Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
3-1
Isthy
Mravikova

A kis titokzatos! <#wink><#beka3>

DUNAFERR FOREVER!!!

Megyek!!! Remélem Te is autóba pattansz, és irány a Kismartoni út!
Vasárnap pedig ha felmérgesítem magam, irány Újváros!!

VMan
Touray

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
ja bocsi nem láttam

Mravikova vagy Tourey

a másikat majd kerethirdetéskor árulom el
Isthy
Ha elmondanád, hogy ki a 2 külföldi akibõl választani kell, megtenném...

És továbbra is kérdem, ki mellett döntöttél a hazaiak közül?

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
várom a további szavazatot.....
Breki33
Akit meg én hallottam õ férficsapatnál edzõsködik most
Gislev/Kværndrup - FCK Håndbold 24-46 (11-23)
És 5 gólt szerzet!
info

VMan
rémlik, hogy azt mondta Sziszibá, egy férficsapatnál szeretne még edzõsködni visszavonulás elõtt, így az valóban kézenfekvõ lenne 😊

Isthy
Biztos forrásból tudom, hogy még nem búcsúztatták el, mivel tegnap is játszott még az FCK-ban kupameccset egy alsóbb osztályú csapat ellen. Ezután jönnek a nagy búcsúztatások.
Én továbbra is azt mondom, hogy várjunk még azzal a Vasassal.

DUNAFERR FOREVER!!!

Dehogy bántalak ... én??? <#miaz><#nemtudom><#nevetes1>
Csak hát elégé áprilisi tréfának tûnik ill. képtelenségnek. Akkor már inkább Mátéfi Eszter, mint edzõ. Szerintem

Isthy
Én másokról hallottam, de a pletykákkal nem foglalkozom. Szilárddal kapcsolatban ha nem fejezi be végleg, én a Füred feljutó férficsapatát tudnám elképzelni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Láttam én is, de azért köszi!

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ha agyonütsz, sem tudom megmondani, hogy melyik fórumon olvastam, de én is eldobtam tököt-babot. Talán NSO?
A nagy meglepetés beharangozását a handball.hu-n olvastam, de ott nem említették ezt a cserét.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Eszti egyértelmûen nyilatkozta, hogy hazajön, a klubjánál már el is búcsúztatták az utolsó meccsükön. Kiskapusi Balázs hazajön, s emiatt Eszti is igy döntött. Állítólag Balázs is a Vasashoz igazol, emiatt kezelik Eszti odaigazolását is kész tényként.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

<#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#nezze>mi?hol?

Breki33
én Péterrõl hallottam
Hát ott leginkább az edzõ a gyenge láncszem. Valami hiba mindig közbe jön... játék állományilag a 4-be kellene lenniük az esete sokba hasonlít Mocsaihoz... szerintem

SomogyiG
Isthy! Valami nagy meglepetést igérnek nálatok edzõ ügyben.
Ugye nem az lesz, hogy Edina és Szilárd helyet cserél, mert valahol olvastam ilyet is!? A Cornexinek ez nagy húzás volna, de nektek...

2006. március 20. hétfõ:

Petõfi

8.45- 8.59:
Sportreggel
Szerkesztõ-mûsorvezetõ: Sipos János
e-mail: [email protected]

11.05-11.07:
Sporthírek
Szerkesztõ: Lantos Gábor

17.00-17.59:
Csúcsforgalom
közben: kb. 17.50 Sporthírek

19.04-19.15:
Sportpercek
Szerkesztõ-mûsorvezetõ: Lantos Gábor

23.00-23.15:
Hírpercek
Benne: Sporthíradó
Sportszerkesztõ: Lantos Gábor

Kossuth

19.30-19.48:
Sportvilág

Lantos Gábor

Szerkesztõ-mûsorvezetõ: Lantos Gábor
Benne:
- Idénynyitó futam elõtt a vb bronzérmes (Talmácsi Gábor)
- Húszéves ezüstérem (Iváncsik Mihály)
- BL elõdöntõ elõtt az MKB Veszprém
- Kindl Gabriella: irány Ljubljana

Ez is igaz, már régóta foglalkoztat egy gondolat mással/okkal kapcsolatban de ...
majd kiderül.
Ja most nézzem a rádió sport mûsorát és ott hétfõhöz érve elvileg Gabca interjú lesz.

SomogyiG
2 : 0, én is Mravikovára szavazok.

Más: Benyáts már felvetetõdött itt is a DVSC-vel kapcsolatban, hiszen Õ onnan került a Fradihoz, s tõlünk ment ki külföldre. A kapcsolata a Fradival nem túl +, (többek közt az elválás körülményei miatt) s meg sem tudnánk/akarnánk fizetni. Az ETO még közbeszólhat, de a Loki már szinte biztos befutó, de mivel ez tipp, így még akár a Cornexi is szóba jöhet.
Marha érdekes lenne, ha mindhárman a Cornexihez jönnének, velük még a dobogó sem lenne lehetetlen, de ahhoz már edzõ is kellene.

Isthy
És mit döntöttél magyar ügyben? Ki a két külföldi?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én azért nem lennék annyira biztos abban, hogy Eszti hazajön. Vannak itt a környéken más lehetõségek is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez nagyon szuper ötlet! <#taps><#taps><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez bizony szentigaz! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Miért kérsz bocsánatot?

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
1-0
2006.03.18. szombat 18.00
Podravka Vegeta - Cornexi-Alcoa-HSB Holding
EHF mérkõzés, Online közvetítés (5 perces frissítéssel)
forrás:http://www.cornexikezilabda.hu/

No akkor legyen: MRAVIKOVA.
Döntés módja pénz feldobás... 😊

Breki33
a magyart eldöntöttem a két külföldi között, gondoltam mindenki mondjon egy nevet és akit többen mondanak az lesz
szerintem 4 jelölt van 2 magyar és 2 külföldi ...

Breki33
mert nem akartam beleszólni ez fontosabb

amúgy szavazást akartam kiirni a két jelült között
No nagyon leállt a bodza csapat építése! <#pias><#circling>

Ez is igaz.

persze felesleges, de érdekes.
az volt a legviccesebb mikor tavaly hozzánk jött Ibolya, Ritus, Sirina, már mindenki tudta, de hivatalason csak hónapokra rá volt a bejelentés. 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

no majd kiderül! Felesleges találgatni.

Vasas vs Cori -> Mocsai -Siti Bea, pénz szerintem mindkét klubbnál van, Fehérvár nincs annyira messze Pesttõl, kérdés kit sikerül még a Coriba ill a Vasasba igazolni, mert azért gondolom azt sem mindegy hova juthatnának a bajnokságban, milyen társakkal. De szerintem Cori 😉

Benya -DVSC? ezt még nem hallottam/olvastam sehol 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Eszti Vasas, nem?
Benya meg DVSC?
De majd pár hét és úgy is kiderül.

na akkor a háromból már egyet eltaláltam. Márcsak Eszti és Benya kérdéses 😊

Gondolom van benne némi valóság mivel a másik 3 is elvileg igaz azokat a dán oldalon láttam.

VMan
Ziának örülnék 😊

Ezt találtam most egy francia oldalon!
Voyage - voyage
Hortenzia Szrnka rentre au pays en quittant le 1. FC Nüremberg pour Cornexi Alcoa
Karin Mortensen passe d'Ikast à GOG Svendborg
Natasja Burger quitte Aalborg pour Randers
Nadine Härdter ne défendra plus les couleurs de Dortmund mais, du HC THüringer
17 Mar 2006 by yvon

az baj 😞

Debrecen: Csucsu?

VMan
egyébként ha valakit innen érdekelnek a meccsek az írjon privit, benne az emiljével ahol meg tudom hívni.
egyelõre egy meccs van fenn, a Debrecen-Gyõr, hamarosan felkerül a Gyõr-Dunaferr MK meccs, M. P.-nek köszönhetõen 😊

VMan
elvileg van, de amúgy egy meccs egy hétig lesz fenn, utána törlés.

VMan
Bosst már próbáltam, de nem jutottunk dûlõre 😊

Majd a jövõ megválaszol nagyon sok kérdést, különben is a sok találgatásból indul a pletyka.

Breki33
hely van?