Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsi leszek a holnapi nézőszámra, de nagyon.
(lehet nem kellett volna pofátlan áron árulni a jegyeket)
DUNAFERR FOREVER!!!
A horvát-német kemény menet lesz a továbbjutásért, aki veszít szinte csomagolhat.
DUNAFERR FOREVER!!!
A montenegróiak elég nagy segitséget kaptak a bíró hölgyektől, szó se róla.
Svéd : Horvát stream
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2014.12.08. 20:13:41
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az az igazság, hogy ennek a gárdának, ebben a felállásban sok ilyen éles meccsre lenne szüksége. Akkor tudnák pótolni Görbe kiesését. Mert jelenleg sok iparosunk van...(A klasszisok zöme már csak szurkol, sajnos.) Bár azért azt nem értem, hogy miért nem élnek azok a lehetőséggel, akik most így bizonyíthatnának...(Szucsánszki, Klivinyi pl.)
Ok, 1 meccs után nem török pálcát senki felett. Csak bosszantó, hogy ezt a meccset nyerni lehetett volna...Márpedig nagyon szoros ez a csoport.
Találtam egy stat. összefoglalót...(Bár a cím kicsit félrevezető, szerintem.)
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2014.12.08. 12:18:39
„Egy nyitó mérkőzés minden világversenyen problémás és nehéz, ez ezúttal is pontosan meglátszott mindkét csapaton. A tét talán minket nyomhatott jobban, hiszen hazai pályán szerepel a magyar válogatott. Ami pozitívum, hogy a rossz kezdés után fel tudtunk állni a gödörből. Kellemes benyomást tettek rám az újoncok is, ezt a tényt is a váratlan pozitívumok közé sorolnám. A kispad is működött, jó ütemben jöttek az időkérések és a védekezésváltások, kapuscserék, ennek köszönhető az egy szerzett pont. Aztán majd kiderül, mire lesz elég ez az összességében igazságos döntetlen, hiszen a csoportunkban a vasárnapi első meccsen láthattunk egy nagyon jó spanyol csapatot és az előzetesen vártnál talán gyengébben játszó lengyel válogatottat.”
A végén nem tudom miért kellett emberhátrányban lehozni a kapust és a pálya másik végére beküldeni Bulit a megkülönböztető mezben. Meg rámászni a falra szinte azonnal, ahelyett, hogy türelmesen támadtunk volna.
NA nyilatkozatát meg méltatlannak érzem, ezt talán így nem kellett volna. Az M1 még interjúkat sem képes normálisan leadni, röhej... Még szerencse, hogy Detti volt a stúdióban, így volt valami jó is <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Borzalmas első negyedóra sikeredett, 10 perces gólcsenddel. Azután sikerült a félidőre visszajönni a meccsbe kicsit pörgősebb játékkal elöl. A szünet után fej-fej mellett haladtak a csapatok, de 2,5 perccel a vége előtt sikerült 2 gólos előnyt szerezni. Sajnos a kiállítást kihasználva az oroszok ki tudtak egyenlíteni. Ha a végén kicsit türelmesebben játszunk elöl akkor meg lehetett volna a győzelem. De hátrányban túl hamar rámásztunk a falra és elvesztettük a labdát.
Ez a pontvesztés nagyon nem hiányzott és problémás lehet a továbbiakban. Hacsak nem az oroszok végeznek majd a csoport legvégén.
DUNAFERR FOREVER!!!
Összességében nagyot küzdött a csapat.
Azért azt nem értem, hogy miért nem lehet azt továbbvinni, ami működött. Gondolok itt Mészáros Rea és Bódi Berni játékára...Még akkor is, ha Mayer Szabina és Kovacsicz Mónika sem volt rossz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Norvégok meg nem kegyelmeztek kapusuk biztos pont volt sok ziccert fogott. kimaradt 2-3román hetes is eladott labdák is befigyeltek nah és amit Norvégok kapura dobtak szinte mindig gólt ért.
Isthyhez hasonlóan én is ismertem, beszélgettem vele párszor, (bejárt a munkahelyemre) ha nem követem a kézit nem mondom meg hogy világ válogatottal beszélgettem annyira közvetlen és normális volt.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Személyesen ismertem, a 2000-es évek elején sokat beszélgettünk, amikor itt volt edző a kiskőrösi férfi csapatnál. Sok mindent tudtam meg tőle a nk-i kézilabda életről és az EHF-ről.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ő maradt Németországban annakidején.
Na de meglátjuk, mit gondolt ki a nagy mágus...Lehet, hogy csodák történnek...A kishitűségünk pedig csattanós választ kap...(Sajnos, bennem elég sok a bizalmatlanság.)
Az origo híre erről.
Majd utólag derül ki, mennyire rossz hír volt (lesz) ez nekik...(Temes Bernit legalább nem tudják bántani az "okostojások" különböző fórumokon az esetlegesen balul sikerülő dolgokért. Ő biztosan nem így érzi most, ha már behívták, de szerintem jobb ez neki.)
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2014.12.06. 19:46:21
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
MOL-Pick Szeged - KS Vive Tauron Kielce
Férfi BL D csoport 8. forduló - Szeged
2014.12.06. 16:30 DigiSport1
Rhein-Neckar Löwen - MKB-MVM Veszprém
Férfi BL C csoport 8. forduló - Mannheim
2014.12.06. 21:00 DigiSport1
Magyarország - Oroszország
Női EB A csoport 1. forduló - Győr
2014.12.07. 20:30 M1
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!