Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a baj, hogy a újvárosi szurkolók nagyobbfele nem újvárosi...
Fehérváron, Boss-t próbáld meg, ha ismered!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

A veszprémi tv, MKB meccsek! esetleg...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

szerintem meg az a baj, hogy a klub hallgat, és innen -onnan jönnek a kiszivárgott dolgok...amik még igazak is lehetnek, sajnos...

AZ ötlet kíváló! <#eljen>

kaloz174
Az igazság az, hogy szerintem még korai bármit is mondani, amíg konkrét, bizonyított tények nem kerülnek napvilágra. Felelõtlenség.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Bocs, hogy belebeszélek, de szerintem egy idevaló jelzõ kimaradt: aljasak is!!! <#violent>
Nagyon sajnálom, hogy ide jutottatok, tudom milyen ez, hisz' egy éve átéltük mi is... <#szomoru2>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Az újságírók felelõtlensége és kíméletlensége határtalan!😞((
Csak azt nem értem, hogy a sok lüke, aki ezeket a híreket falja, hogy tud ilyen igénytelen lenni! <#boxer><#szomoru1><#conf>

VMan
jah, és feltölteni is kellene, azt kifelejtettem 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
ha van itt olyan aki tud rendszeresen rögzíteni aviba városi televíziós nõi kézimeccseket (Debrecen, Székesfehérvár, Dunaújváros ...), az szóljon 😊
Gyõrbõl már van forrás, mert egy szûk körû meccs megosztó hálózat kialakításán dolgozunk 😊

Hege eto
Ha minden újság a D.ferr bajait harsogja, attól nem lesz javulás. Sõt sztem. többet árt mint használ. Egy szponzor szívesebben rak oda pénzt ahol minden jól megy, mint oda ahova tényleg kéne.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
passzolom a kérdést. Vadabbnál vadabb verziókat hallottam. aminek még 10% se lehet igaz😊))))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Hát nem.

Hege eto
Én is kétkedve fogadtam ezt a hírt, mert mind2 kapussal most hosszabítottunk 2009-ig. Azóta cáfolták. Szóval a magyar Nemzet újságírója felvette a bulvárstílust. A hír KACSA.

SZT! Jössz holnap a meccsre?

Breki33
http://www.fmh.hu/fmh.sport.aloldal.php?kennung=on1fmhSPOElsNational38 791&zulieferer=fmh&kategorie=SPO&rubrik=Elso®ion=National&auftritt= fmh&dbserver=1

gondolom olvastátok, de ha mégsem...
Isthy, bocsi! 😞

VMan
a hír második része remélem a Bliznova 😉

VMan
na meg a Kati nem örvend osztatlan népszerûségnek Gyõrben, és még nagyon finom voltam 😊

kaloz174
Szeretném figyelmedbe ajánlani Isthy #19339. sz. beírását, Dunaferr ügyben.
Nem kétlem, hogy az ETO-nak lehetõsége van jelentõs igazolásokra. De miért igazolnának egy klasszis kapust, amikor ezen a téren ugyancsak jól állnak?

Hege eto
A mai Nemzet szerint a Pálinger aláírt Gyõrbe és még egy komoly igazolásuk lesz.
A Dunaferr nagyrésze meg elmegy (Radulovics, Kindl, Ferling, Bulath)

Ezt az index Fradi topikban láttam. A hír második része ismert elõttem, na de az elsõ........Derült égbõl a villám, csak más.

Breki33
én nem lenni fõnök ha mégis kérni berényi kocsit

témára visszatérve nem törvény csak támogatjuk a hazai ipart

egy jó formában lévõ BB szerinted nincs az elsõ 3-ban?
Breki33
köszönöm szépen
Breki33
kupamecsre tudod

kiakasztottak mert van egy sorozat amit rögzítek majd amigóval avi-ba
erre 15-én kihagynak egy rész az ok, de hogy másnap folytassák tovább a kihagyott rész nélkül........

ja ez nem szappanopera
Duby
Breki fõnök: demost a Bodzacsapatba megkötés az egy-magyar-egy-külföldi/poszt? Akkor nem a legerõsebb tímet fogjuk tudni összeállítani. A jobbszélsõ pl az a poszt ahol sztem nincs magyar a világon az elsõ háromban. Szerintem.

OFF
CSI <#eljen>
A tenisz is nemsemmi volt tegnap, mármint esztétikailag <#wow1>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

itt van jó pár: mtv

Ez így van!😊)

kaloz174
Mi történt?😊 Én nem nézek inkább TV-t!😊)
Nem jössz meccsre? Játszik a Fradi?😊) Végre egyszer megnézhetnéd kedvenc csapatodat!😊)

Breki33
nem tudja valaki az mtv e-mail címét?

most kicsit kiakasztottak
SomogyiG
Én is attól tartok, hogy valami lavóros adónak kéne lennie annak, amelyik kézilabdát ad! 😞

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Fene ezt a magyar nyelvet. Én azt próbáltam megvilágítani, hogy mennyivel sanyarúbb a honi helyzet, nem pedig azt, hogy a gazdagabb bajnokságok játékosait ne vegyük figyelembe.
Természetes, hogy egy olyan csapatban, amelynek nincsenek anyagi gondjai, és sok nemzetközi szintû játékossal rendelkezik, mindegyik egyednek is könnyebb a sorsa. Azzal a gondolattal szerettem volna játszani, hogy pl. Hangya mennyivel könnyebben tudna jobb lenni egy Slagelse-ben, egy Laarvikban vagy egy Skopje-ben. Ott nem lenne semmi más gondja, mint a következõ meccsre készülni, hiszen a jelene és a jövõje meg lenne oldva.

kaloz174
Lehet, hogy be kellene kapcsolnom a TV-t?😊) Hátha véletlenül kézimeccs van? Nem nagyon hiszem, még akkor sem közvetítenek, ha lenne mit!😞(

de akkor sok más külföldi játékos név kiesik, mondván, hogy könnyebb egy olyan anyagi háttérrel jobbnak lenni, ami végül is igaz , de....

Én nézegetem, sport, valamely természetadó és egy két sorozat. De ma egyedüli valamire való sport mûsor a tenisz volt.

SomogyiG
Könnyû a "dán"-nak nemzetközileg jobbnak lennie, hiszen más csapat és más anyagiak vannak körülötte. Próbáná meg itt nálunk. (Az a hatalmas szerencsénk, hogy Hangya nem akar(t) külföldebbre menni. Nagyon remélem, hogy ezután sem.

SomogyiG
Bevallom töredelmesen, ezt nem igazán tudom. Én a "szem rágógumiját" már vagy 20 éve számosan ûztem az életembõl, s csak a sportot (ha lehet, akkor kézilabdát) és az idõjárásjelentést nézem meg. Az elõbbit azért, mert érdekel, az utóbbit pedig azért, mert a felnõtteknek is szükség van néha mesére.

Jogos megállapítás tény, hogy nagyon gyors és biztosan értékesíti a helyzeteit, viszont ha nemzetközi eredményességet nézzük akkor a dán jobb. De úgy is lehet nézni, hogy õ itt játszik és ez plusz pontot ér! 😊)

No hát kérem szépen csak teleregényt lehet nézni?!
CSI nem is jó? Meg hát felkénne kelni holnap 4:30-kor ...
Tényleg holnap lesz meccs? Ja ma sikerült lefoglalnom a kupára a bérletet majd jövõ héten megyek érte. 😊

SomogyiG
Elõször: nem mennyiségi szemlélet, hanem a minõség hiányolása 😊
Másodszor: a sorozat megtekintését kérted ki magadnak, vagy azt, hogy esetleg nõi kézilabdameccset nézel? 😊

kaloz174
Mi ez a korszerûtlen mennyiségi szemlélet? <#nyes>
Egyébként kikérem magamnak a gyanúsítást! <#gun><#boxer><#vigyor2>

SomogyiG
Miért? Ott nõi kézilabdameccs van<#kerdes><#nevetes1>

SomogyiG
Szerintem igen, sõt a mostani válasomat is. Persze abból sem lenne katasztrófa, ha ezt az egész témakört kivennéd, hiszen egyértelmûen Off!
Persze igy méginkább romlik az esély a 20000-hez. 😞

Breki33
#19341 -t törölhetem?
Breki33
ja a tv2-ön P
SomogyiG
Nem értem! Hol vannak a kedves nõi hölgy fórumtársaink? Csak nem valami "izgalmas teleregény" miatt kell Õket nélkülöznünk?
Attól tartok, így nem érjük el ehéten a 20000. hozzászólást?!

SomogyiG
Nekem ebben nem szabad állást foglalnom, mert Hangya (Mraviková) nálunk játszik. Ami miatt ajánlottam, az az, hogy rendkivül gyors, biztoskezû, (most ugyan nincs csúcsformában) pl. tavaly is Õ lõtte a legtöbb akciógólt. A Fradi egyik kapusa csak úgy jellemezte, hogy indításkor eldobom a labdát valamerre elõre, Hangya úgyis eléri és bevágja. Ráadásul a hazai nézõk/szurkolók is könnyebben meg tudják itélni, hisz nem olyan ritkán láthatják, mint mondjuk Marennyikovát vagy Touray-t.

Breki33
Mraviková :-)

csak ment a kórház a város szélén
VMan
értem, köszi.
végigpörgetve a magyar élcsapatokat, nem nagyon láttam jobbszélsõ-hiányt, ezért gondoltam a külföldre...

(nagyon max. a Vasas jutott eszembe)

SomogyiG
Ezt a Mandrikovát kifejtenéd bõvebben? Hol és melyik csapatban játszik?

SomogyiG
Az a gondom ezzel, hogy a gépemen elég sok "kevéssé publikus" info található, ezért ilyet nem igazán kockáztatnék meg. Legfeljebb egy második HDD-vel, amin nincs "veszélyes" anyag, de erre még rá kell készülni.

Isthy
Mindössze 2 játékosról tudok biztosat, a többiek esetében (akiknek lejár a szerzõdésük) szinte semmi sem ismert. Gabca ugye megy a Krimbe és Ivett 1 évig még biztos marad.
Szinte minden attól függ, hogy végre lesz szerzõdés az ukránokkal vagy nem. Így Loviról sem tudok semmit mondani. Sztem nem az lenne nála az elsõdleges, hogy külföldre menjen, de ez csak az én véleményem.

DUNAFERR FOREVER!!!