Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És, ami külön érdekes lesz,nekik már csak az MK van.

No igen, a kapusok meg adták az alaphangot.

Isthy
Maximálisan egyetértek! Bár az EHF kupagyõzelem sikerült és ezért gratula neki, de egyébként az eredményeik nem azok amiket várhattak volna a csapattól.
Gyula pedig azóta Halason bizonyította, egy sokkal gyengébb játékosállománnyal, hogy talán nem annyira vele volt a baj.

DUNAFERR FOREVER!!!

Jó utat és jó szurkolást!

Most írjam azt, hogy jobb, én nemakarok senkit megbántani, mint tudom Te sem!
De,hogy egy õrangyala van Edinának a Corinál, az biztos!!
Amit Zsiga Gyulával kapcsolatban írtál, azelött én is értetlenül állok!

Isthy
Igen, bár én egy meccset fogok nézni, azt is élõben a Dunaferr sportcsarnokban a kapu mögül!
Rátok hárul a közvetítési feladat a fórumon.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nézegetve a kül. oldalakat érdekes dolgokat lehet olvasgatni.

A Krim 25-15-re vezetett a Lada ellen és csak a végén jött fel a Lada de már csak a felzárkózásra volt idejük. Dinu kiválóan védett.
Az Ikast többször is vezetett Zaporozsjéban 3 góllal, még 5 perccel a vége elõtt is továbbjutók voltak, mert 24-21 volt nekik.
A Viborgban Nicholas kivédte a Slagelse szemét, klasszisteljesítményt nyújtott.
Skopjéban ment a cirkusz rendesen. 12 mp-cel a vége elõtt még továbbjutók voltak, mert 29-26-ra vezettek. A végén a spanyolok bedobták a továbbjutást jelentõ gólt. Az edzõjük Christina Mayo "szokás szerint" a lelátón fejezte be a meccset, mert 28-25-nél piros lapot kapott.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
De valami kicsi plussz tényleg hiányzik, (Edina bántása nélkül) lehet, hogy egy határozottabb edzõ?

Az én olvasatomban a megfogalmazás tökéletes, pusztán egyetlen szó felesleg van benne.

Azért egy valamit nem értek. A Cornexitõl egy Zsiga Gyulát küldtek el, aki szerintem minden szempontból jobb, mint Szabó Edina. Ráadásul az Edina vezette csapat eredménytelensége legalább 2x annyi ideje tart, mint Gyuláé, és a játékosanyag is most jobb! Ki érti ezt?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Köszi!
no, de azért egyidõben megint jó pár meccs eredményt lehet figyelni! 😄DD

Kár 😞((

Soha senki nem állította, hogy normális!!<#ejnye1><#ejnye1>

Ezek TÉNYEK!!!!!

Isthy
Dferr-Gjerpen 16.00
Hypo-Aalborg 16.00
Metz-Debrecen 18.00
Besancon-ETO 18.00

DUNAFERR FOREVER!!!

Én a Corit nagyon sajnálom, hogy kiesett!!
A cikket elolvasva, pedig mégjobban! A nyilatkozatokból, és az eredmény alakulásából kitûnik, hogy bizony ezek a lányok tényleg nagyon akarták a továbbjutást! Én BB minden szavát elhiszem, mert szavainak, az eddigi pályafutása ad hitelt!
De valami kicsi plussz tényleg hiányzik, (Edina bántása nélkül) lehet, hogy egy határozottabb edzõ?

Isthy
Tegnap beszéltünk a Hypo meccsrõl és a netrõl. Szomorú hírem van, levették a TW1-et a mediahopperrõl, így nem lehet ott nézni a meccset élõben a neten ahol eddig. Maradnak a szokásos eredménykövetõs helyek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Mai meccsek mikkor is kezdõdnek?<#miaz><#nemtudom>

én maradaok Schmuinál és a Ferrarinál... 😊)
de van ey új "kedvenc" ill. lesz ha továbbra is így megy. Õ pedig Rosberg.

Isthy
Ahogy látom itt tegnap éjszakai mesézés ment, nem tudtatok elaludni és mese kellett hozzá? <#nevetes1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
ezt is akartam tegnap mondani, de mondom vita lenne belõle

tegnapi sportban van egy érdekes cikk, hogy a másik pilóta véletlenül sem gyõzhet illetve elõzheti meg
Isthy
Csatlakozván a nosztalgia klubhoz: Igen, azok voltak a nagy idõk! <#taps><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Nem normális ez a közszolgálati tv-nek nevezet valami... Sehol nem szokás olyan korán kezdeni a meccseket!

Isthy
Azért látom hoztad a formád! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Schumi?????? Az kicsoda? Valami cipész? <#vigyor><#nyes>

Jahh, tudom már, õ utáltatta meg velem a Forma 1-et a Ferrarival karöltve, a Barichellotól elvett és neki ajándékozott futamgyõzelmekkel. A sport megcsúfolásának élharcosai! <#levele><#mf3>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem fért bele a délutáni idõpont az mtv mûsortervébe, mi meg nem akartunk megint délben játszani.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Azok is jók, de a Mézga család az dö best P
És mi lesz a Frakkal ill. Kukori és Kotkodával?!

Breki33
A Mézga család az klasszikus

Legjobbak a földkörüli részek, aztán a köbükis hülyeségek :-)
Látszik a szövegíró nem akárki.

véletlenül van egy Mézga családos topicom P
Kiesett a címvédõ Cornexi

Az EHF-kupa címvédõje, a Cornexi négygólos összesítéssel esett ki a negyeddöntõben. 12-12-es félidõ után ismét két góllal kapott ki Szabó Edina csapata a Podravka otthonában, 26-24-re.
további interjuk a http://handball.hu/
Ebbõl az vehetõk, hogy BB semmi olyat nem tett, ami pirosat ért volna.

De bizonyám, már max 2 van hátra, nem lehet kihagyni!😊
(Aztán még az is lehet, hogy idegenbe is megyek, mondjuk nem Debrecent szeretném😊

Azt nem szerettem annyira. Rajzfilmekre nem is emlékszem, csak egy sorozat: Látogatók. Na az nem semmi volt😊))))

SomogyiG
És a Mézga család...?

Na eleget offoltam.

Holnap - azaz ma is - Hajrá Magyarok!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Én egyébként azért nosztalgiázom azzal a korszakkal, mert akkor a vezetõ:technika arány a versenyzésben kb. 80:20 volt. Alapvetõen 1 istálló (Ferrari) volt az, amelyik saját motorral futott - nem is fért be az elsõ 10 helyre - a többiek egységesen ugyanazt a Ford CosWorth motort használták, s mindenki alapvetõen GoodYear gumit. A helyezéseket a pilóták képessége döntötte el, nem a gép. Aztán jöttek a rurbo motorok, meg mindenféle egyebek, s megette a fene az egészet. Legalább is az én szememben.

Én mind a kettõnek😊 Meg a nagy Ho-ho-ho-horgásznak😊))

SomogyiG
Azt hiszem, a két dolog párhuzamosan zajlott. Mi a Forma1-ben Senna-nak, Te a kockásfülû nyulnak szurkoltál... <#nyes><#nyes><#nyes>

Nosztalgia klub van? 😊))

Amikor én a kockásfülûnyúlt néztem... ááá az volt még az igaz 😊)) de kár, hogy vége.... de jó, hogy kiadták dvd-n 😊))))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Meg Mansellel, Hunttal, Piquet-el, Rosberggel, Alboretoval, meg etc....

A legszebb évek a Lotusban, Colin Chapmann fõkonstruktõrrel... de kár, hogy vége!

Breki33
pontosan

az volt az igazi mikor õ Prostal
Gyerekek!
Valaki tudja, hogy BB-t miért állították ki? Nemjellemzõ Rá!<#ejnye1><#ejnye1>

SomogyiG
A magam részérõl eldöntöttem, hogy amennyiben az EHF döntõ egyik mérkõzését a Népligetben rendezik, azt én is megnézem a helyszínen. (ez nem fenyegetés<#smile>)

SomogyiG
Én sem tudom, nekem Sennával együtt szûnt meg a Forma1.

Igen!

1000 Ft, bajnoki!

Breki33
egységesen?

gondolom bajnoki olcsóbb
Támogattuk a Fradit, 2500 magyar ruppó!

természetesen SCHUMI 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Schui= hát tudod, aki folyamatosan nyeri a világbajnokságot, a Kimi az meg az, aki véletlenül egyszer?....😊))))))

Breki33
mennyi volt a jegy?
Breki33
úgy tudom valami bunyós

itt éppen kiütötték felülnézetben jól látható a hanyattesés P

Próbáltalak fényezni!😊))))

Remélem a következõ EHF meccset is megtekintjük, persze a Népligetben!

Athletic  Bilbo
GO KIMI GO!!!

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Athletic  Bilbo
sumi???? az kiaz??? 😊)

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.