott tagja, (4 mérkõzés, 4 gól), a brazilok elleni legendás 3:1 részese. A válogatottban 1962-ben, a Népstadionban, Jugoszlávia 0:1 (0:0) ellen játszott elõször – edzõje éppen a közelmúltban elhunyt Baróti Lajos volt –, s 1979-ig összesen 76 mérkõzésen 36 gólt szerzett. Háromszor szerepelt az Európa-válogatottban is (1972. május 1., Hamburg, Európa-válogatott–Hamburger SV 7-3, egy gólt rúgott, - 1972. október 3., Basel, Dél-Amerika–Európa 2-0, - 1973 október 31., Barcelona, Dél-Amerika–Európa 4-4, tizenegyesrúgásokkal 3:2). 1969-ben az év labdarúgójának választották.
Az Újpesti Dózsát követõen játszott a Volán SC-ben (1978-1979 és 1983-84), a finn Sepsi 78-ban (1981-1982), a Soroksári VOSE-ban (1984) és a Kecskeméti SC-ben (1985).
Aktív játékos pályafutását követõen sportvezetõként és edzõként dolgozott. Ennek fõbb állomásai: Ú. Dózsa (ifiedzõ és technikai vezetõ, pályaedzõ 1979-1981, 1984-1988, 1989-1991, vezetõedzõ 1991-1992), közben a válogatott segédedzõje (1988), a Vagarkameratene (norvég, 1989), a Fót edzõje (1994), az olimpiai válogatott másodedzõje (1995-1996), a László Kórház nõi labdarúgó-csapatának edzõje lett. 2004 nyara óta õ irányította szövetségi kapitányként a strandlabdarúgó-válogatottat.
2005-ben Újpest díszpolgára lett
Bene Ferenc – Szusza Ferenc után a második labdarúgóként – 2005. szeptember 4-én Újpest díszpolgára lett. Mindig rendszeres látogatója volt az Újpest mérkõzéseinek, és a klubhoz az U14-es csapatot edzõ fia, ifj. Bene Ferenc révén ma is szorosan kötõdött.
www.ujpestfc.hu
talán az utolsó igazán nagy focista volt
persze volt még egy generáció ami sokra vihette volna, ha.....
persze volt még egy generáció ami sokra vihette volna, ha.....
Nyugodjék Békében!!!
Rá nagyonsokan büszkék voltunk!!!!!!

Rá nagyonsokan büszkék voltunk!!!!!!

nem, Isthy még valamikor januárban asszem 😊
egyébként oda is szoktam írni (index Fradi kézi), ahol toboroztál 😄
csak V-Man névvel, de itt nem engedett kötõjelet a fórummotor :/
egyébként oda is szoktam írni (index Fradi kézi), ahol toboroztál 😄
csak V-Man névvel, de itt nem engedett kötõjelet a fórummotor :/
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Igen, én is maximálisan támogatom. Már nem egyszer bizonyította, hogy ez is nagyon jól megy neki!
Azért remélem még meggondolja magát, emlékezzünk, Helga is tett hasonló kijelentést elsõ elkeseredésében. A legeredményesebb magyar kézilabdázónak nem szabad így abbahagynia <#shakehead>#shakehead><#sir>#sir>
Amikor nálunk játszott nekem õ volt kedvencem, soha nem feledem azokat a fantasztikus élményeket amikkel megajándékozott bennünket a Dunaferr aranykorában!
Azért remélem még meggondolja magát, emlékezzünk, Helga is tett hasonló kijelentést elsõ elkeseredésében. A legeredményesebb magyar kézilabdázónak nem szabad így abbahagynia <#shakehead>#shakehead><#sir>#sir>
Amikor nálunk játszott nekem õ volt kedvencem, soha nem feledem azokat a fantasztikus élményeket amikkel megajándékozott bennünket a Dunaferr aranykorában!
DUNAFERR FOREVER!!!
off
Elhunyt Bene Ferenc
2006-02-27 17:13 Utolsó módosítás: 2006-02-27 17:13
Életének hatvankettedik évében elhunyt Bene Ferenc, olimpiai bajnok labdarúgó.😞
ns-rõl van.
Elhunyt Bene Ferenc
2006-02-27 17:13 Utolsó módosítás: 2006-02-27 17:13
Életének hatvankettedik évében elhunyt Bene Ferenc, olimpiai bajnok labdarúgó.😞
ns-rõl van.
valószínûleg a kettõ együtt
Ez viszont nagyon jó ötlet!
😞
Nagy kár ha így kell befejeznie...
Nagy kár ha így kell befejeznie...
Sajnos nagyon úgy tûnik... A handball.hu-n le is nyilatkozza, hogy vége <#szomoru1>#szomoru1>
Oks! Majd némi bodzafogyasztgatás közben megoldjuk a dolgot! ;-)))
Oks! Majd némi bodzafogyasztgatás közben megoldjuk a dolgot! ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
És milyen elvonási tünetek? 😊
szeretnél?
Na akkor majd alkalomadtán kérnék egy másolatot;-))))
Úgy tûnik Siti Bea utolsó meccse volt 😞
Úgy tûnik Siti Bea utolsó meccse volt 😞
Siti Bea: mûtét a pálya végén
Nagyon örültem a gyõzelemnek, de ez a hír nagyon elszomorít. <#shakehead>#shakehead>
(ráadásul pont ezen a meccsen...)
Nagyon örültem a gyõzelemnek, de ez a hír nagyon elszomorít. <#shakehead>#shakehead>
(ráadásul pont ezen a meccsen...)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Üdv. körünkben! <#integet2>#integet2>
Remélem továbbra is számíthatunk itt is a szuper videókra.
Hogy tetszettek a BL DVD-k? Nem szuper minõség, de sztem viszonylag élvezhetõ.
Remélem továbbra is számíthatunk itt is a szuper videókra.
Hogy tetszettek a BL DVD-k? Nem szuper minõség, de sztem viszonylag élvezhetõ.
DUNAFERR FOREVER!!!
Úgy látom az elvonási tünetek miatt, te már mindenhol zöld-fehéret látsz! <#nyes>#nyes>
DUNAFERR FOREVER!!!