Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mészáros Reáról viszont én ezt gondolom, érdemes lenne neki több lehetőséget adni támadásban is. Szamoránszkyt támadásban elfelejteném inkább. A kapitány viszont változatlanul bízik benne. A szélek megjátszása tényleg elképesztően gyenge. Emlékszem olyan világversenyre pedig, még KEB idejéből, amikor Bódi Berni kiemelkedő és meghatározó tudott lenni. (Ma egyébként ezen a téren, szerencsére, a románok sem voltak jobbak, meglátásom szerint, pedig nekik is klasszis játékosaik vannak ott.)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Ennek ellenére tiszta csoda hogy ilyen eredményeket ért el a csapat. ha sikerülne megverni a dánokat, lehetne Bp-re jönni.
Remélem a románok a spanyolokon bosszulják meg ezt a vereséget.
Kicsit talán egyszerűbb lett volna a meccs számunkra, ha a ziccereket bedobjuk az első félidőben. (Szamoránszky, Erdősi.)
Hatalmasat küzdött a csapat, Kiss Éva védésének köszönhetően megőriztük minimális előnyünket. (Hogy tudta egyáltalán Neagu rádobni??) Így mindenképpen dicséret illeti válogatottat. <#eljen>#eljen> Gratulálok!
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2014.12.13. 22:26:03
A szünet után Kiss Éva kicsit visszaesett, Paula viszont továbbra is jól védett és a románok felbátorodtak. Egyenlítettek és át is vették a vezetést. Szerencsére jött Tóth Gabi aki fontos góljaival visszahozta a csapatot. Szerencsére Kiss is újra elkapta a fonalat, így átvettük a vezetést. Most végre az emberhátrány ellenére is sikerült megoldani a végjátékot, ezzel meglett a győzelem.
Rengeteg hibával és az emberelőnyök gyenge lejátszásával is sikerült megoldani. Ez remélem erőt és hitet valamint önbizalmat ad majd a csapatnak. Szükség lesz rá a dánok ellen.
DUNAFERR FOREVER!!!
A balszélen borzasztó gyengék vagyunk, Piros és Buli az első negyedórában szintén gyengék voltak elöl. Rengeteg ziccert kihagyunk és az emberelőnyöket nagyon rosszul játsszuk. Csoda hogy vezetünk, ami nagymértékben Kiss Évának köszönhető.
DUNAFERR FOREVER!!!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
1. Pofátlan jegyárak
2. Azután a kommunikáció, hogy már alig vannak jegyek
3. A gyomorforgató trükközés az "olcsósítással"
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
És igen, voltak üres székek, nem számolgattam, de az említett nagyságrend valószínűleg nem túloz nagyon. Egyébként hasonló százalékos kihasználtságnál minden sporteseménynél rásütik a teltházat, de ez sokat nem javít az összképen.
Szerk.: Azt pedig eleve sajátosnak tartom, hogy az egyik klubnak exkluzíve kiadják a válogaottnak való szurkolást az adott helyszínen, olcsóbb jegyekkel. Értem én, hogy Győr város pénze, de ez nem éppen a válogatott mögötti, klubszínektől mentes egységről szóló üzenet. Egy MOB-elnök igazán tudhatná.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2014.12.13. 15:36:31
Kíváncsi leszek rá, hogy ma Debrecenben mennyien lesznek. Mert most is arról szólnak a hírek, hogy már szinte nincs is jegy.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.12.13. 10:42:37
DUNAFERR FOREVER!!!
Magyarország - Románia
Női EB I. középdöntő csoport 1. mérkőzés - Debrecen
2014.12.13. 20:30 M1
A csoport másik 2 meccsét a Sport1-en lehet nézni élőben.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
http://www.blikk.hu/blikk_sport/nemeth-andras-ujjain-hordja-az-emlekeit-2312203
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Még hogy nem játszottunk komolyabb csapattal felkészülési meccset? Ez a francia nekem elég komolynak tűnik.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagypályás felvétel! <#eljen>#eljen><#felkialtas>#felkialtas> Ilyet még én sem láttam. Pedig...<#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2014.12.12. 14:47:55
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!