Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Én csak itt úgy vagyok, mint a "nyugalom" megtestesítõje! <#nyes> (Na, ez így tetszik!😊)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Milyen dolog ez, hogy csak úgy titokban leselkedünk?<#ejnye1>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Na de kérem!😊 A mennyiségi szemlélet nem avult már el?

SomogyiG
Hová lett mindenki?<#wow3>

Az a gyanúm, hogy mi ketten Brekivel nem tudunk rekordokat döntögetni!<#szomoru2>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Azt hiszem, túl nagy lenne. A Galériából nem érhetõ el Nektek?

Breki33
mint képet
Breki33
hogy ide is kilinkelheted
SomogyiG
Akkor most bátran kijelenthetem, hogy nem értem, mire gondolsz.

Off
Privát Emil érkezett Neked
On

Breki33
énmeg a fórumra
SomogyiG
Az itteni galériára céloztam.

SomogyiG
Nemrég beszélgettünk a Fradi anyagi helyzetérõl. Az alábbiakban egy koronatanú beszél errõl:

812. Németh András 03.14. 19:59
Nem állunk jól továbbra sem ,söt rosszul állunk.Talán rosszabbul mint egy éve de van két különbség:
1.Akiknek jelentõs tartozásunk van jobban türik./régi játékosok és vezetõk/
2.Rengeteg olyan tárgyalásunk van ami komolyan vehetõ,amelyekben olyan is van ami egymagában is megoldás lehetne.
Üdv.Németh András

Az ide tartozó link

Breki33
ide is jöhet

SomogyiG
Ha valakit érdekel: Németh Helgával kapcsolatban új képeket tettem fel a Galériámba. (nem is vagyok nagyképû) A képek a 100%FRADI cimû újságból származnak, ezért a minõsége (szkennelt) hagy némi kivánnivalót, de azért talán olvasható.

Isthy
Ehhez kapcsolódva még:

"Néhány hete került szóba, hogy a Krimbe igazoljak, de meghallgattam a Dunaferr és az egyik dán élklub ajánlatát is -mondta Kindl.- A szlovénok mind szakmai, mind anyagi szempontból jó szerzõdést kínáltak, azt várják tõlem, hogy támadásban és védekezésben egyaránt segítsek a csapat európai hírnevének megõrzésében. Nekem az a célom, hogy elsõ külföldi klubomba mielõbb beilleszkedjem a sok-sok híres játékos közé, hogy megfeleljek a nagy várakozásnak."

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
sajnos nem tudtam, hogy lesz, felvettem volna.

ellenben a holnapi "mai helyzet"-ben, Orbán Ancsa és Szûcs Gabica lesz ha jók az információim, 19.15-kor.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Sajnos nem értem haza ma 16:45-re, mint ahogy terveztem és így nem láttam a T-Mobile-staféta ismétlését a Sport2-n.
Valaki el tudná mondani, hogy mit mondott benne András?

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Te nyertél, valóban Dinu, de mire ellenünk játszott a BL döntõben, már elvált.

Herz-FTC - Kometal D. P. Skopje 27-25 (14-13)
Népliget, 3000 nézõ
V: Baum, Góralczyk (lengyelek)

Herz-FTC: SUGÁR - MRAVIKOVA 4, Pádár M., Siti 2, PÁDÁR I. 2, FARKAS Á. 9 (4), KIRSNER 4. CSERE: Miklosová (kapus), Tóth T. 2, Kovács 1, Benyáts 1, LÕWY 2. Edzõ: Németh András

Kometal D. P. Skopje: DINU (ex-HUTUPAN) - MALAKOVA 4, Csupics, Budimir, Platon 2, BUJANOVA 10 (4), FERZALJEVA 4. CSERE: Nacseva, Ploscsinszka (kapusok), KASZTRATOVICS 3, Kalinicsenko 1, Andrjucsenko 1, Velkova. Edzõ: Alekszandr Panov

Isthy
Köszi az együttérzést! Õ már a második sajnos, az elsõ után ugye együtt utaztunk tavaly szeptemberben. Felejthetetlen napok voltak!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az elsõ mondatod elsõ felével egyetértek, a második fele pedig az elsõnek a következménye.
Sztem nem védekezni vették meg és ebben látom én is a pozitív változások lehetõségét.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem igazán tudom kire gondolsz, én Dinu-Hutupant ismerem igazán csak nemzetközi szinten jól jegyzett román kapusként, aki esetleg szóba jöhetett. De lehet, hogy az én ismereteimben vannak hiányosságok...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Így van, ne fogd vissza magad, borba kell folytani a bánatot ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Nagyon meglepõdtem, nem gondoltam volna, hogy külföldre megy. És nagyon sajnálom téged, hogy elmegy az egyik kedvenced<#rinya>.
SomogyiG
Szerintem ez a "levegõváltozás" csak segíthet rajta, hiszen Sziszibá bizalmát sem élvezte igazán, és a válogatottban sem sikerült a Németh András-Zsiga Gyula párost lenyûgöznie. (bevallom, engem sem)
Ha ott nem csak a védekezésben számolnak Vele, és játszhat eleget, talán lehet még belõle valami. Itthon csak elsorvadt volna, vagy el kellett volna mennie egy max Cornexi, vagy Vasas szintû csapatba. Nagy igéretnek indult, de sajnos benne maradt a tehetség!

SomogyiG
Még van valami Lungu is, õ román. Úgy emléxem, két meccsre igazolta le anno a Kometal, amikor a BL döntõt játszottuk velük.

kaloz174
Keresek is egy jó kis szexárdi vörösboros topicot, ha így bánnak errefelé velem. <#gun> (motívációs bázis😊)

(Különben semmi bajom, csak a Gabca miatt szomorú vagyok. Ezért bocs!😊)

Isthy
Maximálisan egyetértek veled!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Errõl már inkább, de azt meg úgyis mindenki ismeri! ;-)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nahh ez az a kép amirõl inkább nem írok véleményt...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, sajnos már tavaly elkezdõdött...

Idén folytatódik :-(((

Már elõre félek, hogy jövõre mi lesz, mert már két kedvencem elment egymás utáni évben és jövõre a harmadiknak is lejár a szerzõdése...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sanela Knezovics valóban jó kapus, de nem nevezném akkora klasszisnak, hogy méltó lenen a bodza csapatba.
Az általatok elõtte felsoroltak inkább, tehát: Leganger, Lunde, Schmidt és sztem Beck sem rossz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
akkor Knezevics a másik?
Breki33
bodza csapatban csak érvényes igazolással lehet ajánlani
kaloz174
Szóval még a bodza-csapatba sem férek be? <#sir><#rinya> Meg Csucsu sem? <#boxer> Szép egy hely ez, kérem szépen!!!

El is megyek kosárlabda kapusnak! <#nyes>

Isthy
Ez a keret kb. az enyém is, de kiegészítve Temes Bernadettel és Kirsner Erikával.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Biztosra nem illik fogadni! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Tudom én, nem is feltételeztem mást, csak megjegyeztem😊

Ez így igaz, és nem bántó céllal tettem be ezeket a képeket, de nekem Õk a szimpatikusabbak!!

Minden nõ szép! Csak mondom ;-))

Vagy!!!!! Mondjuk Õk!!

Csakhogy emeljük a színvonalat!!!!!<#papakacsint><#papakacsint><#crazya><#smile>

Hát nemis hiányzik!!!!<#ejnye1><#help>

Breki33
hát pl az a jobbszélsõ pirospacsi
VMan
😄

mér? Leganger nem is mutatta meg magát úgy igazán 😊

Breki33
na már látom

még jó hogy ettem
Breki33
szép x
VMan

Á... holnap csak egy meccs lesz.... 😞

mert nem sokról tudom!!

Bocs.

Már Gin távozása óta potyognak 😞

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Potyogni fognak a könnyek Újvárosban!!!<#sir>