Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
No ezt a jelenete látom a szemeim elõtt ....
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Nekem csak megérzéseim vannak, amik általában jók... hisz még élek...
No a többit pedig kapott infókból nem nehzé összerakni. Csak használni kell egynéhány agysejtett! 😊))
Kíváncsian várom, hogyan alakul a jövõ. Történjen bármi, az elmúlt idõszak évekre vissza vetette a csapatott, mind hazai mind nemzetközi szinten.
Az Öreg meg ahogy telik az idõ úgy enyhül meg... szinte már hiányoznak a beszólásai... 😊))
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Azért az Öreg nem ebben a szellemben nyilatkozott a Fradiról, a GOG meccs után!
Voltak Neki régen problémái, ez igaz, de ez nem ennyire egyértelmû!
És ugye az idõ!
Így pont meglenne Bokinak is a kerek szám.
Egyébként volt is róla tavaly szó, csak nagyon rosszul jöttek ki a dolgok, a szomorú idõszak miatt. <#szomoru1>#szomoru1><#sir>#sir>
Ilyenkor mit tehet a szövetségi kapitány?
2 dolog van pl. Most lesz a szülinapja a héten.
A másik, hogy úgy láttam, 69-szeres válogatott. Talán fel kellene a figyelmet erre hívni, ahol csak lehet!
Szerintem neki (is) nagyon is fontos, hogy érezze a szurkolók szeretetét.
"Most már csak remélni tudom, hogy lesz azért még olyan ami boldogsággal és örömmel tölti el ebbõl az évbõl."
Az én véleményem, hogy már biztosan van. Egy nõ, egy anya számára egybõl megszûnik a világ, ha a gyereke szemébe néz. Attól a perctõl kezdve a leghülyébb körülmények között elvesztett legeslegrangosabb világverseny is elveszti jelentõségét! (Itt bejelentkezett a lányom msn-en!😊)
Sztem nem valók már neki ezek a megpróbáltatások.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
És ami a legrosszabb ebben a trióban: védekezni egyikük sem tud. 2-3 embert csereberélni védekezésben és támadásban - ez kész öngyilkosság. Ha mélyebben belegondolunk, a Gjerpen is erre alapozhatta - sikerrel - a továbbjutását. Ahogy a különbözõ véleményeket olvastam, ez legalább 8-10 könnyû gólt eredményezett csak az itthoni meccsen.
Most már csak remélni tudom, hogy lesz azért még olyan ami boldogsággal és örömmel tölti el ebbõl az évbõl.
DUNAFERR FOREVER!!!
Viszont a csapata és a szurkolói szempontjából Kalóznak adnék igazat. Ebben a kérdésben csak szépek lehetünk, okosak nem...
Mert szerintem Boki ismét megmutatta, több meccsen, a tegnapin is, hogy milyen varázslatos dolgokra képes, ha megfelelõ a motíváció a szó jó értelmében. Ha másért nem, Leganger alázásáért megérte, hogy nem hagyta abba!😊)
Én meg - önzõ módon - örülök, hogy láthattam õt játszani. Õt is, abból a csoda-csapatból, amely "csak" 2. lett egyszer egy VB-n.
Biztosan megvan a lélektani oka, hogy miért õk számomra a legkedvesebb magyat nõi kéziválogatott. Tul.képpen nem is tudom. Talán azért, mert nekik drukkolhattam élõben? (Bár Amálékat is volt szerencsém látni.😊) Talán azért, mert már csak drukkolni van lehetõségem? Szóval ez van, örülök, hogy játszott még egy kicsit. Tudom, dühös volt. De azt is tudom, hogy egybõl jobb kedve lesz, ha a fia szemébe néz!😊) Ráadásul állítom, hogy a 3 balkezes nagy lehetõség lehetett volna, ha Ibi felnõ a feladathoz, ha Szilárd ki tud találni valami fifikás, ügyes taktikát erre.
Hajrá Magyar Kézilabda!