Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Nekem azért igen...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Gondolom nemvagyok egyedül!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
És van pénz 😊)
DUNAFERR FOREVER!!!
Miért kellett ez? Nem fogja javítani a helyzetet a hátralévõ idõszakra vonatkozóan! <#schmoll2>#schmoll2>
Tényleg, mintha a pozitív dolgokat nem is akarná látni, még ha kevesebb is volt belõlük.
DUNAFERR FOREVER!!!
én azzal veszek fel részeket és aztán jön az amigó igy kb 60 perc 350-400 mega lesz aviban 640*480-ban
csak monitoron néztem vissza de azt hiszem megfelelõ a minõség, fõleg mert ott jobban látszik
A Gjerpen nem fog bejutni a döntõbe, így nem fogtok tudni revansot venni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az ETO a KEK-ben azt kapta és úgy, ahogy vártam. Itthon kell egy viszonylag jó elõny, nem kell túl nagy, az lehet tulságosan is megnyugtató lenne és utáni túl kell lépniük az idegenbeli fóbián, végig koncentrálva a kinti meccsen.
Az EHF-ben sztem így jó, mert így lehetséges a magyar döntõ, a Lokinak a Zaporozsje sztem sok lett volna. Csak a Fradinak itthon lenne a visszavágó az lenne a tuti, így egy kicsit izgalmasabb, de sztem megoldják õk így is. A Loki sztem így járt a legjobban és képesnek tartom rá õket, hogy revansot vegyenek a Coriért.
DUNAFERR FOREVER!!!
Már bocs, de ettõl a nyilatkozattól kicsit indulatos lettem.
Mert aki azt mondja, hogy pl. Buli teljesítményén nem látszott a körülötte zajló herce-hurca, az - minden tiszteletem mellett is - téved.
Arról nem beszélve, hogy ez a csapat, bár hullámzó teljesítményt nyújtott, többször bizonyította ebben az évben, hogy kis szerencsével bárkit képes legyõzni!
Hogy monti lassan szállóigévé váló szavaival éljek: a jövõ mindenre választ ad!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az öreg teljesen elvesztette a fonalat.
Még ha úgy fogalmazott volna, hogy ebbõl a csapatból én (mármint Sziszibá) nem tudok többet kihozni, az sem lenne igaz.
Ennyire nem lenne képben? (ha igy van, akkor már érthetõbb az idõkérések felhasználási módja)
Eddig csak ingyen nézõként sétafikált a pálya mentén (néha belül) és idõnként odalesett a pályán történtekre is?
Ez kizárt!
Ezek a kijelentések vagy meggondolatlanok és dühbõl/elkeseredésbõl fakadnak, vagy másra nem is merek gondolni...
DUNAFERR FOREVER!!!
Ebben az idényben azért jónéhány találkozón kiderült tétmeccseken is, hogy a Gjerpen elleni játéknál többre képes a csapat. Azt hiszem ezt többen láttuk az itt lévõk közül is. Ez egy nagyon meggondolatlan mondat volt, már nem elõször. Vagy ha meggondolt, akkor még rosszabb...
DUNAFERR FOREVER!!!
Legalább 5 éves Pinnacle.
Azért ez az András, tényleg tud valamit, mert nagyon tisztelik, és felnéznek Rá a játékosai, még a válogatottban is!!
Majd holnap a Népligetben szurkoloknekik!!
Remélem holnap megint szorgoskodik mint egy Hangya!!!<#wink>#wink>
LG LG RH7500 asztali DVD-RW
Csak 49mm magas stílusos design
Paraméterek:
- 80GB HDD - (110 óra felvétel)
- 8.5 GB DVD+R Double Layer Recording (11 óra)
- DVD+-R/RW felvételi formátumok
- Lejátszható formátumok: DviX/ XviD / Microsoft MPEG4 ver 3.0, DVD-Video /DVD+_R /DVD+_RW (Video & VR mode)/DVD-R Double Layer/VCD/SVCD/ CD-Audio /CD-R/RW/MP3/WMA/ JPEG Zenés foto Album (JPEG slide show with MP3)
- DV IN (IE1394)
Egyéb kényelmi funkciók:
- Könnyen kezelhetõ grafikus menü (Lejátszási lista kezdõképekkel stb.)
- Könnyû kezelhetõség, könnyen kezelhetõ szerkesztési funkciók
- PIP (DVD film nézése közben a TV mûsor ellenõrzése egy kis ablakban)
- Progressive Scan
- Time Shif funkció (csúsztatott lejátszás - felvétel közbeni lejátszás)
Garancia: 1 év
LG DR7500 DVD író
49mm magas, elegáns design
Paraméterek:
- DviX lejátszás
- 8.5GB DVD+R Double Layer Recording/8.5GB DVD+R dupla rétegû felvétel
- DVD+_R / RW formátumú rögzítés
- Lejátszható formátumok: DviX5 / DivX4 /DivX3 / XviD / Microsoft MPEG4 ver 3.0,DVD-Video /DVD+_R /DVD+_RW (Video & VR mode)
VCD/SVCD/ CD-Audio /CD-R/RW/MP3/WMA/ JPEG, Music Photo Album (JPEG MP3-al)
- DV IN (IEEE1394)/DV bemenetkameráról történõ rögzítéshez
Egyéb kényelmi funkciók:
- Könnyen kezelhetõ grafikus menü
- Könnyen kezelhetõ felvételi és szerkesztési funkciók
- Fejezetek kilistázása a kezdõképek bemutatásával
- PIP funkció (DVD nézés közben TV mûsor megjelenítése egy kis ablakban)
- PAL Progressive Scan
Garancia: 1 év
de most már tényleg léptem... 😊 11-ig felétek se nézek! 😊))
A Larvik kicsit kemény dió lesz.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
A BL-ben nem meglepõ, hogy a két dánt nem sorsolták egymás ellen, de legalább így kieshetnek, bár a Viborg kedvenc csapataim egyike. A Skopjéban vitézkedõ Valenciával 50-50, hogy mire mennek. Remélem a Krim jól elveri az Aalborgot.
Az ETO sztem nem fog sokat veszõdni a Larvikkal. Két szoros meccsen, de sztem kettõs gyõzelemmel fognak döntõbe jutni. Tán jobb is lenne, ha nem vernék meg itthon nagyon a Larvikot, nehogy úgy utazzanak ki, hogy csak játszani kell egy jót. (Jut eszembe ezúton hívom fel a figyelmet nagy kedvencemre a Larvik és a norvég válogatott balszélsõjére Kari Mette Johansenre. Játéktudásilag, és esztétikailag is egy nagyon kellemes jelenség.)
Végül lehet, hogy tényleg igaza lesz Bakos Istvánnak, aki azt mondta a vasárnapi csúfos után, hogy szerinte döntõs lesz a Gjerpen. Így, hogy a Podgoricával kerültek szembe, nagyon nagy esélyét látom ennek én is, hogy újabb prominens csarnokot vegyenek be a skieniek.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)