Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
pfujjjjjj
ha tudnád hogy van egy régi emilcímem - esmske 😉

jó lenne vmi, bár én épp pécs felé fogok buszozni, a petõfin esetleg? bár a rádiót a koliban hagytam, így esélyem sem lesz semmiféle eredmény megismerésére, de gondolom majd annál nagyobb örömöm lesz mikor este újra netelek 😊))

De addig is Hajrá Schumi! 😊))))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

"Szerencsére minden fórumtag idõben megérkezett a Népligetbe 15.45"
Azért van, aki mindig késik...😉

😄DDD ez magas labda volt! 😊

Viszont én léptem, régen volt 4:30 ....

Breki33
nem kérdeztem

mondtam
illetve felkiáltottam P
SomogyiG
SMSe közvetítés sem lesz a Dunaferr meccsérõl? (bocs Mse)

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

ugyan azon az oldalon csak a ts szerkesztõnek lehet címezni.

SomogyiG
Nem tudok semmi közvetítésrõl. Ezek szerint vernünk kell a popsinkat a földhöz örömünkben, hogy a mai Fradimeccset láthattuk. <#rinya>
Igaz, hogy az ETO és a Loki Frankhonban szerepel, de a Dunaferr itthon fog játszani, nem? Ezt miért nem közvetítik? <#gun>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
tudod a címûk

mondjuk a multkori levelemre sem reagáltak még

hétfõtõl minden nap megkapják
csak a szokásos módon... hogy szakadnának meg és a aranyér álljon beléjük.

Breki33
tévé hogyé adja?
Hát holnap is nehéz nap lesz...

Isthy
Az ETO esetében sztem oda kell figyelni az elején, okosan játszani és nem hagyni a franciákat érvényesülni. Ha nem tudnak a félidõre semmilyen elõnyt szerezni, akkor már utána nem lesz veszély. Én sem féltem õket annyira, hogy bármi próblémájuk is lenne.
A Lokinak viszont nagyot kell játszani és odafigyelni végig, mert különben nagy baj lehet. Abszolút ki-ki meccs lesz!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a beszámolót!

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ez meg sem fordult a fejemben. Az ellenfelet legalább két okból nem szabad lebecsülni. Az egyik az, hogy ne tudjon ellenem meglepetéssel élni. A másik pedig az, hogyha magasztalom az ellenfelet, akkor az én gyõzelmemnek is nagyobb értéke van! 😊
Félre a tréfával. Az odavágón egyértelmûen látszott, hogy az ETO és a Besancon nem egy súlycsoport. Igaz, a Gyõriek csapnivalóan szerepelnek idegnben, de már kezdenek túlkerülni a gödrön. (még várhattak volna ezzel egy kicsit, mert még két meccsünk van Velük a közeljövõben) Kálmán biztosan elmondta, hogy keresztben lenyeli a csapatot egészben, ha nem teszik oda magukat kellõ mértékben. 😊 Ezért én most nem féltem Õket.
A Lokiért jobban aggódok, hiszen már csak Velük játszhatunk döntõt, ha magyar csapattal szeretnénk.

<#eljen>

Ok. De egyet nem szabad, lebecsülni az ellenfelet. Nem hiszem, hogy a franciák csak úgy feladnák a meccset!

Breki33
<#worship><#eljen><#taps>
Üdv!!!
Elõljáróban HAJRÁ FRADI!!!!!!!
Szerencsére minden fórumtag idõben megérkezett a Népligetbe 15.45, és bizony nagyon jóltettük,hogy korán mentünk mert már ekkor sokan igyekeztek a csarnokba! Mikor mentünkvolna be, Era éppen kijött a kocsijához, és Kaloz rögtön lecsapott egy autógrammott Tõle!! (szemesnek áll a világ) A meccsrõl, amit szerintem mindenki látott, annyit hogy nagyon bántam volna ha kihagyom élõben megnézni! A lányok mikor kijõttek melegíteni óriási ováció fogadta Õket! A meccs elött már rendesen hangolt a Fraditábor! Más nagyon nemis tudott, hiszen a Dánokat talán 10 szurkoló kisérte el! Nekem szimpatikus volt, hogy e csekéj számú szurkolót is külön odamentek Jan Pytlick vezetésével üdvözölni! Magát a meccset mint láttátok örömvolt nézni, nem véletlenül skandálta a közönség, hogy JÁTSZIK A FRADI!!!!
Az utólsó 3 percet állva, vastapsal kisérte végig a szurkolótábor, bizony nagyon megérdemelték a lányok!!!!!!
A végén jóvolt nézni a lányok felszabadult örömét, Era mint egy rendes csapatkapitány vezényelte a csapatát a köszönetnyilvánításban! Mindent összevetve, nagyon jó szórakozást választottunk!!
Remélem Stanley is rendben hazaér!!

SomogyiG
Az alaphangot megadtuk, most Ti jöttök, meg a Loki! Az ETO már továbbjutott, rájuk legfeljebb egy városnézés meg egy könnyed átmozgató edzés vár.

Nem hittem volna semmiképp, hogy a mi meccsünk "ifibe torkollik". András mondta valahol, hogy egész pályafutása során most látott elõször olyant, hogy egy dán csapat a 2. félidõ 20. percében feladjon egy mérkõzést...

21. forduló:
Hódmezõvásárhelyi NKC SE-Váci NKSE 29-22 (11-12)
hát nekem azért ez is a meglepetés kategoriába tartozik.

No igen. De most már ez van. 😞(
Hatalmas eséllyel indultak volna érte a csapataink. Viszont „de” nincs a sportban. Ezt most elszúrtuk. A többire kell odafigyelni és nyerni. Ehf és a Kekre.

9. Kometal (15+14): Lukovich, Oholanda (6), Todoroska (1), Radulovic (9,2p), Ozel (7), Vuyanova (4,1p), Platon (1) -siete inicial- Kolevnic (ps), Raikhel (1) y Amorin (-)
27. Astroc Sagunto (13+14): Eli López, Pinedo (-), De Sousa (1), Verónica (1), Puche (4,2p), Oncina (3) y Barbosa (7) -siete inicial- Macarena (5), Andreu (4), Eider (2) y Saric (-).
forrás:marca.com

SomogyiG
Ilyen események és körbeverések után micsoda pech, hogy Anja nem egy hónappal korábban "érintkezett szabálytalanul" a játékvezetõvel, s az ETO sérüléshulláma is várhatott volna 2 hónapot. (ha már mindenáron be kellett következnie) Most szinte az ölünkbe hullana a BL... <#szomoru2>

<#eljen><#vigyor2>

Isthy
Nekem is eszembe jutott, hogy lehet Gabca a BL gyõztes csapat tagja lesz jövõre.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pontosan ezek miatt vagyok kivi én is.

Igen, nagy örömmel mondhatjuk, hogy eddig 2-0 Andrásnak!

DUNAFERR FOREVER!!!

Jajja az utobbi egy évben mind válogatott mind klub szinten! 😊)
Nagyon helyes és maradjon csak így. Ép eleget "nyertünk" már nekik...

Ja az én megérzésem szerint a Krim-Sagunto döntõ lesz és a Krim nyeri a bl-t.

SomogyiG
Arra én is. Már csak azért is, mert a gudmei meccs után túlzott kincstári optimizmussal beszélt az 1 gólos gyõzelemrõl. Kiemelte, hogy a lerohanásairól közismert Magyar Bajnoki 2. helyezettet lerohanásokkal gyõzték le.
Azt hiszem, Pytlick kockái közül most mindegyik fordult. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy e derék és szimpatikus dán szakember nem tud Németh András elõl elmenekülni, minden fronton vereséget szenved. 😊

Hát igen, vajon mire fogja a vereséget vagy lesz benne annyi tartás, hogy elismerje. Ma itt a jobb csapat gyõzõt... És nem is akár milyen módon.

Ja és még egy észrevételem lenne. Ismét gond volt az orosz játékosok vízumával...
Ez azért elég amatõr dolog...

Isthy
Mondjuk inkább úgy, hogy kissé kárörvendõen ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

31 - Larvik (19+12): Rantala; Bjoendalen (1), Hilmo (3), Breivang (4), Riegelhuth (10, 2p), Heieraas (1), Johansen (4) -siete inicial-, Odegard (ps), Larsen (-), Saettem (-), Flaatnes (3), Stange (3), Kristiansen (2) y Breistol (-).
19 - Itxako (9+10): Barbu; Petro (1), Martynenko (1), Lee (5, 3p), Jula (1), Ederra (2), Berenguel (1) -siete inicial-, Bogdanova (ps), Barnó (1), Egozkue (1p), Anabella (1) y Nely (5, 3p)
forrás:marca.com

Ez elégé gonoszkodóan hangzott. <#miaz><#ravasz1><#nevetes1>

Isthy
Kíváncsian várom Ildyék interjúit. Pytlick véleményére vagyok a leginkább kivi ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez is egy verzió, csak kérdés, hogy van-e ennyi pénzük a spanyoloknak, amit be kellene áldozniuk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ezt nem tudom, majd kiderül. Kometal forumán lehtet olvasni találgatások szintjén majd egy francia kézis oldal is lehozta.
Az biztos viszont, hogy jelenleg a Ribarroja vezeti a spanyol bajnokságot.

SomogyiG
Ha minden igaz, akkor egy jeles magyar is. Talán hallottatok róla, egy bizonyos Pálinger, vagy valami hasonló nevû.<#vigyor3>
Amirõl még év elején hallottam, hogy Kovács Vera (alias Csirke) szezon közben a Ribarroja játékosa lett, de akkor még nem tulajdonítottam ennek különösebb jelentõséget. Mégegy magyar játékosról tudok, Barna Évi ment el tavaly a Kanári Szigetekre az ottani csapathoz. (Hogy irigyeltük Õt akkoriban, most ezek szerint még jobban irigyelhetjük)

No meg a többiekét is!

No közben meglett a végeredmény is,
Larvik Itxako Estella 31-19 Finished
Mivel az elsõ meccset is a Larvik nyerte így elégé simán ment tovább. Úgy látszik otthon nagyon jók, idegenben +1 volt.

Isthy
Még én sem.

Kíváncsian várom viszont majd SZT beszámolóját a Fradi meccsrõl. Remélem lesznek benne érdekességek a helyszínen tapasztaltakról.

DUNAFERR FOREVER!!!

De ha vissza emlékszel 1 héttel ezelõtt már mondtam, hogy az Ikastnak nem biztos, hogy sikerül nyernie, ill. a Saguntonál is ott van a lehetõség. Õk is egy össze szokott jó kis csapat, ez se szabad elfelejteni és arról nem is beszélve, hogy valószínûleg most már komolyabb összegeket is áldoznak a nõi kézire is, legalábbis a http://europamester.dk-n az jelent meg, hogy jó néhány"északi" játékos tart spanyolba.

Larvik - Itxako Estella
meccsrõl viszpnt még semmit nem találtam, pedig a norvég szövetség oldalát is néztem.

😊))
Ezzel csak egyet tudok érteni! Mondjuk az sem ártana, ha holnap délelõtt valaki belinkelné majd a címet, mivel elégé feledékeny vagyok...<#miaz>

Isthy
Jahh, jól el vagyunk! :-)))

Remélem holnap délelõtt tudjuk majd követni a Hypo-Aalborg meccset a neten a szokott helyen. Azért jó lenne, ha holnap teljessé válna az újabb dán fekete hétvége pontosan 1 évvel az elõzõ után! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Jól van akkor elszórakozunk! 😊))

RK Buducnost Leverkusen 29-23 Finished
elõzõ meccs Leverkusen-RK Buducnost 21-18
így ha jól számolom 47-44 összesítéssel a Buducnost jutott a KEK-be a 4 közé

Isthy
Podgorica-Leverkusen 29-23

Az elsõ meccs 21-18 lett a Leverkusennek és így a Podgorica jutott a 4-be a KEK-ben.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Sajnos nem voltam ott, amikor ez a jeles esemény megtörtént, igy nem tudtam közbeavatkozni!
Szó sincs arról, hogy megboldogult Kulcsár Anita nagyságát megkérdõjelezzem, de most már ki merem jelenteni, hogy elérte az Õ szinvonalát, s még csak 26 éves (idén január 23-án töltötte be) és nem fog megállni a fejlõdésben. Nálunk már egyértelmûen Pádár Ildihez hasonlítjuk, ráadásul a támadójátékán kívül a védekezése is brilliáns!

Sportforumra a statisztika, ami érdekes a kiállítások aránya...
FTC - Gudme 31-23 (18-11)
Népliget, kétezer nézõ.
FTC: PASTROVICS - Mravikova 4, Laluska 3, UHRAKOVA 8(3), Szucsánszky, Tóth 4(2), KIRSNER 5 - csere: Harisova (kapus) Kamper 3, Szamoránsky P. 2, Valovics 2(1), Szamoránsky A., Horváth, Németh.
GOG Gudme: IVERSEN - Hayafune 4, Jensen 3, Andersen, van der Wiessel 3(1), Karajeva 3, Frank 1 - csere: Szuszlina (kapus), Hovnid Johansen 2, Knutsen, BOSSEN 6, Molgaard 1.

Hetesek: 7/6, illetve 2/0
Kiállítások: 10, illetve 0 perc