Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem semmi... BB és Szabina nélkül, úgy érzem feladta a Loki, nincs tétje...
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Egy meglepõ eredmény:
15. perc Cori-Loki 10:4
15. min. 07-08
Az a meglepi, hogy 5 percenként kapok (állítólag) eredményt. 😊 😊 😊
SomogyiG most aztán kiváncsi lettem😊
hátha valakit érdekel a 80-as évek zenéje
összeállítottam a Radio Den Haag 2005-ös lejátszási listájának legjobb 100 dalát,
ha esetleg valakit érdekel privi
hogy tunerkártyát szeretnél venni és én ajánlottalak mivel õ most vett
biztos segít
amúgy ha csak tv-rõl akarsz felvenni elég egy VIVO-s kártya is azzal oda vissza lehet persze kell hozzá egy tv (tuner)is akkor
Állnék elébe. <#vigyor>#vigyor>
On
Tekintettel arra, hogy a magyar tv-k egyike sem konkurrencia, igy mára is meg lett szervezve a "tudósítás" és ~10 percenként fogok eredményt kapni az FTC-ETO meccsrõl. Ha kéritek, szivesen beirom ide is.
ha én küldelek biztos szívesen segít
Természetesen én már kérdeztem! <#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Érdeklõdnék, hogy rendelkezik-e valamelyikõtök a GOG-FTC, ill. az FTC-GOG meccs videofelvételével, esetleg az idei kupasorozat Fradi meccseinek bármelyikével? (Madeira, Ankara) Ha lehetne NET-en elérni, az lenne a legideálisabb, de minden megoldás érdekel.
Off
Az is, hogy melyik TV tuner-kártya a legideálisabb jelenleg a piacon.
On
DUNAFERR FOREVER!!!
Akkorát súgtam a #19995-ben, mint a bécsi kapu!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
sport
A DVSC és a Gyõr ellen fejezi be az alapszakaszt a székesfehérvári csapat.
sport
Ma, 11:58, Forrás: Fejér Megyei Hírlap sport
, módosítva: Ma, 12:08
sport
Az NB I-es nõi kézilabda-bajnokság alapszakasza a végéhez közeledik, így a Cornexi-Alcoa-HSB Holding ma este a Debrecent látja vendégül, majd vasárnap, 18 órakor Gyõrben zárja a sorozatot.
Az már korábban eldõlt, hogy a fehérvári csapat a rájátszást az 5-8. helyért folytatja majd tovább. Ettõl függetlenül a DVSC, majd a Gyõr elleni találkozókon, a presztízs, illetve a klub hírneve miatt is harcolniuk kell a lányoknak. Az viszont a sors kegyetlen fintora, hogy Tápai Szabina megsérült a Podravka elleni találkozón, így egy újabb kulcsjátékos esett ki a székesfehérvári csapatból.
Tápai Szabina: "Egy erõs ütést kaptam a lövõ jobbkezemre, s ennek következtében a hüvelykujjamban sajnos elszakadt a belsõ szalag. Mûteni nem kell, kezeléseket kapok, s az edzéseken is részt veszek. Nagyon remélem, hogy a jövõ héten, a Magyar Kupa gödöllõi négyes döntõjében már pályára léphetek."
Részletek a Fejér Megyei Hírlapban
http://www.sportforum.huhttp://www.fmh.hu
Kindl Gabriellától lehet kérdezni.
http://www.kepessport.hu/
gondolom akkor valamelyik számban lesznek a válaszok.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
köszi
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
a mksz oldalán még nem ez szerepel ott a 16:15-s kezdés van feltüntetve
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!