Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.bmcradio.hu Lehet on-line is hallgatni. winamp szükséges hozzá.
Jó szurkolást mindenkinek!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
(De a beszámolót se felejtsétek el!😄)
Nem tudjuk, egyenlõre nincsenek infóim. Sztem. Szrnka-ETO nászt kizárhatjuk.
Isthy lejjebb írta az okokat.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A kézilabdát meg azért említettem, mert már jópár hozzászólás óta szinte csak Offoltunk rendesen, nem csak mi, hanem szinte mindenki.<#smile>#smile>
Na jó, komoly leszek😊)))))))) Még sehova, Gyõrben játszik, még csak bejelentették hogy nyáron ingyen eligazolhat.
2006-03-01
A Cornexi-Alcoa-HSB Holding és a kaproncai Podravka Vegeta (horvát) megállapodott, hogy EHF-kupa-negyeddöntõjüket március 12-én (vasárnap, 16.30 óra) a címvédõ magyar klub otthonában kezdik, a visszavágót pedig március 18-án (szombat, 16 óra) játsszák. "
Kár, hogy Bea már nem segíthet a Cornexinek! <#szomoru2>#szomoru2>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
a kézilabdáról veled (remélem tegezhetlek😊
több helyen vagyok modiféle és látom hova írnak és akkor beleszólok vagy rendet rakok esetleg énis elvesztem a kontrolom P
ésha elkezdek írni.......
nemláttál még szélesszájú kisbékát czipzárral?
akkor még nemis láttál igazit
na off vége
elõszõr mindenki szeretne magának ilyet aztán rákön
mondanám, hogy jó ha vki felismerhetõ de enyében sincs benne a nick
Nyert!
velem?
Ezt nem értem
Igen csak én máshol is házigazda vagyok aztán ha kinyitom a lepcses szám mindenhol irok
Ezt sem...
ilenkor cipzárazok
Ezt sem...
de tényleg érdekel amit kérdeztem
Ha krisztára gondolsz, én még semmit sem tudok felõle, ill. annyit, hogy elindult Gyõrbõl. Hogy hová, arról fogalmam sincs, de talán Hegéék tudják...?
"ilyen bunkó megjegyzés"
Nagyon más az ingerküszöbünk...<#wow2>#wow2><#conf>#conf> Én egy poént láttam, semmi mást...
van, hogy saját kérésre
csak a többiben annyit törlök hogy az kielégít törlésileg
meg ugye nem azért vagyok házigazda mert legtöbbet értek a kézihez PP
én vagyok itt a renitens 😊) sok-sok tanárbácsival és nénivel 😄DDD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Most már kezdek leszokni róla, de néha még bennem van a reflex, hogy elküldés elõtt elõbb elmentsem a hozzászólásomat. Megnyugtató a tudat, hogy itt nem kell minden alkalommal azon morfondírozni, hogy éppen milyen gatya lehet a moderátoron, vajon mibe fog belekötni. Ennek ellenére senki sem ír(t) olyat, ahol egyáltalán felmerülhetne a moderáció kérdése. Ezek szerint így is lehet fórumozni?
Bocsi, de ez úgy kikivánkozott...
On
egyébként meg miattam senki ne változtassa meg, ha ez tetszik neki, csak én vok olyan hülye, hogy msn-en leszólják a betûszínem és változtatok ;PPPP
velem?
Igen csak én máshol is házigazda vagyok aztán ha kinyitom a lepcses szám mindenhol irok
ilenkor cipzárazok
de tényleg érdekel amit kérdeztem
100%-ig biztos, hogy igen=talán
talán=100%-ig biztos, hogy nem
Hogy az IGEN-t milyen módon tudatják velünk, azt nem sikerült még megfejteni...
Hoppá! Beszéltünk mi az utóbbi idõben kézilabdáról is...?
házaspár buliba készül
újdonsult asszonyka ránéz a férjére
józsi nem borotválkoztál meg?
de
de mikor?
mikor elkezdtél öltözködni
offolást ezennel befejeztem, bocsika mindenkitõl!
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
DUNAFERR FOREVER!!!
Az ETO esetében viszont én úgy gondolom, hogy az õ játékukba nem ilik bele Zia, a védekezés csere miatt és a sokkal pörgösebb játékstílus miatt sem.
Nálunk egyelõre gondolkodjunk abban, hogy tartsuk meg azt akit tudunk, azután ha jobban állunk, majd szétnézhetünk. De nálunk sem látom realitását a dolognak.
Eszti esetében valóban a Vasas is érdeklõdõ és õk ráadásul Balázst is foglalkoztatni akarják állítólag. Tiltott árukapcsolás? ;-)))
Benya viszont, mint balkezes lövõ elég nagy érdeklõdésre tarthat számot, több lehetõsége is lehet.
DUNAFERR FOREVER!!!
(Csucsu meg azt fogja hinni, eltévedt😊)
Bizony, ez már foci-történelem! (Szerencsések még a meccset is élõben látták.)