Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó lenne vmi, bár én épp pécs felé fogok buszozni, a petõfin esetleg? bár a rádiót a koliban hagytam, így esélyem sem lesz semmiféle eredmény megismerésére, de gondolom majd annál nagyobb örömöm lesz mikor este újra netelek 😊))
De addig is Hajrá Schumi! 😊))))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Azért van, aki mindig késik...😉
Viszont én léptem, régen volt 4:30 ....
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Igaz, hogy az ETO és a Loki Frankhonban szerepel, de a Dunaferr itthon fog játszani, nem? Ezt miért nem közvetítik? <#gun>#gun>
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A Lokinak viszont nagyot kell játszani és odafigyelni végig, mert különben nagy baj lehet. Abszolút ki-ki meccs lesz!
DUNAFERR FOREVER!!!
Félre a tréfával. Az odavágón egyértelmûen látszott, hogy az ETO és a Besancon nem egy súlycsoport. Igaz, a Gyõriek csapnivalóan szerepelnek idegnben, de már kezdenek túlkerülni a gödrön. (még várhattak volna ezzel egy kicsit, mert még két meccsünk van Velük a közeljövõben) Kálmán biztosan elmondta, hogy keresztben lenyeli a csapatot egészben, ha nem teszik oda magukat kellõ mértékben. 😊 Ezért én most nem féltem Õket.
A Lokiért jobban aggódok, hiszen már csak Velük játszhatunk döntõt, ha magyar csapattal szeretnénk.
Elõljáróban HAJRÁ FRADI!!!!!!!
Szerencsére minden fórumtag idõben megérkezett a Népligetbe 15.45, és bizony nagyon jóltettük,hogy korán mentünk mert már ekkor sokan igyekeztek a csarnokba! Mikor mentünkvolna be, Era éppen kijött a kocsijához, és Kaloz rögtön lecsapott egy autógrammott Tõle!! (szemesnek áll a világ) A meccsrõl, amit szerintem mindenki látott, annyit hogy nagyon bántam volna ha kihagyom élõben megnézni! A lányok mikor kijõttek melegíteni óriási ováció fogadta Õket! A meccs elött már rendesen hangolt a Fraditábor! Más nagyon nemis tudott, hiszen a Dánokat talán 10 szurkoló kisérte el! Nekem szimpatikus volt, hogy e csekéj számú szurkolót is külön odamentek Jan Pytlick vezetésével üdvözölni! Magát a meccset mint láttátok örömvolt nézni, nem véletlenül skandálta a közönség, hogy JÁTSZIK A FRADI!!!!
Az utólsó 3 percet állva, vastapsal kisérte végig a szurkolótábor, bizony nagyon megérdemelték a lányok!!!!!!
A végén jóvolt nézni a lányok felszabadult örömét, Era mint egy rendes csapatkapitány vezényelte a csapatát a köszönetnyilvánításban! Mindent összevetve, nagyon jó szórakozást választottunk!!
Remélem Stanley is rendben hazaér!!
Nem hittem volna semmiképp, hogy a mi meccsünk "ifibe torkollik". András mondta valahol, hogy egész pályafutása során most látott elõször olyant, hogy egy dán csapat a 2. félidõ 20. percében feladjon egy mérkõzést...
Hódmezõvásárhelyi NKC SE-Váci NKSE 29-22 (11-12)
hát nekem azért ez is a meglepetés kategoriába tartozik.
Hatalmas eséllyel indultak volna érte a csapataink. Viszont „de” nincs a sportban. Ezt most elszúrtuk. A többire kell odafigyelni és nyerni. Ehf és a Kekre.
27. Astroc Sagunto (13+14): Eli López, Pinedo (-), De Sousa (1), Verónica (1), Puche (4,2p), Oncina (3) y Barbosa (7) -siete inicial- Macarena (5), Andreu (4), Eider (2) y Saric (-).
forrás:marca.com
DUNAFERR FOREVER!!!
Igen, nagy örömmel mondhatjuk, hogy eddig 2-0 Andrásnak!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon helyes és maradjon csak így. Ép eleget "nyertünk" már nekik...
Ja az én megérzésem szerint a Krim-Sagunto döntõ lesz és a Krim nyeri a bl-t.
Azt hiszem, Pytlick kockái közül most mindegyik fordult. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy e derék és szimpatikus dán szakember nem tud Németh András elõl elmenekülni, minden fronton vereséget szenved. 😊
Ez azért elég amatõr dolog...
19 - Itxako (9+10): Barbu; Petro (1), Martynenko (1), Lee (5, 3p), Jula (1), Ederra (2), Berenguel (1) -siete inicial-, Bogdanova (ps), Barnó (1), Egozkue (1p), Anabella (1) y Nely (5, 3p)
forrás:marca.com
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az biztos viszont, hogy jelenleg a Ribarroja vezeti a spanyol bajnokságot.
Amirõl még év elején hallottam, hogy Kovács Vera (alias Csirke) szezon közben a Ribarroja játékosa lett, de akkor még nem tulajdonítottam ennek különösebb jelentõséget. Mégegy magyar játékosról tudok, Barna Évi ment el tavaly a Kanári Szigetekre az ottani csapathoz. (Hogy irigyeltük Õt akkoriban, most ezek szerint még jobban irigyelhetjük)
Larvik Itxako Estella 31-19 Finished
Mivel az elsõ meccset is a Larvik nyerte így elégé simán ment tovább. Úgy látszik otthon nagyon jók, idegenben +1 volt.
Kíváncsian várom viszont majd SZT beszámolóját a Fradi meccsrõl. Remélem lesznek benne érdekességek a helyszínen tapasztaltakról.
DUNAFERR FOREVER!!!
meccsrõl viszpnt még semmit nem találtam, pedig a norvég szövetség oldalát is néztem.
Ezzel csak egyet tudok érteni! Mondjuk az sem ártana, ha holnap délelõtt valaki belinkelné majd a címet, mivel elégé feledékeny vagyok...<#miaz>#miaz>
Remélem holnap délelõtt tudjuk majd követni a Hypo-Aalborg meccset a neten a szokott helyen. Azért jó lenne, ha holnap teljessé válna az újabb dán fekete hétvége pontosan 1 évvel az elõzõ után! ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
elõzõ meccs Leverkusen-RK Buducnost 21-18
így ha jól számolom 47-44 összesítéssel a Buducnost jutott a KEK-be a 4 közé
Az elsõ meccs 21-18 lett a Leverkusennek és így a Podgorica jutott a 4-be a KEK-ben.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szó sincs arról, hogy megboldogult Kulcsár Anita nagyságát megkérdõjelezzem, de most már ki merem jelenteni, hogy elérte az Õ szinvonalát, s még csak 26 éves (idén január 23-án töltötte be) és nem fog megállni a fejlõdésben. Nálunk már egyértelmûen Pádár Ildihez hasonlítjuk, ráadásul a támadójátékán kívül a védekezése is brilliáns!
FTC - Gudme 31-23 (18-11)
Népliget, kétezer nézõ.
FTC: PASTROVICS - Mravikova 4, Laluska 3, UHRAKOVA 8(3), Szucsánszky, Tóth 4(2), KIRSNER 5 - csere: Harisova (kapus) Kamper 3, Szamoránsky P. 2, Valovics 2(1), Szamoránsky A., Horváth, Németh.
GOG Gudme: IVERSEN - Hayafune 4, Jensen 3, Andersen, van der Wiessel 3(1), Karajeva 3, Frank 1 - csere: Szuszlina (kapus), Hovnid Johansen 2, Knutsen, BOSSEN 6, Molgaard 1.
Hetesek: 7/6, illetve 2/0
Kiállítások: 10, illetve 0 perc