Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Skopje-Sagunto 29-27
Kiesett a Skopje, mert a spanyolok az elsõ meccset 26-24-re nyerték és idegenben dobott több góllal õk jutottak a 4-be!
DUNAFERR FOREVER!!!
Kometal Gjorcje Petrov : CBM Astroc Sagunto 29 - 27
összesítésben 53-53
kár, hogy nem fogadtam😞
Hogy mennyire és merre lejthetett bármelyik pálya, arról fogalmam sincs, de Trefinek irány szibéria! <#nyes>#nyes>
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Én akkor is gratulálok a CORNEXInek, mert igenis küzdöttek, harcoltak...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Az egész csapatot dicséret illeti. Egyetlen hiányérzetem maradt: szegény Zizinek nem jött össze a gól. Mezõnyben remek volt, 3 vagy négy alkalommal is egymásra mászatta a 2x akkora dánokat, betörései és az 1:1-ei is remekül sikerültek, de a gól nem jött össze sehogy sem. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de ez van. András is biztosan segíteni fog Neki a feldolgozásban. Lalának meg most jött ki sokkal jobban a lépés, mint Dániában, Zizinek meg kinnt. Átlagban jó! 😊
Azért az sem semmi, hogy Sopán a tavalyi meg az idei összesen 4 meccsükön több, mint 40 gólt lõtt nekik.
De a mai (meg már x-edik) meccs hõse LUCIA UHRAKOVÁ! <#worship>#worship>
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Az elsõ meccs 36-29 lett a Ladának és így a Krim jutott tovább idegen dobott több góllal. Azért ezt nem gondoltam volna, hogy 7 gólt le fognak dolgozni. Gabca jó csapatba kerül!
DUNAFERR FOREVER!!!
A KEK-ben remélem, hogy a Dunaferr is ugyanolyan könnyedén veszi az akadályt, mint mi, az ETO meg már tovább is jutott. Itt a Dunaferr-ETO döntõért szurkolok.
Hajrá Magyarok!!!
LULU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Közönség :taps:
Valovics Nóra :taps:
A lényeg: a Fradi továbbjutott! A 45. perctõl már csak Era és Hangya volt 20 év feletti, az 50-tõl senki! És a GOG mindössze 4 gólt tudott faragni az "inasok" ellen. Ja bocs, a kapusok is 20-on túliak.
Gratulálok a csapatnak és Németh Andrásnak!! Remélem, Helga minél elõbb visszatér!
A Cornexi mit játszott?
Cori kiesett 😞
Megvan a harmadik dán kiesõ! <#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor>#vigyor>
Élvezet volt nézni a dánok szenvedését és a Fradi szárnyalását. A 2. félidõ közepétõl +12 után már a fiatalok legfiatalabbjai játszottak és õk is jól tartották az eredményt.
Gyönyörû volt csajok!!! <#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
Pasi, Hangya, Lulu :taps:
Csak így tovább!!
Ez a dánok fekete napja, ugyanúgy, mint tavaly!!!!!!!!!!!!
Kb 6-7 góllal megyünk félidõben!!!!
köfi
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Na erre kiváncsi vagyok!
Holnap játszik a Hypo az Aalborggal? Ott meg legyen meg a 4.!
Egyelõre nagyon úgy néz ki, hogy alakul a 3. kiesés is a dánoknak!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
és ezzel kiesett az Ikast.
5. perc: 2-1
no, de ahogy mondtad HAJRÁ FRADI, HAJRÁ CORNEXI
Mostantól pedig HAJRÁ FRADI és HAJRÁ CORI!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Slagelse DT Viborg HK 23-29 2nd Half '58
Slagelse DT 23-29 Viborg HK 2. Halvleg '58
hopsz egy picit le lassultak.
mert én csak a http://europamester.dk/news.htm oldalán láttam ezt a hírt máshol még nem. viszont ott vagy 10 perce fent van.