Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és itt az sg-n van
amúgy tudtok az új akcióról?
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Épp most jöttem meg, mert a netszolgáltatómnál némi problémák akadtak este 6 után és csak mostanra csinálták meg.
DUNAFERR FOREVER!!!
Na errõl nekem valaki más is eszembe jut, gondolom nem vagyok egyedül. Igaz, Hege? <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!

Ráadásul Ivett a hírek szerint szinte tuti, hogy marad még jövõre is, nem megy el, így együtt töltik a következõ évet is.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ehhez nincs mit hozzátenni!
DUNAFERR FOREVER!!!

Mindenki elment durmizsolni<#kerdes>#kerdes>
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Biztos, hogy nehezebb neki a férfi edzõk között. Viszont az nem jó, hogy ettõl üldözési mániája van. A kutya sem foglalkozna nõi mivoltával, ha nem hívná fel erre a figyelmet lépten-nyomon szinte minden nyilatkozatában.
Az sem válik elõnyére, hogy az eredményeiket/eredménytelenségeiket nem tudja a megfelelõ helyen kezelni.
A legnagyobb probléma: hiányzik az önkontroll! A létezõ összes külsõ és belsõ körülmény szerepet kapott már, de õ mint edzõ még semmiben sem hibázott, minden úgy jó, ahogy csinálta.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Csak észre kell venni, hogy a cél az OK! Az emberek közül már nem biztos, hogy mindenki OK! A jól harcolás pedig hiányzik, oda a makacsság nem elég!
Tudom, most sokan "megköveztek", de szerintem Edina asszony (még) nem való edzõnek. A Cornexi elõtt nem is gyakorolta ezt a szakmát, s nincs is egy ilyen feladatra felkészülve, ez már látszik.
A régi "öregek" rutinja eddig volt elég, Õk sem képesek arra, hogy nagyot alkossanak megfelelõ irányítás nélkül.
A világ legjobb egyedeibõl álló fogat sem képes sokra, ha közéjük vetik a gyeplõt...
Találtam véletlenül egy oldalt: Íme! Elég sok érdekességet gyûjtött össze itt is valaki a nõi kézis élmezõnyrõl. (Számomra nem derült ki, hogy ki is.)
És most minden hátsó szándék nélkül mondom: a nõknél ez még nehezebb, hiszen a lelkük sokkal érzékenyebb, a toleranciaképességük ilyen téren alacsonyabb. Hangsúlyozom, ez nem negatívum, hanem tõlük független adottság!!!
kérdés mit szólna hozzá
Amúgy én vállogatottban kipróbálnám újra Detti-t ott mint horvátoknál
persze ha máshol lehet nélkülözni
szegény Borbás Ritát sajnálom, mert hiába jó, de a termete miatt elõre hátrányban van.
Természetesen elfogadom, hogy azért a profik világa más.
Az edzõ számára valóban nagyon jó, ha egy poszton két kiváló játékos van, de a játékosoknak már nem. (Dóri is megúnta, és elment a Hypoba)
Én mindkettõjüket kedvelem egyébként. Szerintem külön szerencse, ha egy csapatban 2 jó képességû játékos van 1 posztra, mert akkor a taktika szerint tud az edzõ váltani. (Nem is beszélve a sérülésekrõl.)
Most, hogy Fanny mélypontra került, sor kerülhetne Melindára és Erára, (Ivett nálam kegyvesztett addig, amíg be nem tudja magát verekedni a csapatba, és ez szerintem nem fog neki sikerülni) hogy megharcoljanak az Orsi melletti helyért.
Susu helyett pedig most Herr Orsi a soros.
(DE: 'vannak rosszabb és jobb napok' - ezt õ mondta.😊)
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Szabina irányító játékával kapcsolatban egyetértek SomogyiG-vel, talán egy próbát megérne, fõleg most amikor úgy néz ki, András kísérletezgetési szakaszt vállal. Amúgy én nem vagyok annyira biztos benne, hogy Detti elmegy szülni.
Orbán Annamária is beférhet sztem ebbe a kísérletezgetésbe most. Én alig láttam játszani (csak 1-szer az ETO ellen), így nem igazán mondhatok személyes véleményt róla, mindössze a többiek dícsérõ véleményére hagyatkozhatok.
A ballövõ poszton sztem Sopi helye biztosított, még ha vannak neki is néha rövidebb-hosszabb rossz periódusai (kinek nincsenek?), de ennyi belefér. Gabica mostanában valóban visszaesett, talán túl nagy a nyomás rajta mostanában a DVSC-ben, talán ezért. De még fiatal és megtanulja majd ezt is kezelni.
Gabcát az elmúlt 2 évben sikerült teljesen leépíteni, több fronton is, bár van ahol nem volt nehéz. Errõl a dologról tudnék néhány dolgot mesélni annak akit érdekel esetleg a téma, persze csak szóbeli beszélgetés keretében, nem itt. Ennek eredményeként elõállt a mostani helyzete a csapatban és legfõképpen a válogatottban. András egyértelmûen közölte vele a VB elõtt is, hogy csak védekezésben számít rá, a támadásokról ne is álmodjon, esetleg lerohanásoknál, de ott se nagyon vitézkedjen az nem az õ feladata. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem marad a keretben. Bármennyire is sajnálom, de azt hiszem, ráférne egy kis környezet és levegõváltozás, ami valszeg sokat lendíthetne rajta és esetleg visszaadhatná azt ami elveszett. Az az érzésem ez be is fog következni és bár nekem ez nem lesz majd igazán jó, de ha neki használni fog, akkor az a lényeg.
Temes Berni beállósban? Nem rossz ötlet, de valóban elõször ezt a klubjában kéne kipróbálni, nem a válogatottban.
DUNAFERR FOREVER!!!
Védekezésrõl jut eszembe, szeintem Vincze Melinda biztosan számíthat meghívóra😊
Sajnos a fehérváriak nem úgy megy ahogy kellene, se Fanninak, se Susunak😞
"Hihetetlenül jó a testi felépítettsége." - Ezt már többen szóvá tették ;-)))))
Egyébként én már Pirost is kipróbálnám beállós+J2 védõként, mint amit a Fradiban csinál kiválóan. (Ej-ej, Uhraková miért nem magyarnak született)
Talán annyival egészíteném ki, hogy az FTC-DVSC meccsen a Fradi kevesebb támogatást kapott, mint most a Loki!
Azt hiszem, sem a Halas, sem a Loki meccs után nem kell szemlesütve járnunk, szégyellve azt, hogy a birók toltak volna bennünket elõre.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az elmúlt 1000-hez 5 nap kellett. Mivel hétvégén megint nk-i kupaforduló így sztem biztosított a dolog.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szabina esetében nem mindegy, hogy a Cornexiben kell kitûnnie, vagy a válogatottban. Azt hiszem, bátran elmondhatjuk, hogy nem egy súlycsoport. Igaz, hogy ezt a csapatot már kinõtte, de az ifiválogatottban nem voltak tõle elragadtatva. Remélem jól emléxem, hogy Mátéfi hangot is adott nemtetszésének, miszerint sokkal többet várt tõle. (kérdés, hogy jogosan-e) Kiindulva Mse Ferling Dettivel kapcsolatos indokaiból, egy próbát talán megérne, de szerintem még kellene neki 1-2 év egy ütõképes(ebb) csapatban olyan edzõ keze alatt, akitõl tanulhat.
Orbán Annamari egyértelmûen teljesít most annyit, mint Mehlmann Ibi és Kindl Gabi együtt, már én is a válogatottba várom. (itt meg az nem tudható, hogy András és Gyula elképzeléseibe belefér-e. Ha abból indulok ki, hogy egyedül képes túlteljesíteni mindkettejüket, akkor bele kell, hogy férjen)
Szabinának pedig adni kellene egy bizonyítási lehetõséget a nagyok között, mert én el tudom képzelni irányítóban is, ahol, ha nem tudom rosszul -1 ember, ha Detti tényleg elmegy szülni, de akár átlövõben, ahol András nem volt megelégedve a mutatottakkal, és azt is figyelembevéve hogy Detti ezt a posztot is játszotta, szintén -1 ember...
És marad Szûcs Gabi- akire szerintem szintén lehetne mondani, hogy épp stagnál a fejlõdése, Kindl Gabi...
Egyedül Tóth Timi nyújtott itt megfelelõt, szerintem..
Temes beállóvá faragás már felmerült DK-n, akkor is jó ötletnek tartottam....
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Gyõrben még irányítani is szokott.
Hihetetlenül jó a testi felépítettsége. Én Andrásék helyében megpróbálnék beállóst faragni belõle. Na ezért lehet kapok hideget meleget😊
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!