61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Isthy
    Na ilyen kézi meccsen sem voltam még, amelyiket technikai probléma (áramszünet) miatt befejezettnek kell nyilvánítani és később majd újrajátszani. Ezt is megéltem
  • primavis
    Azzal védekeznek, hogy valaki az italukba csempészet drogot egy bulin. Ez hihető is, mivel mással is megtörtént már (ld. a cselgáncsozó fiút Ungvárit).. Amúgy semmi értelme nem lenne a drogozásnak, pont mert tudják, hogy akármikor ellenőrizhetik őket.
  • primavis
    Azzal védekeznek, hogy valaki az italukba csempészet drogot egy bulin. Ez hihető is, mivel mással is megtörtént már (ld. a cselgáncsozó fiút Ungvárit).. Amúgy semmi értelme nem lenne a drogozásnak, pont mert tudják, hogy akármikor ellenőrizhetik őket.
  • Isthy
    Ilyenkor is - az edzőtáborok és a felkészülés közben - elég komolyan "terrorizálják" őket, ezt ők is tudják. Ha már ekkora eszetlenséget - piszok finoman fogalmaztam - csinálnak, akkor legalább szeptember-októberben csinálnák, amikor abszolút semmi nincs, így nincs is miért foglalkozni velük. Plusz nem kemény droggal... De egyáltalán ne csinálják, ez a lényeg. Remélem a többieknek ez piszok nagy intő példa és egy életre tanulnak belőle.

A 2011-es vb idején Bence nagyapjával minden nap együtt utaztunk ki a Maty-érre és büszkén beszélt az unokájáról. Bele sem akarok gondolni mit élhet most át... Egy nagyon ígéretes sportpályafutást sikerült egy "faszagyerek huszárvágással" tönkre vágnia Bencének. Ugyanezen a vb-n a női 5000 m döntőjére vasárnap délután mi foglaltuk a helyet Tamara anyjának - aki egyébként szintén neves sportoló volt - hogy jó helyről láthassa a lánya világbajnoki győzelmét. Közelről láttam az érzelmeit a verseny és az eredményhirdetés alatt. Most inkább nem gondolok arra mit érezhet...
    Utoljára szerkesztette: Isthy, 2015.05.04. 21:40:42
  • Gabess8
    Fiatalságnak nem nevezném ezen a szinten, butaságnak annál inkább. Kérdés miért csinálták, kipróbálták vagy egészen más okból..., illetve hányan csinálják még rajtuk kívül. Egy tény a profi sport egyre keményebb, és egyre többször fognak ilyen szerekhez nyúlni..., kell az eredmény a megélhetéshez...
    Bezzeg a falábúak, no és kosarasok, hiba MTk név kötelez, majd jön Tomi és megmenti, nehogy már kiessenek...
  • primavis
    Fiatalság bolondság (+butaság). Kipróbálták (versenyidényen kívül) s pechükre egy héten belül megjelentek náluk a dopping ellenőrök.
  • primavis
    Fiatalság bolondság (+butaság). Kipróbálták (versenyidényen kívül) s pechükre egy héten belül megjelentek náluk a dopping ellenőrök.
  • Isthy
    Az a szomorú, hogy így juthat lehetőséghez egy magyar csapatban miközben nem rosszabb játékos...

Ha már szomorú dolog: a kajakosainknak is ennyi eszük van...
  • kaloz174
    A dán edző nem tudott próféta lenni saját hazájában? Meglepő arányú vereség a Rostovtól.

Olvasom, hogy Ruesga megsérült. Természetesen mielőbbi gyógyulást, de így talán Lékainak is több lehetősége lesz.
  • Isthy
    KEK döntő első meccs:
    Fleury Loiret Handball - FC Midtjylland 23-22 (11-11)
    A franciáknál Barbosa, a dánoknál Groot volt a vezéregyéniség. A dánok otthon be fogják húzni a kupagyőzelmet.

EHF Kupa döntő első meccs:
    Team Tvis Holstebro - Rostov-Don 33-20 (12-12)
    A szünet után Solberg kivédte az oroszok szemét és ebből rengeteg könnyű lerohanás gólt lőttek a dánok. Így lett ilyen elképesztő a 2. félidő eredménye. Hagman 15 gólt lőtt, az oroszoknál ismét Ilina volt a legjobb 6 góllal.
  • kaloz174
    A Loki nyert Csabán. (29:36) Gratulálok nekik. Már Siófokon is csak balszerencsével kaptak ki.
  • Isthy
    Nem láttam ezt sem, de ahogy hallom sokkal több a csere és a fiatalok is lehetőséget kaptak mindkét meccsen. Ez jó iránynak tűnik Dusebajev részéről.

Egy érdekes hír az MKSZ oldaláról:

"Elmarad a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) budapesti kongresszusa. A rendezési jogot elnyerő Magyar Kézilabda Szövetség ugyan lehetővé tette valamennyi küldött Magyarország területére történő belépését, ám az IHF Tanácsa ennek feltételrendszerét nem hagyta jóvá.
    Hazánk 2012-ben házigazdája volt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) kongresszusának, és az MKSZ ezúttal az akkorival megegyező feltételeket biztosított. A Magyar Kézilabda Szövetség tudomásul veszi az IHF döntését, ugyanakkor meghívja Magyarországra az IHF Tanácsának tagjait."

Hmmm...
  • primavis
    Ma is sikerült 4 góllal nyerni, de a játék csak időnként volt jó. A teljes sorcsere úgy néz ki bejön. A z újak közül ma csal Bodónak és Székelynek jött ki a lépés. Volt pár igen furcsa itélet a második félidő vége felé, felhozva egy gólra az oroszokat. Ha megverik itthon Ukrajnát (ami papirforma), az első helyet már nem lehet elvesziteni még egy portugáliai vereséggel sem, bár remélem az sem fog megtörténni.
  • primavis
    Ma is sikerült 4 góllal nyerni, de a játék csak időnként volt jó. A teljes sorcsere úgy néz ki bejön. A z újak közül ma csal Bodónak és Székelynek jött ki a lépés. Volt pár igen furcsa itélet a második félidő vége felé, felhozva egy gólra az oroszokat. Ha megverik itthon Ukrajnát (ami papirforma), az első helyet már nem lehet elvesziteni még egy portugáliai vereséggel sem, bár remélem az sem fog megtörténni.
  • kaloz174
    Jobban jártál...Voltak azért pozitív dolgok is. Pl. Csaszinak használ, hogy játékban van, szemben Lékaival. Ügyesek voltak a fiatalok beállóban, szélen és ballövőben.
    Remélhetőleg a visszavágó jobb lesz.
  • Isthy
    Mindennek megvan a maga haszna
  • Isthy
    Nem láttam a meccset, így nem tudok nyilatkozni róla. A szombatit majd megpróbálom nézni. Egyébként a férfi B válogatott megint játszik meccseket, csakúgy mint az elmúlt évben már többször. Ez üdvözítő és hasznos dolog. Vajon hol van ugyanez a női válogatott esetében?
  • Isthy
    Köszönöm!
  • kaloz174
    Tök jó, egyébként, csak valamire kellett fogni a bénaságomat.
  • Gabess8
    Igen te vagy értetlen, nem látjuk a számokat (lehet jobb is mert kiderülne tényleg jobb a nézettsége mit az említett lábúaké), kicsi még benne a lóvé, meg a sógor koma jó barát...
  • Gabess8
    Kell neked ilyen hülye divat termékekkel foglalkozni mint a tablet!!! Valami használható kütyüt vegyél:)))
  • kaloz174
    Na, ez a tablet! :)
    Szóval: nagyon sok boldogságot...!
  • kaloz174
    Nyertünk az oroszok ellen, de engem idegesített a magyar kapitány meccselése.
    Eredmény: 23-27. 9 góllal is vezettünk....
  • kaloz174
    Nagyon boldoságot neked szülinapod alkalmából!
  • Isthy
    A "tisztelt köztévé" nem hajlandó máskor közvetíteni, ilyen egyszerű. A hétvégén a senkiházi falábúaké a képernyő, ugye ők az "istenek" a "nagyvezíréknél"...
  • Isthy
    Már mindegyik meccs végleges, úgy lesz ahogy hallottuk anno. Annyira nem örülök...
  • kaloz174
    Amúgy lehet, hogy én vagyok értetlen, de nem tudom, mi értelme hétköznapra erőltetni a bajnoki döntőt és a helyosztót...Egyáltalán nem szurkolóbarát szervezés! (Szerintem.)

Miért nem lehetett esetleg 1 héttel később kezdeni a meccseket? Ha ott van magyar csapat a BL-döntőben, akkor úgyis ez lett volna. Akkor most hova kell rohanni?
  • kaloz174
    Úgy tűnik, a miénk már végleges! (Nem akármilyen tét volt számomra is!
  • Isthy
    Ugyanazok a párharcok lesznek mint tavaly, remélem nem ugyanolyan végeredménnyel Lehet véglegesíteni a meccsidőpontokat, engem most ez érdekel leginkább.
  • kaloz174
    A bajnoki rájátszás legújabb "meglepetése" :
    Érd-ETO
  • primavis
    bocsi, az ellenfél a bukaresti "csodacsapat" volt.
  • primavis
    bocsi, az ellenfél a bukaresti "csodacsapat" volt.
  • primavis
    Megtörtént az első nagy tétre menő összecsapás a bés a nagybányai lányok közt is. Nyertek - odahaza játszva - az utóbbiak 18-17-re s megnyerték a kupát. A bajnoki döntő dönti el, hogy melyik indulhat a BL-ben.
  • Isthy
    Férfi MK döntő: MKB-MVM Veszprém - MOL-Pick Szeged 26-22 (12-11)

A meccs első negyedórája a veszprémieké volt (9-5), ekkor Pastor időt kért és rendbe tette a csapatát. 9-9-nél utol is érték a veszprémieket és utána kiegyenlített volt a játék a szünetig. A 2. félidőt ismét a Veszprém kezdte jobban és a 3. negyedórában tulajdonképpen meg is nyerte a meccset (20-14). A záró 15 percben már csak menedzselték a megszerzett előnyüket és elég simán nyerték a találkozót.
  • kaloz174
    Egy összefoglaló, a meccs felvételével.
  • kaloz174
    Fradi hírek. Szimpatikus, hogy ők is leginkább magyarokra építenek.
  • kaloz174
    Akkor annyi. (Nem tudom, milyen volt ez a meccs, de nekünk azért volt egy jó félidőnk.)
    Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2015.04.24. 12:50:29
  • Isthy
    Az új MKSZ elnök a DigiSporton

Elhangzott sok "szép és jó" azután, hogy mi lesz belőle, majd kiderül. Nagyon optimista nem vagyok.
  • Isthy
    Ahogy a cikkben is írva vagyon:

"ami nagyban megkönnyíti azt, hogy továbbra is a kijelölt irányban, magyar játékosokra, valamint az egyre erősödő és tehetséges utánpótlásra támaszkodva építsenek fel jövőre is egy nemzetközi kupaszereplésre képes és a honi élmezőnyhöz tartozó együttest."

De ezt már szóban is hallottam a vezetőségtől, hogy nem nagyon akarnak légióst. Nem cél a világelit, mert ennek nincs is meg a háttere, így nem kellenek az idegenek. Amint látható a vezetés ismeri határokat, a múltból már "megjöttünk"
  • Isthy
    Ugyanúgy 12 gól közte az első meccsen, mint nálunk.