Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Boros=Borsos

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Igen, a támadásaink nagyon vérszegények. Különösen kijött ez a románok ellen, akik már jól ismernek bennünket. (Elhangzott ugyan egy téves megjegyzés, azt hiszem, Boros részéről, miszerint Paula ismeri Bulit, mert egy csapatban játszottak. Buli már akkor nem volt Dunaújvárosban, amikor Paula odakerült.)
Mészáros Reáról viszont én ezt gondolom, érdemes lenne neki több lehetőséget adni támadásban is. Szamoránszkyt támadásban elfelejteném inkább. A kapitány viszont változatlanul bízik benne. A szélek megjátszása tényleg elképesztően gyenge. Emlékszem olyan világversenyre pedig, még KEB idejéből, amikor Bódi Berni kiemelkedő és meghatározó tudott lenni. (Ma egyébként ezen a téren, szerencsére, a románok sem voltak jobbak, meglátásom szerint, pedig nekik is klasszis játékosaik vannak ott.)

Ismét a támadósorral volt a baj. Nem játszuk meg a szélsőket, planéta képtelen 9-10-ről pontosan eltalálni a kaput, ha már egyáltalán lőni akar. Tomori továbbra sem tudja hozni a szokott formáját. Kovacsics csalódás. Szamoránszky nem számit a támadásban, ahogy Mészáros sem nagyon, Bulath hajlamos könnyelműsködni.
Ennek ellenére tiszta csoda hogy ilyen eredményeket ért el a csapat. ha sikerülne megverni a dánokat, lehetne Bp-re jönni.
Remélem a románok a spanyolokon bosszulják meg ezt a vereséget.
kaloz174
Nem játszottunk jól. Egyértelműen érződik a fáradtság, leginkább Tomori támadójátékán. Már Planéta Szimonetta sem tudta kezelni a felelősséget, sajnos. (Előző meccseken sokat jelentettek a góljai a második félidő elején, igaz, később már kiléptek elé, amit nem tudott megoldani.) Kiss Éva védései, a jó védekezés, az elején Zizi eredményessége, a végén Tóth Gabi vagánysága viszont tetszett. Azért a többiek is hozzátették a magukét, gondolok itt Triscsuk Kriszta góljaira, pl.
Kicsit talán egyszerűbb lett volna a meccs számunkra, ha a ziccereket bedobjuk az első félidőben. (Szamoránszky, Erdősi.)
Hatalmasat küzdött a csapat, Kiss Éva védésének köszönhetően megőriztük minimális előnyünket. (Hogy tudta egyáltalán Neagu rádobni??) Így mindenképpen dicséret illeti válogatottat. <#eljen> Gratulálok!
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2014.12.13. 22:26:03

Isthy
Óriási csatában, nagyot küzdve sikerült kiharcolni a győzelmet <#taps>

A szünet után Kiss Éva kicsit visszaesett, Paula viszont továbbra is jól védett és a románok felbátorodtak. Egyenlítettek és át is vették a vezetést. Szerencsére jött Tóth Gabi aki fontos góljaival visszahozta a csapatot. Szerencsére Kiss is újra elkapta a fonalat, így átvettük a vezetést. Most végre az emberhátrány ellenére is sikerült megoldani a végjátékot, ezzel meglett a győzelem.
Rengeteg hibával és az emberelőnyök gyenge lejátszásával is sikerült megoldani. Ez remélem erőt és hitet valamint önbizalmat ad majd a csapatnak. Szükség lesz rá a dánok ellen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Mikor a románok átvették a vezetést és Topmori, Szucsánszki holtfáradtak voltak, ahogy Kis is, nem reménykedtem a győzelemben!
Isthy
Rengeteg hibával játszik mindkét csapat, a kapusok jól védenek mindkét oldalon.
A balszélen borzasztó gyengék vagyunk, Piros és Buli az első negyedórában szintén gyengék voltak elöl. Rengeteg ziccert kihagyunk és az emberelőnyöket nagyon rosszul játsszuk. Csoda hogy vezetünk, ami nagymértékben Kiss Évának köszönhető.

DUNAFERR FOREVER!!!

ToCsEk
Neagunak mehetett volna piros lap

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Legalább ez bejött, ha már a lengyelek ellőtték a második félidőt.
Isthy
A spanyolok 57 percig versenyben voltak, az utolsó 2,5 perc nem sikerült nekik. Számunkra ez a kedvezőbb eredmény és az is jó lehet, hogy 3 gólos lett a norvég győzelem, nem szűkebb.

DUNAFERR FOREVER!!!

El is dőlt, a második félidő: 10-19!
Isthy
A lengyelek 38 percig bírták. Ekkor 12-12-nél 7-est rontottak, az ellentámadásból pedig kaptak egy 2 percet. Az embreelőnyt a dánok kihasználták és lendületbe jöttek, a 43. percre már 5 góllal (17-12) vezettek. Most már 7 gól az előnyük (21-14), úgy fest eldőlt a 2 pont sorsa.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Amit kifogásolok, de nagyon, az nem a nézőszám, hanem ahogyan ez az egész történt.
1. Pofátlan jegyárak
2. Azután a kommunikáció, hogy már alig vannak jegyek
3. A gyomorforgató trükközés az "olcsósítással"

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem valami acélos ez a dán csapat. Kezdek nagyon szurkolni a lengyeleknek a pontszerzésért. Pedig ezt előzetesen esélytelennek gondoltam.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azokkal szemben akik megvették teljes áron a jegyeiket ez igen visszatetsző dolog. Mind a 3000-es mind az 1000 Ft-os osztogatás... <#levele>

DUNAFERR FOREVER!!!

Na a lengyel-dánon igencsak gólszegény félidőt láthattunk (9-9).
Igen, a hivatalos oldalon ugyan nem voltak már jegyek a spanyolok ellen, de a különböző kereskedőknél még igen, egy nappal korábban pedig az "olcsóbb" kategóriákból is lett hirtelen a hivatalos helyen is. Eközben pedig állítólag 1000 forintért osztották a jegyet egyes győri iskolákban...

És igen, voltak üres székek, nem számolgattam, de az említett nagyságrend valószínűleg nem túloz nagyon. Egyébként hasonló százalékos kihasználtságnál minden sporteseménynél rásütik a teltházat, de ez sokat nem javít az összképen.

Szerk.: Azt pedig eleve sajátosnak tartom, hogy az egyik klubnak exkluzíve kiadják a válogaottnak való szurkolást az adott helyszínen, olcsóbb jegyekkel. Értem én, hogy Győr város pénze, de ez nem éppen a válogatott mögötti, klubszínektől mentes egységről szóló üzenet. Egy MOB-elnök igazán tudhatná.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2014.12.13. 15:36:31
smith09
A legutóbbi vb v eb helyszíneken a csoport meccseken se volt több 500 -1000 nézőnél. legalábbis a meccsek nagyrészén. mindenestre véleményem szerint nem a magyar átalgnak tervezték ezeket a jegyárakat. és vegyük azt is azért tudomásul h nálunk a kézilabda népszerű játék. főleg a kub csapataink sikereinek. máshol azért ennyire nem érdekli az embereket.
Isthy
A helyszínen szurkoló ismerőseim szerint legalább 100-150 üres szék a spanyolok ellen is volt. Ennyit a telt házról...

Kíváncsi leszek rá, hogy ma Debrecenben mennyien lesznek. Mert most is arról szólnak a hírek, hogy már szinte nincs is jegy.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.12.13. 10:42:37

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mai tv-s program:

Magyarország - Románia
Női EB I. középdöntő csoport 1. mérkőzés - Debrecen
2014.12.13. 20:30 M1

A csoport másik 2 meccsét a Sport1-en lehet nézni élőben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor meg is érdemelték. A 2. félidőt már egyik meccsen sem néztem. Egyébként meg ők az olimpiára készülnek, ez a verseny nem számít, legalábbis az edzőjük szerint.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
A nagyképüsködésnek meg lett az eredménye (21-23, ebből a második félidő: 10-17).
A második félidőt ellőtték a szerbek.
A horváth-holland "barátságos" meccs mellett a szerb-szlovák mégiscsak tétre megy (11-6). Tomasevic elég jól állja a sarat.
Isthy
Az első félidő közepén már Groot sincs pályán.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ahogy várni lehetett Polman nincs pályán a hollandoknál, Groot egyelőre még igen.

DUNAFERR FOREVER!!!

egyszerre néztem a két meccset, akkor kb. a másikat inkább....
Isthy
Az első félidőben is védett, 0/8-as mutatóval. Lecserélték és azután jött Schülke, aki meg 3/18-al zárt a szünetig.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tóth Gabi érkezésével jelenleg 6 újonc van a 16-os keretben. Ilyen se mostanában volt...

DUNAFERR FOREVER!!!

Ha Woltering nem véd jól, akkor még több lett volna! A második félidőben állt be.
Isthy
17-17-ig kiegyenlített meccs volt. Ezután a franciák kicsit elléptek és ezt meg tudták tartani a végéig.

Még hogy nem játszottunk komolyabb csapattal felkészülési meccset? Ez a francia nekem elég komolynak tűnik.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
71 gól egy meccsen, iszonyatosan sok!

DUNAFERR FOREVER!!!

Közben látom megelőztél. No a feketehegyiek nem lehetnek büszkék erre meccsre s főleg a második félidőre.
Itthon Klivinyit Tóth Gabi váltotta.
A második félidő sem sokkal gólszegényebb : 39-32!
Isthy
Igen, közben rájöttem én is. Iszonyatos góltermés van egy félidő alatt <#guluszem1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A félidő végére elérték a 40-et! 23-17!
Termelnek a lányok. 21 perc alatt 29 gól(17-12).
Már 13-6 a 15-ig percben.
A svéd német most megy! 6-tól! 3-2 a svédeknek.
Na látod, én meg évekig élveztem természetben is!-😊) Annyi köze van a maihoz, hogy kézzel játszák. mindkettőt
kaloz174
Egy kis érdekesség 1959-ből:

Nagypályás felvétel! <#eljen><#felkialtas> Ilyet még én sem láttam. Pedig...<#vigyor0>

kaloz174
Pontos időpontok , magyar csapat. (Igaz, a többi is ott van. 😊 )
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2014.12.12. 14:47:55

Isthy
Ma délután kíváncsi leszek a francia-montenegrói meccsre, érdekes lesz, a Sport1 szerencsére adja élőben. Az esti tv-s meccsük a horvát-holland lesz, de lehet inkább a svéd-németet fogom választani a neten. Utóbbinak lesz tétje, a másiknak már semmi.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A románok ellen nyerni kell szombaton, ha akarunk még valamit. Azután a 6-ba jutáshoz minden bizonnyal a dánokat is verni kell. Ennél többet nem tudok elképzelni, az elődöntőhöz iszonyatosan nagy bravúr és szerencse is kellene. Mondjuk a szerencse eddig is mellénk állt, hiszen a lengyelek segítettek nekünk és a román-dán döntetlen is. Sajnos tegnap este nem tudtuk kihasználni, 2 éve Szerbiában az EB-n igen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Vajon ha mi nem jutunk el Budapestre - amire azért tegnap este óta megnőtt az esély - nálunk is lesz ilyesmi? Kötve hiszem...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Így vagyok ezzel én is.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
A középdöntő programja