Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
Most olvastam a handball.hu-n, hogy a visszavonult Siti Beát technikai igazgatónak nevezte ki a klub. Ezek szerint a visszavonulása immár végleges?! <#szomoru2>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
Szpari-Dferr félideji eredménye nincs senkinek?

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
ha valaki találkozik vele please hívja el ide
SomogyiG
Egyetértek, ezt is azért engedtem meg magamnak, mert pártsemleges!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
az e-mail címét nem hagyta publikusnak, de esetleg privátot végülis lehet küldeni neki azt úgy láttam nem tiltotta le 😊 gondolom elõbb-utóbb elolvassa majd, bár ha többet nem akar hozzászólni, akkor nem muszáj bejelentkeznie, így akár az is lehet, hogy sose veszi észre 😊

Breki33
humor mehet de politikát nem szeretnék majd
SomogyiG
Egy kis humor mehet? (Mindegy, úgyis leírom)<#nyes>
A nap mondása:
"Szeretem a parlamenti választásokat! Ilyenkor a politikusok java része a helyére kerül... Villanyoszlopra"

Breki33
oké csak azt hittem nem tudsz róla
SomogyiG
Igen, már éltem is a lehetõséggel, de még egy darabig szoknom kell a számomra új környezetet...
Azért köszi.

Breki33
nem lehet vhogy írni neki?
Breki33
ne értsd félre nem azért mondom mert zavar

de tudod, hogy itt privát üzeneteket is lehet küldeni?
VMan
Kicsi írt ma délután a Cornexi fórumra:

"Kedves Mindenki!

Be kell vallanom, hogy nem nagyon szoktam fórumokon és egyéb más helyeken látogatást tenni. Ez a mostani kivétel, mert egy kedves ismerõs azt mondta, erõt tudok meríteni a hozzászólásokból. És igaza volt, MINDENKINEK köszönöm a bíztató szavakat, az elismeréseteket arról amit eddig csináltam!!!!! Köszönöm, hogy együttéreztek velem, ez nagyon jólesik! További sok sikert! 😊
Kicsi: = S.B."

SomogyiG
Ez már megint Off!
Nem telepített valaki a viszonylag közelmúltban Nálatok egy K&H Bankos ügyfélterminált, amin keresztül az átutalásaitokat elektronikusan tudjátok beküldeni?
On

Azt Sanyán kérd számon, õ találta ki ezt a baromságot 😄DD Én csak folytattam 😛

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
azért az a félmeztelen Zsuzsis naptár jobban érdekelne amirõl az iwiwen írtál 😄

ennyire bejön Zsuzsié? 😊))
Sapka nélkül nem is kell, igaz? ;DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

ha lesz rá lehetõségem, megkérdezem! 😊

VMan
persze, szeretem a Fradi lányokat is 😊

Breki33
mását is :-)

teis Fradis lenni?
Breki33
én igen

és újra üdvözlöm

Kérdezd meg tõle nem akar-e férfikapitány lenni
VMan
inkább Triffa sapkáját örökítsd meg 😄

VMan
köszi, papíron négy vendégsiker, de szvsz egy hazai be fog csúszni 😊 (Debrecenre gondolok)

😄DDDDDDDDDDDDDD Csak a BETON! 😊))) Szeretnétek Mocsairól pár jó fotót? 😊
Bár Veszprémben is elég sötét ez a "tornaterem", remélem a Vasas drukkerekkel együtt leszünk vagy 300-an 😄DDD

Breki33
ajjaj nem kérdeztem semmit
remélem hivatalból más topicokak nem olvasol itt
Isthy
MK:

Halas-Fradi 18.00
Veszprémi Beton-Vasas 17.30

Bajnokik:

Szpari-Dunaferr 15.30
DVSC-ETO 18.00

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
VPOP = Vám- és Pénzügyõrség Országos Parancsnoksága

Olyan lelkes voltál, most minek rondítottam volna bele! ;-))) Meg nem árt meghallgatni másokat is, hátha tanul az ember.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
be tudná valaki írni a mai meccsek kezdési idejét? kösz

Breki33
az elsõ négy bötû nem

de jó akkor minek magyaráztam az ftp tárhelyet ha teis szaki vagy P
Isthy
VPOP Kiskõrösi Kirendeltség, ha ez mond neked valamit. Rendszergazda vagyok, de sok-sok specifikus feladat van még a nyakamba varrva "desszertnek"!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
EHF EHF.........:-)))
Isthy
Az MK-ban meg egye fene legyen Fradi és Veszprém gyõzelem! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
elárulod, hol dolgozol?
akár priviben és nem kell a pontos hely csak hogy tulajdonképpen mi a foglalkozásod
Isthy
Meg persze Dunaferr és ETO gyõzelmet! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Még elõfordulhat, ebben a mai világban semmi sem lehetetlen.

Mivel nem leszek Halason, mehetnek az sms-ek Stanleynek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem leszek Halason, "kedvenc" munkahelyemen hosszú mûszak lesz. Talán a félidõre érnék haza, így meg nem éri meg, mert mire átérnék szinte vége lenne.

DUNAFERR FOREVER!!!

mindenkinek jó szurkolást és kellemes délutánt!

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Na az kemény lenne! 😄
Tény, h most szorítok a Gyõrért, hátha kikaparják nekünk a gesztenyét!
De maradok inkább Kõbányán! 😉
Remélem lesz sok Dettigóóóóóóól! A második félidõben meg fiatalok... Anginak illene kiszurkolni az elsõ bajnoki gólját! Nem akar összejönni neki! itt az ideje!!!!!!!

Breki33
van Debreceni tudósítónk is :-)

Csak õ ritkán ír
Hege eto
Fel tudunk venni Pesten, ha érdekel😊))))))))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

nem hangzik rosszul. 😄DDD

SomogyiG
Bocsi, félreolvastam, most ugrott be, hogy Õt Halasra várod. Pedig milyen szép lett volna...!?<#nyes>

SomogyiG
Jól értelmezem, hogy egy Dunaferr szurkoló egy Fradi szurkolóval karöltve azért megy Debrecenbe, hogy az ETO-nak szurkoljon?<#csodalk>

Nem mindegy, de ez a mai ETO meccs fontosabb nekünk, mint nekik, megyek szurkolni😊)) SMS-el csak tudok😉 De megvárom ott lesz-e Isthy, mert akkor egymást informáljuk majd😊

SomogyiG
Neked mindegy, csak ZÖLD-FEHÉR legyen?<#nevetes1> Ha küldesz egy mobilszámot, továbbíthatom az SMS-t. Kérdés, hogy a hangzavarban tudsz-e vele mit kezdeni?<#kerdes>

Breki33
sztem jöhet

jóreggelt
Én közben Debrecenben leszek, nem tudok netezni😉

SomogyiG
Ha gondoljátok, ide is beírhatom a Kiskunhalas-FTC meccs részeredményeit az SMS tudósítások alapján. (ha nagyon "sûrû" lesz a napom abban az idõszakban, akkor lehet, hogy csak egy LINK-et kaptok)

SomogyiG
Ez nagyon rendes volt Tõled!

SomogyiG
Hogy ez miért lett válasz Stanley üzenetére, azt nem tudom, természetesen nem csak rá vonatkozik.

SomogyiG
Jó reggelt mindenkinek, szervusztok!