Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor majd te átdigized 😄 merre laksz? 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

majd megkérdezem a mûszaki zseniket otthon, õk jobban értenek hozzá, mivan, meg mi nincs 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Dvd felvevõre szavazok és egy éve használom és bevált! 😊)

VMan
hát a legegyszerûbb ha van egy dvd-felvevõd, akkor arra rákötöd a vhs-t és simán átmásolod dvd-lemezre.
ha ezek a feltételek nem adottak, akkor meg a számítógépedbe kell egy digitalizáló kártya, vagy egy tvtuner. ha ezek sincsenek akkor merész vállalkozás 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Hát nem lesz egy egyszerû dolog. Ha jó emlékszem már 3* lépett túl a Fradi a "Motoron"? Az jó jel. Debrecennek meg be is jöhet, hogy most idegenben kezdenek és egy bravúros eredménnyel, utána hazai pályán "simán" tovább léphetnek. Az Etonak nagyon meg kell vernie a Lavrikot és még akkor is kõkemény vissza vágóra számíthatnak.

Most már fent van "rendesen"
WOMEN'S SEMI-FINAL DRAW

én viszont lehet megyek szerdán😊 ha elmondod mivel tudom bedigitalizálni, meg hogyan, akkor talán megtudom csinálni. de ez még igen képlékeny 😊
Egyébként ma adja a debreceni tv a metzi meccset, holnap du. meg megismételik.

a fiúknál úgy volt, hogy akit elsõnek húztak, az kezd itthon, vagyis akit elsõnek írtak, azt húzták elsõnek, gondolom én!

VMan
én csak a kupa elõdöntõn tudom átvenni legközelebb a kazettát, addig nem járok arrafelé sajna.

VMan
jah, remélem hajlik, még nem reagált 😊

Hát elég érdekes sorsolás, ETO kapta a legnehezebb ellenfelet, ráadásul itthon kezd....Fradinak is nehéz lesz, de megoldható, kár hogy itthon kezdenek. Debrecen döntõs, szerintem! 😊

Ehf oldala alapján ez még nem eldönthetõ, hogy ki hol kezd...
szerintem ezután fogják sorsolni

CBM Astroc Sagunto : Viborg HK A/S
Aalborg DH : Krim Ljubljana Slovenia
Podravka Vegeta, Koprivnica : DVSC Debrecen
FTC Budapest : HC "Motor" Zaporozhye
Gjerpen Handball Skien : ZRK Buducnost MONET
Györi ETO Kezilabda Club : Larvik HK

ETO- Larvik (DK- Cseszi)

"FTC Budapest
: HC "Motor" Zaporozhye

😞 Itthon kezdünk! 😞 (Osi-DK)"

azt is nézem Bossnak van már tv kártyája, hajlik már a dologra?

V-Man, sikerült beszerezned a Cori EHF meccsét, mert látom beng felvette vhs-re. Vele esetleg nem lehetne beszélni többi meccset illetõen? persze, ha a digitalizálást meg tudja vki csinálni!
(Te nem fehérvári vagy, igaz?)

Passz,ebbe a kérdésbe bizonytalan vagyok. Én 2 tudok.
Isthy este lesz azt írta.

Mai világba ez nem jelenthet gondot, hisz az eredmények szinte napra készen követhetõek. Így ez nem lehet kifogás az már inkább, hogy az adott klub mennyire "szívesen" engedné/engedi el a játékost a válogatotthoz

most már valaki mondja már el, Katinak 2 éves, vagy 1+1 éves szerzõdése van, mert mindenhol mást olvasni, köszi. Isthy? ;DDDD

én nem így hallottam, de legyen igazad!

Breki33
sztem ha úgy játszik befér

nem az a poszt ahol olyan jól állunk szerintem
biztos vagy Te ebben? 😉

Siti Eszti , Gin tekintetében azért elég nehéz lett volna megkérdõjelezni azt hogy beférnek e a válogatottba, akárhol is játszanak, de azért....

Breki33
Igen de Németh Andrást ilyesmi nem zavarja úgy látom

Bár én örülnék ha maradna és tovább fejlõdne
Nagyon nem szokott bekerülni senki, aki külhonban játszik, mert nehéz nyomonkövetni a formáját, ez a hivatlos indoklás 😉
De Mocsainak is volt ilyen kérése, hogy ne menjen külföldre senki az olimpia elõtt, mintha Susu nyilatkozta volna anno, ha jól emléxem.

Nekem se, de gondolom délután ez majd ki lesz fejtve és mire késõ este haza jövõk már minden világos lesz. 😊

Breki33
hát intézkedjen :-))))

vagy megint én megyek P
igen, õ Kiki (asszem) bár Isthy többet tudna mesélni Róla (is), Isthy a bennfentes ;DDDDDDDDDD

Breki33
Miért kockáztatja a válogatottságát?

Nem teljesen vili.

Ez a Kékesi Krisztina az a hölgy akit a VB-n kinéztem? P

Van egy ilyen nevû ismerõsöm ugyanis- volt osztálytársnõ
<#taps><#taps> nagyon kis szimpi "csaj", mikor itt voltak Balatonfüreden, kicsit dumcsiztunk vele, meg akivel voltam képet is aláíratott vele, nehezen ment neki, melyik betûre kell ékezet, melyikre nem, de jót nevettünk <#kacsint>

Luluval is olvasnék hasonlót, aztán jöhetnének a dunaferresek.
Remélem a handball.hu, jövõre figyelemmel kíséri a Krim szereplését, és lesz hasonló, mint a "dániai téma". 😊

Siti, Kindl: Krim Ljubljana

Siti Eszter ugyan elhagyja Dániát, de mégsem jön haza

Ma, 09:30, Forrás: SportFórum.hu
Korábban napvilágot látott az a hír, hogy a Dunaferr nyáron szinte atomjaira hullik, meghatározó játékosai elmennek. Most úgy néz ki, hogy Ferling Bernadett marad Újvárosban, Kindl Gabi aláírt a Krimhez, Bulath Anita pedig - a válogatottságát kockáztatva - kacérkodik az FCK ajánlatával.
Azzal az FCK-val, amely a jelek szerint megint nem maradna magyar játékos nélkül; az elmúlt három év alatt két magyar erõsítette a klubot: Siti 2003-ban igazolt ki, míg Pálinger tavaly nyáron. Az már korábban eldõlt, hogy Pálinger nem marad, a helyére szerzõdtettek már egy svéd kapust, és a napokban kiderült, Siti Esztert is elveszítik.

A válogatott irányító korábban azt nyilatkozta mindféleképpen szeretne hazajönni, mert párja, Kiskapusi Balázs nyár óta itthon van, és ezt bizony nehezen bírják. A kiváló kézilabdázó igen erõs ajánlatot kapott a Vasas vezetõitõl, mégis a szlovén Krim Ljubljana lett a befutó, akikkel két éves szerzõdést írt alá.

A válogatotthoz kapcsolódó hír, hogy a keret áorilis 3-án találkozik, és azon a héten három mérkõzést játszanak az Európa-bajnok norvégokkal. Két mérkõzés lesz Magyarországon: Miskolcon április 7-én, valamint Ózdon április 8-án szerepel a csapat. Kerethírdetés késõbb várható.
sport
Szerzõ: Kékesi Krisztina
forrás:http://www.sportforum.hu/

"Hangya": Többet használom a fejem
Bár meglett volna rá a lehetõsége, mégsem szerette volna magára ölteni a magyar válogatott mezét Mravikova Katarina. A "Hangya" becenévre hallgató játékos a handball.hu-nak elmondja, mi az elzárkózásnak az oka, valamint elmeséli, hogy telt a Ferencvárosban - és Magyarországon - eltöltött négy és fél éve.
Interú a handball.hu-n

Isthy
Erre majd írok véleményt, de sajnos mennem kell melózni. Este viszatérek rá!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hát ez van, nincs mit tenni... ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

NÕI EURÓPAI KUPÁK, NEGYEDDÖNTÕK. Miért épp most játszottak volna jobban, mint az év eddigi sorsdöntõ meccsein?
Elnyelte a Dunaferrt a nagy számok örvénye

Nemzeti Sport Napilap Havasréti Béla, Simon József
Öt magyar nõi együttesért szorítottunk a hét végén az európai kupák negyeddöntõiben, és közülük három (a KEK-ben a Gyõr, az EHF-kupában az FTC és a DVSC) bejutott az elõdöntõbe, amelynek a párosítását kedden sorsolják.
A legkellemetlenebb meglepetést a Dunaferr NK (KEK) okozta, amely csupán egygólos vereséget szenvedett egy héttel korábban a norvég Gjerpen othonában, ám a visszavágón csak döntetlent tudott elérni, vagyis elköszönt a további küzdelmektõl.

Az újvárosiak mestere, Kiss Szilárd a második találkozót értékelve elmondta, hogy tanítványai tudták, milyen nehéz feladat vár rájuk, hiszen már Gjerpenben is tapasztalták, hogy a norvég bajnoki címre törõ ellenfelük roppant erõszakosan kézilabdázik, valamint jól felkészült a Dunaferr taktikájából. A magyar stílus amúgy is kedvére lehetett a skandinávoknak, hiszen az elõzõ körben a Vácot verték ki, méghozzá kettõs gyõzelemmel.
Az újvárosiak trénere kiemelte, hogy csapata teljesítményét, hozzáállását nem befolyásolták a klubban zajló háttéresemények, vagyis az együttes támogatása és tulajdonlása körüli viták, illetve a pénzügyi nehézségek.

,,Amikor pályára léptek a lányok, biztosan csak a gyõzelemre, a minél jobb játékra összpontosítottak, és az átlövõ vagy a kapus fejében meccs közben nem az forog, hogy mennyivel tartozik neki a klub – vélekedett Kiss Szilárd. – A kiesés okát másutt kell keresnünk, valamint a gondok kapcsán azt is fontosnak tartom újra elmondani, hogy a pénzügyi kérdések nem is rám tartoznak. Lényegesebb, hogy a jó felkészülés után mennyit tudtunk megvalósítani az elképzeléseinkbõl. Nos, keveset. Ugyanakkor nem lehetett csodát várni együttesünktõl, mert a nagy számok törvénye alapján nem volt sok remény arra, hogy ezen a fontos mérkõzésen többet, jobbat nyújtson, mint az évad korábbi, szintén sorsdöntõ összecsapásain. Ebben az idényben a legjelentõsebb találkozóinkon kiderült, hogy pillanatnyilag sem többre, sem kevesebbre nem vagyunk képesek, mint amit a Gjerpen ellen mutattunk.”

A Dunaferr kiesése azért különösen fájó, mert a második félidõben már öt góllal is vezetett, és a csak gyatra hajráján múlott a szinte biztosra vett továbbjutása. Kiss Szilárd összefoglalóként annyit fûzött a negyeddöntõhöz, hogy egy-két játékos kiemelkedõ teljesítménye nem lehetett elegendõ az elõdöntõbe jutáshoz.

ez szintén ott olvasható....

Isthy, Isthy... 😊)) 😄DDD

Pálinger súlyos döntés elõtt áll
A válogatott Pálinger Katalin, a nemzetközi élmezõny egyik legdrágább játékosa, a dán FCK könyökmûtétje után itthon gyógyuló világklasszis kapusa szeretné megszakítani 2007 nyaráig szóló szerzõdését klubjával.

– Hol tartanak a megbeszélések?
– Még nem fejezõdtek be, de azért haladnak. Korábban azt reméltem, hogy a családi gondjaim és a kézsérülésem miatt megértõnek mutatkozó klubvezetõkkel egyszerû lesz a megegyezés, ám néhány kérdést nem könnyû tisztázni.

– Az már biztos, hogy nem tér vissza Koppenhágába?
– Igen, hiszen a dán bajnokság befejezõdött, a tavasszal legfeljebb a válogatottban védhetnék, hiszen a kezem majdnem tökéletesen meggyógyult. Egyelõre azonban azt sem tervezem, most a családommal kell törõdnöm.

– Hol folytatja pályafutását?
– Külföldi és hazai ajánlatokban egyaránt bõvelkedem, de pillanatnyilag ezzel a kérdéssel sem foglalkozom. Viszont néhány héten belül valóban el kell döntenem, miként és hol folytassam.

Ez mai nso-ba van.
http://www.nemzetisport.hu/

Isthy
Jó éjszakát mindenkinek! Nekem a ma esti élmények után ez garantált!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez egy örök igazság, ami itt is mûködik!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért ne helyezzünk ekkora bizalmat belém, mert lehet csúnya csalódás is belõle! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gondolom Ginnel kapcsolatban kérdezel. Igen, a jövõ mindenre választ ad! :-)))

Maradjunk annyiban, hogy vannak kül. teóriák, az enyémmel egyezõ csapatnevet ott nem találtam. De minden lehetséges! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Õ nem megy sehova, mert neki itt lesz a Bodza csapat! ;-)))))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Elnézést kérek, hogy így eltûntem, de ma olyan dolgot éltem meg egy-két társammal amire még nem volt példa. Gabcával az oldalán órákig chateltünk majdnem egészen mostanáig. <#worship><#szeret>

DUNAFERR FOREVER!!!

Jó éjszakát! 😊)
mára...

SomogyiG
Na én búcsúzom, ma még korán kell kelnem. Mindenkinek jó éjszakát, és holnapra (mára) szép napot.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Duna Sportarénában volt valami érdekes?

még nem láttam elõször le töltöm és utána megnézem nekem így egyszerûbb mint direktbe nézni.

SomogyiG
Nem rossz! Amíg én a kezilabda.ftc.hu cikkjeként szerkesztgettem, addig Te benyested ide. Megnéztem a videot is, de szinte szóról-szóra megegyezik a cikkel.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Mindhárom fronton helyt állt a Fradi
dunatv.hu, 2006. március 20.

Tavaly három, idén két nõi csapatunk jutott be a kézilabda EHF-kupában a legjobb négy közé, de ezt aligha értékelhetjük visszalépésnek, különösen nem a Ferencváros esetében. A zöld-fehérek mit sem javuló anyagi körülményeik ellenére ismételték meg idén tavalyi jó szereplésüket, és formájukat látva még felül is múlhatják azt.

Németh András tizennégy éve ül a Fradi kispadján, a fiatal kerettel idén a legjobb négybe került a bajnokságban, és a Magyar Kupában, most pedig a dán Gudme legyõzése után az EHE-ben is elõdöntõs lett a Fradi.

"Nagyon sokat dolgozunk, fõleg lábra, és ez a védekezésben egyre jobban jelentkezik.” - mondta a Dunasportnak a vezetõedzõ. „Jó védõjátékosokat is igazoltunk és a régebbiek is szépen fejlõdnek. Ez egy fiatal csapat, amelynek komoly szakmai jövõje van. Az pedig mostanra eldõlt, hogy már az elsõ évben nagyon jelentõs eredményeket fog tudni maga mögött a gárda, hiszen mindhárom sorozatban négy közé jutottunk."

Az EHF-Kupa elõdöntõ párosításait kedden sorsolják, és a Fradinak bárki ellen esélye lehet a döntõbe jutásra. Az ellenfelek között az ukrán Zaporizzsja, a horvát Koprovnica és a Debrecen szerepel.
forrás:http://www.dunatv.hu/

Egészen biztos!😊
De azért néha nem árt tudni a sorok között is olvasni és az sem árt ha az ember nem mindenkinek hisz el mindent azaz válogatós. Olyan esetben a megfelelõ ember egy két szavas üzenete is többet mond, mint másnak sok, sok írása...