Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
Hogy a sakktól hogyan jutottál el a kimalac gödréig... Van még mit tanulnom! S még hogy én jó logikai képességekkel rendelkezem...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

nem nehéz amúgy is vizuális vagyok... ezért is utálom a vicceket mert mindig látom magam elõtt ahogy a nyuszika megy az erdõben..... vagy az agresszív kismalac esete mikkor bele esik a gödörbe és oda megy a nyuszik, hogy várjon egy picit hozz mindjárt segítséget, mire a kismalac: NEM VÁROK!!!
No ezt a jelenete látom a szemeim elõtt ....

Hát igen. És itt az edzõ felelõsége mert, hogy lehet az hogy van olyan edzõ, aki tíz év elteltével is fantasztikus munkát nyújt ugyan annál a csapatánál és hát van ennek az ellenkezõje.

SomogyiG
Én az õ helyében azzal azért kiegészíteném, hogy "én nem tudok többet kihozni ebbõl a csapatból"!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
El sem hiszed, milyen nehéz sakkozni bábuk nélkül...

Én nem! Csak õ! 😊)))
Nekem csak megérzéseim vannak, amik általában jók... hisz még élek...
No a többit pedig kapott infókból nem nehzé összerakni. Csak használni kell egynéhány agysejtett! 😊))

Kíváncsian várom a részleteket!

SomogyiG
Ti gyanúsan jól informáltak vagytok...<#ejnye1>

Kösz a rövid beszámolót!

Isthy olvastad a hanndball.hu-n a ZsGY-s cikk hozzá szólásait? Vélemény? Azon kívül, hogy a jövõ mindenre választ ad.

Ja és Szilárdnak valóban tavaly be kellett volna fejezni, ha jól emlékszem már akkor is mondta, hogy ennyi van a csapatba ezt tudják, az idei szezonban meg mindig...

Hát Isthy bejött a jóslat. De közelebb van, mint az északi város. 😊)
Kíváncsian várom, hogyan alakul a jövõ. Történjen bármi, az elmúlt idõszak évekre vissza vetette a csapatott, mind hazai mind nemzetközi szinten.
Az Öreg meg ahogy telik az idõ úgy enyhül meg... szinte már hiányoznak a beszólásai... 😊))

Breki33
annyi még nincs P

tiis a fejemre nõtök

ígyis volt már egy sértõdés
Akkor mész edzõnek?<#crazya>

Breki33
és van tapasztalata a nõkkel

igaz nekem is van PP
Breki33
Péter.............
SomogyiG
A Fradi-gyûlölettõl még nyugodtan, de a kora miatt már semmiképp! A Dunaferrnek egy tapasztalt, agilis, fiatalos lendületû szakemberre lenne szüksége. Olyanra, aki már az utóbbi 5-10 év kézilabdáján nevelkedett, nyitott a folyamatos változásokra, és nagy stratéga.

Breki33
Edzõségbõl is ? P

Sziszi bá mennyi?

Amúgy mint mondtam én Péterrõl halottam
kaloz174
Szerintem kicsit már eljárt felette (is) az idõ. (Nem vitatva hozzáértését.)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
én nem érzem így

de ettõl még lehetne a Dunaferr edzõje P
SomogyiG
Gondolj vissza, hogy hányszor javasolt mezõny legjobbjának Fradi játékost, amikor õ volt a szagértõ?! Inkább kivágatná a nyelvét, mint hogy a Fradit, vagy az edzõjét, vagy a játékosát dicsérje. A GOG meccs elõtt, közben és után amiket mondott, azon én is meglepõdtem, (félreértés ne essék, inkább csak tõle számított dicséretnek) de betudom annak, hogy kezd szenilisedni.

"Az öreg zsigerbõl gyûlöli a Fradit, és mindent, ami azzal kapcsolatos."

Azért az Öreg nem ebben a szellemben nyilatkozott a Fradiról, a GOG meccs után!
Voltak Neki régen problémái, ez igaz, de ez nem ennyire egyértelmû!
És ugye az idõ!

kaloz174
Volt az a nevezetes olimpia!😊

SomogyiG
Az öreg zsigerbõl gyûlöli a Fradit, és mindent, ami azzal kapcsolatos. Amíg él nem fogja megbocsátani, hogy a kis suhanc Németh András vezette Ferencváros taszította le a csapatát a trónról anno. Kökét, Párducot, Kántor Anikót, Farkas Ágit és a többieket a válogatottban csak kényszerbõl tûrte meg, és állandóan égette Õket, ahol csak tehette.

kaloz174
Arra gondoltam, hogy lehetne egy olyan búcsúztatást rendezni, ahol több játékost meg lehetne hívni, abból a csapatból.
Így pont meglenne Bokinak is a kerek szám.

Egyébként volt is róla tavaly szó, csak nagyon rosszul jöttek ki a dolgok, a szomorú idõszak miatt. <#szomoru1><#sir>

Breki33
én kedvelem az öreget bár személyes tapasztalat hogy Kántor Köke nem rajongott érte
Breki33
nem úgy érti sztem hogy a válogatottba híni, de pl egy bücsúmeccse lehetne pl a Norvégok ellen játszana pár percet és köszöntenék
SomogyiG
Éppen elég baja van a Dunaferrnek, miért akarod teljesen tönkretenni Õket? <#rinya>

SomogyiG
A válogatottsággal kapcsolatban én úgy emléxem, hogy Õ mondta le a további szereplését.
Ilyenkor mit tehet a szövetségi kapitány?

Breki33
nem várom a szavazatokat még nem mindenki szavazott
kaloz174
Még valami. Nekünk, szurkolóknak feltétlenül ki kell fejeznünk, hogy mennyire tiszteljük, szeretjük õt, értékeljük amit a magyar kéziért tett.
2 dolog van pl. Most lesz a szülinapja a héten.
A másik, hogy úgy láttam, 69-szeres válogatott. Talán fel kellene a figyelmet erre hívni, ahol csak lehet!
Szerintem neki (is) nagyon is fontos, hogy érezze a szurkolók szeretetét.

Isthy
Amit írtam azzal a kézilabdapályán történtekre gondoltam.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ezt írod:
"Most már csak remélni tudom, hogy lesz azért még olyan ami boldogsággal és örömmel tölti el ebbõl az évbõl."

Az én véleményem, hogy már biztosan van. Egy nõ, egy anya számára egybõl megszûnik a világ, ha a gyereke szemébe néz. Attól a perctõl kezdve a leghülyébb körülmények között elvesztett legeslegrangosabb világverseny is elveszti jelentõségét! (Itt bejelentkezett a lányom msn-en!😊)

Isthy
Tegnap ott volt a meccsen és láttam az arcát is a meccs után mivel kb. 1 m-re voltunk egymástól. Nagyon beszédes arc volt...

Sztem nem valók már neki ezek a megpróbáltatások.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
hát kire P

Dunaferr
SomogyiG
Kire gondolsz és hova?

SomogyiG
Most jut eszembe: hol tart a válogatottunk? Én a jobbszélsõre emléxem, mint utolsó megvitatott posztra. Azóta volt elõrelépés?

Breki33
én az öreget látnám
SomogyiG
Akkor egyetértünk.

Isthy
A Dunaferr kispadján én is õt láttam volna legszívesebben a nyártól. Nem így alakult.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha az elõzõ hozzászólásom elolvasod, abból kiderül, hogy én elsõsorban az õ érdekében voltam a visszavonulása mellett.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
A három balkezes felállás nem hiszem, hogy sokat nyomhatott volna a latba. Ebbõl egyedül Bojana, aki értékelhetõ teljesítményt nyújtott a szezonban, de Neki is voltak mélypontjai. Ibolya talán 2 meccset teljesített a képességeinek megfelelõ szinvonalon, inkább csak vegetált. Lovász Zsuzsi pedig a sérülése óta még mindig csak "lábadozik", nagyon ritkán kapja el a fonalat.
És ami a legrosszabb ebben a trióban: védekezni egyikük sem tud. 2-3 embert csereberélni védekezésben és támadásban - ez kész öngyilkosság. Ha mélyebben belegondolunk, a Gjerpen is erre alapozhatta - sikerrel - a továbbjutását. Ahogy a különbözõ véleményeket olvastam, ez legalább 8-10 könnyû gólt eredményezett csak az itthoni meccsen.

Breki33
énis egyetértek az elejével
Isthy
Persze, hogy megmutatta és jónéhányszor az évben, de már akkor is mondtam és most is mondom, nem fogja jól viselni az egyre több kudarcot. Ahogy akkor is fogalmaztam, fizikailag és pszichikailag túl sok lesz neki. Leginkább az utóbbitól féltettem, mert õ egyszerûen utál veszíteni, olyan mentalitása van amivel ez nem fér össze. A túl sok kudarc ebben az idényben meg is viselte, pontosan ettõl féltettem, hogy ilyen érzelmekkel fogja abbahagyni. Ha visszagondolsz arra, hogy mit mondott az Ezüstös aranykorban a két elvesztett döntõrõl, a mai napig nem tudta igazából feldolgozni.
Most már csak remélni tudom, hogy lesz azért még olyan ami boldogsággal és örömmel tölti el ebbõl az évbõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Egyetértek, de csak Bojana szemszögébõl. Neki a tavalyi szezon sokkal szebb búcsú lett volna, mint az idei. A bajnoki cim szinte megvolt, (a pályán el is érték) a BL-ben negyeddöntõ és emelt fõvel vesztettek a késõbbi gyõztes ellen. Sokkal eredményesebb évadja volt, mint a mostani lehet.
Viszont a csapata és a szurkolói szempontjából Kalóznak adnék igazat. Ebben a kérdésben csak szépek lehetünk, okosak nem...

SomogyiG
Olvastam a handball.hu-n. (gondolom a két cikk sokban nem tér el egymástól) Nem hittem volna, hogy a Cornexitõl való (számomra) érthetetlen eltávolítása ilyen mély törést okoz ebben a nagyszerû szakemberben. Sokkal többre hivatott, mint a jelenlegi helyzete. Ha András bármi ok miatt elhagyná a Fradit, (úgysem tudná megtenni, hiszen Neki is zöld-fehér vér folyik az ereiben) akkor egyedül Gyulát tudnám elképzelni utódjául.

kaloz174
Tudja! <#wink> De ma sem értünk egyet, még ma sem, ezt ma is vállalom, a tegnapi napot is beleszámítva!<#wink><#szomoru1>
Mert szerintem Boki ismét megmutatta, több meccsen, a tegnapin is, hogy milyen varázslatos dolgokra képes, ha megfelelõ a motíváció a szó jó értelmében. Ha másért nem, Leganger alázásáért megérte, hogy nem hagyta abba!😊)
Én meg - önzõ módon - örülök, hogy láthattam õt játszani. Õt is, abból a csoda-csapatból, amely "csak" 2. lett egyszer egy VB-n.
Biztosan megvan a lélektani oka, hogy miért õk számomra a legkedvesebb magyat nõi kéziválogatott. Tul.képpen nem is tudom. Talán azért, mert nekik drukkolhattam élõben? (Bár Amálékat is volt szerencsém látni.😊) Talán azért, mert már csak drukkolni van lehetõségem? Szóval ez van, örülök, hogy játszott még egy kicsit. Tudom, dühös volt. De azt is tudom, hogy egybõl jobb kedve lesz, ha a fia szemébe néz!😊) Ráadásul állítom, hogy a 3 balkezes nagy lehetõség lehetett volna, ha Ibi felnõ a feladathoz, ha Szilárd ki tud találni valami fifikás, ügyes taktikát erre.

kaloz174

Breki33
hát azért magyar csapatok ellen csak ne vitézkedjenek

egye fene dánok ellen lehet
Isthy azt hiszem veled együtt én is Krim Ljubijana drukker leszek jövõre.

Hajrá Magyar Kézilabda!