Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ meccset a Motor nyerte 29-27 arányban.
az elsõ meccset a Slagelse nyerte 28-26ra. ez se semmi meccs lehet.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Össze kéne szedni, hogy ma milyen meccsek lesznek, melyeknek az eredmény alakulását a netten figyelemmel tudjuk kísérni. Nem?!
Még Besanconban is, igaz Hege és Peti?
Jó utat és jó szurkolást!
DUNAFERR FOREVER!!!
Optimista, tehát bekövetkezõ változat! ;-))))))))))))
DUNAFERR FOREVER!!!
Dunaferr SE - MKB Veszprém KC
Férfi kézilabda bajnoki mérkõzés
Közvetítés Dunaújvárosból m1-TV
18:00 Kézilabda
Nõi EHF-kupa, negyeddöntõ, visszavágó, Ferencváros-GOG Gudme (élõ) SPORT1
HAJRÁ FRADI!!
A sorrend a Fradit leszámítva BETÛREND!!!
Még annyit, lennék olyan hülye, ha más magyarcsapathoz igazol, megnézném abban is, persze vannak kivételek, de Debrecen ellen még az is szól, hogy az ország másik pontján van...
Persze Dániához képest még mindig közel van...
Akkor inkább menjen szülni, erõsödjön meg újból a Dunaferr anyagilag, és térjen vissza Detti....
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Orvendetes, hogy vegre a sok foci mellett ezzel nagyszeru sporttal is foglalkozik topic!
Ket evig en is keziztem😊 Sajnos ma mar nem kovetem az esemenyeket, idom sincs, hozzaszolni sem tudok, de remelem sokaig fent marad a topic!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Na jah, csak Ti éppen feljövõben vagytok anyagilag. Nagyon kiváncsivá tettél, dobhatnál egy privit errõl, ha nem publikus.
Elég éles a kontraszt fõleg akkor, ha azt is figyelembevesszük, ki mit tett le az asztalra.
A csapatok jelenlegi anyagi helyzetében ritkán fordul elõ 1 szezonnál hosszabb szerzõdés.
De fogjuk meg máshogy a kérdést. Te mit szólnál, ha anyagilag jelentõsen meggyengülne az ETO, a pénzes Fradi meg ennek fényében megpróbálná átcsábítani Vérten Orsit? Mindjárt nem lenne olyan szimpatikus a Fradi😊)))))) (és ennek úgy tûnik én szemszögembõl van realitása Hangya személyében... - már ha igazak a pletykák, amiknek õszintén szólva nagyon nem hiszek)
A Cornexi nem mint vetélytárs lett említve, hanem "ellenségképként".
Ezelõtt egy évvel még a Dunaferr is olyan anyagi helyzetben volt, hogy egyetlen játékosát sem keringhették volna körül a Lokis, vagy bármilyen "keselyûk". (érdekes, hogy én "zöld-fehér keselyûket" is láttam körözni mostanában a Népliget felett...)
Görbicz eligazolása a példában volt említve, hogy át lehessen érezni, mit is jelent a Dunaferrnek és szurkolóinak Ferling Detti.
Én õszintén szólva nem szeretném ha Debrecenbe menne.
Énis szeretnék egy erõs Dunaferrt ez a magyar kézilabda érdeke is
Nagyon nem örülnék neki, de biztos nem kiabálnék ocsmányságokat a pályára.
Viszont a párhuzam sántít, mert Görbe más magyar csapathoz való igazolására kevés esély van, míg ez Dettinél sajnos nem igaz. Aztán nyugodtan idevehetem még azt is hogy a Cornexi kicsit sem vetélytársa az elsõ 4nek. Minden bajnoki eredményük ezt támasztja alá.
Kívülállóként én azt szeretném ha MARADNA a D.ferrnél. Nekem nagyon nem lesz jó, ha meggyengül a d.ferr, mert odalesz a "régiszépidõkrangadói" hangulata😊))))) Semmi kedvem úgy utazni Újvárosba, hogy 4el nyerünk vagy 14el.Jelen pillanatban ez még messze nem igaz, de ha a média igazat ír (ami nem erõssége mint köztudott)akkor a D.ferr le fog nullázódni.
Marad rangadónak a Fradi ETO párharc, ami elég pikáns szokott lenni, de valahogy mégsem olyan mint egy Gyõr-D.ferr<#eplus2>#eplus2>
Az hogy a Loki meg megérezve az Újváros anyagi gyengélkedését és elkezdtek keselyûként körözni az Eszperantó úti csarnok körül..... Hát inkább nem írok semmit. Tudom hogy a mai sportban ez teljesen szabályos, meg senki nem támadható érte, de a lovagiasságtól nagyon messze van. Szigorúan csak a saját véleményem. Ellenben nagyon érdekelne, hogy Te és Ti többiek mit gondoltok errõl? Úgy tûnik Lokiéknál minden rendben van. Kialakulóban van egy nagy csapat, csak még rövid a padjuk és néhány klasszis nagyon elférne ott(3-4).
A szakmai munkát nem nagyon tudom megítélni, lehet jó is mert szépet menetelt a csapat eddig, de lehet rossz is, mert a 3 legfontosabb meccsüket simán elbukták. Errõl majd Csucsu ír bõvebben talán.
Adva van egy nagyon jó játékos, aki fazont ad a csapatnak, remek húzóember aki önmagával szemben nem ismer könyörületet - nem tud lélektelenül játszani. És adva van egy csapat, amivel élethalálharcot vív a csapatom egy adott helyezésért, ami esetleg BL indulás is lehet.
Az sem lehetetlen, hogy genetikailag unszimpatikus az a csapat, amelyik szóbajön. Sokkal nehezebben tudnám megemészteni az átigazolását, mint ha egy semleges, vagy kevéssé unszimpatikus csapattal történne meg. Gondolj pl. egy Fradi-Újpest párhuzamra.
Hogy egy példával szemléltessem. Tételezzük fel azt, hogy Görbicz dilemma elé kerül, hogy az ETO-ban folytassa a pályafutását, vagy eligazoljon a Cornexihez. És már ott van Siti Eszter, Benyáts Bea és Szrnka Hortenzia is.
Persze mindez feltételezés, de ezt a kérdést hogyan élnéd meg? Milyen szivesen látnád viszont Görbét, miközben Nektek szórja a gólokat?
Hallottam gyõri vertiót is Vele kapcsolatban, amiben én erõsen kételkedek.
A helyében én is a Lokit választanám. Minek jönne hozzánk még1 sztárnak(Gogirla, Bradeanu, Görbe mellé), mikor a Lokinál Õ lenne a sztár.....
Nagyon depis lennék, ha Detti Debrecenbe menne 😞((((
az mksz oldalon fenn vannak a gólszerzõk, jelentõsebb mennyiséget még Szilágyi (7), Õri (7) ill. Kévés (9) termeltek.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Tomori 9 akciógóllal nyomatékosította, hogy a válogatott keretben a helye.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Persze senkit nemakarok befolyásolni!!! <#ejnye1>#ejnye1><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>