Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Nahh, vége a meccsnek nyert a Flensburg idegenben 32-28-ra.

Látom beindultak a tagok csinosítás ügyileg.

DUNAFERR FOREVER!!!

Gyõrbe😊

SomogyiG
Ennyire "Link" vagy?<#wink>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
Nagy Kriszta amúgy hová ment?
Breki33
hú mi van itt karácsony? P
Mi az halmozod az élvezeteket? 😄

Figyelembe véve, az anyagi lehetõségeket és célokat sajnos könnyen lehet, hogy most ez a realitás.

Asszem ellinkeltem, bocsi!
most jó

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

SomogyiG
Kaposvár.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Na ebbõl megint vita lesz/van!
Abban teljesen igazad van, hogy a legjobban a Cornexi lenne ráutalva Sitikére, Szrnkára és persze ne felejtsük el, hogy Benya is haza akar térni. Velük egy olyan belsõ támadó hármasa lenne, akik Fannyval és BB-vel kiegészülve Susuval a hátuk mögött és Szabina irányításával komoly csapat lenne. De ebben benne van a feltételes mód!
Az ETO van annyira eredménykényszerben, (fõleg az idei BL szereplés után) hogy nincs ideje bevárni a fiatalokat, mindenképpen igazolásra kényszerül. Ezt egyébként Vanyus Attila és Róth Kálmán is kinyilatkozta. Az õ elképzeléseikbe szerintem Szrnka belefér, Sitike és Benya már kevésbé.
Sitikét tudtommal már megkörnyékezte a Vasas is, s Mocsai véleményem szerint nagyobb perspektíva, mint Edina asszony.
Benyát meg várják haza Debrecenbe is, ha minden igaz.

Dferr nem hiszem, h szóbajön nála...
Bár amíg a lehetõségeinkkel nem vagyunk tisztában badarság bármit is állítanom.

kaloz174
Mindig meglepõdtem, amikor láttam õket; hogyan tudnak ennnyire igazi átlövõ nélkül játszani.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Szerintem az ETO tuti nem, ott van egy két fiatal, felesleges, szerintem...
Dunaferrt sem hiszem, ha egyszer elengedték, akkor nem hiszem, hogy visszahívnák, biztos megvolt az oka!
A Corinál kell 3 jó igazolás, és akkor komoly változás lesz! 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Nem lepõdnék meg, ha Szrnkáért az ETO is beszállna a ringbe, de az a gyanúm, hogy a Dunaferr sem veti el a lehetõséget. Gogirla mögött nagy lyuk tátong, esetleg Temes jöhet szóba, Mörtel nem tudja helyettesíteni. A Dunaferrnél is hiányzik egy második ballövõ, Bulath egyedül nem elég, Detti pedig lehet, hogy nem fog ráérni. A Cornexinek úgy kellene, mint egy falat kenyér, de nem hiszem, hogy most komolyan oda tartana bárki is. Nem akarok vészmadárkodni, de szerintem Fehérváron komoly változásoknak kell bekövetkezni ahhoz, hogy eredményesek lehessenek, azt pedig ki kell várni.

SomogyiG
Elfogadom, amit mondasz, hiszen ezen a téren sokkal bennfenntesebb vagy!<#smile>

Igazából az lenne a jó, ha lehetõség szerint mindenki itthon játszana, és nem lennének anyagi gondok a kluboknál. És igenis megbecsülnék azt, hogy az elsõ osztályban játszanak…
És nem lenne gond az se ha egy –két évig „csak” a 4.-5. hely jönne össze. …
Na jó nem álmodozom tovább…

<#eljen><#mf1>

VMan
nekem tetszene 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
nesze <#bee1>

Ki tudja, hova tart?!

most olvastam, hogy Szrnka Hortenzia megválik korábbi csapatától, szerintetek, Coriba megy? 😄DD Szerintem igen 😄D
Siti Eszti, Szrnka, már csak egy jobblövõ kell 😊))
(Pádár meddig írt alá szerzõdést a Corihoz?)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

veszprémben a upc-nek az info csatornáján is nézhetõ!

Isthy
Ha valakit érdekel a Kiel-Flensburg élõben követhetõ itt a jobb felsõ sarokban.

DUNAFERR FOREVER!!!

<#mf1>Hangsúly a majdon...

a végén még én is készítek

VMan
nem, majd ha megszáll az ihlet lecserélem 😊

Szóval szándékos? <#ravasz1>

No az se lesz semmi meccs.

Isthy
Jahh! De az biztos, hogy figyelemfelkeltõ! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hogyne persze😊))))

VMan
akkor jó <#vigyor>

Isthy
Igen, akkor adták volna élõben a DVSC-ETO meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

ühm<#nyes>

VMan
szerintetek is idegesítõ a képem villogása? 😉

Tényleg 17:45-tõl adják és most be is ugrott, hogy ha kint nyertek volna, akkor helyette kézi meccset adtak volna.

Isthy
Márpedig így van. A Sport1 nyomja élõben szokás szerint.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is így vok ezzel, pedig a gépem alkalmas lenne rá. De Pumi, mint a Fotósok Gyöngye, úgyis munkálkodik mindig ;-)))
Bár azt hiszem, holnap csak a 2. félidõre ér oda :-(((

DUNAFERR FOREVER!!!

Nem mondod, hogy az is holnap lesz?!?!?!<#falbav><#falbav><#falbav>

BAtyek, akkor szerzek valahonnan egy 50-es táblát és azt adom anyám születés napjára.... <#mf1>

Isthy
Ezek szerint nem nézed a pécsi kosarascsajok meccsét?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Oks! Ha eljön az ideje majd pontosítunk, én minden megoldásra (és innivalóra) nyitott vagyok! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
szerintem nincs összefüggés a kettõ között.

Isthy
Thx! Így már képben vagyok.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Helyesen teszed, hogy viszed magaddal, legalább te is sportolsz :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

#17000<#taps><#taps><#taps>

😄
Érthetõ!

Breki33
Merre lax?

Énis nagyfalunak hívom
Breki33
majd kijavítom

Elviszem a gépemet, de sosem tudok normális fotókat csinálni abban a csarnokban, nem elég világos... meg szívesebben szurkolok, mint fotózok.
Pumi is jön, úgyhogy nála szerintem lesznek azért képek, õ ügyibb is nálam, meg a gépe is jobb egy fokkal.

Akkor képek is lesznek?
Én 4-ig melózok utána pedig még vásárolni kéne menni, ha szerencsém lesz úgy esete 7-8ra haza is érek. Pedig ez is olyan meccs, amit közel játszanak… és sajna nem tudok eljutni.

Részemrõl igen, megyek Kõbányára.