Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valami nagy baj lehet a Dferrnél, mert én kívülállóként csodálkozom a dolgon, és nagyon sajnálom. Isthy már utalt rá, hogy kéne Neki egy kis levegõváltozás, most a változás helye is publikussá vált! Lehet, hogy jó de én mindíg egy kicsit aggódom a külföldre távozó játékosokért, mert sokról tudom, hogy a szakmai fejlõdését nagyon elõsegítette volna! Remélem Nála nem így lesz!
Sok sikert Neki!!!

Breki33
akkor kérem a párosításokat
Majd, holnap akkor úgy is lesz forduló lesz mit ki beszélni és elvileg munkaszüneti nap is. És majd hétvégére bele húzunk. 😊

Breki33
Akkor Knezevic legyen?

Viszont ha jól tudom tavaly vele elõszerzõdést kötött a DUnaferr aztán eltûnt

Nem szeretnék befürödni vele :-)
Breki33
nah jövünk fel

Legnépszerûbb témák

1. KONAMI Soccer kiegészítõk
2. Battlefield 2
3. FORMA1
4. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
5. Kézi és az Olimpia
6. Tibia
7. World of Warcraft
8. Rosszabbul Photoshoppolunk
9. Humoros és aranyos képek
10. !!!SEGÍTSÉG!!!

VMan
valóban, Bulathot nem lett volna szabad kifelejtenem a bõ keretembõl.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Az, hogy más rajta kívül játszott e ott abban meg én nem vagyok biztos... 😞
Szerintem igen vagy legalábbis úgy rémlik.

Breki33
igen nekem is õ rémlett, de nem voltam biztos benne
Knezovicsra gondolsz! A Buducsnost Podgoricában játszik.
A Hypo elleni hazai Bl meccsen Logvin 7 hetesét védte. Tényleg jó kapus.

Hajrá Magyar Kézilabda!

Farkas Andrea, aki most már ugyebár a vasas kapus edzõje.

Látom, ahogy közeledik a norvégok elleni válogatott meccs, úgy egyre többet foglalkozunk a válogatottal.
Íme az én válogatottam:

Kapus: Pálinger, Herr O., Pastrovics
Balszélsõ: Vérten, Vincze, Kirsner
Ballövõ: Tóth, Bulath, Szûcs
Irányító: Görbicz, Ferling, Siti E.
Beálló: Borbás, Õri C., Szamoránsky P.,
Jobblövõ: Temes, Orbán, Mehlmann,
Jobbszélsõ: Lovász, Kovacsicz, Balogh B.,

Tartalék:Kamper, Szucsánszki, Bódi, Tápai, Tomori, Triffa

A legjobban a jobblövõ poszttal voltam gondban. Mehlmannt a viselkedése és a támadásokban történõ szerepeltetése miatt nem favorizálom.

Gondolom mindenki úgy van vele, hogy a válogatott a legjobban a kapus, balszélsõ, irányító, ballövõ posztokon áll.

Hajrá Magyar Kézilabda!

Breki33
és ki?
Igen

Hát meglepõdtem. De elsõ sorban nagyon sok sikert kívánok neki.

na most hullik szét a csapatunk 😞((((

Sok sikert Gabcának, bár sokszor bíráltam, azért nagyon sajnálom, hogy elmegy... 😞

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Na az én bõ keretem, (a posztokon a sorrend lényeg):

Kapus: Pálinger Kati, Herr Orsi, Triffa Ági, Pstrovics Melinda, Sugár Tímea
Balszélsõ: Vérten Orsi, Vincze Melinda, Kenyeres Fanni, Nagy Ivett
Balátlövõ: Tóth Timi, Bulath Anita, Szûcs Gabi, Tápai Szabina, Tomori Zsuzsi
Irányító: Görbicz Anita, Ferling Detti, Szucsánszki Zita, Orbán Annamária
Beálló: Borbás Rita, Balogh Barbi, Õri Cili, Szamoránszky Piri
Jobbátlövõ: Mehlmann Ibolya, Siti Eszti, Sopronyi Anett
Jobbszélsõ: Lovász Zsuzsi, Balogh Bea, Bódi Bernadett

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
sok sikert kívánunk neki
Breki33
reméljük jót tesz neki

arrafelé volt már magyar?
"Bármennyire is sajnálom, de azt hiszem, ráférne egy kis környezet és levegõváltozás, ami valszeg sokat lendíthetne rajta és esetleg visszaadhatná azt ami elveszett. Az az érzésem ez be is fog következni és bár nekem ez nem lesz majd igazán jó, de ha neki használni fog, akkor az a lényeg."
Gondolkodtam, hogy erre rákérdezek, de már mindegy.... Fogadok majd kiruccansz hozzá is😊))))

Grave Digger
Mivel már az NSO is lehozta, mostmár elmondhatom: Kindl Gabi a következõ két évet a Krim Ljubljanában játssza le. Sok sikert neki, köszönjük, amit a Dunaferrért tett, de reméljük azért a szezon hátralévõ meccsein sokat segít majd a csapatnak.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

VMan
Kindl 2 évre a Krim Ljubljana-ba igazolt. (ns)

Ne is mond én is nem soká mehetek.... 😞

Breki33
majd írd meg privibe mit dolgozol

hátha leírhatjuk
SomogyiG
Nyertél! Breki! Ha kérhetnék egy hangszórót a helyes megfejtõnek...!<#wink>

Sajnos most búcsúznom kell, mert megyek dolgozóba, <#rinya> de majd este!!!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
nem ez egy olyan csapat amit a bodzából finanszírozunk és fõleg magyarok vannak benne de lehet külföldi is és amelyiket megvesszük és lemossuk a slaggot
Rikke Schmidt-re gondolsz és Knezovics vagy valami ilyesminek hívják ... nem tudom ,hogy kell pontosan írni a nevét.

SomogyiG
Smidt? (lehet, hogy rosszul írom)
Vagy van egy volt Jugoszláv (nem tudom, hogy melyik tagköztársaságbeli, lehet, hogy Szerb) kapus is, aki már többször jött volna a Dunaferrhez, de sosem ért ide, ha jól emléxem. K-val kezdõdött a neve...

Egyébként ez a Bodza-válogatott = Világválogatott?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

No igen csak a kényszer megoldások ne lennének...

Breki33
egy napot várok tehát a mai nap a kapusoké aztán holnap újabb poszt jön
Biztos nincs net közelébe, de akkor mondjuk nem ezt a nevet mondtam,hanem Kjersti Beck-t. 😊))

VMan
Kovacsicz helyett meg természetesen Bódi, csak mindig elfelejtem.

Breki33
hát igen ezt a nevet mástól vártam :-)
Lunde?

VMan
az én nagyon bõ keretem, kezdõk az elsõnek írtak. a beálló és a jobblövõ gyakorlatilag kényszermegoldás, egyikkel se vagyok elégedett. (Sopronyiban bízok azért, csak még elõbb lenne stabil kezdõ a Lokiban, persze Mehlmann se kezdõ, de legalább benne nem is bízok 😄)

Kapus: Pálinger, Herr O., Pastrovics
Balszélsõ: Vérten, Vincze, Kirsner
Ballövõ: Tóth, Szûcs, Tomori
Irányító: Görbicz, Ferling, Orbán/Temes
Beálló: Õri, Szamoránsky P., Borbás
Jobblövõ: Mehlmann, Sopronyi, Orbán/Temes
Jobbszélsõ: Lovász, Balogh B., Csáki

Tartalék: Tápai Sz., Szucsánszki, Triffa, Sugár, Siti, Benyáts, Kenyeres, Kamper, Hornyák, Nagy I., Kovacsicz

Breki33
ettõl féltem

azt hiszem a múltkor nála jukadtunk ki, de vhogy megbundáztam

más jelölt nincs?
Cecilie Leganger
Bármennyire ki nem állhatom egy valamit el kell ismerni, hogy fantasztikus kapus...

Breki33
na kapust keresünk

ki a második legjobb nõi kézi kapus a világon?
Vigyáz az ilyen kijelentésekkel! 😊

Breki33
Na akkor várom a Bodza csapatba a másik kapus ki legyen

Most nyüstölni foglak benneteket
Bárki lehet a világon csak nõ legyen :-)
Á, már annyiszor megtettem. Majd ha aktuális lesz, akkor. Mert így rengeteg nevet fel lehetne sorolni, akik közül a pillanatnyi forma fog dönteni.

Breki33
szólhatnál neki a fórumról

aztán lehetne az is hogy lenne egy oldalunk és egy jó fórumunk
VMan
ez az oldal Móni gyûjteménye, Õ egy szlovákiai magyar lány, olyan 15 éves kb.

SomogyiG
Kéremszépen! Ne kritizálni tessék, hanem megjelölni a saját csapatát! 😊))
Utána jövünk mi, és miszlikre szedjük... 😊))

2-3 év múlva,még sokat kell fejlõdnie, de ha így halad minden gond nélkül be kerül a válogatottba.

SomogyiG
Az mondjuk tény, hogyha elkezdenék zárni, (csak olyan finoman, mint egy bulldózer) akkor a 6-os egyik fele kiürülne <#nevetes1><#vigyor2>

Akkor sem lenne szabad, inkább akkor más poszton próbálni ki megfelelõbb játékost. Igen úgy tûnik, hogy Triffa egyenletesebb és jobb teljesítményt nyújt, mint a Sugár Timi. Viszont a nem kevés tapasztalat miatt azért inkább õt. Bár az is hozzá tartozik, hogy szerintem egy „idõsebb és tapasztaltabb” kapus mellé inkább egy fiatal tehetséget kéne rakni és így adott a folytonos jó teljesítmény kapus poszton. És a kelõ rutin is meglesz mire a fiatalból kezdõ elsõ számú kapus lesz.

Õri kimarad? Szerintem még figyelhetünk Tomori-ra is.

Ugyan majd könnyen kiharcolod a heteseket! 😊)))

SomogyiG
Kínból.

Ugyanis ez az a poszt, ahol az egyik leggyengébb a hazai felhozatal, s egyszerûen nincs használható emberke. Valóban érdemes lenne Temest "beáldozni", s 1-2 év múlva Uhraková nyomdokaiba léphetne.
Nagy Kriszta ugyanebbõl az okból, szinte biztos, hogy Sopronyi jobb lenne helyette, és most már Sugár Timi helyett is inkább Triffára szavaznék utólag.

Sehogy, meg egyébként is hiába. Ez van.