Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A még hátralévõ idõre össze kell kapni magukat, lesz 3 hetük a rájátszásig és majd kiderül, hogy sikerült-e megfelelõen kezelni a helyzetet.
A jövõre nézve pedig, az anyagi alapok megvannak jól kell sáfárkodni velük minden téren.
Mindenestre egy dolog biztos részemrõl a továbbiakban is: HAJRÁ DUNAFERR!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
- Kiestünk a BL-bõl, nem baj, majd a KEK.
- Kiestünk a Magyar kupából, nem baj, majd a bajnokság.
Nem hittem volna, hogy ez igy bejön. Az biztos, hogy azok a játékosok, akik balszerencsével jöttek haza a Slagelsetõl pont nélkül, s ilyen imponálóan verték le a Ladát, azok ennyi idõ alatt nem felejthettek el kézilabdázni. Tudom, ez közhely, de akkor is tény! Az is tény, hogy egy edzõ sem felejt el mindent egycsapásra. Az is tény, hogy ugyanez a Gjerpen nemrég játszott a Váccal, tehát friss infó is volt róluk. Az is tény, hogy a csapat elõtt minden volt, csak + jövõkép nem.
És itt kanyarodnék vissza a korábbi hozzászólásomhoz: szerintem Sziszibá már a meccs alatt feladta, "ezekkel úgysem lehet nyerni, ennyit tudnak". És ezt már jópárszor elmondta a nyilvánosság elõtt is, ami szintén nem lehetett különösebben felemelõ a Lányoknak.
Mindenesetre nehéz megfejteni a valódi okokat megfelelõ infók nélkül, de az is biztos, hogy most le kell ülni az érintetteknek, és nagyon komolyan és õszintén megbeszélni a múltat, a jelent és a jövõt. Miután ez megtörtént, a megfelelõ következtetéseket levonták, a szükséges lépéseket megtették, onnantól csak elõre, visszanézés nincs!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Persze nem mondtam, hogy õ nem hibázott, de szerintem nem most hanem már ott mikor kiestünk a bl-bõl, mk-ból, és erre legyintett egyet: majd a kek, meg ennyire képesek a csajok... szóval inkább a pszichikai felkészítése nem sikeredett, sem mint a taktikai, szerintem...
Bár utóbbi azért összefügg azzal, ha a csajok fejben nincsenek a meccsen, akkor akármilyen király is lehet a taktika, biztos nem sok valósul meg belõle.😞(
Szóval most inkább a kialakult körülmények, koncentrálás hiánya lehetett a legfõbb bûnös, nem fõképp Szilárd...
De mindezt úgy, hogy nem láttam sem az edzéseket, sem nem beszéltem játékosokkal, sem nem láttam a meccset, elég nehéz megfejteni. Még a csajoknak sem sikerült, ezekszerint 😞((
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Minden játékost, akivel szembetalálkoztam, megkérdeztem, hogy érezte belülrõl:
Ira - bár ezt nem nekem, hanem egy újságíró(?)nak azt mondta, hogy be kell lõni a ziccereket. (Tehát egy véleményen volt Kiss Szilárddal.)
Többen elmondták, hogy kellene már egy kis szerencsét is igazolni. (Rita szegény egyszerûen csak sírt.) Ibi szerint mindenki nagyon akart. Ivett nem egészen értette, miért kellett 15 mp-re beállnia. (Mi sem.)Detti nagyon-nagyon szomorú volt. Talán Gáspár Gabó volt kicsit lazább.
Bokiról már írtam. (Így utólag: örülhetek, hogy szóba állt velem, mert az, ahogy nézett...)
Olyannal is beszéltem, aki nem csapattag, viszont közel áll a csapathoz. Õ is egyértelmûen a csapat és egyes csapattagok körüli bizonytalanságot jelölte meg a kudarc fõ okának.😞((
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A második játékrészbenminden ugyanúgy folytatódott vcégig vezettünk 2-4 góllal. a 45. perctõl elkezdtek a bírók belenyúlni a meccsbe+ volt 2 "téves" cseréje a Mestrenek, így az elõny elolvadt, majd francia vezetéssé alakult. Nagyjából ennyi a történet. simán továbbjutottunk.
Nagyon sajnáltuk, hogy nem nyertünk, pedig nagyon kélyes érzés lett volna.
A D.ferr miatt meg mehetünk norvégiába😞((((((((((
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Ezek azért nagyon jó hírek szerintem.
(Már nem pont Boki visszavonulására értem, de hogy lehet jövõképet körvonalazni, és alakulnak is jó dolgok, az mindenképpen pozitív.)
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Tegnap minden gesztusa arról szólt, hogy 'õ odateszi magát, úgy ahogy csak kell, ahogy tudja, mások miért nem?'. Sajnos, a tegnapi meccs esetében 100 %-ig igaza volt.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
De én is nagyon szerettem volna, ha marad; ha ez a csapat még marad egy évet, mert így a teljes munka, ami arról szólt, hogy a csapat összeérik, vagy nem, kárba veszik. Sajnos, itt a múlt idõ az indokolt már, nyugodtan mondhatjuk.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Mse! Én nem a jogi alapot kérdeztem, aszerint valóban büntethet. Én arra próbáltam utalni, hogy az õ lelkiismerete tiszta-e? Valóban mindent megtett-e a felkészülés és a mérkõzés során a sikerért?
Konkrétan nem tudok állást foglalni, hiszen a meccset nem láttam. De a rengeteg hozzászólásból, amit olvastam - közel 300, ha az ismétlõdõ nickeket leszámítom, akkor is legalább 40-50 emberke véleménye volt benne - arra a következtetésre jutottam, hogy ennek a párharcnak az elvesztésében õ is sáros. Amennyiben igy van, akkor jogosan vetõdik fel az erkölcsi alap kérdése.
no léptem, dolgozni is kéne...
Itt most azt szeretném ha a Gyõr kiverné ezt a norvég csapatot.
És olyan erkölcsi alapon, hogy õ az edzõ, nem hiszem, hogy külön jogosítvány kellene hozzá...
Isthy megmondta nem megy sehova Detti, én hiszek neki 😉 Azért Õ mindig jól értesült, szerintem a Sitis dolgot is tudta régen 😊))))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mai NS-ben ezt nyilatkozta Kiss Szilárd: "Talán még meg is kéne büntetnem a csapatot, de jelenlegi anyagi helyzetünkben nincs mibõl."
Akkor most kaptak pénzt vagy mégse?
(magánvélemény: és milyen erkölcsi alapon próbálna Sziszibá büntetni?)
Egy - szerintem - még elképesztõbb, igaz kérdésként:
Ferling...Cornexi!?[
Egyszerûen nem értem, hogy mi lehet a gond profi sportolókról lévén szó ...
Ezt a „teljesítményt” még emészteni kell.
Ugye Köke sem vonult vissza az olimpia után
és milyen jól tette.
Ja Siti Esztinek jó játékot és sikereket kint- kivéve a magyar csapatok ellen -)
Igy egy kicsit könnyebb nekem - hogy nem ellenünk kamatoztatja majd képességeit - ha már nem hozzánk tér vissza. (juj de undok önzõ vagyok)
Nagy a gyanúm, hogy Bojanát ezek után most már semmi sem fogja visszatartani, biztosan visszavonul. (Szebb befejezést érdemelt volna)
A tegnapi kiesés egyértelmûen annak a számlájára írható, hogy több játékos fejben nem volt igazán ott, nem tudta feldolgozni a körülötte zajló eseményeket. Nem bántanám õket, de nem is menteném fel, de ezek tények.
Ami még nekem különösen feltûnt, az a kidolgozott taktika, vagy annak megvalósításának hiánya. Ez a BL-meccsek és a fehérvári meccs után nekem külön csalódás.
szerintem mindkét csapatra igaz, de amíg a focistáknál ennek örülök (Barca-szurker lévén), a kézislányainknál nagyon elkeserít:
egy óriási eredményeket elért társaság, óriási egyéni klasszisokkal, akik még néha tényleg fellángolnak és akkor bárkit elbírnak verni, ugyanakkor szinte bárki ellen becsúszhat egy vereség, és kiegyensúlyozott jó csapat-teljesítményt, küzdést már hiába várnánk tõlük. egy korszak nagyon úgytûnik lezárult és a jövõ kérdéses... "csak" az anyagi lehetõségek ahol van egy jelentõs eltérés.
remélem ezzel, hogy leírtam, nem bántottam meg senkit 😊
ha valaki felveszi a meccset a DTV-rõl, szóljon 😊
Siti Eszter: irány a Krim
Nemzeti Sport Napilap B. A. - 2006-03-20 02:51 Utolsó módosítás: 2006-03-20 02:51
Kindl Gabriella után újabb magyar játékost szerzõdtetett a Krim Ljubljana: Siti Eszter vasárnap állapodott meg a szlovén sztárcsapat vezetõivel. Az õsztõl nem lesz magyar játékosa a dán élvonalban szereplõ FC Köbenhavn együttesének. Pálinger Katalin már korábban elhagyta az FCK-t, s vasárnap kiderült, hogy a válogatott irányító, Siti Eszter is másutt kezdi meg a 2006–2007-es szezont. A játékos tegnap a szlovén fõvárosban tárgyalt, s alá is írta két évre szóló szerzõdését a kontinens egyik elitcsapatával, a Krim Ljubljana Sloveniával.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=109047
Hazaértem. Ez talán a jó hír, mert hiába jöttem 1 vonattal késõbb, ami egyébként több óra különbséget is jelent, hiába volt kissé hûvös az idõ, nem tudok magamhoz térni. Amit érzek, az a tehetetlen üresség.
De elõször is szeretnék gratulálni a továbbjutóknak. Volt szerencsém látni a Fradit. Jó érzés volt tapasztalni, hogy a szörnyû helyzet után - remélem, már után - a csapat milyen mértékik erkölcsi gyõztesként került ki szorult helyezetébõl. A gyõzelmükön túl ennek örültem leginkább. <#eljen>#eljen>
A Dunaferr meccsérõl Isthy beszámolójához majd holnap még írnék én is pár kiegészítõ szót. Bokiról csak annyit, hogy olyan dühös volt, majd szét robbant, még akkor is, amikor - szokása szerint - elég sokára, kijött az öltözõbõl. Borzasztóra elkeserítette az egész helyzet. Pedig rajta aztán nem múlott.
De ha valaki szándékosan akarta volna a csapatot lehetetlen helyzetbe hozni, annél jobban nem sikerült volna, az biztos!😞( Nagyon sajnálom. Ha nincs ez a herce-hurca, ez a csapat méltó módon tudott volna búcsúzni. Erre szerintem már nincs esély, ami miatt nagyon szomorú vagyok.😞(
Ami azért szépségtapasz, hogy ott volt Piga is, és láthattuk a kislányát is!😊
Szurkolok, hogy Nektek is sikerüljön, mert kellenek a kemény és erõs ellenfelek a bajnokságban ahhoz, hogy mi is jobbak lehessünk.
Asszem nem kínzom magam tovább, húzok aludni. Bár, hogy fogok-e azt még nem tudom...
DUNAFERR FOREVER!!!