Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok sikert Neki!!!
Viszont ha jól tudom tavaly vele elõszerzõdést kötött a DUnaferr aztán eltûnt
Nem szeretnék befürödni vele :-)
Legnépszerûbb témák
1. KONAMI Soccer kiegészítõk
2. Battlefield 2
3. FORMA1
4. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
5. Kézi és az Olimpia
6. Tibia
7. World of Warcraft
8. Rosszabbul Photoshoppolunk
9. Humoros és aranyos képek
10. !!!SEGÍTSÉG!!!
Szerintem igen vagy legalábbis úgy rémlik.
A Hypo elleni hazai Bl meccsen Logvin 7 hetesét védte. Tényleg jó kapus.
Hajrá Magyar Kézilabda!
Íme az én válogatottam:
Kapus: Pálinger, Herr O., Pastrovics
Balszélsõ: Vérten, Vincze, Kirsner
Ballövõ: Tóth, Bulath, Szûcs
Irányító: Görbicz, Ferling, Siti E.
Beálló: Borbás, Õri C., Szamoránsky P.,
Jobblövõ: Temes, Orbán, Mehlmann,
Jobbszélsõ: Lovász, Kovacsicz, Balogh B.,
Tartalék:Kamper, Szucsánszki, Bódi, Tápai, Tomori, Triffa
A legjobban a jobblövõ poszttal voltam gondban. Mehlmannt a viselkedése és a támadásokban történõ szerepeltetése miatt nem favorizálom.
Gondolom mindenki úgy van vele, hogy a válogatott a legjobban a kapus, balszélsõ, irányító, ballövõ posztokon áll.
Hajrá Magyar Kézilabda!
Sok sikert Gabcának, bár sokszor bíráltam, azért nagyon sajnálom, hogy elmegy... 😞
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Kapus: Pálinger Kati, Herr Orsi, Triffa Ági, Pstrovics Melinda, Sugár Tímea
Balszélsõ: Vérten Orsi, Vincze Melinda, Kenyeres Fanni, Nagy Ivett
Balátlövõ: Tóth Timi, Bulath Anita, Szûcs Gabi, Tápai Szabina, Tomori Zsuzsi
Irányító: Görbicz Anita, Ferling Detti, Szucsánszki Zita, Orbán Annamária
Beálló: Borbás Rita, Balogh Barbi, Õri Cili, Szamoránszky Piri
Jobbátlövõ: Mehlmann Ibolya, Siti Eszti, Sopronyi Anett
Jobbszélsõ: Lovász Zsuzsi, Balogh Bea, Bódi Bernadett
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Gondolkodtam, hogy erre rákérdezek, de már mindegy.... Fogadok majd kiruccansz hozzá is😊))))
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Sajnos most búcsúznom kell, mert megyek dolgozóba, <#rinya>#rinya> de majd este!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Vagy van egy volt Jugoszláv (nem tudom, hogy melyik tagköztársaságbeli, lehet, hogy Szerb) kapus is, aki már többször jött volna a Dunaferrhez, de sosem ért ide, ha jól emléxem. K-val kezdõdött a neve...
Egyébként ez a Bodza-válogatott = Világválogatott?
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Kapus: Pálinger, Herr O., Pastrovics
Balszélsõ: Vérten, Vincze, Kirsner
Ballövõ: Tóth, Szûcs, Tomori
Irányító: Görbicz, Ferling, Orbán/Temes
Beálló: Õri, Szamoránsky P., Borbás
Jobblövõ: Mehlmann, Sopronyi, Orbán/Temes
Jobbszélsõ: Lovász, Balogh B., Csáki
Tartalék: Tápai Sz., Szucsánszki, Triffa, Sugár, Siti, Benyáts, Kenyeres, Kamper, Hornyák, Nagy I., Kovacsicz
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Bármennyire ki nem állhatom egy valamit el kell ismerni, hogy fantasztikus kapus...
Most nyüstölni foglak benneteket
Bárki lehet a világon csak nõ legyen :-)
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Utána jövünk mi, és miszlikre szedjük... 😊))
Ugyanis ez az a poszt, ahol az egyik leggyengébb a hazai felhozatal, s egyszerûen nincs használható emberke. Valóban érdemes lenne Temest "beáldozni", s 1-2 év múlva Uhraková nyomdokaiba léphetne.
Nagy Kriszta ugyanebbõl az okból, szinte biztos, hogy Sopronyi jobb lenne helyette, és most már Sugár Timi helyett is inkább Triffára szavaznék utólag.