Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyula pedig azóta Halason bizonyította, egy sokkal gyengébb játékosállománnyal, hogy talán nem annyira vele volt a baj.
DUNAFERR FOREVER!!!
De,hogy egy õrangyala van Edinának a Corinál, az biztos!!
Amit Zsiga Gyulával kapcsolatban írtál, azelött én is értetlenül állok!
Rátok hárul a közvetítési feladat a fórumon.
DUNAFERR FOREVER!!!
A Krim 25-15-re vezetett a Lada ellen és csak a végén jött fel a Lada de már csak a felzárkózásra volt idejük. Dinu kiválóan védett.
Az Ikast többször is vezetett Zaporozsjéban 3 góllal, még 5 perccel a vége elõtt is továbbjutók voltak, mert 24-21 volt nekik.
A Viborgban Nicholas kivédte a Slagelse szemét, klasszisteljesítményt nyújtott.
Skopjéban ment a cirkusz rendesen. 12 mp-cel a vége elõtt még továbbjutók voltak, mert 29-26-ra vezettek. A végén a spanyolok bedobták a továbbjutást jelentõ gólt. Az edzõjük Christina Mayo "szokás szerint" a lelátón fejezte be a meccset, mert 28-25-nél piros lapot kapott.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az én olvasatomban a megfogalmazás tökéletes, pusztán egyetlen szó felesleg van benne.
Azért egy valamit nem értek. A Cornexitõl egy Zsiga Gyulát küldtek el, aki szerintem minden szempontból jobb, mint Szabó Edina. Ráadásul az Edina vezette csapat eredménytelensége legalább 2x annyi ideje tart, mint Gyuláé, és a játékosanyag is most jobb! Ki érti ezt?
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
no, de azért egyidõben megint jó pár meccs eredményt lehet figyelni! 😄DD
Hypo-Aalborg 16.00
Metz-Debrecen 18.00
Besancon-ETO 18.00
DUNAFERR FOREVER!!!
A cikket elolvasva, pedig mégjobban! A nyilatkozatokból, és az eredmény alakulásából kitûnik, hogy bizony ezek a lányok tényleg nagyon akarták a továbbjutást! Én BB minden szavát elhiszem, mert szavainak, az eddigi pályafutása ad hitelt!
De valami kicsi plussz tényleg hiányzik, (Edina bántása nélkül) lehet, hogy egy határozottabb edzõ?
DUNAFERR FOREVER!!!
de van ey új "kedvenc" ill. lesz ha továbbra is így megy. Õ pedig Rosberg.
DUNAFERR FOREVER!!!
tegnapi sportban van egy érdekes cikk, hogy a másik pilóta véletlenül sem gyõzhet illetve elõzheti meg
DUNAFERR FOREVER!!!
Jahh, tudom már, õ utáltatta meg velem a Forma 1-et a Ferrarival karöltve, a Barichellotól elvett és neki ajándékozott futamgyõzelmekkel. A sport megcsúfolásának élharcosai! <#levele>#levele><#mf3>#mf3>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Legjobbak a földkörüli részek, aztán a köbükis hülyeségek :-)
Látszik a szövegíró nem akárki.
véletlenül van egy Mézga családos topicom P
Az EHF-kupa címvédõje, a Cornexi négygólos összesítéssel esett ki a negyeddöntõben. 12-12-es félidõ után ismét két góllal kapott ki Szabó Edina csapata a Podravka otthonában, 26-24-re.
további interjuk a http://handball.hu/
Ebbõl az vehetõk, hogy BB semmi olyat nem tett, ami pirosat ért volna.
(Aztán még az is lehet, hogy idegenbe is megyek, mondjuk nem Debrecent szeretném😊
Na eleget offoltam.
Holnap - azaz ma is - Hajrá Magyarok!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Amikor én a kockásfülûnyúlt néztem... ááá az volt még az igaz 😊)) de kár, hogy vége.... de jó, hogy kiadták dvd-n 😊))))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A legszebb évek a Lotusban, Colin Chapmann fõkonstruktõrrel... de kár, hogy vége!
Valaki tudja, hogy BB-t miért állították ki? Nemjellemzõ Rá!<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
1000 Ft, bajnoki!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Remélem a következõ EHF meccset is megtekintjük, persze a Népligetben!