Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
Nekem sincs vele bajom, és eléggé messze van debrecentõl.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Szerintem jó helyszín lenne (a csarnokot nem ismerem). Semleges, és azért nem olyan kihívás a megközelítése mint pl. Szegednek...

Hege eto
Te kis önzõ😊)))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Boldog Névnapot a Tamásoknak!

„Borsos Attila, a volt válogatott jobbszélsõ társaságában néztem meg Veszprémben a magyar bajnok Montpellier elleni meccsét. Szerintem nincs igaza annak, aki a bírók szerepét hangsúlyozza a veszprémiek továbbjutásában. A játékvezetõk úgynevezett hazai pályát fújtak, de csak olyan szinten, amely még elfogadható.

Elsõsorban kitûnõ védekezésének köszönheti a Veszprém a sikert. Zovko edzõ több megoldást talált a Montpellier felállt védõfalának és nyitott védekezésének áttörésére. A védelmek nagy csatája volt a mérkõzés, amelyen a Montpellier ugyan kikapcsolta a játékból Pérezt, ám Eklemovics és Buday remek játéka pótolta a hiányát. Bátor és eredményes húzás volt Sola lecserélése, mert Tatai bravúrsorozata jelentõsen hozzájárult a hazaiak gyõzelméhez.”

NS szakértõ: Claude Onesta, a francia férfiválogatott kapitánya

Élvezet helyett begörcsöltek

Nemzeti Sport Napilap B. A., S. J. - 2006-03-07 00:50 Utolsó módosítás: 2006-03-07 00:50
Az évad nõi meglepetéscsapata, a DVSC öt nap alatt kétszer szenvedett vereséget saját csarnokában, holott szeptember óta legyõzhetetlen volt otthonában. A Gyõri Graboplast (29–24) után vasárnap az FTC (24-21) is két pontot szerzett Debrecenben. Az utóbbi találkozóról két válogatottat, Szûcs Gabriellát (DVSC, 5 gól) és Tóth Tímeát (FTC, 9) kérdeztük....

http://www.nemzetisport.hu/

Végre egy sporthét melyben volt kézilabda. Még szerencse, hogy rossz alvó vagyok, más különben biztos nem láttam volna...

Ja elégé tele van vele a dán média....
Hát én nagyon örülök, hogy így döntött.

kaloz174
Régen volt...

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Milyen tanulságot?!

kaloz174
A tavalyi év után remélem, hogy végre levonják a tanulságot!😞(

kaloz174
Popay írja:
"Anja Andersen leteszi a lantot!
Tegnapi esemenyek utan bocsanatotker az osszes erintetektoles kijelentette h
nem O fog alni a Toms ligaban szereplo Dream team elin. De a treninguket O fogja tovabrais vezetni. Viszont a BL-ben meg mindig O a nagyfonok, a kovetkezo szezonban 2007 -ben pedig teljessen eltunik a poronrol. "

Nem akarok sportszerûtlen lenni, de egybõl az jutott eszembe: miért is nem jutott ez elõbb eszébe?😊

Most olvasom az indexen, ahogy találgatnak, hogy hol lesz a kupa. Én Gödöllõt eltudnám viselni. Mivel ha nagyon lassan és körülményesen megyek akkor is max. 10perc és ott vagyok az egyetemi csarnoknál<#nyes>
Persze az se lenne rossz dolog, ha nem dolgoznék....

<#eljen><#vigyor2>

kaloz174
Köszi az infót!
Akkor az legyen, ami a csapatnak kedvezõbb. Én ezt szeretném, mégha nem is látom õket.

Grave Digger
Elméletileg még folynak a tárgyalások a tv-közvetítésrõl. Amennyiben nemlesz, úgy 19-én 16 órakor lesz a visszavágó.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

kaloz174
Valahogy nem sok a bizalmam már...😞 De reméljük!

SomogyiG
Az már biztos, hogy egy 240x320 (hagyományos VHS minõség) felbontású AVI felvétel van, rövidesen kiderül, hogy a VHS video felvétel is OK-e!
Én 10-én találkozom a kollegámmal, akkor fogom megkapni tõle, utána már csak rajtam és Rajtatok múlik a dolog.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Reméljük csak azért, mert folynak a tárgyalások...

kaloz174
Most néztem a TV-s meccseket a Szövetség oldalán. Sajnos, nem találom a Dunaferr KEK-meccsét.
Jó lenne, ha valaki azt mondaná, hogy csak nem látok a szememtõl! 😞
(Igaz, hogy még a csapat oldalán is csak az szerepel, melyik napon lesz a meccs.)

jajj dejó, legalább vmi az otthon maradottaknak 😄DDD
Hajrá Dunaferr 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

ok, köszi!

Azért némi igazság ebbe is van... mert végül is ez csapatjáték vagy mi… nem?

Köszi! Errõl meg is feledkeztem, pedig anno a vb alatt is volt, hogy kénytelen voltam a rádión élvezni a közvetítést és csak utólag tudtam megnézni a meccset.

SomogyiG
Még nem tudom, várom a visszajelzést. Amint megtudom, jelezni fogom.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

én kizárólag az EHF kupáról beszéltem, az hogy Edina mit nyilatkozott az idei szezonról, szerintem is kicsit meredek, de attól még megnyerték tavaly az EHF kupát, nem is akárhogyan, még is mindenki kicsúszott eredménynek tartja, meg kifogásokat keres, azóta igyexik minden egyes Cori bukás után önigazolásként lesz.rozni a Corit.
Egyébként meg, Fanni, BB, Susu, és Kicsi, ebbõl 2 szélsõ,egy kapus (aki elõtt, ha nincs védelem, lehet akár a világ legjobbja is) egy középsõ ember, társak nélkül hiába jó játékosok, Boki és Ginnie együtt sem nyerne a Békéscsabával bajnokságot...
Úgyhogy szerintem pont ezért volt nagy eredmény, és menetelés a Cori tavalyi EHF gyõzelme... idén meg nem erõsödtek, sajnos Margótól többet vártam, Sasról már ne is beszéljünk....Úgyhogy én inkább csodálkoznék, ha minket, Gyõrt, Fradit megverné, mert az elõbb felsoroltak lényegesen erõsebbek, egyedül a Debrecent tartom legyõzhetõnek a Cori által...jó a bajnokságunk, így jött ki...
A Debrecent sem sz.rozta tavaly senki, pedig nem jutottak be...
ennyi
De nem vagyok Edina fogadott prókátora, de azért a szánalmas jelzõt másra használnám, mint Edina nyilatkozatára...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Isthy kért, hogy erre feltétlenül hívjam fel a figyelmeteket, ha még nem tudnátok:
"18:01 Sport Petöfi rádio programja
Közvetítés a Gyõr-Dunaferr nõi kézilabda Magyar Kupa negyeddöntõ mérkõzésrõl. - Riporter: Siklós Erik.
Szerkesztõ-mûsorvezetõ: Fejér Balázs"

Nõi Magyar Kupa döntõ 2006. 04.01. 16.15 óra M1-n
Hát remélem jó idõ lesz nem lesznek út lezárások és EV-nek és Gulyásnak máshol akad dolga...

Meccset sikerült felvenni?

Hege eto
Holnap lesz sör a Magvassyban😊)))))) Jajj szegény Jokka😊)))))))))

SomogyiG
Mse!
Szerintem félreérted a problémakört! A legnagyobb botorság lenne elvitatni az EHF gyõzelem értékét, szerintem nem is ezen van a hangsúly!

A problémát én abban látom, (sokan megfogalmazták már különféleképpen, megpróbálom most összefoglalni) hogy azóta semmit nem tettek le az asztalra! Az elõzõ szezon rájátszását pofozógépként bukdácsolták végig, pont nélkül valami iszonyatosan rossz gólkülönbséggel.
Ebben a szezonban elindultak, hogy na majd most! Igazoltak, úgy tûnt, hogy jól. (annakidején kaptam hideget-meleget, amikor kétségbevontam az igazolt játékosok hasznosságát) Volt a 16 meccsükbõl (-2 Siti Bea kiesése miatt) kb. 3-4, amikor a csapat a képességeinek megfelelõ szinten teljesített az erõsebb együttesek ellen.
Viszont a rájátszásba már nem jutottak be, ami minimális célkitûzésük volt.

Minderre az egyáltalán nem dicsõ eredmény(telen)listára Edina végig hurráhangulatban volt egészen Siti Bea kiválásáig, és mindenféle hangzatos magyarázatokat talált az érdekesebbnél érdekesebb nyilatkozataiban. Még azt is ki birta nyilatkozni, hogy az EHF megnyerése óta sokat fejlõdtek és nagyot léptek elõre.
Most is csak a csapatában és a külsõ körülményekben látja és keresi a hibát, az õ tevékenysége és szakmai múltja megkérdõjelezhetetlen.

Ezek a vadabbnál vadabb kinyilatkozásai irritálják a hozzászólók javát, hiszen a hangzatos szólamok mögül a teljesítmény még mindig hiányzik.

És akkor most visszakanyarodnék az elejére: mindezt egy EHF kupát nyert MAGYAR csapattól láthatjuk/tapasztalhatjuk.

Nekem az a meggyõzõdésem, hogy egy ilyen tapasztalt és jó játékosokból álló csapattal egy jó edzõnek a dobogóért kellene harcolni a bajnokságban, s még idegenben is keményen megszorongatni az élcsapatokat! Ehelyett az elsõ négy csapattól nem szerzett pontot, esetleg a Debrecen - a két utóbbi vereségével a háta mögött - fogható lesz.

Én ezt látom fõ problémának, és ha ezt valaki hovatartozás nélkül felveti, abban a pillanatban az EHF kupa megnyerésével takaróznak, hogy már megint azt vitatják el!

NEM! Hanem ugyanazt a teljesítményt várjuk el, mint amivel a kupát megnyerték!!!

ne felejtsd el, hogy nálunk a második hely szégyen és a gyõzelmet is, megkell magyarázni.... 😞

A lényeg az, hogy már sok embernek eszébe jutott, most már csak össze kéne fogni, klub szimpátiától függetlenül és együttesen lépni. Hátha észbe kapnának...

😄 lényegtelen 😄
Edinának meg nem az imázsát akarom védeni, hanem azt szeretném, ha egy picit elismernék a Cori EHFkupagyõzelmét, mert sem nem tombolán nyerték, sem nem disznóért vették, de lassan már bocsánatot kell kérjenek, hogy megnyerték....
nonszensz... 😄

SomogyiG
Igazad lehet, bocsi, ha összekevertem...

Elekes Csilla ismét a Bundesligában
2006.03.06. 17:57
41 évesen tért vissza a német nõikézilabda-bajnokságba Elekes Csilla, a Spartacus és a Debrecen egykori játékosa, aki azonban négy góljával hiába lett csapata, a TV Mainzlar második legeredményesebb játékosa, az együttes 30-25-re kikapott a TuS Metzingen otthonában.

Pecqueux-Rolland visszatér
2006.03.06. 18:10
Bár tavaly lemondta a válogatottbeli szereplést, néhány hónapos pauza után Véronique Pecqueux-Rolland úgy döntött, visszatér a francia nemzeti együttesbe. A világbajnok beállós korábban 243 alkalommal szerepelt hazája válogatottjában.
http://handball.hu/

szerintem handball.hu hozzászólók kezdeményezése volt, és a választ beírta SzabóTibor DK-ra! 😊

Így van fizetünk érte, de adott esetben egy kis + is hajlandó lennék fizetni érte. No igen az adómat is szíversen megszabnám, hogy mire költsék...

SomogyiG
Mibõl gondolod, hogy itt nem kell fizetni érte? A sportcsatornákért fizetünk, a csomagdíjban ez benne van.
A királyi tv elvileg ingyenes, de az általunk befizetett adóból tartják fenn magukat nem is akárhogy, tehát igenis számonkérhetõek!!!

SomogyiG
Én benne vagyok. Volt ugyan a DK-n egy ilyen kezdeményezés, ami meglepõ volt, hogy válaszoltak is rá, igaz, hazugságot. Egy pici jó is van a dologban, azóta leváltották, aki a választ küldte. (kár, hogy nem emiatt, mert akkor javult volna a helyzet. A levelet egyébként egy Szabó Tibor nevû fórumozó írta, ha jól emléxem.

jogos!
De addig nr is várjunk csodát, amig néhány dolgot nem változtatnak meg...
Azért van abban valami jó is ha az embernek fizetni kell egy sport csatornáért ill. közvetítésért, mert számon kérheti, hogy a pénzért miért nem kapott semmit...
Itt meg azt csinálnak, amit akkarnak beszedik a jó busás reklám idõk díját és b...... leadni a jó kis meccset....<#duhos2>

Breki33
oda szebbet kéne írni és sokan
A kedves királyit nem tisztelted meg egy levéllel?

<#eljen><#nevetes1><#taps><#nevetes1><#taps>

Ez jó hír!

Na szóval, hol és mikkor látható a meccs?
Idéglenesen 1gb tárhelyet feltudok ajánlani.

15.50 DVSC - FTC bajnoki nõi kézilabda mérkõzés közvetítése felvételrõl az Oláh Gábor utcai stadionból

A Debrecen TV mai mûsorából!

SomogyiG
OK! Habár én mindig "ma tudom meg, hogy holnap hova kell mennem", de szerintem biztos, hogy összehozható.

Breki33
akkor egyszer beszéljünk meg egy talit
SomogyiG
Nem csak Sexis, bikás is!

Akkor ha jól tévedek, kb. 100 km, és ha valóban az, amire gondolok, akkor átlagban heti 2 alkalommal biztos, hogy vagyok ott, vagy átutazóban érintem.<#smile>
Pl. épp holnap érinteni fogom.