Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
Kettõs "átok"! A focimeccs elmaradt a Honvéd ellen.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

de ha az mtv-nek 14.40ig van mûsorideje akkor miért nem adja legalább addig a meccset, a többi meg majd vmikor este felvételrõl??????????
mocskos mtv...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Azt hiszem, elmegyek az indexre, kivételesen. Ott van egy tv-s topic!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Köszi, már vissza is éltem vele<#smile>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Nézhetjük a karfiol-fülûeket!😞

SomogyiG
Elkezdõdött a meccs, most is 10 percenként jön infó.

kaloz174
Sziasztok! Hogy is van ez? Szóval: "az agyam eldobom" ezen a .... köztv-n! <#boxer><#gun>

VMan
el is kezdték.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Kösz

Isthy
Az új meccskezdési idõpont 14.10

DUNAFERR FOREVER!!!

Fõleg úgy, hogy nekik mármint az M1-nek nem kell semmit fizetnie az mksz-nek a közvetítésért. Legalábbis én úgy tudom. Szégyen.... Ehhez már nem lehet mit mondani...

Isthy
Írtam privit!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Valami hasonló ötlött fel bennem is, hogy vajon azok a cégek, akik a TV közvetítés miatt reklámokat helyeztek el és fizettek ezért, vajon mit fognak szólni ehhez?

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Írnék Neki, de én nem tudom a telefonszámát. Ha elküldenéd akár privátban is, megköszönném, mert az én "informátorom visszafordult.

Arra azért kiváncsi vagyok, hogy mint számolnak el reklám idõvel. Mert egészen biztosan már elõre értékesítették nagyobb összeggél és abban is biztos vagyok, hogy nagyon sok ember állt fel a készülék elõl vagy kapcsolt át máshová...

Arra azért kiváncsi vagyok, hogy mint számolnak el reklám idõvel. Mert egészen biztosan már elõre értékesítették nagyobb összeggél és abban is biztos vagyok, hogy nagyon sok ember állt fel a készülék elõl vagy kapcsolt át máshová...

Isthy
Igen, az infók szerint lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

A DVSC oldalán biztosan lesz.

Isthy
SomogyiG!
Stanley kérdezi, hogy beszéltél-e meg online követést? Ha nem akkor írjál Stanleynek!

DUNAFERR FOREVER!!!

2006-03-05 12:40:00, Forrás: DZL
Késik a Loki-Fradi kezdése

Közlekedési baleset miatt lezárták a 35-ös utat, ezért várhatóan 13.45-kor kezdõdik a rangadó. Az ifjúságiaknál😄VSC-FTC 36-33 (12-15) bõvebben...
http://www.dvsckezilabda.hu/

Marad az online eredmény figyelése.

Hege eto
Undorító MTV! HEJ! hej! Köszönjük.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Most mondták be, hogy nem lesz közvetítés...
Íyg lenne a lotton 5-m.

Breki33
mit mondtak?
Isthy
Most írta Slanley, hogy nem lesz közvetítés, azt mondták nekik az ott lévõ m1-esek! <#gun><#violent><#levele>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Hát ez baromi jó😞(((( Akkor ennyit a mai meccsnézésrõl😞(((
Marad a Róma-Inter este.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hát igen, így nagyon nehéz lesz játszaniuk.
Szerintem nem fogják leadni... 😞 Vagy esetleg valamikor éjszaka felvételrõl...

Isthy
Azért ez nagyon durva lesz, hogy a Fradinak szinte menetbõl kell lejátszania a meccset. Persze a DVSC is várakozik, de azért micsoda különbség. A szurkolók is gondolom, hogy odavannak a boldogságtól a várakozás miatt.

Az m1-re kivi vok mit fog csinálni, mert sajnos nem jellemzõ rájuk a rugalmasság.

DUNAFERR FOREVER!!!

Gnodolom valahol az M3--s lehetett valami. Nálink még mindig nagyon esik és az ablakon kinézve nem nagyon foglakoznak a hó eltakarítással... szokás szerint...

SomogyiG
Megelõztél, én is most kaptam a hírt, András szerint 15 óra elõtt nem lesz meccs.

Ajajj, ez nagyon rossz hír! 😞

Breki33
nemis rájuk gondoltam
Isthy
Õk nem vettek részt a balesetben, csak ottragadtak a dugóban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
azért remélem a TV adja

illetve hogy senki sem sérült
Isthy
Most beszéltem Stanleyvel, baleset miatt valszeg minimum 1 órát csúszik a meccs. Egy baleset történt és ottragadt a Fradi és a TV stáb, meg a bírók is állítólag.
Az ifit a Loki nyerte 36-33-ra.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszönjük a beszámolót!
Kár, hogy az m1 jóvoltából ismét semmit nem láttunk az elejébõl. Az ÉPÍTÕK rigmus tényleg jól szólt, persze miután helyreállt a hang is és nem telefonon keresztül közvetítettek.
Celjének esélye sem volt, sima kettõs vereséggel estek ki.
Tényleg elmondhatjuk, hogy a jv-k nem voltak a Veszprém ellen.
Gratula a fiúknak! De azt hiszem ennél sokkal több kell, fõleg támadásban a széleket is használva, ha a döntõbe akarnak jutni. Azért a Ciudadról szivesen lemondanék, mint elõdöntõs ellenfélrõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jó utat és jó szurkolást! Várjuk a helyszíni tapasztalatokat!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szép és becsülendõ az önkritika! :-)))))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én sem vágyom rá, már megvan! :-)))
Valahogy mindig kipécéznek a kamerások, pedig nem viselkedem kirivóan. Nahh, jóvan, néha felmászok a hálóra ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
HAJRÁ FRADI
Isthy
Ebéd utáni desszert, a jobbik fajtából! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

No hát akkor meccsre fel! 😊

Kialakult a felsõházi négyes
2006.03.05. 00:33
Az NBI 20. fordulójának szombati mérkõzései után már biztos, hogy a rájátszás felsõházába (1-4.) a Gyõr, a DVSC, az FTC és a Dunaferr kerül, hiszen a Cornexi idegenben kapott ki a Kiskunhalas csapatától.
forrás:http://handball.hu/

na sziasztok ismét!

Nagyon nagy meccs volt a mai, fantasztikusan jó volt. Bár ott voltam a csarnokban már másfélórával a meccs elõtt, olyan gyorsan elrepült az idõ, hihetetlen, hip-hopp jön VUK! 😄

Volt itt minden, dobshow, mvp- vagy mi, meg mindenféle körítés.
De a legjobb a trombitás srác volt, fehérvárról jött, és nagyon jól nyomta, remélem ezentúl állandó vendég lesz! 😄 A himnuszt is õ nyomta, kár hogy arról, mint hallom lemaradtatok- jellemzõ az mtv-re!

A barca meccs elleni hangulattól azért elmaradtunk, de akkor is nagyon király volt. Nem volt felesleges szétosztani azt a sok dudát. Ott volt a szeren a francia támadásoknál 😄 (amit már az elsõmádoperctõl passzívnak reklamáltunk 😄)
De a legjobban még mindig az ÉPÍTÕK, ÉPÍTÕK rigmus szól, fõleg együtt a csarnokkal!
TV-n keresztül mennyire jött át a szurkolás, franciák szurkolása?
Apropó francia drukkerek: nagyon barátságosak voltak, a meccs végén mosolygós, nem hõzöngõs, sörrel koccintós, velünk együtt ünneplõs.

Megsirattuk szegény barca kiesését is, ennél már csak annak örültünk volna jobban, ha celjei barátaink is velünk együtt jutnak a 4közé 😞

Azonban a legjobb rigmusa a tábornak: TATAI PETI, TATAI PETI! , és milyen jól szól!
(és az milyen helyes volt mikor Sola berángatta a pályaközepére Petit a meccs végén, hogy ne szerénykedjen, fogadja a nagy tapsot, mert megérdemli!)

Dani, Myrhol, TATAI PETI, Csárli a csokifiú, és a trombitás srác, ma õk voltak a legjobbak! :idea:
(Nikola és Tombor Csabi, Gergõ elõtt is le a kalappal! )
Gyuszkó is fontos gólokat dobott, de valahogy ma magyon el volt kedvtelendve, a meccs végén keseredve... 😞((( Remélem, jövõre azért még itt játszik...

Egyszóval nagy meccs volt, végre megkaptuk a hazaipályát is! 😄DD

GRATULÁLOK A CSAPATNAK!

köszönöm!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

A nickekhez és más "becenevekhez" jóval több embert tudok társítani, mint ahánynak a polgári nevét ismerném😉

Én is õrá gondoltam, köszi, akkor max ketten tévedtünk😊

SomogyiG
Igaz, hogy még sosem kérdeztem Tõle, de volt egy szóváltás a DK-n szerintem közte és Sopinger között. Ebbõl következtettem ki, (vaslogikával) hogy Õ lehet Pipi. Ha tévedtem volna, akkor sorry!

SomogyiG
Tehát ismered a szóbajöhetõ nickeket is és a neveket is, csak azt nem tudod, hogy melyik kié?

Tééényleg, de hülye vagyok😊))))))))))
(Kösz, azt tudom, csak név alapján nem tudom ki😊

SomogyiG
Holnap én eléggé el nem itélhetõ módon a képláda elõtt fogok gubbasztani, ezért eleve nem lesz SMS tudósítás! Egyébként meggyõzõdésem, hogy nem övezi titok a személyét, hiszen a kézilabda.ftc.hu honlapon mindig kiírom a nevét forrásként. Ime!
<#wink>