Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Szia Csucsu!
Tudod, hogy legalább a Petõfi és a gyõri rádió közvetít? Én most a gyõrieket hallgatom itt. pl. Ez nekem jobb minõségben szól a neten.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
na már mindenki csillagos....
Szerintem hagyjunk már a fenébe ezzel a témával, megtörtént és túl kell esni rajta.És figyeljûnk továbbra is a nõi kézilabda bajnokságot. Szurkoljunk a kedvenc csapatainknak.
Hajrá Loki!!!
Hajrá Dunaferr!!!
Hajrá Dunaferr!!!Hajrá Kohász!!!!
Jó lenne, ha õk idén megnyerik a MK-t!!!!😊)))
SomogyiG
Ez arcpirító! Egy polgármester arra hivatkozik, hogy õk azért bûnöznek, mert a másik is bûnöz?
Ezzel teljes mértékben felmentést ad - sõt szinte biztatja õket - az idegen szurkolók megverõinek, hiszen a debreceni szurkolókat is megverték!?
Ez nem a Balkán, ez a sötét középkor, vagy még rosszabb!!!!
Az nem zavarja, hogy elõre eltervezett csoportos garázdaság történt? Az sem, hogy valaki(ke)t azért bántalmaztak, mert nem értett egyet a debreceni "szurkolókkal"?
Mindez Magyarország második legnagyobb városában 2006-ban történ(t)ik, és ennek a városnak a polgármestere nyilatkozta!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Én csalódott lennék, ha igaz lenne. De több helyen megjelent, nem csak kósza hírnek tûnik.
Belegondolva: neki még maradnia kellene itthon, szakmai szempontból. Akik elmentek, nem fejlõdtek tovább, jó esetben azt hozták, amit itthon is tudtak már. Még fiatal ahhoz, hogy ezt kockáztassa.

csak egy? akkor ma Dunaferr gyõzelemre vágyom, bár nekem elég egy 29:29-es döntetlen is 😉

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hege eto
Isthyt kérdeném:
Buli FCK-hoz igazolása akkor frankón igaz?

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
2000es ha jól emléxem

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

VMan
és azt esetleg tudod hogy hány férõhelyes? nem voltam még ott, de olyan túl nagy nem lehet szerintem.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
Akkor üdv itten.

MIndenki azt mondja, jól álcázzuk magunkat :-)
Hege eto
Én is hallottam az ETO sajtófõnökétõl a Gödöllõi verziót. A Frdisták is tudnak róla, úgyhogy van némi alapja sztem.

Hege eto
Azé minden vágyad nem teljesülhet😊

Igen a Fradi fórumról és az index DK-ról.
Látom vannak itt ismerõsök. (Gadrika, Isthy)
Elég szimpinek tûnik ez a fórum és atársaság is az.

Hajrá Magyar Kézilabda!

Sokfelõl hallottam már, csak hivatalosan nem😊 Nekem is az lenne a legközelebb, illetve momentán Debrecen, csak azt érthetõ okokból nem szeretném...

VMan
a Gödöllõ valóban akarja vagy csak itt merült fel az ötlet?
egyáltalán mien csarnokjuk van? én örülnék neki, mert közel van 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

2001/2002

Veszprém-Pamplona 27:19
Pamplona-Veszprém 27:21
(48:46)

ezt kell megismételni 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

ááá, nem 😊 így is jó lesz végülis, legalább láthatok itthon egy 10gólos gyõzelmet, spanyolcsapat ellen 😄DD

Breki33
kimész aztán leordítod a fejük :-)
jah, és hajrá Flensburg 😄

Na, ez sem rossz, legalább nem Ciudad, csak ha jól gondolom itthon kezdünk, az egy kicsit baj, jobb szerettem volna idegenben kezdeni 😄

Breki33
Hello teis jönni fradi fórum? P
Pamplona

Hajrá Magyar Kézilabda!

Ja, de szerintem mindenki komolyan veszi már. Annyi, hogy most gondolom pályázik az ETO is meg a Dunaferr is. Meg a DVSC, talán a Cornexi. Meg ugye Gödöllõ. Többrõl nem hallottam. Nekem jó lenne mind, elvileg péntek-szombat lesz a játéknap.

Breki33
Flensburgank :-)
www.eurohandball.com

Hege eto
Kétlem, hogy a Fradinál van keret erre, sajnos. Pedig nagyon örülnék neki. Kiváncsi lennék a DVSC-t hány "szurkolója" kisérné el, és ott is olyan barátságosak lennének velünk, mint otthon😊)))))))

Hege eto
Az hát, de a licitnél már, nem muszáj megadni az induló összeget😊)))))))

már csak 6 perc, és elkezdõdik a BL sorsolás?

szerintetek kitkap a Veszprém? Szerintem Pamplona, de Flensburgank örülénék 😄

illetve a Vasas és a FRadi pályázhatna, õk tutibejutók 😄DD

ez a baromság, 7én 16-ig , vagyis nem azután hogy tudják a csapatok bejutottak e vagy sem...
Bár eredetileg februári határidõ volt...

kizártnak tartom!

Nem, 7.-ig lehet pályázni, a licit lesz 9.-én.

Hege eto
Igen, ez hiba volt.

Hege eto
Ott írtak már 1-2 baromságot😊

Kometál fóruma akart lenni csak a fórum kimaradt.

Hajrá Magyar Kézilabda!

Breki33
Én nem örülnék neki
Hege eto
Még a végén kipotyognak a könnyeim😞(((((((((
Kik bántották õket és miért? Azok után amit otthon mûvelnek mindenkivel, egyátalán nem kell csodálkozni, ha itt ott jól elrendezik õket.
A Fehérváriak, és a Kispestieken kívül senki nem érezheti ott biztonságban magát.

Breki33
Egy kis móka

klikk
Sziasztok!
A Kometál olvastam, hogy Bulath Anita jövõre aláírt az FCK-hoz Ginnie és Sitike jelenlegi csapatához. Mit szóltok hozzá?
Buli az FCK-nál?

Hajrá Magyar Kézilabda!

Hege eto
Veszprémnek én is örülnék😊)))))

Hege eto
Ezt sajnos nem tudom megtenni 2 okból😞(((

1, Nem jó a videóm
2, DVD-m nem vesz fel, dezt nyáron orvosolni fogom.

Sztem. kérd meg MP07-t!

Hege eto
Ma 7.-e van😊 9-én jár le tudtommal😊)))))

igazából a Gyõrnek is ezt kellett volna, hogy híradóban, sporthírekben ha riportra kérik az edzõt, mielõtt a meccset értékelte volna, kitért volna a szurkolók bántalamzására, közleményt eljutatni a sajtónak, stb...
Mert bár, nem a tehet a Debreceni klub errõl, mégis õk felelõsek a szurkolóikért...

Hol?! Mikor?!

kaloz174
Ma reggel nyilatkozta Kósa Lajos, hogy a fõvárosban bántották szegény debreceni focidrukkereket. Bezzeg náluk...😊

Breki33
Elkezdték reklámozni a hétvégi Fradi meccset is <#eljen><#vigyor2>
Hege, az MK meccset felveszi a Revita (?) tv nálatok? Mert akkor megkérhetnélek, hogy vedd fel?, szeretném látni a meccset, bármi is lesz a vége. köszi
Bár gondolom nem vagyok vele egyedül....

remélem azért annyit elértetek azzal a sok levéllel, hogy Debrecen nem kaphatja a MK döntõt, mert ott nincs biztonságban vendég drukker....

Veszprémnek jobban örülnék, bár nem tudom végül megpályázták e....

De gonosz😊)))))))) Egyébként pont arra gondoltam, hogy sehonnan sincs túl messze. Bár ha az utazó létszámból indulunk ki, akkor mindegy is - kitalálható mire gondoltam😊))))) Egyébként ma jár le a határidõ a pályázatra.