Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az ötlet jó! 😊

SomogyiG
Stanley! Nem lenne kedved egy beszámolót legyártani? <#smile>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Rövid leszek, ne vedd magadra. Baromság!
Nagyon jól vezették a meccset.

Hát úgy látszik a csere kapus elég gyenge napot fogot ki. De már az FCK ellen is éppen csak sikerült nyerniük, szintén Leganger nélkül.

Köszi!
No akkor ott is lehet majd csapatot építeni. NAgyon nehéz lesz így nekik a kupa sorozat.

Isthy
Nocsak! Eladják a veretlenségüket?! <#wow1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Legyen kívánságod szerint! <#wink>

A 2. félidõben a Corinál Margó helyén felváltva Triscsuk és Õri Edina játszott védekezésben és támadásban is illetve Vilunajtje volt végig a beálló. Az elsõ 5 percben egál volt 13-13-ig, azután egy jó halasi periódus következett és a 12. percre 17-13 lett a javukra. Ezt tartották folyamatosan, majd egy kis megtorpanás és 21-19 lett a 25. percre. De ekkor emberhátrányba került a Cori és a Halas ezt kihasználva 23-20-ra elment. 2 perccel a vége elõtt 24-20 lett és eldõlt a meccs, a Cori még egy gólt lõtt, a Halas már csak az idõvel játszott. Sztem megérdemelt a hazai gyõzelem, végre sikerült nekik! Igaz, ehhez kellett egy nagyon sok helyzetet elhibázó és határozatlan Cornexi. Siti Bea nagyon hiányzott a csapatból.
A Halasból Kocsik, Borbély Zsanett (a felgyógyult beálló) és Vörös Heni (kapus) emelhetõ ki. A Coriból nem tudok igazán kiemelni senkit sem. Rengeteget hibázott mindenki, ziccerek, hetesek, eladott labdák. Talán BB egyedül, de Õ is hagyott ki ziccereket és büntetõt, ráadásul utóbbit úgy, hogy mellé dobta (Szabina meg egyet fölé). Ez a játék harmatgyenge volt tõlük, az EHF kupában így szinte semmi esélyük a továbbjutást illetõen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Aalborg DH 21-12 Slagelse DT Pause

Nagy Krisztina visszatérne Dániába
2006.03.05. 17:05

A handball.hu dániai forrásaiból úgy értesült, hogy a nyáron a Gyõri Graboplast ETO-tól távozó Nagy Krisztina visszatérne a skandináv országba. A hír valóságtartalmáról a legilletékesebbtõl, magától az Európa-bajnok jobbátlövõtõl érdeklõdtünk.

handball.hu: Igaz, hogy szeretnél visszatérni Dániába?

Nagy Krisztina: Igen, megfordult a fejemben, hiszen hét évet töltöttem idegenlégiósként a skandináv országban, és általában jól is ment a játék. Sikerült beilleszkednem az ottani játékstílusba és életmódba, így a csapataimmal sikereket értem el.

handball.hu: Van már konkrét ajánlatod is valamelyik klubtól?
Nagy Krisztina: Egyelõre csak puhatolózó szakaszban vannak a tárgyalások, amelyeket nagyban nehezít az a tény, hogy a Gyõri ETO-val közös megegyezés után, saját kezdeményezésemre történõ szerzõdésbontásomról szóló hír a dán sajtóban úgy jelent meg, mintha a klub küldött volna el. Ez pedig bármely játékos hírnevét negatívan befolyásolná.

handball.hu: Valójában hogyan történt a szakítás?
Nagy Krisztina: A Dunaferr elleni mérkõzés után én kértem a klub vezetõségétõl, hogy június 30-ával bontsuk fel a szerzõdésemet. Kettõs célom volt ezzel: egyrészt szerettem volna több játéklehetõséghez jutni, másrészt a klubnak is akartam segíteni, amennyiben más játékossal akarnak tárgyalni. Ezt a segítséget természetesnek tartottam, hiszen sokat köszönhetek az egyesületnek. Róth Kálmánnak, aki egyben a nevelõedzõm is volt, óriási szerepe van abban, hogy kézilabdázó lett belõlem, így eljuthattam a magyar és a dán elitligába, illetve a válogatottal Európa-bajnoki címet szerezhettem.

A handball.hu megkérdezte Róth Kálmánt, a Gyõri Graboplast ETO vezetõedzõjét is az ügy hátterérõl.

handball.hu: Hogyan jött létre a megállapodás Nagy Krisztinával a szerzõdésbontásról?
Róth Kálmán: Krisztina kérte, hogy a nyáron bontsuk fel a meglévõ kétéves szerzõdését. Úgy érezte, hogy a játéktudása alapján több lehetõséget szeretne kapni, és tiszta helyzetet akart teremteni a klub számára, ha esetleg más játékost akarunk keresni. Nem én kezdeményeztem, hogy távozzon tõlünk, ha a klubon múlt volna, a jövõ szezonban is nálunk játszott volna. A Gyõri ETO-ra egyébként sem jellemzõk a botrányok, nálunk a játékosok ki szokták tölteni a meglévõ szerzõdésüket, nem szoktuk idõ elõtt elküldeni õket. Krisztina ragaszkodott ehhez a megállapodáshoz. A munkáján a legcsekélyebb mértékben sem érzõdik semmi, ugyanolyan intenzitással végzi az edzésen a feladatokat, mint korábban. Az õsszel, amikor hozzánk került, sérülés gátolta, így nem tudott azonnal játékba lendülni. A magyar kézilabda stílusa más, mint a dán, valamint egy már többé-kevésbé kialakult csapatba kellett beilleszkednie, és ez nem ment zökkenõmentesen. Mindamellett a klubbal való viszonya mindvégig rendkívül korrekt volt, a hozzáállását semmilyen kritika nem érte.

handball.hu

SomogyiG
Csucsu33 beszámolójával addig nem szeretnék foglalkozni, amíg Stanley-ét nem olvastam. Persze a legjobb az lenne, ha egy "pártatlan" szemtanú véleményét is megismerhetnénk.
Mindenesetre a mérkõzés elõzményeit ismerve nem hiszem, hogy lehetne abból óvási ok, ha a birópáros a Fradi buszával érkezett volna a csarnokhoz.
(A rossz idõrõl tudva mehettek volna akár ugyanazzal a vonattal is.)

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Hege eto
Grartulálok a Fradinak!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

2. félidõrõl is kéretik beszámolót írni! <#wink>

????<#wow1><#wow1><#wow1>

Isthy
Az elsõ félidõ elég furcsa volt, igazi hullámvasút mindkét csapatnál, azután megnyugvás a végén. A meccs elején a Cori meglepte a Halast az agresszív, kilépõs hatosfalas védekezésével és a 15. percben 8-3 volt a javukra, nagyrészt gyors lerohanásokból. A Cori Bea nélkül a következõ felállásban védekezett: BB-Korgyuk-Szabó V.-Pádár Margó-Fanni-Szabina. Támadásban Szabó Valériát néha a litván beálló váltotta. Azután felébredt a Halas és óriási fordulat, a 22. percre már õk vezettek 9-8-ra, Edina idõkérés következett. Ezután megállt a hullámzás és végig fej-fej mellett haladtak a 11-11-es félidõig, de sok volt a hiba mindkét oldalon.

DUNAFERR FOREVER!!!

Rövid leszek, mert készülnöm kell a színházba.
Hát amit Kékes testvérpár mûvelt az GUSZTUSTALAN volt, szerintem az egész meccs alatt három piros lapot kellett volna kiosztani a fradistáknak (Tóthnak, Laluskának és a szlovák beállósnak), persze akkor jutott eszébe adni egy piros /ezt a szlovák beállós kapta /lapot, amikor már két perc volt hátra a meccsbõl---ez kész röhej volt. Azt hallottam, hogy meg akarjuk óvni a meccset, mert a bírók a fradisták buszával jött. A többit majd este beszámolom.
Hajrá Loki!!!!
Breki33
Timi beindult :-)
Isthy
Nahh szép! Így bizzon az ember a nõi szurkolótársakban! Nem azt beszéltük, hogy hagysz majd a KEK sorsolásra is a csajoknak! <#ejnye1><#vigyor>

El is megyek megnézem a Halas-Cori meccset!

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
A gólszerzõink: Kamper 1, Kirsner 3, Laluska 3, Mravikova 3, Szamoránsky P. 1, Szucsánszki 2, Tóth T 9, Uhrakova 2.
(from Llaca)

jajj, elment az összes pénzem a keddi sorsolásra, ahol is a Flensburgot húzzák ki nekünk 😄DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Ha annyi pénzünk lenne, akkor azt a csapatunkra költenénk, nem másoknak adnánk! <#beka3>

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Na, kezdek magamhoz térni!
Azt hiszem, a bajnokság elején lazán lehülyéztem volna azt, aki azt mondja, hogy az alapszakaszt a 2. helyen zárjuk ezzel a csikócsapattal, ráadásul a fél szezonban Helga nélkül.
Le a kalappal a Lányok és Németh András elõtt!
Hiába, gyakorlat teszi a mestert, ez most is igaz. A csapatösszerakáshoz nagyon ért, s taktikailag is nagyon jó. (Sajnos Zsiga Gyula is, lásd a Halas elleni meccseinket)
Helga, nagyon várunk! Nagyon kellesz a rájátszásba (is)! Gyógyulj meg minél elõbb!

SomogyiG
Mennyit utaltál a Szpari számlájára? <#nyes>

Isthy
A 2. meccsünk pedig elõreláthatólag Gyõrben lesz a születésnapomon. Remélem a csajok gondolnak rám és némi ajándékkal meglepnek majd! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Szerintem egy 2-3 perces összefoglalónál többre ne is számítsunk. És már az is szerencse, ha ennyit adnak, még az is kitelik tõlük, hogy csak az eredményt mondják be.

Isthy
4-3-2-1 az induló pontelosztás a rájátszásban, kezdés asszem április 16-án és valszeg mindjárt Dunaferr-Fradival.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sajnos, nem a rugalmasság a fõ erõsségük.😞

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Közben felvetõdött bennem a gondolat, hogy az mtv vajon felvette-e a meccset ha már ott volt? Mert ugye az m2-ön este 18.00-tól 1 órás sportmûsor lesz, tervek szerint birkózásról. Oda simán be lehetne tenni egy pár perccel meghosszabítva a mûsoridõt, mivel egy csomó birkózás most lement a meccs helyett.

De sztem szarnak rá, mint ahogy eddig is tették! <#levele> <#kocsog> <#gun><#violent><#boxer>

DUNAFERR FOREVER!!!

1. Gyõr, 2. FTC, 3. Dunaferr, 4. Debrecen!
Jókis rájátszás elén nézünk 😞 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Akkor ez azt jelenti, hogy ha hozzuk a két kötelezõt (Békéscsaba idegen, Vásárhely otthon), akkor mi már 3.nál nem lehetünk rosszabbak?!
De elõrébb sem végezhetünk sajnos, mert az egymás ellenik miatt a Fradi a jobb! (persze ha kikap a Gyõrtõl, és nyer a Szpari ellen)

Akkor most ki hány pontot visz tovább?

Breki33

CSAK A FRADI

kaloz174
Így van, ez van. A csapat-újraépítés elvitte az õszt.

kaloz174
Köszi az infókat. <#taps> Legalább magunkra - ebben az esetben a fórumtársakra gondolok természetesen - számíthatunk, szemben a köz szolgálatát biztosító(?) tv-re! <#szomoru1>

Isthy
Akkor tulajdonképpen eldõlt, hogy az alapszakaszt mi a 3. helyen zárjuk. Lesz honnan kapaszkodni a rájátszásban!

DUNAFERR FOREVER!!!

<#eljen><#mf1><#vigyor2>

Isthy
Végeredmény: DVSC-FTC 21-24

Gratulálok a gyõzelemhez!

Mondjuk Csucsu kicsit másként érez, fõleg a bírópáros miatt, nem zárta a szívébe õket...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Gratulálok!😊)

Akkor had legyek az elsõ aki gratulál, hamár az iksznek szurkoltam: GRATULÁLOK! 😄

SomogyiG
Nyertünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21-24

SomogyiG
Legyen igazad!!! <#wink>

SomogyiG
Azt csak hiszed!!! <#vigyor4>

na vki írja be a végeredményt, ide hallom hogy örülnek a fradisták 😄DDDD

kaloz174
Nagyon helyesek! <#wink>

Isthy
Ahogy elnézem ma elkerül téged az infarktusközeli állapot ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
ez már komolynak mondható, várom már a góllövõket.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

No mondom én, hogy alakul! 😄DD

Breki33
ez volt tegnap is :-)
VMan
mostmár igen :]

HAJRÁ MAGYAROK! :]

hát ez nem gond, inkább csak álom 😄DD
És bevallom õszintén, annak is nagyon örülnék, ha megelõznénk a Lokit, a Ti segítségetekkel! 😄DD

SomogyiG
50. perc 17-22!!!

SomogyiG
Tudod, kedves Ellenfelem, azt kivánom, hogy ez legyen életed legnagyobb gondja.

Azt csak úgy lábjegyzetben, hogy a Loki eddig nemi gazán vezetett, s nekik meg azt kivánom, hogy tartsák is meg ezt a szokásukat! 😊

(Fenntiektõl függetlenül megértelek Benneteket, úgy sejtem, én is igy gondolkodnék!)