Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is feltûnt, csak nem gondoltam komolyan 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

arra írtam, hogy Isthy mit tudhat másképp ;DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Szerintem csak fikció! Bár Breki lehet, hogy benfemtes? <#papakacsint><#papakacsint>

SomogyiG
Itt volt Alfonz? <#nyes>

Nekem azért igen...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
ja de senkinek nem tûnt fel P
SomogyiG
Nem számoltam, de házigazdánk Breki már legalább négy alkalommal tett erre célzást egy keresztnév formájában...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Azért nagyon kiváncsi leszek, hogy ki lesz az edzõ Újvárosban!
Gondolom nemvagyok egyedül!

kaloz174
Sajnos, az nem jelenti azt, hogy maradnak. De pl. Irát hallottam, mit mondott errõl: kb. ennyit: 'még nem tudja, mi lesz a szezon után, most a visszalévõ meccsekre figyel'.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Boki, Ira esetleges távozásáról itt nincs szó 😊)
És van pénz 😊)

Isthy
Amikor felmerült, még nem volt tudott, hogy hosszabbított Halason.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Zsiga Gyula hogyan merülhetett fel, hiszen hosszabbított Halason? (azt csak úgy mellékesen jegyezném meg, hogy mióta a Cornexitõl finoman fogalmazva ikorrektül eltávolították, nem igazán keresi a lehetõségét annak, hogy nagy csapatot irányítson)

Isthy
Esetleg olvassátok el ezt is, bár van benne olyan, amit én másként tudok, de az nem lényeg most.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ráadásul ebben a kudarcban éppúgy benne van õ is, mint ahogy már elõzõleg kitárgyaltuk itt, mint a csapat maga - a sétálós nagyjelenettel együtt!😞(
Miért kellett ez? Nem fogja javítani a helyzetet a hátralévõ idõszakra vonatkozóan! <#schmoll2>

Isthy
Írd meg priviben konkrétan mire is gondolsz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is indulatos lettem, de szerencsére el kellett mennem melózni, így most este már kimértebben fogalmaztam.
Tényleg, mintha a pozitív dolgokat nem is akarná látni, még ha kevesebb is volt belõlük.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
figyi attól füg miben akarod ugye az idõ miatt nem avi-ban hanem DVd formátumban rögzít az egyszer nézhetõ minõség az 6 óra de annál érdemesebb jobbon a 4 óráson venni

én azzal veszek fel részeket és aztán jön az amigó igy kb 60 perc 350-400 mega lesz aviban 640*480-ban

csak monitoron néztem vissza de azt hiszem megfelelõ a minõség, fõleg mert ott jobban látszik
OFF Már én is kérdezni akartam, de nézz már rá az indexre tenisz részlegnél😉 - aztán ha csak nem publikusat tudsz, akkor írd meg privátban😊))))))) (Azt fel sem tételezem rólad, hogy valamirõl nincs információd😉))

Isthy
A Larvik valóban kemény dió lesz, de megoldjátok, csak oda kell figyelni végig! Meg ne legyenek edzõi kísérletezgetések...
A Gjerpen nem fog bejutni a döntõbe, így nem fogtok tudni revansot venni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tényleg nem lesz egyszerú a dolog, de az elõdöntõkben ilyen már nincs, hogy egyszerû.
Az ETO a KEK-ben azt kapta és úgy, ahogy vártam. Itthon kell egy viszonylag jó elõny, nem kell túl nagy, az lehet tulságosan is megnyugtató lenne és utáni túl kell lépniük az idegenbeli fóbián, végig koncentrálva a kinti meccsen.
Az EHF-ben sztem így jó, mert így lehetséges a magyar döntõ, a Lokinak a Zaporozsje sztem sok lett volna. Csak a Fradinak itthon lenne a visszavágó az lenne a tuti, így egy kicsit izgalmasabb, de sztem megoldják õk így is. A Loki sztem így járt a legjobban és képesnek tartom rá õket, hogy revansot vegyenek a Coriért.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Egy sima meztéllábas újraírható DVD-re a legoptimálisabb (milyen) felbontással milyen hosszú (idõben értve) anyag írható ki?

Breki33
sztem nem csak vincsist szabad enyém dvd irós és van rajta usb is
Isthy
Legjobb tudomásom szerint kétéves, ezért is van akkora gubanc körülötte.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nem azért, de ez így egyszerûen nem igaz!
Már bocs, de ettõl a nyilatkozattól kicsit indulatos lettem.
Mert aki azt mondja, hogy pl. Buli teljesítményén nem látszott a körülötte zajló herce-hurca, az - minden tiszteletem mellett is - téved.
Arról nem beszélve, hogy ez a csapat, bár hullámzó teljesítményt nyújtott, többször bizonyította ebben az évben, hogy kis szerencsével bárkit képes legyõzni!

Isthy
Ahogy te, úgy én is teljesen más véleményen vagyok ezzel kapcsolatban mint Breki. Buli esetében pedig még inkább...

Hogy monti lassan szállóigévé váló szavaival éljek: a jövõ mindenre választ ad!

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Nem akartalak ezzel a nyilatkozattal kapcsolatban megelõzni.
Az öreg teljesen elvesztette a fonalat.
Még ha úgy fogalmazott volna, hogy ebbõl a csapatból én (mármint Sziszibá) nem tudok többet kihozni, az sem lenne igaz.
Ennyire nem lenne képben? (ha igy van, akkor már érthetõbb az idõkérések felhasználási módja)
Eddig csak ingyen nézõként sétafikált a pálya mentén (néha belül) és idõnként odalesett a pályán történtekre is?
Ez kizárt!
Ezek a kijelentések vagy meggondolatlanok és dühbõl/elkeseredésbõl fakadnak, vagy másra nem is merek gondolni...

Isthy
Sztem maximálisan megérthetõek az indokai és nagyon szimpatikusan is nyilatkozik errõl. <#eljen><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
nincs róla tapasztalatom 😊
csak a leírása alapján tetszik.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
Lassú, mint a szélütött anyatetû! Olyan, mintha egy 100 msec-es TFT kijelzõn nézném, pedig CRT monitorom van.

Isthy
"Ebben az idényben a legjelentõsebb találkozóinkon kiderült, hogy pillanatnyilag sem többre, sem kevesebbre nem vagyunk képesek, mint amit a Gjerpen ellen mutattunk."

Ebben az idényben azért jónéhány találkozón kiderült tétmeccseken is, hogy a Gjerpen elleni játéknál többre képes a csapat. Azt hiszem ezt többen láttuk az itt lévõk közül is. Ez egy nagyon meggondolatlan mondat volt, már nem elõször. Vagy ha meggondolt, akkor még rosszabb...

DUNAFERR FOREVER!!!

Serceg a hang? Vagy már unod!!

SomogyiG
Tunerkártyám nekem is van, csak az a baja, hogy hallani, ahogy a papagájok a csõrûkkel kivájják a képet...
Legalább 5 éves Pinnacle.

Látom DVD írón töritek a fejeteket! Csak vinyósat szabad megvenni, még ha drágábbis! Nekem tunerkártya van a gépben, szerintem tökéletes! A meccseket ezen rögzítem, és olyan formában írom ki amilyenben akarom! A belinkelt képeket is innen fényképezem ki!

Bizony-bizony, és tényleg szívvel lélekkel harcol a Fradiért, Õ és Lulu is!

Azért ez az András, tényleg tud valamit, mert nagyon tisztelik, és felnéznek Rá a játékosai, még a válogatottban is!!

Majd holnap a Népligetben szurkoloknekik!!

SomogyiG
Én 55.000 Ft-ért tudom bruttóban. Ha valaki az ÁFA-t leírhatja, akkor neki 46.000 körül lehet, a vinyós verzió meg 71.000, bruttó 85.000.

SomogyiG
Azt mondod, érdemes? <#wink>

SomogyiG
Én mindig úgy jellemeztem, hogy egy kis tûzgolyó. Mire felocsúdnak<#csodalk> a szekrényforma orosz vagy dán játékosok, hogy elvesztették a labdát, addigra Hangya már vissza is futott a ziccerbõl szerzett gólörömmel együtt.<#crazya> A kezdõsebessége alapján akár F16-os is lehetne a beceneve <#nevetes1>

VMan
ez fajin 😊

Komolyan mondom, én eddig is kedveltem Mravikovát, de a cikket elovasva rátett egy lapáttal! Nagyon szimpatikus nekem ahogy válaszolt a kérdésekre! <#taps><#eljen>

Remélem holnap megint szorgoskodik mint egy Hangya!!!<#wink>

Breki33
58000
SomogyiG
Te milyen árat tudsz rá?

SomogyiG
Vagy ezt: (sajna ez 30 eFT-al több a vinyó miatt)

LG LG RH7500 asztali DVD-RW

Csak 49mm magas stílusos design

Paraméterek:

- 80GB HDD - (110 óra felvétel)
- 8.5 GB DVD+R Double Layer Recording (11 óra)
- DVD+-R/RW felvételi formátumok
- Lejátszható formátumok: DviX/ XviD / Microsoft MPEG4 ver 3.0, DVD-Video /DVD+_R /DVD+_RW (Video & VR mode)/DVD-R Double Layer/VCD/SVCD/ CD-Audio /CD-R/RW/MP3/WMA/ JPEG Zenés foto Album (JPEG slide show with MP3)
- DV IN (IE1394)

Egyéb kényelmi funkciók:

- Könnyen kezelhetõ grafikus menü (Lejátszási lista kezdõképekkel stb.)
- Könnyû kezelhetõség, könnyen kezelhetõ szerkesztési funkciók
- PIP (DVD film nézése közben a TV mûsor ellenõrzése egy kis ablakban)
- Progressive Scan
- Time Shif funkció (csúsztatott lejátszás - felvétel közbeni lejátszás)

Garancia: 1 év

Breki33
jó ára van

kicsit sok
SomogyiG
Azt nem tudom, de az alábbi az, és most morfondírozok rajta, hogy bekerítsem-e

LG DR7500 DVD író

49mm magas, elegáns design

Paraméterek:

- DviX lejátszás
- 8.5GB DVD+R Double Layer Recording/8.5GB DVD+R dupla rétegû felvétel
- DVD+_R / RW formátumú rögzítés
- Lejátszható formátumok: DviX5 / DivX4 /DivX3 / XviD / Microsoft MPEG4 ver 3.0,DVD-Video /DVD+_R /DVD+_RW (Video & VR mode)
VCD/SVCD/ CD-Audio /CD-R/RW/MP3/WMA/ JPEG, Music Photo Album (JPEG MP3-al)
- DV IN (IEEE1394)/DV bemenetkameráról történõ rögzítéshez

Egyéb kényelmi funkciók:

- Könnyen kezelhetõ grafikus menü
- Könnyen kezelhetõ felvételi és szerkesztési funkciók
- Fejezetek kilistázása a kezdõképek bemutatásával
- PIP funkció (DVD nézés közben TV mûsor megjelenítése egy kis ablakban)
- PAL Progressive Scan

Garancia: 1 év

Breki33
akkor ez nem divx-es ugye?
Panasonic-DMR-E55
de most már tényleg léptem... 😊 11-ig felétek se nézek! 😊))

Breki33
milyen felvevõd van?

én most vittem szervízba az enyém
Hege eto
De szép lenne ha végén Gyõrben véreznének el😊)))))))))
A Larvik kicsit kemény dió lesz.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Úgy legyen!😊 Léptem, mentem melózni! 😞

VMan
én annyiból örülök a sorsolásnak, hogy a Fradit kevésbé féltem a Podravkánál erõsebbnek tûnõ Motortól, így meglehet a magyar döntõ 😊

Duby
Hát a Fradinak és a Debrecennek kb hasonló esélyt látok, olyan 40%-ot, a továbbjutásra.
A BL-ben nem meglepõ, hogy a két dánt nem sorsolták egymás ellen, de legalább így kieshetnek, bár a Viborg kedvenc csapataim egyike. A Skopjéban vitézkedõ Valenciával 50-50, hogy mire mennek. Remélem a Krim jól elveri az Aalborgot.
Az ETO sztem nem fog sokat veszõdni a Larvikkal. Két szoros meccsen, de sztem kettõs gyõzelemmel fognak döntõbe jutni. Tán jobb is lenne, ha nem vernék meg itthon nagyon a Larvikot, nehogy úgy utazzanak ki, hogy csak játszani kell egy jót. (Jut eszembe ezúton hívom fel a figyelmet nagy kedvencemre a Larvik és a norvég válogatott balszélsõjére Kari Mette Johansenre. Játéktudásilag, és esztétikailag is egy nagyon kellemes jelenség.)
Végül lehet, hogy tényleg igaza lesz Bakos Istvánnak, aki azt mondta a vasárnapi csúfos után, hogy szerinte döntõs lesz a Gjerpen. Így, hogy a Podgoricával kerültek szembe, nagyon nagy esélyét látom ennek én is, hogy újabb prominens csarnokot vegyenek be a skieniek.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)