Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Az a gyanúm, hogy mi ketten Brekivel nem tudunk rekordokat döntögetni!<#szomoru2>#szomoru2>
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Off
Privát Emil érkezett Neked
On
812. Németh András 03.14. 19:59
Nem állunk jól továbbra sem ,söt rosszul állunk.Talán rosszabbul mint egy éve de van két különbség:
1.Akiknek jelentõs tartozásunk van jobban türik./régi játékosok és vezetõk/
2.Rengeteg olyan tárgyalásunk van ami komolyan vehetõ,amelyekben olyan is van ami egymagában is megoldás lehetne.
Üdv.Németh András
Az ide tartozó link
"Néhány hete került szóba, hogy a Krimbe igazoljak, de meghallgattam a Dunaferr és az egyik dán élklub ajánlatát is -mondta Kindl.- A szlovénok mind szakmai, mind anyagi szempontból jó szerzõdést kínáltak, azt várják tõlem, hogy támadásban és védekezésben egyaránt segítsek a csapat európai hírnevének megõrzésében. Nekem az a célom, hogy elsõ külföldi klubomba mielõbb beilleszkedjem a sok-sok híres játékos közé, hogy megfeleljek a nagy várakozásnak."
DUNAFERR FOREVER!!!
ellenben a holnapi "mai helyzet"-ben, Orbán Ancsa és Szûcs Gabica lesz ha jók az információim, 19.15-kor.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Valaki el tudná mondani, hogy mit mondott benne András?
DUNAFERR FOREVER!!!
Herz-FTC - Kometal D. P. Skopje 27-25 (14-13)
Népliget, 3000 nézõ
V: Baum, Góralczyk (lengyelek)
Herz-FTC: SUGÁR - MRAVIKOVA 4, Pádár M., Siti 2, PÁDÁR I. 2, FARKAS Á. 9 (4), KIRSNER 4. CSERE: Miklosová (kapus), Tóth T. 2, Kovács 1, Benyáts 1, LÕWY 2. Edzõ: Németh András
Kometal D. P. Skopje: DINU (ex-HUTUPAN) - MALAKOVA 4, Csupics, Budimir, Platon 2, BUJANOVA 10 (4), FERZALJEVA 4. CSERE: Nacseva, Ploscsinszka (kapusok), KASZTRATOVICS 3, Kalinicsenko 1, Andrjucsenko 1, Velkova. Edzõ: Alekszandr Panov
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztem nem védekezni vették meg és ebben látom én is a pozitív változások lehetõségét.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha ott nem csak a védekezésben számolnak Vele, és játszhat eleget, talán lehet még belõle valami. Itthon csak elsorvadt volna, vagy el kellett volna mennie egy max Cornexi, vagy Vasas szintû csapatba. Nagy igéretnek indult, de sajnos benne maradt a tehetség!
(Különben semmi bajom, csak a Gabca miatt szomorú vagyok. Ezért bocs!😊)
Idén folytatódik :-(((
Már elõre félek, hogy jövõre mi lesz, mert már két kedvencem elment egymás utáni évben és jövõre a harmadiknak is lejár a szerzõdése...
DUNAFERR FOREVER!!!
Az általatok elõtte felsoroltak inkább, tehát: Leganger, Lunde, Schmidt és sztem Beck sem rossz.
DUNAFERR FOREVER!!!
El is megyek kosárlabda kapusnak! <#nyes>#nyes>
DUNAFERR FOREVER!!!

Bocs.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!