Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vasárnap pedig ha felmérgesítem magam, irány Újváros!!
És továbbra is kérdem, ki mellett döntöttél a hazaiak közül?
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Én továbbra is azt mondom, hogy várjunk még azzal a Vasassal.
DUNAFERR FOREVER!!!
Csak hát elégé áprilisi tréfának tûnik ill. képtelenségnek. Akkor már inkább Mátéfi Eszter, mint edzõ. Szerintem
DUNAFERR FOREVER!!!
A nagy meglepetés beharangozását a handball.hu-n olvastam, de ott nem említették ezt a cserét.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Ugye nem az lesz, hogy Edina és Szilárd helyet cserél, mert valahol olvastam ilyet is!? A Cornexinek ez nagy húzás volna, de nektek...
Petõfi
8.45- 8.59:
Sportreggel
Szerkesztõ-mûsorvezetõ: Sipos János
e-mail: [email protected]
11.05-11.07:
Sporthírek
Szerkesztõ: Lantos Gábor
17.00-17.59:
Csúcsforgalom
közben: kb. 17.50 Sporthírek
19.04-19.15:
Sportpercek
Szerkesztõ-mûsorvezetõ: Lantos Gábor
23.00-23.15:
Hírpercek
Benne: Sporthíradó
Sportszerkesztõ: Lantos Gábor
Kossuth
19.30-19.48:
Sportvilág
Lantos Gábor
Szerkesztõ-mûsorvezetõ: Lantos Gábor
Benne:
- Idénynyitó futam elõtt a vb bronzérmes (Talmácsi Gábor)
- Húszéves ezüstérem (Iváncsik Mihály)
- BL elõdöntõ elõtt az MKB Veszprém
- Kindl Gabriella: irány Ljubljana
majd kiderül.
Ja most nézzem a rádió sport mûsorát és ott hétfõhöz érve elvileg Gabca interjú lesz.
Más: Benyáts már felvetetõdött itt is a DVSC-vel kapcsolatban, hiszen Õ onnan került a Fradihoz, s tõlünk ment ki külföldre. A kapcsolata a Fradival nem túl +, (többek közt az elválás körülményei miatt) s meg sem tudnánk/akarnánk fizetni. Az ETO még közbeszólhat, de a Loki már szinte biztos befutó, de mivel ez tipp, így még akár a Cornexi is szóba jöhet.
Marha érdekes lenne, ha mindhárman a Cornexihez jönnének, velük még a dobogó sem lenne lehetetlen, de ahhoz már edzõ is kellene.
DUNAFERR FOREVER!!!
Podravka Vegeta - Cornexi-Alcoa-HSB Holding
EHF mérkõzés, Online közvetítés (5 perces frissítéssel)
forrás:http://www.cornexikezilabda.hu/
Döntés módja pénz feldobás... 😊
az volt a legviccesebb mikor tavaly hozzánk jött Ibolya, Ritus, Sirina, már mindenki tudta, de hivatalason csak hónapokra rá volt a bejelentés. 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Benya -DVSC? ezt még nem hallottam/olvastam sehol 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Benya meg DVSC?
De majd pár hét és úgy is kiderül.
Voyage - voyage
Hortenzia Szrnka rentre au pays en quittant le 1. FC Nüremberg pour Cornexi Alcoa
Karin Mortensen passe d'Ikast à GOG Svendborg
Natasja Burger quitte Aalborg pour Randers
Nadine Härdter ne défendra plus les couleurs de Dortmund mais, du HC THüringer
17 Mar 2006 by yvon
Debrecen: Csucsu?
egyelõre egy meccs van fenn, a Debrecen-Gyõr, hamarosan felkerül a Gyõr-Dunaferr MK meccs, M. P.-nek köszönhetõen 😊
HAJRÁ MAGYAROK! :]