Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MKB Veszprém KC - Portland San Antonio
férfi Bajnokok Ligája mérkõzés 2006. 03.26. 1515 óra
Az nagyon érdekes dolognak tartom, hogy a MK döntõtt megnézem élõben és utána majd este 8-kor a tv-ben is.... mivel azt is felvételrõl fogják adni....
Nõi Magyar Kupa döntõ
nõi Magyar Kupa döntõ mérkõzés 2006. 04.01. 2000 óra M2
(elvileg ez az M1-n lett volna és élõben ....) M1 a bl vissza vágót fogják adni.
Az MKSZ Pannon Kupa elnevezéssel férfi válogatott tornát rendez 2006. április 12-14. között. 12-én 18 órakor Magyarország-Szerbia és Montenegró Dabason, 13-án Tökölön Ausztria-Szerbia és Montenegró, majd április 14-én 18 órakor Százhalombattán Magyarország-Ausztria mérkõzést rendezünk.
MKSZ
Összecsapnak a zöld hullámok
Még öt mérkõzés hátravan a nõi bajnokság alapszakaszából, de a fontos kérdések már eldõltek. A bajnok Gyõr megnyerte az alapszakaszt, mellette az FTC, a Dunaferr, valamint a DVSC küzd a rájátszásban az érmekért.
http://www.nemzetisport.hu/
egyenlõre kapusok megvannak
jobbszélsõ magyar megvan külföldire kell szavazni egyenlõre 3-1
Újra lehet magyar finálé
A nõi KEK-ben a Gyõri Graboplast ETO KC a norvég Larvikkal, az EHF-kupában a Ferencváros az ukrán Motor Zaporizzsjával, a Debrecen a horvát Podravka Koprivnicával találkozik az elõdöntõben.
http://www.nemzetisport.hu/
Brekk: amúgy tényleg akkor szavazás szintjén kéne akkor meghatározni ezt a bodzacsapatot. Sok értelme ugyan nincs, de akkor csináljuk komolyan (ez aztán a paradoxon). Úgy volna télleg jó akkor, ha mindenki, posztonként mondana két nevet, és akikre a legtöbb szavazat érkezett, az a két játékos kerül be a Bodzába. Emberek akkó szavazzon aki még nem tette, ozt lehet jókat vitatkozni, hogy ki mennyire hol mikor miért jó... vagy mi. <#vigyor3>#vigyor3>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Most ha még kicsit csillogtatni akarnám végtelen naívságom, akkor biztos azér mondta, hogy evvel piszkálja föl a csapatot.
A legnagyobb lényeg nálunk az lesz, hogy kit sikerül a kispadra ültetni az öreg helyére. Szerintem a köv idényre ez lesz a csapat legfontosabb igazolása.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
kár érte, mert ez is hatással van sok mindenre...
DUNAFERR FOREVER!!!
mert akire szavaztam az nem jutott be, így most tartózkodom. Nem vagyok egy átszvazós típus ;DDDDDDD
Semmiféle kérdés nem volt 😄DDDD
Azért néha olvassatok, ne csak válaszoljatok 😄DDDDDDD
(Na jó, ez nem egészen igaz!😊) CSak olyan álmos vagyok, hogy csak olvasni van erõm!😊)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
akkor most kívánhatok? P
kivánok továbbra is ilyen jó társaságot jó eredményekhez szurkolást
és egyetértést értelmetlen viták nélkül
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Ezt a jogot fenntartotta magának! <#vigyor>#vigyor><#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az összegek önmagukért beszélnek és egyeznek az én információimmal.
DUNAFERR FOREVER!!!
Bár tény, hogy sokak beszélnek róla, de ettõl még semmivel nincs több esélye mint egy-két esetleges más jelöltnek.
DUNAFERR FOREVER!!!