Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha! 😊

Pigniczki készül a visszatérésre
2006.03.05. 15:07

Bár Pigniczki Krisztina egyelõre a fõállású anyaságra koncentrál, s minden idejét kéthónapos kislányával tölti, a Dunaferr játékosa figyelemmel követi a kézilabdaélet hazai vonatkozású történéseit, és tervei szerint nyáron újra edzésbe áll.
http://handball.hu/

aha , de ahogy látom nem csak én😊

kaloz174
Láttátok a Piga-cikket Ildyéknél?😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
45. perc: DVSC-FTC 15-19

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem tudom mi van náluk, csak annyit tudok, hogy paha ott van, mert beszéltem vele. Lehet a többiek nem értek rá?

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Mindig mindent kétszer mond kétszer mond?? <#smile><#smile>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Visszanéztem a handball.hu -ra, s egy kicsit megsajnáltam õket. Abból a kevés infóból élnek, amit be-beírunk a DK-ra. Mi történhetett ott, hogy így leültek?

40. perc: 13-18

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Ej, de kis gonoszok vagytok!<#wow1><#ravasz1>

Én is arra alapoztam ezt a megjegyzést, hogy nálunk is vezettetek a félidõben - ott is elfáradtatok, meg mi is vezettünk a Lokinál az elsõ félidõben, de valahogy a másodikfélideji játékuk mindig jobb mint az elsõ...
De szégyenlem, mert bevallom nem csak ez motivált ;(

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Önzõ érdekek beszélnek belõle! De az vesse rá az elsõ követ aki nem hasonlóban reménykedne a helyében. Én sem vagyok másképp, úgyhogy együtt szégyelljük magunkat! ;-(((

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mindkettõ igaz, nemsokára kiderül, hogy ma melyik valósul meg a nem éppen hétköznapi elõzmények után. Sztem még mindig simán 3 esélyes a meccs és asszem szoros lesz a vége.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Nem lehetsz ilyen!!! Ezután a balszerencsesorozatos kezdésünk után? Szégyeld magad!!!<#gun><#wink>

SomogyiG
Bennem is motoszkál a kisördög, hiszen jópár meccset a 2. félidõben nyert meg a Loki gyengébb kezdés után. Csak abban bízom, hogy Németh András és ezáltal a Fradi is "mestere" az utolsó negyedóra hajrájának! (nem egy meccsen kerülgetett már a frász és az infarktus) 😊

döntetlen? 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hát igen, jogos a kérdés. Reméljük, hogy igen!

Isthy
Kérdés, hogy az elõzmények után végigbírják-e?

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez eddig jó hír! 😊

Hát én is már rég jártam arra felé, de jó formán mindegyik útról elmondható, hogy vannak olyan szakaszai ha balesett történik akkor 2-3 órára ott ragad az ember mivel nem képesek megoldani a terelést, akár egy pályán is.

Isthy
Most te elõztél meg ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Stanley nem a Nagyfaluból, hanem az ellenkezõ irányból érkezett, (ha jól tévedek) Csucsut viszont nem tudom!

kaloz174
Ez egyértelmû: Csucsu a Lokinak, Stanley a Fradinak!😊
(De nekem akkor is élmény egy meccs, ha az ellenfél gyõz, viszont a csapatomról úgy érzem, mindent megtett a lehetõ legjobb eredményért.)

Mindenképpen szerencsések, mivel láthatják a meccset.

SomogyiG
Félidõben 09-13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kaloz174
Nem azért. Lehet, hogy ez naív kérdés, mert nem vagyok arrafelé ismerõs, de miért nincs ilyenkor terelõút?

SomogyiG
Ez majd kiderül, kérdés hogy ki melyik csapatnak szurkol.

kaloz174
A mázlisták!😊

No végül is akkor ezt sikerült eltalálni😊
hisz mindketten ott vannak.

SomogyiG
Én Stanleytõl kapom, s a 20. percben 06-07.

Isthy
SomogyiG informátora Stanley (ha jól sejtem), az enyém meg Csucsu!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ha Csucsu ott van, akkor legalább kapunk beszámolót. Legalábbis nagyon remélem!

kaloz174
Stanley el tudott menni? <#wink>

Stanley Connor vagy Csucsu?

Breki33
kommentár Somogyi

szakértõ
Isthy (soxoros válogatott)
<#hamm><#nevetes1>

Isthy
Egyébként az én informátorom is a fórumunk "lakója"! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Helyes! 😊
Jöjjenek az infók!

meg 😄DD asszem 😄

Isthy
15. perc DVSC-FTC 4-5

Nekem is van informátorom! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
nem enni dédelgetni
Breki33
vezetünk P
<#mf1>

SomogyiG
Az SG fórum, melynek "lakója" vagy, megfelel?

Ok, együk meg! 😄

SomogyiG
jelenleg 03-05!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Breki33
lehet hogy reagálni kéne erre legalább emilben

ne nyeljük már le a békát P
Hát most kivételesen a DVSC oldalán nincsenek infók... máskor szokot lenni 😞

kaloz174
Higgadt maradtam, bár nem érdemlik meg!😞(

vanakinek van linkje ahol nyomon lehet követni a meccset, legalább eredmények formájában?

Köszi!

Csak higgadtan... <#boxer><#boxer><#boxer>