Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Ez a nem semmi!!!

Skopje-Sagunto 29-27

Kiesett a Skopje, mert a spanyolok az elsõ meccset 26-24-re nyerték és idegenben dobott több góllal õk jutottak a 4-be!

DUNAFERR FOREVER!!!

No és sokak számára meglepetés, a spanyol csapat ment tovább idegenben lõtt több góllal, mintha múlt héten emlegettem volna, hogy nekeik is ott van az esély...
Kometal Gjorcje Petrov : CBM Astroc Sagunto 29 - 27
összesítésben 53-53

ép most néztem én is az eredményt... kezd bejöni a megérzésem/im...
kár, hogy nem fogadtam😞

SomogyiG
Ezt nem hittem volna!
Hogy mennyire és merre lejthetett bármelyik pálya, arról fogalmam sincs, de Trefinek irány szibéria! <#nyes>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

miért nem magyarnak született "ez a " csoda?! 😉)))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

hát igen, fõleg annak tudatában szép ez a kinti meccs, hogy BB-t kiállították piros lappal kb. a 10 percben, Kritina Triscsuk, aki védekezésben mostanában igen meghatározó ember,kidõlt, Kicsi ugye már korábban ....

Én akkor is gratulálok a CORNEXInek, mert igenis küzdöttek, harcoltak...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Annak rossz lennék, habár szakállam már van... 😊

Az egész csapatot dicséret illeti. Egyetlen hiányérzetem maradt: szegény Zizinek nem jött össze a gól. Mezõnyben remek volt, 3 vagy négy alkalommal is egymásra mászatta a 2x akkora dánokat, betörései és az 1:1-ei is remekül sikerültek, de a gól nem jött össze sehogy sem. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de ez van. András is biztosan segíteni fog Neki a feldolgozásban. Lalának meg most jött ki sokkal jobban a lépés, mint Dániában, Zizinek meg kinnt. Átlagban jó! 😊
Azért az sem semmi, hogy Sopán a tavalyi meg az idei összesen 4 meccsükön több, mint 40 gólt lõtt nekik.

De a mai (meg már x-edik) meccs hõse LUCIA UHRAKOVÁ! <#worship>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Krim-Lada 25-18 (11-9)

Az elsõ meccs 36-29 lett a Ladának és így a Krim jutott tovább idegen dobott több góllal. Azért ezt nem gondoltam volna, hogy 7 gólt le fognak dolgozni. Gabca jó csapatba kerül!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A próféta szóljon belõled!

DUNAFERR FOREVER!!!

Úgy legyen!

Így van, ott kellett volna oda tenniük magukat. Ez van.

Isthy
Igen, sajnos az itthoni meccs 2. félidejében úszott el a továbbjutás...

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Látom, sajnos kiestek. Akkor már csak a Fradi-Debrecen döntõért szurkolhatunk az EHF-ben.

A KEK-ben remélem, hogy a Dunaferr is ugyanolyan könnyedén veszi az akadályt, mint mi, az ETO meg már tovább is jutott. Itt a Dunaferr-ETO döntõért szurkolok.

Hajrá Magyarok!!!

:,( a hazai meccsen ment el...

hát ez nagyon fantasztikus Fradi gyõzelem volt! gratulálok!
LULU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Közönség :taps:
Valovics Nóra :taps:

SomogyiG
A pontos eredményt nem igazán tudom, talán 31-23?

A lényeg: a Fradi továbbjutott! A 45. perctõl már csak Era és Hangya volt 20 év feletti, az 50-tõl senki! És a GOG mindössze 4 gólt tudott faragni az "inasok" ellen. Ja bocs, a kapusok is 20-on túliak.

Gratulálok a csapatnak és Németh Andrásnak!! Remélem, Helga minél elõbb visszatér!

A Cornexi mit játszott?

Vége: 26-24
Cori kiesett 😞

Isthy
Hatalmas gratuláció a Fradinak! <#taps><#taps><#taps>
Megvan a harmadik dán kiesõ! <#eljen><#vigyor2><#vigyor>
Élvezet volt nézni a dánok szenvedését és a Fradi szárnyalását. A 2. félidõ közepétõl +12 után már a fiatalok legfiatalabbjai játszottak és õk is jól tartották az eredményt.
Gyönyörû volt csajok!!! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
GRatula a FRADDDDDDINNNNNNNAKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Éljen a REKLÁM
Ez valami fantasztikus meccs volt!!! <#mf1><#taps><#worship><#taps><#worship><#taps><#worship>

55. perc: 24-22

kéne...

50. perc: 21-20 😞(

Breki33
kettõvel kéne?
45. perc: 17-18

40. perc: 13-15

35. perc: 12-14

Breki33
Cornexi mennyi?
22-12 a 2.félidõben a 5.percben

jó kis meccs a Fradié, a dánalázást mindig örömmel nézem, meg amúgy is! 😊))
Pasi, Hangya, Lulu :taps:
Csak így tovább!!

Isthy
Ez számomra is hihetetlen!!! <#ejnye1>

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Csodálatos ez a nap! Mi szárnyalunk, a dánok repülnek... <#smile> Csak a Cornexinek is sikerüljön!!!
Ez a dánok fekete napja, ugyanúgy, mint tavaly!!!!!!!!!!!!
Kb 6-7 góllal megyünk félidõben!!!!

Athletic  Bilbo
Fradi meccsrõl vki infót pls mert ne mlátom
köfi

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

B.B piros lappal ki állítoták?!?!?!
Na erre kiváncsi vagyok!

Élvezet nézni a meccset! Egyszerûen eddig fantasztikusan játszanak! 😊)

Ámen!
Holnap játszik a Hypo az Aalborggal? Ott meg legyen meg a 4.!

Isthy
Eddig gyönyörûen játszik a Fradi, öröm látni mennyire tanácstalanok a dánok támadásban, jól védekezünk és jönnek a lerohanások is. Már csak Zitának kéne valahogy jobban koncentrálnia a befejezéseknél.
Egyelõre nagyon úgy néz ki, hogy alakul a 3. kiesés is a dánoknak!

DUNAFERR FOREVER!!!

Athletic  Bilbo
hát ne msajnálom egyik dán csapatot sem 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

25. perc: 10-10,

Zaporoshje - Ikast/Bording EH 24-24
és ezzel kiesett az Ikast.

20. perc: 9-6,

15. perc: 6-5

Eddig nagyon szépen játszik a Fradi!

10. perc: 4-4

Podravka Vegeta - Cornexi-Alcoa-HSB Holding
5. perc: 2-1

eredményeket néztem ott nem volt...
no, de ahogy mondtad HAJRÁ FRADI, HAJRÁ CORNEXI

Isthy
tv2.dk-n már fenn van egy ideje

Mostantól pedig HAJRÁ FRADI és HAJRÁ CORI!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

annak tünik...
Slagelse DT Viborg HK 23-29 2nd Half '58
Slagelse DT 23-29 Viborg HK 2. Halvleg '58
hopsz egy picit le lassultak.

biztsi?
mert én csak a http://europamester.dk/news.htm oldalán láttam ezt a hírt máshol még nem. viszont ott vagy 10 perce fent van.

Isthy
Kiesett a Slagelse a BL-bõl!

Slagelse-Viborg 24-30!!!!!!!!!

DUNAFERR FOREVER!!!