Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De Ritának vannak szép húzásai!!

Isthy
Én meg a sorozatos ziccer kihagyásokkal! :-(((

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Én meg a labda-eladásaival!😞

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Egyetértek! <#gun><#violent><#kocsog>
Ráadásul nagyon finoman fogalmaztál!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ibi nevével nincs kibékülve a riporter ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

És szakadjon meg az összes TV.

Félidõ!

Isthy
Félidõben 14-12 a Gyõrnek

DUNAFERR FOREVER!!!

GY-DF 14-11

14:11 😞

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

bmcradio nálam nem megy, a petõfit is lehet hallgatni a neten!
www.petofiradio.hu

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

GY-DF 13-11

Breki33
szoros
GY-DF 12-11

GY-DF 11-10

Gy-Df 11-9

Isthy
bmc radio és a Petõfin is.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ritka, de most minden szavaddal egyetértek!!!

Milyen rádión lehet hallgatni a NET-en. Korábban már belinkelte Kalóz174, de nem találom...<#rinya>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

szakadna a tetõ az mtv összes barmára, akik nem tudják ezt a meccset közvetíteni 😞(

Gyerünk csajok! 😊

Isthy
Emberelõnyben 0-2 :-(((

DUNAFERR FOREVER!!!

#18000<#taps><#taps><#taps>

Elkezdõdött a Gyõr-Dunaferr MK-rangadó
2006.03.07. 17:57

A Magyar Kupa-negyeddöntõjében ezekben a percekben csap össze a Gyõr a Dunaferr csapatával a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. A handball.hu igyekszik részeredményeket közölni a rangadóról.

Magyar Kupa-negyeddöntõ

Gyõri Graboplast ETO KC - Dunaferr 0-1
Gyõr, Magvassy Mihály Sportcsarnok

Vincze Melinda szerzi a mérkõzés elsõ gólját.

A Magyar Kupa négyes döntõjének már biztos résztvevõje a Vasas és a Ferencváros együttese.
A DVSC-Cornexi mérkõzést március 8-án rendezik.

handball.hu (bee)

kaloz174
Ehhez képest zene...most hírek!!😞

Ja az esti sport hetet nézte valaki?

Nekem sincs, a petõfire gondoltam az a telcsimen van beállítva, de rájöttem, hogy valszeg infartust kapnák meccs közben így majd inkább a végeredményt nézzem meg....

kaloz174
A gyõrieknél kezdõdik a közvetítés!

akarom mondani bmc 😊

én nem tudom a nmbrádiót hallgatni a neten 😞( 0 villog, és semmi hang, semmi 😞

Persze, hogy nem! Ez pusztán tény megállapítás volt.

tudom ÁM, feltûnt a meccsen hogy nincs Éles 😄DDDD
Akkor is nehéz csata volt, most is az lesz, de attól még nem pesszimistáskodunk 😉)

Isthy
Vegyes közvetítés lesz a Petõfin, felváltva megy a hokidöntõ és a kézimeccsünk.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Azért egy kisebb kavics legurult!😊

kaloz174
Na, mindjárt 10 perces elõtti 1 perces!😊)
(Ki volt már vitorlás versenyen?😊)

<#eljen><#mf1><#nevetes1>

Isthy
A kézilabda harcos katonái! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
csillagosok katonák
Isthy
Ne keseredj el, azért nem mindenki! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Reméljük, hogy marad!

Bulath jövõre az FCK kézise lehet
2006.03.07. 14:16

A dán TV2 információja szerint az FCK Haandbold nõikézilabda-csapata jövõre a Dunaferr 23 éves átlövõjével, Bulath Anitával erõsít.

Lehet, nem marad magyar nélkül az FCK Haandbold nõikézilabda-csapata a 2006-2007-es szezonban sem. A klubtól idény közben már távozott Pálinger Katalin, s a szezon végén hazatér Siti Eszter is (információink szerint a Vasas várja tárt karokkal), ám a dán TV2 információja szerint a csapathoz szerzõdik Bulath Anita.

A 23 esztendõs átlövõ 1998 óta erõsíti a Dunaferrt, a csapattal háromszor nyert magyar bajnokságot és háromszor Magyar Kupát. A korosztályos válogatottakban sikert sikerre halmozott, kétszer volt ezüstérmes junior-világbajnokságon, egyszer a junior Eb-n, s van ifi-Eb-bronzérme is a gyûjteményben.

handball.hu (pl)

Isthy
A hír forrása egy dán oldal egy a sok közül híre, amely lehetõségként említi meg. Tudomásom szerint Buli a Dferr ajánlatára vár és addig semmit nem fog lépni másfelé.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
<#integet2>

Hali Stilo! Üdv nálunk! Jobb helyre nem is jöhettél volna! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekem már volt szerencsém anno 2000-ben a Pamplonai csarnokhoz, sajnos akkor a KEK döntõben a fiúk oda-vissza alulmaradtak :-(((

DUNAFERR FOREVER!!!

Remélem a Románok megverik õket.....

Breki33
reméljük megbukik ott
Igen, mert ide rendes jóravaló emberek írnak!

Ez jó! 😊

Nem is igaz! 😄

Isthy
Sztem sokan vannak hasonlóképpen ezzel. De ne örüljünk, nem szabadulunk meg tõle, mert nyártól teljes erõvel koncentrálhat a szerb válogatottra. Már meg is kezdte a játékosok összegyûjtögetését.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez már rég nem az a csapat, nagyon nehéz meccsek lesznek.

A handball.hu is lehozta, hogy esetleg Buli az FCK-hoz igazol.... amúgy a kometál forumáról annyit, hogy volt már olyan, hogy találgatk, hogy ki hol folytatja, pár nap múlva egy másik ország kézis oldalán lehetett olvasni hírként....

Az a helyzett, hogy nem emlékszem, hogy mennyien férnek a csarnokba. viszont könyen utba tudok igazitan bárkit. Nyugodtan lehet, jönni HÉVvel, vonattal ill. busszal is. Busztól kb.15-20perc séta.