Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Motor - Ikast 12 - 11 félidõ.
Elsõ meccset a Motor nyerte 29-27 arányban.

Slagelse DT 13-17 Viborg HK félidõ
az elsõ meccset a Slagelse nyerte 28-26ra. ez se semmi meccs lehet.

SomogyiG
A telefonkönyv nem az igazi! rengeteg szereplõ van a cselekményhez képest! 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Bocs, nem volt szándékos! Természetesen: Hajrá Dunaferr!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Egész jó a Veszprém - Dunaferr meccs!

Na akkor Hajrá MKB! Hajrá Cornexi! Hajrá Fradi! 😊))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Jó utazást és szurkolást!

Hege eto
Igen. Kisvártatva indulunk. Motivációs bázis bekészítve.6 telefonkönyv felaprítva(legyenmá egy kis kosz utánunk)Jó szurkolást mindenkinek!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

No ahogy látom elég eredményes volt a délelõtt! 😊))
Össze kéne szedni, hogy ma milyen meccsek lesznek, melyeknek az eredmény alakulását a netten figyelemmel tudjuk kísérni. Nem?!

Isthy
Helyes! Mi mindenhol ott vagyunk!

Még Besanconban is, igaz Hege és Peti?

Jó utat és jó szurkolást!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csatlakozom! De én a Dunaferrt sem hagyom ki: HAJRÁ DUNAFERR!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
"Akkor inkább menjen szülni, erõsödjön meg újból a Dunaferr anyagilag, és térjen vissza Detti...."

Optimista, tehát bekövetkezõ változat! ;-))))))))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

16:05 Telesport 2006 03. 18.
Dunaferr SE - MKB Veszprém KC
Férfi kézilabda bajnoki mérkõzés
Közvetítés Dunaújvárosból m1-TV

18:00 Kézilabda
Nõi EHF-kupa, negyeddöntõ, visszavágó, Ferencváros-GOG Gudme (élõ) SPORT1

Kaloz, Stanley, és jómagam a Népligetben fogjuk a fórumot képviselni!!

HAJRÁ FRADI!!

SomogyiG
Úgy legyen! <#wink>

SomogyiG
Csatlakozom! Hajrá Fradi! Hajrá Cornexi! Hajrá Debrecen! Hajrá ETO!

A sorrend a Fradit leszámítva BETÛREND!!!

azt hiszem leírtak mindent helyettem, amit gondoltam ezzel kapcsolatban....
Még annyit, lennék olyan hülye, ha más magyarcsapathoz igazol, megnézném abban is, persze vannak kivételek, de Debrecen ellen még az is szól, hogy az ország másik pontján van...
Persze Dániához képest még mindig közel van...
Akkor inkább menjen szülni, erõsödjön meg újból a Dunaferr anyagilag, és térjen vissza Detti....

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
méghozzá az sg legjobb topicja

mindenkinek jó utat és jó és eredményes bíztatást

HAJRÁ FRADI
No akkor jó szurkolást😊

Alexease
WOW! Milyen szep szamu hozzaszolas! <#eljen><#worship>
Orvendetes, hogy vegre a sok foci mellett ezzel nagyszeru sporttal is foglalkozik topic!
Ket evig en is keziztem😊 Sajnos ma mar nem kovetem az esemenyeket, idom sincs, hozzaszolni sem tudok, de remelem sokaig fent marad a topic!
Finoman fogalmaztál😉

Hege eto
Nem hiszem, hogy jobbszélsõt kéne igazolnunk. A társát viszont nagyon elnézném ETO mezben. Gondolom Nektek a gondolattól is égnek állt a hajatok.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
"(érdekes, hogy én "zöld-fehér keselyûket" is láttam körözni mostanában a Népliget felett...)"

Na jah, csak Ti éppen feljövõben vagytok anyagilag. Nagyon kiváncsivá tettél, dobhatnál egy privit errõl, ha nem publikus.

Hege eto
Vérten Orsi kivétel nálam. Neki bárhol tudnék örülni, mégha nekünk dobja a gólokat akkor is😊)))))))) Lehet hülye vagyok, de én Rita (Borbás) góljainak is nagyon örültem feb. 4én.A többinek viszont nem, nagyon nem.

SomogyiG
Nem tudom pontosan, de a dán nõi kézilabdában van kb. akkora pénz, mint a magyar férfi fociban.
Elég éles a kontraszt fõleg akkor, ha azt is figyelembevesszük, ki mit tett le az asztalra.

Breki33
sejtettem és gondolom nem focis nagyságrendû pénz
SomogyiG
Az a baj, hogy "eladni" csak olyan játékost lehet, akinek élõ szerzõdése van. A lejárt szerzõdésû játékos ingyen igazolható.
A csapatok jelenlegi anyagi helyzetében ritkán fordul elõ 1 szezonnál hosszabb szerzõdés.

Breki33
pontosan énis majdnem ezt írtam, csak aztán eszembe jutott hogyha Dániába megy.....
SomogyiG
Én is nagyon bízom abban, hogy maradni tud. Viszont ha mégsem, akkor inkább külföldön bontogassa a szárnyait, mert legalább anyagilag jobban jár(hat), és szerintem Neki sem mindegy, hogy ennyi év után milyen váltásra kényszerül.

Breki33
Az eladott játékosokért nem kapnak annyi pénzt amennyi elég a többi sztár megtartására?
Nem kell ennyit ragozni, nincs annál rosszabb, mint ha egy tehetséges játékos/kedvenc a riválishoz menne. A Loki meg igencsak az. És akkor még nem beszéltünk a távolságról, ami miatt szintén nem örülnének a Lokinak a Detti-rajongók😊
De fogjuk meg máshogy a kérdést. Te mit szólnál, ha anyagilag jelentõsen meggyengülne az ETO, a pénzes Fradi meg ennek fényében megpróbálná átcsábítani Vérten Orsit? Mindjárt nem lenne olyan szimpatikus a Fradi😊)))))) (és ennek úgy tûnik én szemszögembõl van realitása Hangya személyében... - már ha igazak a pletykák, amiknek õszintén szólva nagyon nem hiszek)

SomogyiG
Az elsõ két blokk egymástól független, vagylagos a kapcsolat.
A Cornexi nem mint vetélytárs lett említve, hanem "ellenségképként".
Ezelõtt egy évvel még a Dunaferr is olyan anyagi helyzetben volt, hogy egyetlen játékosát sem keringhették volna körül a Lokis, vagy bármilyen "keselyûk". (érdekes, hogy én "zöld-fehér keselyûket" is láttam körözni mostanában a Népliget felett...)
Görbicz eligazolása a példában volt említve, hogy át lehessen érezni, mit is jelent a Dunaferrnek és szurkolóinak Ferling Detti.

Breki33
Én Fradistaként vhogy úgy érzem Detti nem fog elmenni újvárosból csak ha reménytelennek érzi a helyzetet.

Én õszintén szólva nem szeretném ha Debrecenbe menne.

Énis szeretnék egy erõs Dunaferrt ez a magyar kézilabda érdeke is
Hege eto
Ez elég érdekes párhuzam.
Nagyon nem örülnék neki, de biztos nem kiabálnék ocsmányságokat a pályára.
Viszont a párhuzam sántít, mert Görbe más magyar csapathoz való igazolására kevés esély van, míg ez Dettinél sajnos nem igaz. Aztán nyugodtan idevehetem még azt is hogy a Cornexi kicsit sem vetélytársa az elsõ 4nek. Minden bajnoki eredményük ezt támasztja alá.
Kívülállóként én azt szeretném ha MARADNA a D.ferrnél. Nekem nagyon nem lesz jó, ha meggyengül a d.ferr, mert odalesz a "régiszépidõkrangadói" hangulata😊))))) Semmi kedvem úgy utazni Újvárosba, hogy 4el nyerünk vagy 14el.Jelen pillanatban ez még messze nem igaz, de ha a média igazat ír (ami nem erõssége mint köztudott)akkor a D.ferr le fog nullázódni.
Marad rangadónak a Fradi ETO párharc, ami elég pikáns szokott lenni, de valahogy mégsem olyan mint egy Gyõr-D.ferr<#eplus2>
Az hogy a Loki meg megérezve az Újváros anyagi gyengélkedését és elkezdtek keselyûként körözni az Eszperantó úti csarnok körül..... Hát inkább nem írok semmit. Tudom hogy a mai sportban ez teljesen szabályos, meg senki nem támadható érte, de a lovagiasságtól nagyon messze van. Szigorúan csak a saját véleményem. Ellenben nagyon érdekelne, hogy Te és Ti többiek mit gondoltok errõl? Úgy tûnik Lokiéknál minden rendben van. Kialakulóban van egy nagy csapat, csak még rövid a padjuk és néhány klasszis nagyon elférne ott(3-4).
A szakmai munkát nem nagyon tudom megítélni, lehet jó is mert szépet menetelt a csapat eddig, de lehet rossz is, mert a 3 legfontosabb meccsüket simán elbukták. Errõl majd Csucsu ír bõvebben talán.

SomogyiG
Mse-tõl függetlenül, csak saját véleményként.

Adva van egy nagyon jó játékos, aki fazont ad a csapatnak, remek húzóember aki önmagával szemben nem ismer könyörületet - nem tud lélektelenül játszani. És adva van egy csapat, amivel élethalálharcot vív a csapatom egy adott helyezésért, ami esetleg BL indulás is lehet.

Az sem lehetetlen, hogy genetikailag unszimpatikus az a csapat, amelyik szóbajön. Sokkal nehezebben tudnám megemészteni az átigazolását, mint ha egy semleges, vagy kevéssé unszimpatikus csapattal történne meg. Gondolj pl. egy Fradi-Újpest párhuzamra.

Hogy egy példával szemléltessem. Tételezzük fel azt, hogy Görbicz dilemma elé kerül, hogy az ETO-ban folytassa a pályafutását, vagy eligazoljon a Cornexihez. És már ott van Siti Eszter, Benyáts Bea és Szrnka Hortenzia is.

Persze mindez feltételezés, de ezt a kérdést hogyan élnéd meg? Milyen szivesen látnád viszont Görbét, miközben Nektek szórja a gólokat?

Hege eto
A Te szemszögedbõl nézve tök mind1 ha elmegy, hova megy nem? Gondolom a traumát az elmenetele okozza, nem az , hogy hova.
Hallottam gyõri vertiót is Vele kapcsolatban, amiben én erõsen kételkedek.
A helyében én is a Lokit választanám. Minek jönne hozzánk még1 sztárnak(Gogirla, Bradeanu, Görbe mellé), mikor a Lokinál Õ lenne a sztár.....

csak hogy szóbahoztam 😉
Nagyon depis lennék, ha Detti Debrecenbe menne 😞((((

😊))

VMan
hát ez így nem nagyon jön be, kérem egy modi törölje 😊

az mksz oldalon fenn vannak a gólszerzõk, jelentõsebb mennyiséget még Szilágyi (7), Õri (7) ill. Kévés (9) termeltek.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Szép eredmény. További gól lövõk?

VMan
Vasas-Szpari 37-27 (20-16)
Tomori 9 akciógóllal nyomatékosította, hogy a válogatott keretben a helye.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

De bizony hogy megyek😊 Kaloz is jön! Mikor/hol találkozzunk? Délben indulok, szóval már elég korán ott leszek, meg is veszem a jegyet mert nagyon nem szeretnék kint maradni. A csarnokba is korán be kellene menni hogy legyen helyünk.

Breki33
azok tudnak titkot tartani
No de kérem, mi ez a titkolózás?! 😄 Férfiak.... 😊

Breki33
még lebuktatsz :-)
Ha minden igaz Kaloz is jön!!!!

Jóvan na!!!😊))

Isthy
Akkor ne kíméld magad! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
pszt :-)
Már elnézést, de annó mikor javasoltam BB-t osztatlan sikerem volt!!! Hoppá!!!

Persze senkit nemakarok befolyásolni!!! <#ejnye1><#nyes><#nyes>