Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A koromra és kontúrjaimra való tekintettel én inkább edzõ lennék...
Kalózka! Te milyen poszton játszottál?
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Á de nem így
Arról volt szó hogy minden posztra lehet két embert
és bárkit meg lehet venni
Kapus Pálinger volt és még egy külföldi
Kapus: Mp07, Gadrika.
Balszélsõ Hege
Ballövõ: Isthy
Irányító: Breki
Beállós SomogyiG
Jobblövõ:Monti,SZ.T.
Jobbszélsõ : Mse (úgyis Lovász Zsuzsi fan😊))))
Aki kimaradt rakja be magát valahova. A pályán töltött játékidõben megegyezünk.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Balszélsõ: Vérten, Kirsner, Vincze
Ballövõ: Tóth, Szûcs, Temes.
Irányító: Görbicz, Ferling, Orbán
Beálló: Borbás, Szamoránski P., Madai
Jobblövõ: Mehlmann, Hornyák.
Jobbszélsõ: Balogh B., Kovacsicz, Csáki
Tartalék: , Szucsánszki, Kamper,
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Maradjunk annyiban, hogy Mocsai igen érdekes személyiséggel rendelkezik, ami a legtöbb embert igen csak irrátálja....
folytatás délelõtt ha minden jól megy
Nagy Krisztit viszont semmiképpen sem.
(Folyt. köv. holnap!😊)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Tény, Lovászt nem vettem számításba, pedig lehetne, csak a védekezése még Kovacsiczénál is gyengébb, pedig az már kunszt a javából!
No Madai,Nagy K. és Kovacsicz teljesítménye szerintem mostanság gyengébb, ill. Nagynál elég neheéz meghatározni, hogy hol is tart és mit tud még hkihozni magából. Kovacsicznak a védekezésével vannak komly gondok, legalábbi szerintem. Inkább Orbánt jobblövõbe Temessel együtt. Ja és szerintem Lovászt is ismételten be lehet hívni. Kezdi utolérni önmagát.
Kapus: Pálinger, Herr O., Sugár
Balszélsõ: Vérten, Kirsner, Vincze
Ballövõ: Tóth, Szûcs, Tápai Sz.
Irányító: Görbicz, (Ferling,) Siti E., Orbán
Beálló: Borbás, Szamoránski P., Madai
Jobblövõ: Mehlmann, Temes, Nagy K.
Jobbszélsõ: Balogh B., Kovacsicz, Csáki
Tartalék: Pastrovics, Kenyeres, Szucsánszki, Kamper, Sopronyi
Ez csak egy lista, természetesen indoklást is tudnék felhozni bármelyikük mellett.
Amúgy sem rossz nálam sem a szolgáltatás, technikai hibák meg mindenhol elõfordulhatnak évente 1-2-szer.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztem most már, csakazértis dacból meg fogják mutatni, hogy Anja nélkül (kispadon) is megverik a világot. Egyébként emlékezzünk rá, hogy Anja is nem egyszer nyilatkozta, hogy segédedzõje többször nézte "kívülrõl" a meccset és telefonon sokszor konzultáltak a szünetben is!
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerencsémre már 2. éve van kábelnet, mind a minõséggel, mind a sebességgel meg vagyok elégedve. Nincsenek kihagyások (legalább is akkor, amikor én használom), s a sebessége 3072/1024 k, brutto 9600 Ft-ért.
Ja! Nincs sem forgalom, sem idõbeni korlátozás!!!
Hát nézünk egy bõ keretet, minden posztra 3-4 játékost. Már amelyiken lehet...
Viborg HK Slagelse DT ... 26-28 (12-14)
Az elõzménybõl úgy gondolta volna az ember, hogy "simán" hozza a meccset a Viborg, hát nem...
DUNAFERR FOREVER!!!
Rendkívül jó (csak egy kicsit technokrata) szakember, viszont egy randa féltékeny ripacs ember!
Mekkora kerettel kalkuláljunk és milyen távra? (habár hülye kérdés, mert hosszabb távra nem tervezhetünk, hiszen mi nem tudjuk kipróbálni a játékosokat)
Ha egyszer egy topic megindul... 😊
Valszeg eljutott hozzá, hogy a múltkori interjúja nem aratott osztatlan sikert. De nemcsak az itt "pontosított" mondanivalója miatt...
DUNAFERR FOREVER!!!
Mocsai Lajos: a bajnokság rendkívül foghíjas.
Mocsai Lajos a Vasas-Invitel nõi kézilabda csapatának vezetõedzõje a SportFórum.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy õ most is és korábban is kizárólag a 11 csapatos magyar bajnokság szervezését és nem a magyar nõi pontvadászat színvonalát bírálta.
http://www.sportforum.hu/
Azért érdekes nyilatkozatokat tud tenni...
klikk
lényege három hónap ingyenes és ha valakit viszel illetve vki hoz plusz egy hónap
és állítólag ez benne van az egy évben
Tanácsokat továbbra is szívesen veszek!😊)
én pont gondolkozom ezen
No senki nem reagál arra, hogy kibõl állna össze a válogatott?
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
No akkor szép lassan össze is lehetne írni, hogy szerintük kikbõl állna a válogatott.