Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
Ezzel csak az a baj, hogyha én beállósként a kapu elõtt tévelygek, akkor az átlövõknek ki kell menni a szélsõbe, hogy gólt lõhessenek... <#nevetes1><#nevetes2><#nyes><#vigyor3>
A koromra és kontúrjaimra való tekintettel én inkább edzõ lennék...

Kalózka! Te milyen poszton játszottál?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Miért ép Madai, bár nem igazán tudom, hogy mit tud nem tudom. A http://hungary.worldhandball.com/szerint elég kevés a lõtt góljainak száma. Viszont, ha azt nézzem, hogy mennyi 7-t dobtak, akkor hasznos játékos, viszont azt nem tudom, hogy valóban õ harcolta e ki. Én nem igazán voltam elégedet Hornyák védekezésével a válogatottba, viszont a bajnokságban azért lövi a gólokat.

Breki33
:-)

Á de nem így

Arról volt szó hogy minden posztra lehet két embert
és bárkit meg lehet venni

Kapus Pálinger volt és még egy külföldi
Hege eto
Bodza csapat:
Kapus: Mp07, Gadrika.
Balszélsõ Hege
Ballövõ: Isthy
Irányító: Breki
Beállós SomogyiG
Jobblövõ:Monti,SZ.T.
Jobbszélsõ : Mse (úgyis Lovász Zsuzsi fan😊))))

Aki kimaradt rakja be magát valahova. A pályán töltött játékidõben megegyezünk.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
persze a bodza csapatba nem írtok neveket

tessék csipkedni magatokat :-)
Hege eto
Kapus: Pálinger, Herr O., Pasi.
Balszélsõ: Vérten, Kirsner, Vincze
Ballövõ: Tóth, Szûcs, Temes.
Irányító: Görbicz, Ferling, Orbán
Beálló: Borbás, Szamoránski P., Madai
Jobblövõ: Mehlmann, Hornyák.
Jobbszélsõ: Balogh B., Kovacsicz, Csáki
Tartalék: , Szucsánszki, Kamper,

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Szerintem is jobb a Melinda mint Ivett, pont ezek miatt amit felsoroltál.

Hege eto
Ezért tartom sokkal nagyobb enbernek Andrást, Kálmán, Gyulát. Õk már nem egyszer ismerték be, hogy hibáztak.

Hege eto
De nem ám😊))))))))) Milyen burkoltan céloztál a nemzeti ötvösmesterre aki aranyból sikerrel kovácsolt ezüstöt.

Nem. Szerintem sokaknak elég sok név esetében egyezik a véleményük, kb. 3-4 olyan játékos lehet akiken lehet "vitatkozni".

SomogyiG
Így már OK! Azt hittem, hogy a névsorra vonatkozik...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Semmi sejtelmes nem volt benne, legalábbis nem akart benne lenni<#whatever>
Maradjunk annyiban, hogy Mocsai igen érdekes személyiséggel rendelkezik, ami a legtöbb embert igen csak irrátálja....

folytatás délelõtt ha minden jól megy

kaloz174
Sajnos, Sugár Timi formáját nem látom mostanában kiegyensúlyozottnak. Triffa Ágit mindenképpen kerettagnak jelölném.
Nagy Krisztit viszont semmiképpen sem.
(Folyt. köv. holnap!😊)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Mit kell érteni ezalatt a sejtelmes Sejtettem! 😊)) megjegyzés alatt?
Tény, Lovászt nem vettem számításba, pedig lehetne, csak a védekezése még Kovacsiczénál is gyengébb, pedig az már kunszt a javából!

Sejtettem! 😊))
No Madai,Nagy K. és Kovacsicz teljesítménye szerintem mostanság gyengébb, ill. Nagynál elég neheéz meghatározni, hogy hol is tart és mit tud még hkihozni magából. Kovacsicznak a védekezésével vannak komly gondok, legalábbi szerintem. Inkább Orbánt jobblövõbe Temessel együtt. Ja és szerintem Lovászt is ismételten be lehet hívni. Kezdi utolérni önmagát.

SomogyiG
A "randa" az nem a fizimiskájára vonatkozott, hanem a viselkedésmódjára.

Kapus: Pálinger, Herr O., Sugár
Balszélsõ: Vérten, Kirsner, Vincze
Ballövõ: Tóth, Szûcs, Tápai Sz.
Irányító: Görbicz, (Ferling,) Siti E., Orbán
Beálló: Borbás, Szamoránski P., Madai
Jobblövõ: Mehlmann, Temes, Nagy K.
Jobbszélsõ: Balogh B., Kovacsicz, Csáki
Tartalék: Pastrovics, Kenyeres, Szucsánszki, Kamper, Sopronyi

Ez csak egy lista, természetesen indoklást is tudnék felhozni bármelyikük mellett.

Könnyen lehet, hogy igazad lesz. Mondjuk két esélyes a dolog, de ezek a játékosok vannak olyan jók és profik, hogy be fogják tudni húzni a meccseket.

Isthy
Én sem válthatok még ha akarnék sem, mert a szolgáltatási területükön kívül esik szerény lakhelyem.
Amúgy sem rossz nálam sem a szolgáltatás, technikai hibák meg mindenhol elõfordulhatnak évente 1-2-szer.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sajnos, ennek a Dunaferr is kárvallottja volt.😞

Isthy
Csak a végeredményt láttam nemrég, mikor helyreállt a netem.

Sztem most már, csakazértis dacból meg fogják mutatni, hogy Anja nélkül (kispadon) is megverik a világot. Egyébként emlékezzünk rá, hogy Anja is nem egyszer nyilatkozta, hogy segédedzõje többször nézte "kívülrõl" a meccset és telefonon sokszor konzultáltak a szünetben is!

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Nálam a váltás kizárt, mert a matáv/t-com nálunk nem hajlandó ADSL csatlakozást létrehozni.
Szerencsémre már 2. éve van kábelnet, mind a minõséggel, mind a sebességgel meg vagyok elégedve. Nincsenek kihagyások (legalább is akkor, amikor én használom), s a sebessége 3072/1024 k, brutto 9600 Ft-ért.
Ja! Nincs sem forgalom, sem idõbeni korlátozás!!!

😊 ez jó .... "randa féltékeny ripacs ember" 😊))

Hát nézünk egy bõ keretet, minden posztra 3-4 játékost. Már amelyiken lehet...

Figyeltétek, vagy néztétek, hogy mit játszott a Viborg a Slagelsevel?
Viborg HK Slagelse DT ... 26-28 (12-14)
Az elõzménybõl úgy gondolta volna az ember, hogy "simán" hozza a meccset a Viborg, hát nem...

Isthy
Ne mosakodjál! Tudjuk, hogy %-ot is kapsz a beszervezettek után! <#wink><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Nála már nemhogy a sorok között, hanem a sorokban sem szabad olvasni.
Rendkívül jó (csak egy kicsit technokrata) szakember, viszont egy randa féltékeny ripacs ember!

Mekkora kerettel kalkuláljunk és milyen távra? (habár hülye kérdés, mert hosszabb távra nem tervezhetünk, hiszen mi nem tudjuk kipróbálni a játékosokat)

Ha egyszer egy topic megindul... 😊

Isthy
Olvastam én is és azt mondom, hogy már nem elõször és sztem nem is utoljára.

Valszeg eljutott hozzá, hogy a múltkori interjúja nem aratott osztatlan sikert. De nemcsak az itt "pontosított" mondanivalója miatt...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
ja és semmi közöm hozzá csak jónak tûnik és pár hete filózom, hogy váltsak
sak a 11 csapatos bajnoki szervezést bírálta Mocsai

Mocsai Lajos: a bajnokság rendkívül foghíjas.

Mocsai Lajos a Vasas-Invitel nõi kézilabda csapatának vezetõedzõje a SportFórum.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy õ most is és korábban is kizárólag a 11 csapatos magyar bajnokság szervezését és nem a magyar nõi pontvadászat színvonalát bírálta.
http://www.sportforum.hu/
Azért érdekes nyilatkozatokat tud tenni...

Breki33
na így egyszerûbb

klikk

lényege három hónap ingyenes és ha valakit viszel illetve vki hoz plusz egy hónap

és állítólag ez benne van az egy évben
Breki33
van még szerzõdésed?
😊 nem egészen, nem összesítettétek! 😊))

kaloz174
Köszi a tanácsokat. A datanetnek, pl. van egy seb.mérõ oldala, azzal szoktam mérni. Mert idõnként elvesztem a türelmemet, amikor nem töltõdik le az oldal.😞(
Tanácsokat továbbra is szívesen veszek!😊)

Breki33
Amúgyx az olimpiára vagy holnapre?
Breki33
egész eddig ezt beszéltük :-)
Breki33
nem akarok most ezzel offolni de aki most akar és tud szolgáltatót váltani tudok egy nagyon jót szinte a legolcsóbb és akár öt hónap is lehet ingyen

én pont gondolkozom ezen
Nálunk kábelnet van.

No senki nem reagál arra, hogy kibõl állna össze a válogatott?

Isthy
Nahh, erre inkább nem is írok semmit! :-)))))))))))))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nálam amikor a netre felmegyek automatikusan elindul egy ADSL asszisztens program, ami folyamatosan figyeli a letöltési és feltöltési sebességeket és egyéb statisztikákkal is szolgál.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
hát már nemis szólok
SomogyiG
Sokat nem tudok segíteni, legfeljebb annyiban, hogy fel tudok ajánlani "traffipax" linkeket. Viszont az internet sebessége - ezzel biztosan nem mondok újat - nem csak a Te sávszélességtõl függ, hanem a letöltõhely (megnyitott honlap) sávszélességétõl/leterheltségétõl is.

Breki33
teszt-tel
Isthy
Na asszem az utsó mondatodra reagálva Breki mindjárt jól ránkpirít, hogy a Bodza csapat nagyon el van hanyagolva...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
pl adsl tesztel
Hogyan lehet figyelni?

Muszály? 😊)

Igen, nézem közben.😞

Isthy
Nem lehetünk mindig elöl, másoknak is lehetõséget kell adnunk a kibontakozásra. <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Na szóval, Temes beállósként? Nagyszerû lenne. Figyelve a játékát, ami a tv-n átjön, nemcsak testi adottsága van meg hozzá, hanem kelõ erõszakosság és jó értelembe vett pimaszság is. Ivettnek elõbb tartósan kellene jó teljesítményt nyújtania. Jelenleg többen is vannak nála jobbak ezen a posztón, pl. Meli. Gyors, tud védekezni is és nem problémázik azon ha nem sikerül egy lövés legközelebb is megpróbálja és bevágja a gólt!
No akkor szép lassan össze is lehetne írni, hogy szerintük kikbõl állna a válogatott.

kaloz174
A köztv-n Gyulaira emlékeznek!😞

Isthy
Az enyém speciális helyi szolgáltató, Emitel Rt. a neve

De vele ilyen gondom nincs, én is figyelem a szolgáltatásukat, de mindig rendben adja a sávszélességet.

DUNAFERR FOREVER!!!