Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lengyelek nem tudtak felpörögni a győzelemhez.
Betilthatják?
(Bár bennünket már az sem vigasztal, jelenleg.)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Akkor viszont, szerintem, egy teljesen új helyzet áll elő. Véleményem szerint annyira, hogy "újratervezést" igényelhet.
(A románok vezetnek 2 góllal a félidőben, a lengyelek nem különösebben izgatják magukat a meccs miatt.)
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2014.12.17. 16:42:56
DUNAFERR FOREVER!!!
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.12.17. 16:29:51
DUNAFERR FOREVER!!!
Magyarország - Norvégia
Női EB I. középdöntő csoport 3. forduló - Debrecen
2014.12.17. 20:30 M1
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem győz eléggé diplomatikusan fogalmazni 1-2 dologban. De jól csinálja <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem lehet, hogy az egész magyar válogatottat más alapokra kellene helyezni, és hosszú távú koncepciót kidolgozni. Persze ehhez hozzá értő szövetségre és edzőkre lenne szűkség, és talán néha egy kevésbé fontos eseményt feladni a cél érdekében, nyilván nem hazai rendezésűt.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Akkor ezzel nincs balszélsőnk... Igaz, mondhatjuk azt is, hogy erre az egy meccsre már tényleg mindegy.
DUNAFERR FOREVER!!!
Holnap szurkoljatok nagyon a lengyeleknek is, mert nem szeretném a csapatot a 9-10. helyen látni az eb végeztével. Az olimpiai részvételbe kerülhet, ahogyan azt korábban leírtam.
DUNAFERR FOREVER!!!
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.12.16. 17:56:58
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Azért az nem semmi, hogy Kiss Éva vezeti a kapusok rangsorát. Meg az sem, hogy ilyen kapusteljesítménnyel is sikerült tegnap simán kikapnunk...
Az eb előtt a kapusokkal kapcsolatban mindenki igen pesszimista volt - a beállók mellett - de ők teljesítenek a legjobban. Katinak nem kis szerepe van ebben.
DUNAFERR FOREVER!!!
Én inkább ezt tartom ábrándvilághoz tartozónak. Előbb lépnek vissza a dánok és a spanyolok az elődöntőtől 😊
Nem kell teljesen új csapatot építeni, csak építkezni kell. Sokat és megfelelően gyakorolva, elég néhány újabb játékost felhozni a keretbe. Ja és a szövetségnek sem ártana a válogatott érdekében tevékenykednie.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DE pl. Planétát meg kellene végre tanitani egyenesen is lőni, 9-10 méterről, felugrásból (S Ambros a kisebb téttel bíró meccseken sokat kellene használnia is). Mert különbön az lesz a sorsa mint anno Boróknak vagy Nagynak. Sajna.
Ezzel együtt akkor KEB teljesítménye pozitív csalódás volt, most Németh Andrásé negatív. De ugye még összejöhet egy norvégverés és egy ötödik-hatodik hely, ami viszont jó eredmény lenne, és a jövőre nézve fontos is.
Nem tudom, hogy mi lenne a jó megoldás, a kapitánykérdést jobb az Eb utánra halasztani. Mindenesetre olimpiára kvalifikáló vb előtt új csapatot építeni, amikor az Eb is a kései nekifutást sínylette meg, kockázatos, csak világos koncepcióval és valódi szövetségi támogatással van értelme. És azt figyelembe kell venni, sajnos szerintem magyar edző nincs alkalmasabb a jelenleginél.
Bár az "idegenben" volt. Ma azt mondom, ott könnyebb egy magyar csapatnak.
Sajnos, a csapaton a görcsösség, az eredménykényszer miatt, nagyon érezhető, egyébként. A hazai rendezésnek vannak előnyei, de ez a hátrányok közé tartozik.
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2014.12.16. 02:27:18
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2014.12.16. 00:15:58
DUNAFERR FOREVER!!!
Tőlem biztos nem olvastál a védekezést dicsérő sorokat a mai meccsről <#wink>#wink>
Tóth Gabi reményteljes játékos, van benne tehetség és spiritusz. Nem véletlenül említette meg őt Pytlick sem, hogy mekkora tehetség. Reméljük kifutja magát és nagy erőssége lesz a válogatottnak is.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nekem amúgy Triscsuk kicsit csalódás, annak idején is sajnáltam, hogy a sérülése miatt védekező játékosként került be a keretbe, de pár szép gólon kívül sajnos azóta sem látni tőle a Fehérváron megszokott megalkuvás nélküli támadójátékot.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2014.12.16. 00:09:33