Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
de nem vagyunk az elsõ tízben

igaz, hogy az én topicom vezet de akkoris
Breki33
összehozlak egy ismerõssel az is pont ezen munkálkodik

és itt az sg-n van

amúgy tudtok az új akcióról?
Hú mennyit írtatok! Az ember elmegy pár órára melózni és gyõze olvasni! 😊

Breki33
kórus

"miiiiiiiiiiiissss tuuuuuudtuk"
kaloz174
off: nem tudom, neked ki a szolgáltatód, de én éppen azon gondolkodom, hogyan bizonyítsam rá az enyémre, hogy enyhén szólva nem biztosítja megfelelõ sávszélességet, egyenletesen.😞

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Lehet, hogy itt elhallgattad, de én tudtam, hogy te voltál akinek mondta. <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Dehogy!
Épp most jöttem meg, mert a netszolgáltatómnál némi problémák akadtak este 6 után és csak mostanra csinálták meg.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
"A létezõ összes külsõ és belsõ körülmény szerepet kapott már, de õ mint edzõ még semmiben sem hibázott, minden úgy jó, ahogy csinálta."

Na errõl nekem valaki más is eszembe jut, gondolom nem vagyok egyedül. Igaz, Hege? <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
"Szerényen" elhallgattam, hogy mindezt nekem mondta!😊) (A Szpari meccs után.)

Isthy
Noha egyik irányba piszokul elfogult vagyok, én azért megadnám az esélyt neki a 2 sérülése után is. Mindegy, hogy más játékosnál mi volt...

Ráadásul Ivett a hírek szerint szinte tuti, hogy marad még jövõre is, nem megy el, így együtt töltik a következõ évet is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A második mondatoddal megadtad a választ az elsõre, ráadásul a célszemély által! <#wink>

Ehhez nincs mit hozzátenni!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
off: Majd jövünk!😊) Kicsit elvitorláztunk! 😊

SomogyiG
Jéééééééééé!<#wow1>
Mindenki elment durmizsolni<#kerdes>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Lehet, hogy igazad van.
Biztos, hogy nehezebb neki a férfi edzõk között. Viszont az nem jó, hogy ettõl üldözési mániája van. A kutya sem foglalkozna nõi mivoltával, ha nem hívná fel erre a figyelmet lépten-nyomon szinte minden nyilatkozatában.
Az sem válik elõnyére, hogy az eredményeiket/eredménytelenségeiket nem tudja a megfelelõ helyen kezelni.
A legnagyobb probléma: hiányzik az önkontroll! A létezõ összes külsõ és belsõ körülmény szerepet kapott már, de õ mint edzõ még semmiben sem hibázott, minden úgy jó, ahogy csinálta.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
sztem kéne neki egy férfi fõnök
SomogyiG
Az, hogyha valaki a jó célért jó emberekkel jól harcol, az dicséretes. Az is, ha az elõbb említett harcot nem adja fel...
Csak észre kell venni, hogy a cél az OK! Az emberek közül már nem biztos, hogy mindenki OK! A jól harcolás pedig hiányzik, oda a makacsság nem elég!
Tudom, most sokan "megköveztek", de szerintem Edina asszony (még) nem való edzõnek. A Cornexi elõtt nem is gyakorolta ezt a szakmát, s nincs is egy ilyen feladatra felkészülve, ez már látszik.
A régi "öregek" rutinja eddig volt elég, Õk sem képesek arra, hogy nagyot alkossanak megfelelõ irányítás nélkül.
A világ legjobb egyedeibõl álló fogat sem képes sokra, ha közéjük vetik a gyeplõt...

kaloz174
Edina nem adja fel. Ez mindenképpen dícséretes.

kaloz174
off: Ezek a képek nem csinálnak kedvet a nyaraláshoz.

Breki33
most cornexi
kaloz174
Szerintem tedd azt!😊

Breki33
Dunasporton Cornexi............
Breki33
én tudom ki tudja

hívjuk meg
kaloz174
A vetélytársak - optimális esetben - felfogják, hogy csapattársak. Legalábbis illene. <#wink>

Találtam véletlenül egy oldalt: Íme! Elég sok érdekességet gyûjtött össze itt is valaki a nõi kézis élmezõnyrõl. (Számomra nem derült ki, hogy ki is.)

SomogyiG
Nem a profik világa más szerintem, hanem Ti voltatok jóban egymással. Ez sajnos a ritkább, a vetélytársaknál nem sûrûn fordul elõ, hogy egymást támogassák önzetlenül.
És most minden hátsó szándék nélkül mondom: a nõknél ez még nehezebb, hiszen a lelkük sokkal érzékenyebb, a toleranciaképességük ilyen téren alacsonyabb. Hangsúlyozom, ez nem negatívum, hanem tõlük független adottság!!!

Breki33
nekem se arra gondoltam, hogyha irányítóban nélkülözhetõ akkor balban játszatni

kérdés mit szólna hozzá
SomogyiG
Nekem meg sem fordul a fejemben, hogy ferling Detti kimaradhat, hacsak nem Õ dönt úgy.

Breki33
Szabinával kapcsolatban pont erre gondoltam, hogy mit mûvelne Németh Andris kezei alatt :-)
Breki33
sztem Ivett fog fejlõdni még és újra jól játszani viszont Meli is fog még fejlõdni :-)

Amúgy én vállogatottban kipróbálnám újra Detti-t ott mint horvátoknál
persze ha máshol lehet nélkülözni

szegény Borbás Ritát sajnálom, mert hiába jó, de a termete miatt elõre hátrányban van.
kaloz174
Ennek - saját tapasztalatomból - ellent kell, hogy mondjak. Számomra inkább megnyugtató volt, hogy ketten vagyunk. Ha nem ment egyikünknek - lásd😄etti!😊 - akkor legalább a csapat nem került emiatt hátrányba, ha a másikunk helyettesíteni tudta.
Természetesen elfogadom, hogy azért a profik világa más.

SomogyiG
Tudom, hogy sérült volt, de a "piac" sajnos könyörtelen. És az elõbbi példámból kiindulva Lõvy Dóri sem tudott már olyan jó lenni, mint a sérülése elõtt.
Az edzõ számára valóban nagyon jó, ha egy poszton két kiváló játékos van, de a játékosoknak már nem. (Dóri is megúnta, és elment a Hypoba)

kaloz174
Szegény Ivett-tel szemben ezt kicsit igazságtalannak érzem, a 2 komoly sérülése után.
Én mindkettõjüket kedvelem egyébként. Szerintem külön szerencse, ha egy csapatban 2 jó képességû játékos van 1 posztra, mert akkor a taktika szerint tud az edzõ váltani. (Nem is beszélve a sérülésekrõl.)

SomogyiG
Sorry, Õt kifelejtettem, pedig szintén a válogatottba szánnám. Most pont úgy mûködik nálatok ez a Vincze vs Nagy, mint anno nálunk a Kirsner vs Lõvy párharc. A különbség az, hogy Melinda állva jobb, mint Ivett nekifutva, tehát végül is eldõlt a kérdés. Habár lehet, hogy segítene mind Ivetten, mind a Dunaferren, ha 1-1 félidõt játszanának, mint ahogy András tette Erával és Dórival.
Most, hogy Fanny mélypontra került, sor kerülhetne Melindára és Erára, (Ivett nálam kegyvesztett addig, amíg be nem tudja magát verekedni a csapatba, és ez szerintem nem fog neki sikerülni) hogy megharcoljanak az Orsi melletti helyért.
Susu helyett pedig most Herr Orsi a soros.

kaloz174
Ezek után érdekes különösen, hogy mi volt vele a norvégok ellen.
(DE: 'vannak rosszabb és jobb napok' - ezt õ mondta.😊)

Isthy
Ami még ebbõl kimaradt: valóban elmosódnak a határok és ugye ne feljetsül el, hogy pl. Detti is mit tud alakítani ballövõben, nem egyszer megcsodálhattuk mi is és az ellenfelek is, bár más-más elõjellel! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ballövõben én sem tartom lehetetlennek egyik említettet sem, de bizonyos dolgok alapján mást sem!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Meli behívását én is támogatnám, de ugye én abszolút mértékben (duplán is) elfogult vagyok! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ibinél valóban elkelne egy komolyabb és akár keményebb elbeszélgetés és sztem András meg is fogja tenni. Szilárd megteszi-e? Ebben már nem vagyok olyan biztos...

Szabina irányító játékával kapcsolatban egyetértek SomogyiG-vel, talán egy próbát megérne, fõleg most amikor úgy néz ki, András kísérletezgetési szakaszt vállal. Amúgy én nem vagyok annyira biztos benne, hogy Detti elmegy szülni.
Orbán Annamária is beférhet sztem ebbe a kísérletezgetésbe most. Én alig láttam játszani (csak 1-szer az ETO ellen), így nem igazán mondhatok személyes véleményt róla, mindössze a többiek dícsérõ véleményére hagyatkozhatok.
A ballövõ poszton sztem Sopi helye biztosított, még ha vannak neki is néha rövidebb-hosszabb rossz periódusai (kinek nincsenek?), de ennyi belefér. Gabica mostanában valóban visszaesett, talán túl nagy a nyomás rajta mostanában a DVSC-ben, talán ezért. De még fiatal és megtanulja majd ezt is kezelni.
Gabcát az elmúlt 2 évben sikerült teljesen leépíteni, több fronton is, bár van ahol nem volt nehéz. Errõl a dologról tudnék néhány dolgot mesélni annak akit érdekel esetleg a téma, persze csak szóbeli beszélgetés keretében, nem itt. Ennek eredményeként elõállt a mostani helyzete a csapatban és legfõképpen a válogatottban. András egyértelmûen közölte vele a VB elõtt is, hogy csak védekezésben számít rá, a támadásokról ne is álmodjon, esetleg lerohanásoknál, de ott se nagyon vitézkedjen az nem az õ feladata. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem marad a keretben. Bármennyire is sajnálom, de azt hiszem, ráférne egy kis környezet és levegõváltozás, ami valszeg sokat lendíthetne rajta és esetleg visszaadhatná azt ami elveszett. Az az érzésem ez be is fog következni és bár nekem ez nem lesz majd igazán jó, de ha neki használni fog, akkor az a lényeg.

Temes Berni beállósban? Nem rossz ötlet, de valóban elõször ezt a klubjában kéne kipróbálni, nem a válogatottban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Orbán irányító. Persze ma már elmosódnak a határok...
Védekezésrõl jut eszembe, szeintem Vincze Melinda biztosan számíthat meghívóra😊
Sajnos a fehérváriak nem úgy megy ahogy kellene, se Fanninak, se Susunak😞

András 100% hogy nem fog megpróbálni, azért az furcsa lenne, hogy évi 3 hétig beállós, a többiben meg átlövõ/irányító😊 De egyetértek veled, csak ezt szerintem Kálmán nem fogja megtenni.
"Hihetetlenül jó a testi felépítettsége." - Ezt már többen szóvá tették ;-)))))

SomogyiG
Biztos, hogy lesz behívás, de nem a ballövõ mint támadó a gond, hanem a középsõ védõk harmatos szereplése! Emiatt keresnek olyan lövõket, akik jobban védekeznek, mint az eddigiek, és nem kell védõ-támadó cserét csinálni. Pl. Orbán Annamari lesz az egyik szerintem, de Temest sem tartom lehetetlennek.
Egyébként én már Pirost is kipróbálnám beállós+J2 védõként, mint amit a Fradiban csinál kiválóan. (Ej-ej, Uhraková miért nem magyarnak született)

SomogyiG
Köszönöm, a szakvéleményt, nagyjából én is erre jutottam.
Talán annyival egészíteném ki, hogy az FTC-DVSC meccsen a Fradi kevesebb támogatást kapott, mint most a Loki!
Azt hiszem, sem a Halas, sem a Loki meccs után nem kell szemlesütve járnunk, szégyellve azt, hogy a birók toltak volna bennünket elõre.

Isthy
Márpedig András fog a válogatottban próbálgatni most is és sztem a nyáron is. Többek között pont a ballövõ posztján is lesz sztem behívás.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az tuti, hogy akkor meglesz!
Az elmúlt 1000-hez 5 nap kellett. Mivel hétvégén megint nk-i kupaforduló így sztem biztosított a dolog.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Beállósnak akkor lehet jó a válogatottban, ha a klubjában is azt játszik. Ezt inkább Kálmánban kéne tudatosítani elõbb. Az ötlet szerintem is jó, de ahhoz ezen a poszton sokat kéne játszania és össze kéne szoknia Görbével. Ha ez a "munkakapcsolat" kialakul köztük, (no meg a zárás képessége, ami nem egyszerû dolog) akkor már a válogatottban is lehetne alapozni rá. Sajnos a jelenlegi beállósaink még hazai mércével is gyengék kivétel nélkül. (azért a helyedben a kapus poszttól is megkimélném 😊)

Szabina esetében nem mindegy, hogy a Cornexiben kell kitûnnie, vagy a válogatottban. Azt hiszem, bátran elmondhatjuk, hogy nem egy súlycsoport. Igaz, hogy ezt a csapatot már kinõtte, de az ifiválogatottban nem voltak tõle elragadtatva. Remélem jól emléxem, hogy Mátéfi hangot is adott nemtetszésének, miszerint sokkal többet várt tõle. (kérdés, hogy jogosan-e) Kiindulva Mse Ferling Dettivel kapcsolatos indokaiból, egy próbát talán megérne, de szerintem még kellene neki 1-2 év egy ütõképes(ebb) csapatban olyan edzõ keze alatt, akitõl tanulhat.

Orbán Annamari egyértelmûen teljesít most annyit, mint Mehlmann Ibi és Kindl Gabi együtt, már én is a válogatottba várom. (itt meg az nem tudható, hogy András és Gyula elképzeléseibe belefér-e. Ha abból indulok ki, hogy egyedül képes túlteljesíteni mindkettejüket, akkor bele kell, hogy férjen)

ezt mindekettõre értettem, Ibire ráférne egy alapos elbeszégetés, akár egy "akar róla beszélni" típusú is 😄DDD

Szabinának pedig adni kellene egy bizonyítási lehetõséget a nagyok között, mert én el tudom képzelni irányítóban is, ahol, ha nem tudom rosszul -1 ember, ha Detti tényleg elmegy szülni, de akár átlövõben, ahol András nem volt megelégedve a mutatottakkal, és azt is figyelembevéve hogy Detti ezt a posztot is játszotta, szintén -1 ember...
És marad Szûcs Gabi- akire szerintem szintén lehetne mondani, hogy épp stagnál a fejlõdése, Kindl Gabi...
Egyedül Tóth Timi nyújtott itt megfelelõt, szerintem..

Temes beállóvá faragás már felmerült DK-n, akkor is jó ötletnek tartottam....

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

szerintem most is jót úton haladt, a Cori-Dunaferr meccs is ezt bizonyította, bár nem láttam a tegnapi meccset de a számok itt is azt mutatják, szóval szerintem rajta nem múlik semmi. És azt ne felejtsük el, hogy sérült is volt...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
nem az Õ teljesítményével van elsõsorban gond a Corinál :/

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Hege eto
Nem láttam a meccset..... Csak ahogy tavaly indult.....

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Temest tök mind1 hova teszed a jobbszélsõ poszt kivételével
Gyõrben még irányítani is szokott.
Hihetetlenül jó a testi felépítettsége. Én Andrásék helyében megpróbálnék beállóst faragni belõle. Na ezért lehet kapok hideget meleget😊

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

VMan
miért? tegnap is Szabina nyújtott egyedüliként jó teljesítményt, és tavasszal még nem igazán volt rossz meccse.

HAJRÁ MAGYAROK! :]