Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDD

én biztosan! 😊

VMan
vicc. de legalább tényleg hazaérünk kényelmesen a kezdésre 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
igazából úgy lenne jó hogy megnézéd tévében aztán élõben P
Nos a hétvégén 1 azaz 1 meccs lesz közvetítve!
MKB Veszprém KC - Portland San Antonio
férfi Bajnokok Ligája mérkõzés 2006. 03.26. 1515 óra
Az nagyon érdekes dolognak tartom, hogy a MK döntõtt megnézem élõben és utána majd este 8-kor a tv-ben is.... mivel azt is felvételrõl fogják adni....
Nõi Magyar Kupa döntõ
nõi Magyar Kupa döntõ mérkõzés 2006. 04.01. 2000 óra M2
(elvileg ez az M1-n lett volna és élõben ....) M1 a bl vissza vágót fogják adni.

ja.. hogy tudják így ki válogatni?!?!

Breki33
megint szuper képek...
Pannon Kupa férfi válogatott torna
Az MKSZ Pannon Kupa elnevezéssel férfi válogatott tornát rendez 2006. április 12-14. között. 12-én 18 órakor Magyarország-Szerbia és Montenegró Dabason, 13-án Tökölön Ausztria-Szerbia és Montenegró, majd április 14-én 18 órakor Százhalombattán Magyarország-Ausztria mérkõzést rendezünk.
MKSZ

NB I, NÕK, RANGADÓ ELÕTT. Az FTC és a Gyõr egyaránt kiváló fomában várja a szerdai presztízsmérkõzést
Összecsapnak a zöld hullámok
Még öt mérkõzés hátravan a nõi bajnokság alapszakaszából, de a fontos kérdések már eldõltek. A bajnok Gyõr megnyerte az alapszakaszt, mellette az FTC, a Dunaferr, valamint a DVSC küzd a rájátszásban az érmekért.
http://www.nemzetisport.hu/

Breki33
posztonként megyünk sorba mert ha nem hajtom a társaságot nem szavaznak

egyenlõre kapusok megvannak

jobbszélsõ magyar megvan külföldire kell szavazni egyenlõre 3-1
Hát igen pedig nem semmi meccsek lesznek...

NÕI EURÓPAI KUPÁK, ELÕDÖNTÕ, SORSOLÁS. A Fradi és a DVSC vívhatja az EHF-kupa-döntõt
Újra lehet magyar finálé
A nõi KEK-ben a Gyõri Graboplast ETO KC a norvég Larvikkal, az EHF-kupában a Ferencváros az ukrán Motor Zaporizzsjával, a Debrecen a horvát Podravka Koprivnicával találkozik az elõdöntõben.
http://www.nemzetisport.hu/

Mátéfi szerintem nagyon is jó lenne.

Duby
Tele vagyunk jobbnál jobb meccsekkel és nem lesz közvetítés? Nehogymá mosmá a sport1 se? (Igaz a halálosan fontos bikrodeó, mint legújabb sikermûsor, biztos ezerszer nagyobb érdeklõdésre tart számot.)

Brekk: amúgy tényleg akkor szavazás szintjén kéne akkor meghatározni ezt a bodzacsapatot. Sok értelme ugyan nincs, de akkor csináljuk komolyan (ez aztán a paradoxon). Úgy volna télleg jó akkor, ha mindenki, posztonként mondana két nevet, és akikre a legtöbb szavazat érkezett, az a két játékos kerül be a Bodzába. Emberek akkó szavazzon aki még nem tette, ozt lehet jókat vitatkozni, hogy ki mennyire hol mikor miért jó... vagy mi. <#vigyor3>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
játékos tanítvány
Breki33
divx-be egyik sem vesz fel az szinte lehetetlen valós idejû felvételnél
Duby
Ez a Szilárd-féle nyilatkozat tényleg újabb adalék ahhoz, hogy a hozzám hasonlóan a vele végletekig lojális emberek is mind jobban megbizonyosadjanak arról, hogy ennyi, így vele tovább nem szabad.
Most ha még kicsit csillogtatni akarnám végtelen naívságom, akkor biztos azér mondta, hogy evvel piszkálja föl a csapatot.
A legnagyobb lényeg nálunk az lesz, hogy kit sikerül a kispadra ültetni az öreg helyére. Szerintem a köv idényre ez lesz a csapat legfontosabb igazolása.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

SomogyiG
Köszi, ez is sokkal több a semminél...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

neeeeeem, csakis Lovi , semmilyen B meg C nincs, külföldinél meg már emléxem kire kell szavazni, Gyulával táncolósra vagy az a másik?! 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

igyexem, azért nyugtass mg, néha sikerül?! 😄DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hülyeség keverem a neveket az Zoltán... <#falbav><#falbav><#falbav>

ukrán klubok címei, stb... http://www.nuhf.kiev.ua/rus/club.html#cl05

ukrán szövetségét megtaláltam, de én már nem tudok ki igazodni rajta...

<#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps>

Marczinka?

nem és nem is találni így hirtelen semmit.

Ez durva!

SomogyiG
Nem tudja valaki a HC Motor Zaporozhye honlapcímét?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

hát lehet, hogy az utobbi idõben nagyon sok ilyet tett ill. mondott. 😞(
kár érte, mert ez is hatással van sok mindenre...

nem divx-be vesz fel, de lejátsza. mpeg2 formátumba vesz fel.

Isthy
Akkor szavazz bét! ;-)))))))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A kérdés nem szó szerint értendõ! Azért néha próbálj kicsit nem szó szerint venni mindent ;-DDDDDDD

DUNAFERR FOREVER!!!

én nem szavaztam 😊
mert akire szavaztam az nem jutott be, így most tartózkodom. Nem vagyok egy átszvazós típus ;DDDDDDD

Milyen kérdést??????
Semmiféle kérdés nem volt 😄DDDD
Azért néha olvassatok, ne csak válaszoljatok 😄DDDDDDD

kaloz174
Igen, természetesen. Itt drukkoltam.
(Na jó, ez nem egészen igaz!😊) CSak olyan álmos vagyok, hogy csak olvasni van erõm!😊)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Hát Te is itt vagy szép csendben figyelve a többieket?

Breki33
egyre kevesebb taps

akkor most kívánhatok? P

kivánok továbbra is ilyen jó társaságot jó eredményekhez szurkolást

és egyetértést értelmetlen viták nélkül
kaloz174
Gratulálok! <#taps><#eljen><#taps>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
<#taps><#taps><#taps>

Ezt a jogot fenntartotta magának! <#vigyor><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Te voltál a 20000-ik!<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Breki33
a Péter.....
Breki33
nem rajtam múlik

vannak lusták akik még nem szavaztak
SomogyiG
Breki! A válogatottunk már teljesen megállt, vagy folytatódik a következõ poszttal, ami ... mi is?

SomogyiG
Ugye nem rám értetted?!<#sir>

Breki33
Mocsai tanítvány :-)P
Isthy
Persze hogy megkérdezheted, de sztem te is tudod ugyanúgy, mint itt mások is. Egy biztos, nem a Fekete Péter! Inkább keress más foglalkozást! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos ebbõl kimaradt ez az újabb olvasnivaló

Az összegek önmagukért beszélnek és egyeznek az én információimmal.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
De azért azt megkérdezhetem, hogy ki az a Péter. Egy kacsa is sokkal értékesebb, ha tudjuk, kirõl szól!

Isthy
Feltûnt sztem jónéhányunknak, de ellenõrizetlen pletykáknak nem ülünk fel! <#wink>
Bár tény, hogy sokak beszélnek róla, de ettõl még semmivel nincs több esélye mint egy-két esetleges más jelöltnek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Kalóz megválaszolta a kérdést helyettem.
Pénz az van és igazolások is folyamatban, ahogy Grave nemrég le is írta itt.

DUNAFERR FOREVER!!!