Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy: Zágrábban mindent megpróbálnak, hogy legyenek nézők. Ők ugye rosszabbul jártak, hogy kiesetek, házigazda létükre.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Nagyon sok meglátásával azonosulni tudok.
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2014.12.12. 00:15:52
A B1-B2-es védekezésünk volt többször is gyenge a 2. félidő némely periódusában, csak akkor élt igazán Martin a posztján.
Planétának nem szabad lett volna pályán lenni a nyitott spanyol ellen. Kriszta például az egész 2. félidőben szinte nem is volt pályán támadásban, legalább ekkor kellett volna elöl. Mészáros Rea nem volt fenn a szünet után, váltani hátul Tomorit, hogy pihenhessen. Akkor talán Zsuzsi az utolsó 5 percben nem hibázik kettőt is. Az ilyetén alakuló utolsó 8-10 perchez a játékosok és a kispad is hozzájárult.
Sztem az esély a 6-ba kerülésre elég sokat csökkent most, szinte alig maradt.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.12.11. 22:50:14
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezzel együtt a csapat az én várakozásaimat meghaladta, megmondom őszintén. Egészen jól összeálltak a csajok, ha sikerül még tovább javulni, akkor van esély a későbbiekben is.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem igaz, hogy ez ennyire bonyolult. Max. csőlátású szövetségi vezetőknek. <#levele>#levele>
Na meg Boki is. <#wink>#wink>
Magyarország - Spanyolország
Női EB A csoport 3. mérkőzés - Győr
2014.12.11. 20:30 M1
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Huha ez nagyon nem életszerű szerintem és nem is várható el. Ez nagyon meglepő tőled, mintha nem ismernéd a sportágat.
Jó kis meccs volt, kicsit más sebességen és dinamikával játszottak, mint a mi csoportunk csapatai. 59:12-nél a svédeket megmentette a kapufa és utána az utolsó támadásukból ki tudtak egyenlíteni.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Klivinyi gyaníthatóan azért nem került pályára, mert őt is cserélni kell védekezésre. NA nem akart túl sokat cserélni egyszerre illetve nem szándékozott felborítani az eddigi stratégiáját. Kinga csak akkor jöhetett volna pályára, ha van benn elég védekezni tudó. Pedig Krisztának nem ártott volna több pihenő. Megfigyelhető, hogy Klivinyi és Planéta is csak a "rövid oldali félidőben" támadnak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Valóban, Klivinyit is vissza kellett volna hozni +10-nél. Pontosan azért, hogy önbizalmat szerezzen a továbbiakra való tekintettel.
Most ott tartunk, hogy a válogatott megtette azt, ami szerintem a minimális elvárás volt. <#worship>#worship> A többi nekem már jutalomjáték. <#eljen>#eljen> Azt várom, hogy innen mindenki görcsösség nélkül játsszon. Képességeinek megfelelően.
Kingának egyelőre egyáltalán nem megy a másik oldalon, neki kellene összekapnia magát, remélem meg is teszi. Mondjuk tegnap a 2. félidőben NA vissza is hozhatta volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
A jelentős vezetés hatására a kapitány úgy gondolta, hogy folytatja a csapatépítést, amiben igaza is volt. De hogy mi kellene ahhoz, hogy Planéta Szimonetta éljen adottságaival, azt nem tudom. Dicséretes passzai ellenére sem. Mert elsősorban nem ezt várná tőle az ember. A legtöbb hibát, meglátásom szerint, azért vétette a csapat, mert őt próbálták helyzetbe hozni...Ehhez képest, vagy ennek eredménye képpen legalább Mayer lőtt 6 gólt. Ami nagyon szép, csak legalább Szimonetta is elhihette volna, hogy ezt neki is szabad. <#vigyor0>#vigyor0> Na de reménykedjünk...
A spanyolokat látva én is azok közé tartozom, akik szerint még mindig sokat kell ahhoz javulni, elsősorban koncentrációban, hogy őket le tudjuk győzni.
Mindent egybevetve természetesen gratulálok a csapatnak a magabiztos győzelemhez. <#eljen>#eljen>
DUNAFERR FOREVER!!!
A szünet után 20-10-ig minden ment ugyanígy tovább, azután leült a csapat, kellett az időkérés, mert a lengyelek visszajöttek 6 gólra. Jót is tett, újra felpörögtünk és a 46. percre 25-16 lett. Ekkor sajnos érkezett Kovacsicz Móni... Kihagyott ziccer, majd utána rögtön 2 percet és büntetőt érő szabálytalanság. Egyből a visszatérése után eladott labda az ellenfél kezébe, amiből gyors gólt kaptunk. Majd egy újabb kihagyott ziccer tőle és újabb gólt kaptunk belőle. Gyorsan le is hozta Németh András, mert komoly szerepe volt a lengyelek visszazárkózásában, már csak 5 gól volt az előnyünk. Szerencsére ezt utána megtartottuk és simán behúztuk a meccset.
Nem tudom, de én a lengyelekben nem látom azt a potenciált, hogy legyőznék az oroszokat. Bár ne legyen igazam.
DUNAFERR FOREVER!!!
http://goo.gl/gd6Zi5
Én is kíváncsi leszek rá, mert vasárnapra is telt házról beszéltek.
DUNAFERR FOREVER!!!
http://goo.gl/gd6Zi5
DUNAFERR FOREVER!!!