Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
Akkor beverem a fejemet a plafonba <#vigyor5>

Ez a lista, azon belül az elsõ hely mit jelent Neked, s mit nekünk?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

[szin=redMINDENKI HÚZZA KI MAGÁI!!

1. Kézi és az Olimpia
2. Rosszabbul Photoshoppolunk
3. Football Manager 2006
4. Battlefield 2
5. World of Warcraft
6. Mi kellene az SG-nek?
7. Sims 2
8. Humoros és aranyos képek
9. TOCA Race Driver 3
10. FORMA1

azért Kicsi sérülésérõl ne feledkezzünk meg... 😞((
Nehéz lehet a vezérüket elvesztve, ez még anno az MKB-nak sem sikerült, Csárli kiválásakor- pedig ott jóval több a jójátékos, a Coriban meg nincs kivel pótolni...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Sok igazság van benne. Nagyon nagy edzõk és kiváló taktikusok.

szerintem az origora is kerül fel összefoglaló majd még a mai vagy a holnapi nap folyamán!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Erre vevõ lennék én is! 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Nem tudom, hogy csak nekem tûnt-e fel, de találtam egy érdekes párhuzamot:
1. A Cornexi úgy várja a Dunaferrt, hogy most eljött az igazság pillanata... Most megmutatjuk... Még van esélyünk a rájátszásra... Erre kikapnak a Dunaferrtõl, ahogy illik. Következik a Kiskunhalas, zakó lett abból is.
2. A Debrecen úgy várja a Gyõrt, hogy most eljött az igazság pillanata... Most megmutatjuk... Megvan az esélyünk ... Erre kikapnak a Gyõrtõl, ahogy illik. Következik a Ferencváros, zakó lett abból is.

Németh András a nyilatkozatában ki is tért az adott lélektani pillanatra, és az elképzelése nyerõ taktikának bizonyult. Ugyanebbõl indulhatott ki Zsiga Gyula is! Hogy melyikük találta ki, nem tudom, de hogy nagyon jó barátok, az tény!

<#pardon1>ki???? na jó csak egy picit...<#ravasz1><#nyes><#nevetes1>

A DunaTv-n megnézhetõ a délután sport hírek melyben nem szerepel képes összeállítás a meccsrõl. Csak elmondják az eredményt, remélhetõleg az estiben lesz valami.

Isthy
:-DDD

Még a végén tényleg kiderül, hogy mégiscsak egy ici-picit undokok vagyunk :-)))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Reméljük! Milyen vicces lenne ha a Román- Szerb eb selejtezõt dán bíró vezetné és kiállítanák... 😄DD

A DUNASPORT március. 05., vasárnap 22:05 témák:
Összefoglaló a Ferencváros - Budapest Honvéd labdarúgó Borsodi Liga mérkõzésrõl - Beszámoló a bírkózó kötöttfogású csapat Világkupáról - Telefoninterjú a Kazincbarcika - Tirol Innsbruck férfi röplabda Közép-Európai Liga négyes döntõ mérkõzés után - Beszámoló a Debrecen - FTC nõi kézilabda-találkozóról - Tudósítás a Diósgyõr - Pécs nõi kosárlabda-találkozóról - Interjú S. Kovács Ádámmal - Sztársportolók és gyermekeik a Kaczander Ágnes úszó oviban - Összeállítás a Népszava teremtornáról - Nemzetközi labdarúgás

Háááát Stanley és a teknika......<#szomoru1><#crazya><#nyes><#nyes>

De fõ a bizalom!!!!!!!!!! <#wink>

Isthy
Villant a piros szépen, ahogy illik! Tetszett! ;-)))

Bár szeretném már egyszer azt megérni, hogy nemzetközi meccsen is megcsinálják ezt vele, mert egy párszor már rászolgált ellenünk is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Már nagyon kiváncsi vagyok erre a meccsre, bizony jólenne látni! Piszok mérges lettem mikor közölték, hogy tojnak a fejünkre a tisztelt TV-sek. Hát ez van!
Majd 18.-án!!! Valahogy jólenne ha összekapnád magad, és tiszteleted tennéd a Kismartoni úton!

Isthy
Esetleg felvennéd? ;-)))))))))))))))))))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Velem viszont bajban lennél, mert én is imádom õket! <#finom>

DUNAFERR FOREVER!!!

Ha csak kicsit az nem baj! 😊

Isthy
Még csak fel sem vették?! <#merges2>

Többet nem is írok errõl mert kimoderálnak

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Elolvastam a Debreceniek honlapján a mérkõzésrõl szóló összefoglalójukat. Javaslom a kételkedõknek, hogy õk is tegyék ezt meg. Egyértelmûen magukat okolják a vereségért, a játékvezetõket még csak meg sem említik, minthha nem is lettek volna. Az a gyanúm, hogy szóvátették volna, ha ilyet tapasztalnak, de még az edzõi nyilatkozatban sincs ennek semmi nyoma...
Azért szivesen megnézném, mert nagy fegyvertény volt!

Isthy
Sztem meg egyáltalán nem! Igaz, lehet kicsit elfogult vagyok magunkkal szemben... <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Ja ha valaki egy picit nevetni akkar AA kiállításán az megtehei a dr-en fent egy pici video.

http://www.dr.dk/Sporten/Haandbold/Liga_kvinder/2006/03/05/181958.htm

Érdekes....
Bár lehet, hogy nem kéne feszegetni ezt jv ügyet, hisz nekik is volt/ak olyan meccs/ek ahol lejtett a hazai... kár érte.... 😞

NSOn is olvastam, még a Lokisták sem értenek vele egyet.
A szitu: támad az FTC, elveszítjük, indulhatna a Loki, a bírók megállítják az órát, hogy a Fradi idõt kért. Megállították a támadást, de késõn kért idõt András. (elvesztettük mire kikérte volna). Hibáztak, hogy megállították a támadást, de gyanítom ilyen esetben 99%ban megállították volna. Szerencsénk volt.
Hát ennyit a véleményérõl.

VMan
tõcsd fel ha sikerült 😊)

itt egy vélemény a Loki-fórumból, elkövette 'vivalaloki' júzer:

"Még a fradissták sem mondhassák azt hogy nem
lejtett a pálya...
A legegyértelmübb jele ennek az amikor a mérkõzés
végefele, egy egyértelmüen szabályos labdaszerzés
után a Loki indulhatott volna de a *** bíró
vissazfújta és a Fradinak adta a labdát.... Erre a
Jv elnök(nem t'om hogy hívják aki az asztalnál ül
és jegyzetet készít) feláll sípol és mutatja, ho a
Loki jön....
Nem tom hogy ez mennyire gyakori hogy az elnök
beleszól de sokat elmond...
Persze addigra a FTc felállt és mindegy volt....
A mérkõzés végén kultúráltan megkérdeztem mi a
meccsrõl a vélemény és azt mondta az jvelnök:
"Sajnos a jvnek mérkõzést befolyásolható hibái
voltak....""

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Addig is, amíg Csucsu visszaér a színházból, találtam egy beszámolót a meccsrõl:

"Fradi gyõzelem Debrecenben
2006-03-05

Kézilabda - Nõi NB I

Kerekes Edit

A Ferencváros három góllal nyert Debrecenben a nõi kézilabda NB I vasárnapi rangadóján. A Fradi ezzel a második helyen áll a bajnokságban.

A 2800 nézõ elõtt megrendezett találkozó több, mint egy órás késéssel kezdõdött, mert a 35-ös fõúton baleset történt, emiatt a fõvárosi csapat nem érkezett meg idõben.
A Fradin azonban cseppet sem látszott meg, hogy több idõt kellett a buszon tölteniük a játékosoknak, lendületesen és igen eredményesen játszottak a zöld-fehérek. A Loki igen visszafogottan játszott, Szûcsékben talán még élénken élt a gyõriek elleni kiadós vereség emléke.
A két csapatbõl kiemelkedett Tóth Tímea és Orbán Anna: mindketten kilencszer voltak eredményesek.

- Lélektanilag a Loki elõtt voltunk. Legutóbb kikapott a Debrecen, ezt pedig nem olyan könnyû gyorsan feldolgozni - nyilatkozta Németh András, az FTC mestere. - Tudtuk, hogy ha egyszer elbizonytalanítjuk õket nem bírnak fölállni, ez a taktika be is jött.

Eredmény:
DVSC-FTC 21-24 (9-13)
gólok: Rácz 1, Szûcs 5, Latakite 2, Orbán 9/3, Stuparicova 1, Caltikova 1, Madai, Csáki 2 illetve Mravikova 3, Laluska 3, Uhrakova 2, Szucsánszki 2, Tóth 9/1, Kirsner 3, Kamper 1, Szamoránszky 1 "

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Azért ezt a meccset szívesen visszanézném😊
Azért is, mert én a vitatott meccseket szeretem visszanézni, hogy igazuk volt-e a bírókat szidóknak. (Minden szerénységemet félretéve, azt hiszem elég jól ismerem a szabályokat ls hogy hogyan szokás a gyakorlatban alkalmazni) Ez mondjuk nem kevés idõ, minden szituációt lassítva visszanézni.... Még egyszer sem éreztem, hogy igazuk lett volna - ezért aztán nem is szoktam bírókról beszélni mert az esetek nagyrészében nem értek egyet a szurkolókkal😊
Egyébként a DTV holnap leadja ha jól tudom, megpróbálom megszerezni.

Remélem Csucsu még jelentkezik!

Van benne valami!<#ravasz1><#nyes>

Kezdek gyanakodni, lehet, hogy Stanley kezevan a dologban, nemakart médiasztár lenni!!<#crazya><#vigyor><#vigyor>

Breki33
vagy békanyállal......
sebaj😊) Pedig milyen fincsi a fõzelék egy sült szalonnával... (de kipróbálható béka lábbal is 😄DD)

Ötlet jó! Csak sajna nem fogják kivitelezni. 😞

GRATULA A FRADINAK!!!!!

Gusztustalan az m1 hozzáállása a sporthoz. nagyon tudnám értékelni ha a Sport-TV magához venné a kézilabda közvetítéseket, mert Õk tisztességgel közvetítenek!!!

m1 lehet tanulni!

SomogyiG
Úgy látom, evés közben a kaján nem vesznénk össze... 😊))

És ezek vannak úgy oda maguktól.?!?!? No a tököt ne sértegesd! 😊
Én szeretem füzelék formában és sütve is! <#nyes>

SomogyiG
nagyon megijedtem volna, ha nem ismételnék, hanem a fel nem vett meccset leadták volna. Ugyanis a tv-sek még csak fel sem vették, hogy netán bármikor is leadhassák felvételrõl!!!
Rohadjanak meg, mint tök a mezõn!! (már bocsánat!)

SomogyiG
Ez megnyugtató! Csucsu33 hozzászólása miatt egy kicsit kellemetlenül éreztem magam, de nyomban eszembejutott a közelmúltból a Kiskunhalasi vádaskodás, ezért inkább kivártam.
Stanley véleménye nekem legalább annyit ér, mint az ellenpólusé, ezért most sem kell hamut szórnom a fejemre.

Azért az se semmi, hogy a kora délután leadott bírkozást egy az a egyben megismétlik... <#boxer><#violent><#duhos2>

Lehet, hogy mégis egy ici-picit undokok vagyunk?<#lookaround><#ravasz1><#nevetes1>

Köszi!

Isthy
Lehet, hogy az volt a baja, hogy lefõzték a hisztizésben? <#nevetes1><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Az nem megy nekem😊

Végig vezettünk, jobbak voltunk, nyertünk, rövid változat volt😊))))
Rengeteg kihagyott helyzet volt mindkét oldalon, és kemény védekezés. Harisova ma elég jó napot fogott ki, volt néhány gyönyörû védése, de a véga felé bejött Pasi, szintén erõs közepes teljesítmény, de a legjobbkor tudott védeni😊 Nem tudnám ma senkire azt mondani, hogy gyenge volt, meg valójában azt sem, hogy élete formáját hozta. Mindenki odatette magát, és ez elég volt. Nagyjából a Loki is hasonlóan játszott, ott meg mégis úgy tûnik, hogy mindenki gyenge volt, mert kikaptak. Az egyedüli amit bátran ki tudok jelenteni, hogy Orbán fantasztikusan játszik most már elég régóta. Ma is Õ húzta a Lokit. Ha Szûcs Gabi jobb napot fog ki (aminek már ideje lenne), simán kikapunk, mert két embert nem tudtunk volna megtartani.
Egyébként András mennyire megváltozott az utóbbi években. Végig nyugodtan sétálgatott egész meccs alatt... Akármi történt! 😮
Bíró Imre meg az ellentettje...

A szurkolás olyan amilyen, a Loki gyengébb volt mint szerdán, de még most is jobb, mint bárki más, mi meg ahhoz képest jól nyomtuk, hogy esély nem volt hogy hangosak legyünk, meg a dobot is sikerült mindenkinek otthon hagyni😊 Amúgy szép létszámmal voltunk az idõjárás és a "focimeccs" ellenére, + a helyi Fradisták. Amúgy a vendégszektor tele volt, de hogy azok ki voltak?! Szerintem Loki szurkolók ültek a felsõ felében.

Az ifimeccs katasztrófa, 8al is vezettünk. A második félidõre értem oda, akkor már csak 4el, de simán nyert a Loki. 0 védekezõünk volt. Semmi....

Balhé nem volt, bár még jópáran ott voltak mikor eljöttem.

Azaz piros lapot kapot? 😊
Kometalt nézegettem ott az is szerepel, hogy mást is kiállítottak, no majd kiderül. Azért nem semmi lehetett mikkor két hisztis edzõ találkozik.. 😄

Breki33
dejó ezt hallani
Isthy
Idézet popaytõl a Dferr fórumból (kicsit fura a magyarsága, de érthetõ):

"Slagelse botrany Aalborgban.
a meccs 29. perceben A. Andersen vorosszsugat kapot. A kovetkezo percben lehivta
jatekosait a pajarol.,ekkor 20-12-re alt a merkozes. Az igazgatojaval es a sajto
fonokel valo vita utan ehagyta a Gigantiumot.A merkozest 4 perc mulva fojtatodot."

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szintén támogatom! De ne a szokásos szûkszavúsággal! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Aalborg DH 40-26 Slagelse DT Færdig
Hát, rég kaptak ki ennyire. Ha jól emlékszem tavaly a Skopje verte õket 10-el a csoport meccsek alatt.... Hamarabb is játszhatak volna ennyire gyengén és tartosíthatnák ezt az állapotot... <#ravasz1>

Breki33
1. Rosszabbul Photoshoppolunk
2. Kézi és az Olimpia
3. Football Manager 2006
4. Battlefield 2
5. World of Warcraft
6. Mi kellene az SG-nek?
7. Humoros és aranyos képek
8. TOCA Race Driver 3
9. Sims 2
10. THAW