Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VMan
Isthy, mit lehet tudni, Lovi is külföldre megy ha megy? és szerinted menni fog?

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
és ki ez az apuka aki ilyen jókat pottyant?

amúgy tartják a kapcsolatot összejárnak?
Hege eto
Közös a kedves apuka😊)))))))) és ez nem vicc.
Pottyantott egyet dániában Õ let Josephine, majd egyet oroszhonban is Emilia.
A kedves Mamák természetesen különbözõek.
Tiszta Melrose place😊)))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
csak úgy mint te

de ez nem azt jelenti, hogy nézelõdhetnek csak mig teis töltesz õkis töltenek tõled

egy acdse meg kb 10-15 perc max
Breki33
Lovi-t tényleg tartjátok most olyan jónak mint BB-t?

Vagy úgy gondoljátok BB most nincs olyan formában?

A másik eldöntendõ, hogy Touray vagy Mandrikova

Az oroszoknál lévõ szélsõ is hasonló nevû
tudja valaki hogy került oda? :-)
SomogyiG
Le a kalappal! <#eljen> Köszönöm a csapat nevében!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Ha jól értelmezem, akkor ehhez hozzá kellene járulnom, hogy az én gépemhez is hozzáférhessenek idegenek?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Ja, így megy ez mostanában nálam😞 Szerdán akartam menni, de ez mégiscsak hétvége.

kaloz174
Most nincs töprengés, gondolkodás, ... MOST menni kell!!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Végül is én ott leszek a Nagyfaluban, akkor meg miért ne használnám ki a lehetõséget? Majd veszek megint karkötõt, mert azt, ami volt, elajándékoztam. Végül is legalább így támogassuk a szerényebb feltételek mellett dolgozó klubokat.

Isthy
Még csak a gondolkodásnál tartasz? ;-))))))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csak azt gondoltam, hogy mindkettõ nem fér bele, de ahogy látom szerencsére nem így van!<#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Most már erõsen gondolkodom én is...😉

Menj csak! 😊)
Én melózok így felveszem, mert úgy is el aludnék rajta... 😞(( Ezért utálom a reggeli mûszakot...

kaloz174
BB, (Lovi); Mravikova

Ahogy Fradi volt van és lesz ugyan úgy Dunaferr volt van és lesz!

kaloz174
Fradi-GOG!😊

Melyikre?

kaloz174
Nem értem, ez miért függ így össze?😊)) Vagy inkább ne menjek?😊)

Isthy
Akkor a vasárnap ugrott???

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A szereplési vágya folyamatos maradt...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
BB (Lovi) ill. J. Touray

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A mostanában terjedõ sok úgynevezett hír, meg egy ezekhez méltó semmitérõ sajtóorgánum alapján többen elõléptek sírásóvá.

Én maradok szurkoló, mert van miért és kiért szurkolnom. HAJRÁ DUNAFERR!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Lehet, hogy el tudnék menni a Fradi-meccsre? 😊) Most nézem csak!!<#wink>

no igen😊) gondoskodik arról, hogy véletlenül se feledkezünk el róla...

VMan
mien sûrûn nyilatkozik mostanság 😊

Szombathelyen elsõosztályú nõi kézilabdacsapat lehet
sport
Mocsai: a Vasas költségvetése 57 millió forint mindösszesen.
sport
Ma, 09:29, Forrás: Vas Népe sport
, módosítva: Ma, 10:10
sport
Mocsai Lajos a Vasas vezetõedzõje szerint csak városi elhatározás kérdése, hogy az új szombathelyi sportcsarnokban rövid idõn belül otthonra talál-e egy élvonalbeli szombathelyi kézilabdacsapat.
http://www.sportforum.hu

Josephine Touray Lovi vagy B.B

Hát igen.
Viszont a tegnapi "Mai helyzetben" jó volt hallani, hogy van olyan klub ahol nincs anyagi probléma, úgy tûnik ez a kevesebb ma....

Breki33
hmmmmm?
Breki33
Bittorrent leírás

A BitTorrent jelentése "bitáradat", egy p2p (egyenrangú) fájlcserélõ protokoll. Lényege, hogy nem egy központi szerver géprõl történik a letöltés, hanem a felcsatlakozott partnerekrõl. Így kihasználja a letöltõ feltöltési sávszélességét, és nem terheli a szervert, mivelhogy az nincs. Ennek elõfeltétele, hogy mindenkinek legyen az adott fájlból letöltött része. (itt nincs ilyen gond)

A fájl információit egy ún. torrent kiterjesztésû fájl hordozza, amit különbözõ torrent oldalakról lehet leszedni. Néhány torrent honlapon szükség lehet regisztrációra. A letöltési sebesség annál nagyobb, minnél többen töltik le az adott fájlt. Hiszen annál többen töltenek is fel. Jelentõsége a frissen publikált fájloknál van, mikor sokan akarják megszerezni az adott fájlt.

A torrent fájlhoz szükség van egy kliens programra, amelynek ma már számos verziója létezik. Ezek mindegyike általában ingyenes. Például: a Bitlord nevû bittorrent kliens letölthetõ a Torrent kliens menüpontban.

Sajnos ezt a fájlcserélõ protokollt is sokan illegális dolgokra használják, így néhány külföldi torrent oldal már be is zárt.
Minden esetben neked kell ellenõrizni, hogy a letöltött anyag után kell-e fizetni jogdíjat. Ugyanis a torrent fájl árában még nincs benne a jogdíj, mint az üres CD árában :-).

A torrent keresõvel idõt takaríthatsz meg, nem kell egyenként a torrent oldalakra felmenni. A többi torrent oldalnál sajnos szükség van bejelentkezésre.

egy klinst telepítesz (Bitlordot ajánlom)

Utánna válogathatsz
klikk
SomogyiG
Szemlesütve be kell ismernem...

Jobbszél: Lovi, Marennyikova

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
nemtudod miaza torrent?
Breki33
egy magyar egy külföldi
SomogyiG
Mit csináltam? <#ijedt>

Duby
A kapusposztról lemaradtam: Pálinger Kati, Katrine Lunde.
Jobbszélsõ: Ragnhild Aamodt, Josephine Touray

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
És mi a helyzet BB-vel?
Breki33
ha tudsz torrentezni akkor van
VMan
crackserver.com 😄

VMan
értem, akkor csak Lovi és Touray (a dán) jöhet szóba nálam 😊

SomogyiG
Off
A 7 verziót sikerült megtalálnom, de ahhoz csak egy 30 napos trial kódot kaptam. Nem tudsz valami hosszabbtávú free megoldást?
On

A jobbszélsõknél az az ideális, ha balkezesek. Ebbõl pedig nagyon kevés van aki jó is, és nem csak támadni jó. Benyátsot még írhattam volna, de Õt jobblövõnek szánom, s a védekezés neki sem erõssége, hogy finoman fogalmazzak. Sajnos ott is nagyon gyenge a felhozatal mind hazai,<#szomoru2> mind nemzetközi szinten.
Összegezve: Õket tartom most a legjobbaknak. (de úgyis lesz még választék az ellenfelek által)

Breki33
sziv

Náluk szerinted nincs jobb a mezõnyben?
Breki33
a játék maga

meg a bodzacsapat

abból indult, hogy bárkit megvehetünk
VMan
noobi kérdés, tulajdonképpen mi a tippelés célja?

SomogyiG
Jó reggelt és szép napot!

Off
Köszi a vörösszemes tippet.
On

Katarina Mraviková, Bódi Bernadett

(Ha nem kell védekeznie, akkor még Kovacsicz is, - esetleg Lovász - számításba jöhet magyarként)

kaloz174
Szerintem azok feltételezéseken alapuló, átmásolt vélemények. De nem tehetünk mást, mint várunk és drukkolunk.

Hajrá magyar kézisek!!!
Hajrá bodza-csapat!! <#eljen><#vigyor2>

VMan
Breki33
Jóreggelt

Ma a jobbszélre várok tippeket

Sztem legjobb az egy magyar egy külföldi
Avagy a szokásos helyes! 😊

Más ennyire vészes a helyezet? Olvastam a Dunaferr forumában egy két igen érdekes hozzászólást.😞((