Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Nagyon jól vezették a meccset.
No akkor ott is lehet majd csapatot építeni. NAgyon nehéz lesz így nekik a kupa sorozat.
A 2. félidõben a Corinál Margó helyén felváltva Triscsuk és Õri Edina játszott védekezésben és támadásban is illetve Vilunajtje volt végig a beálló. Az elsõ 5 percben egál volt 13-13-ig, azután egy jó halasi periódus következett és a 12. percre 17-13 lett a javukra. Ezt tartották folyamatosan, majd egy kis megtorpanás és 21-19 lett a 25. percre. De ekkor emberhátrányba került a Cori és a Halas ezt kihasználva 23-20-ra elment. 2 perccel a vége elõtt 24-20 lett és eldõlt a meccs, a Cori még egy gólt lõtt, a Halas már csak az idõvel játszott. Sztem megérdemelt a hazai gyõzelem, végre sikerült nekik! Igaz, ehhez kellett egy nagyon sok helyzetet elhibázó és határozatlan Cornexi. Siti Bea nagyon hiányzott a csapatból.
A Halasból Kocsik, Borbély Zsanett (a felgyógyult beálló) és Vörös Heni (kapus) emelhetõ ki. A Coriból nem tudok igazán kiemelni senkit sem. Rengeteget hibázott mindenki, ziccerek, hetesek, eladott labdák. Talán BB egyedül, de Õ is hagyott ki ziccereket és büntetõt, ráadásul utóbbit úgy, hogy mellé dobta (Szabina meg egyet fölé). Ez a játék harmatgyenge volt tõlük, az EHF kupában így szinte semmi esélyük a továbbjutást illetõen.
DUNAFERR FOREVER!!!
2006.03.05. 17:05
A handball.hu dániai forrásaiból úgy értesült, hogy a nyáron a Gyõri Graboplast ETO-tól távozó Nagy Krisztina visszatérne a skandináv országba. A hír valóságtartalmáról a legilletékesebbtõl, magától az Európa-bajnok jobbátlövõtõl érdeklõdtünk.
handball.hu: Igaz, hogy szeretnél visszatérni Dániába?
Nagy Krisztina: Igen, megfordult a fejemben, hiszen hét évet töltöttem idegenlégiósként a skandináv országban, és általában jól is ment a játék. Sikerült beilleszkednem az ottani játékstílusba és életmódba, így a csapataimmal sikereket értem el.
handball.hu: Van már konkrét ajánlatod is valamelyik klubtól?
Nagy Krisztina: Egyelõre csak puhatolózó szakaszban vannak a tárgyalások, amelyeket nagyban nehezít az a tény, hogy a Gyõri ETO-val közös megegyezés után, saját kezdeményezésemre történõ szerzõdésbontásomról szóló hír a dán sajtóban úgy jelent meg, mintha a klub küldött volna el. Ez pedig bármely játékos hírnevét negatívan befolyásolná.
handball.hu: Valójában hogyan történt a szakítás?
Nagy Krisztina: A Dunaferr elleni mérkõzés után én kértem a klub vezetõségétõl, hogy június 30-ával bontsuk fel a szerzõdésemet. Kettõs célom volt ezzel: egyrészt szerettem volna több játéklehetõséghez jutni, másrészt a klubnak is akartam segíteni, amennyiben más játékossal akarnak tárgyalni. Ezt a segítséget természetesnek tartottam, hiszen sokat köszönhetek az egyesületnek. Róth Kálmánnak, aki egyben a nevelõedzõm is volt, óriási szerepe van abban, hogy kézilabdázó lett belõlem, így eljuthattam a magyar és a dán elitligába, illetve a válogatottal Európa-bajnoki címet szerezhettem.
A handball.hu megkérdezte Róth Kálmánt, a Gyõri Graboplast ETO vezetõedzõjét is az ügy hátterérõl.
handball.hu: Hogyan jött létre a megállapodás Nagy Krisztinával a szerzõdésbontásról?
Róth Kálmán: Krisztina kérte, hogy a nyáron bontsuk fel a meglévõ kétéves szerzõdését. Úgy érezte, hogy a játéktudása alapján több lehetõséget szeretne kapni, és tiszta helyzetet akart teremteni a klub számára, ha esetleg más játékost akarunk keresni. Nem én kezdeményeztem, hogy távozzon tõlünk, ha a klubon múlt volna, a jövõ szezonban is nálunk játszott volna. A Gyõri ETO-ra egyébként sem jellemzõk a botrányok, nálunk a játékosok ki szokták tölteni a meglévõ szerzõdésüket, nem szoktuk idõ elõtt elküldeni õket. Krisztina ragaszkodott ehhez a megállapodáshoz. A munkáján a legcsekélyebb mértékben sem érzõdik semmi, ugyanolyan intenzitással végzi az edzésen a feladatokat, mint korábban. Az õsszel, amikor hozzánk került, sérülés gátolta, így nem tudott azonnal játékba lendülni. A magyar kézilabda stílusa más, mint a dán, valamint egy már többé-kevésbé kialakult csapatba kellett beilleszkednie, és ez nem ment zökkenõmentesen. Mindamellett a klubbal való viszonya mindvégig rendkívül korrekt volt, a hozzáállását semmilyen kritika nem érte.
handball.hu
Mindenesetre a mérkõzés elõzményeit ismerve nem hiszem, hogy lehetne abból óvási ok, ha a birópáros a Fradi buszával érkezett volna a csarnokhoz.
(A rossz idõrõl tudva mehettek volna akár ugyanazzal a vonattal is.)
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
DUNAFERR FOREVER!!!
Hát amit Kékes testvérpár mûvelt az GUSZTUSTALAN volt, szerintem az egész meccs alatt három piros lapot kellett volna kiosztani a fradistáknak (Tóthnak, Laluskának és a szlovák beállósnak), persze akkor jutott eszébe adni egy piros /ezt a szlovák beállós kapta /lapot, amikor már két perc volt hátra a meccsbõl---ez kész röhej volt. Azt hallottam, hogy meg akarjuk óvni a meccset, mert a bírók a fradisták buszával jött. A többit majd este beszámolom.
Hajrá Loki!!!!
El is megyek megnézem a Halas-Cori meccset!
DUNAFERR FOREVER!!!
(from Llaca)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
Azt hiszem, a bajnokság elején lazán lehülyéztem volna azt, aki azt mondja, hogy az alapszakaszt a 2. helyen zárjuk ezzel a csikócsapattal, ráadásul a fél szezonban Helga nélkül.
Le a kalappal a Lányok és Németh András elõtt!
Hiába, gyakorlat teszi a mestert, ez most is igaz. A csapatösszerakáshoz nagyon ért, s taktikailag is nagyon jó. (Sajnos Zsiga Gyula is, lásd a Halas elleni meccseinket)
Helga, nagyon várunk! Nagyon kellesz a rájátszásba (is)! Gyógyulj meg minél elõbb!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
De sztem szarnak rá, mint ahogy eddig is tették! <#levele>#levele> <#kocsog>#kocsog> <#gun>#gun><#violent>#violent><#boxer>#boxer>
DUNAFERR FOREVER!!!
Jókis rájátszás elén nézünk 😞 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
De elõrébb sem végezhetünk sajnos, mert az egymás ellenik miatt a Fradi a jobb! (persze ha kikap a Gyõrtõl, és nyer a Szpari ellen)
Akkor most ki hány pontot visz tovább?
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a gyõzelemhez!
Mondjuk Csucsu kicsit másként érez, fõleg a bírópáros miatt, nem zárta a szívébe õket...
DUNAFERR FOREVER!!!
És bevallom õszintén, annak is nagyon örülnék, ha megelõznénk a Lokit, a Ti segítségetekkel! 😄DD
Azt csak úgy lábjegyzetben, hogy a Loki eddig nemi gazán vezetett, s nekik meg azt kivánom, hogy tartsák is meg ezt a szokásukat! 😊
(Fenntiektõl függetlenül megértelek Benneteket, úgy sejtem, én is igy gondolkodnék!)