Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remek hangulatú, és fordulatos mérközés volt! Az eleje a Fradi szempontjából nemvalami jól alakult! A gyõri lányok nagyon bekezdtek, és a 4. percben már 4-1 volt a Gyõr javára! A Fradi továbbra is csak futott az eredmény után 12. perc környékén már 8-3 volt a Gyõr javára! Aztán a közönség fergeteges buzdítására összekapta magát a Fradi, és Sopi Lulu, valamint Szamoránsky Piroska, és Hangya góljaival felzárkózott, sõt 5mp-el a f.id. vége elõtt 15-14-re vezetett, de a Gyõrnek sikerült kiegyenlíteni!
A második f.id.-õt a Fradi kezdte jobban, 1-2 kapufa ugyan elcsattant, de a hazaiak 4 góllal elhúztak. Ekkor a Gyõr rákapcsolt, és újra átvette a vezetést,26-27,26-28, az addig is remekül szurkoló gyõri tábor mégnagyobb bízztatásba kezdett, de jött rá a hazai válasz, remek hangulat!!
A 2.-fid 22. perce sajnos egy sérülést hozott, az addíg jól játszó Görbe egy betörésnél a lábán megsérült, és lekellett vinni a pályáról, már nemis folytathatta a játékot!! Csak remélni tudom, hogy nem súlyos a sérülése! Jobbulást Neki!!!
A végjáték sok szurkolót az infarktus közeli állapotba kergetett! Egy ide, egy oda! Ebbõl a Fradi Hangya révén jött ki jobban 33. Fradi gólnál "felrobbant" a csarnok, és óriási ünneplésben köszönte meg a Fradi tábor a gyõzelmet! A Gyõrnek, SEMMI szégyenkezni valója nemlehet, hiszen tisztességgel, becsülettel játszottak!
A bíróknak sikerült a régi Németh Andrást bemutatni a közönségnek, mert ítéleteikkel kellõképpen kiborították (sárgalapot is kapott), és nem csak az edzõt, hanem a közönséget is!
Mindent összevetve remek mérkõzés volt, méltó a két CSAPAT nevéhez!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Nézted hogy a kulcsjátékosaink mennyit pihentek? Szerintem ha Mörtel 5perccel kevesebbet játszik Mi nyerünk😊 A nyerõ emberetek Õ volt.
Amúgy GRATULÁLOK! Nagyon élvezetes meccs volt még így is.
Kalóz174!
Részünkrõl az újváros szidás kimerült egy: "Ki nem ugrál újvárosi hej! hej!"-ben
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Ez a történet nem egészen világos nekem.!😞( Annál is inkább, mert eddig sehol nem említettem meg, de az EHF-kupameccsen is azzal fejezte a Fradi-tábor egy része, hogy minõsíthetetlen hangnemet használt a Dunaferr(!)-rel szemben.
Ezzel szemben olvastam a beszámolót a 2 tábor "dícséretes" egymással szembeni magatartásáról.
Lehet, hogy én nem sokat járok meccsre, de nekem ez nagyon nem szimpi!😞(
Annál is inkább, mert pl. amikor a Fradi bajban volt, természetes volt, hogy aki tudott, segített. Mindegy, milyen táborba tartozott.
megint abszolút teltház volt, a lépcsõk is tele, és nagy hangulat. asszem egy kis közös Dunaferr szidással hangoltak a szurkolótáborok, a Fradi szurkolóknak volt egy "szép" piros-fehér feliratuk is a kapu mögött... (ez mongyuk nem kellett volna természetesen)
az elején Görbicz vezette Gyõr meglépett, Fradi olyan bágyadtan kezdett, igazán senki nem nyújtott jó teljesítményt, még Uhrakova is hagyott ki ziccert mostanság rá egyáltalán nem jellemzõ módon. Németh kapust is cserélt, de Harisova se igazán nyújtott jobbat, mint Pasi. a Gyõrnél sûrûn cserélgette Róth a belsõ embereket, illetve rövid idõ után a nem sokat mutató Kovacsiczot is lecserélte Bódira, Herr Orsi jól védett a gyõri kapuban. a félidõ közepe táján elkezdett felzárkózni a Fradi, Mravikova lõtt egy király bepaskolt gólt, Szamoránsky P. és Laluska nyújtott jó teljesítményt, illetve Uhrakova és Tóth belövöldözte a heteseket. azt hiszem 15-14-nél vezetett elõször a Fradi, de egy potyaízû gólt bekapott az utolsó mp-ben a kapuba visszatért Pasi, így döntetlen volt a szünet.
második félidõben meglepetésre Görbicz a padon kezdett, lehet valami kisebb sérülése volt, nem tudom... ez alatt a Fradi szépen meg is lépett 3-4 góllal, aztán a 40. percben visszajött Görbe, és elkezdett feljönni a Gyõr. egyenlítettek is, aztán fej-fej mellett mentek a csapatok, ekkor már kevéske kapusteljesítmény volt, bár Pasi azért elsõ félidõhöz képest feljavult, viszont Herr már nem sokat fogott, jött is Petróczi, aki szintén nem tudott bravúrokat bemutatni. sajnos egy 8-10 perccel a vége elõtt Görbicz bekerült a darálóba, és Uhrakova v. Laluska ráesett a "térdgépes" lábára, le kellett támogatni, és nem is tudott visszajönni már. a Gyõrben Nagy Krisztaé volt a vezérszerep ettõl követõen, szerintem nagyon jól támadott (védekezni nem védekezett). a másik csapatból egyértelmûen Laluska volt a legjobb, nagyot játszott a jobbátlövõ posztján. ha Görbe végigjátssza lehet más eredmény születik, de nincs ha, egy hangulatos meccsen nyert megérdemelten a hazai csapat.
lehet vele vitatkozni, de én így láttam 😊
Tehát a javított sommás vélemény: Az igazi ellenfél a Horváth-Marton páros volt, nem az ETO!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Legnépszerûbb témák
1. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
2. Battlefield 2
3. Football Manager 2006
4. LADA Racing Club
5. Kézi és az Olimpia
6. The Godfather
7. Rosszabbul Photoshoppolunk
8. '80 as évek zenéi
9. !!!SEGÍTSÉG!!!
10. Berlin, Berlin
3 témám a 10-ben P
Görbicz Anita megsérült, úgy vitték le a pályáról, reméljük semmi komoly😞
A játékvezetõk továbbra is hülyék voltak, ezt a meccset nagyon várom hogy feltegye valaki a netre...
Sztem nemsokára meghallgatható lesz a Kossuth hangtárában.
DUNAFERR FOREVER!!!
Lehet lesz interjú is a Sportvilágban!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ugyanaz a téma más/ellentétes szemszögbõl!?
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Cori-Loki:37-33
Kiváncsian várom a beszámolókat SZT és Hege részérõl!
DUNAFERR FOREVER!!!
Idézek: Legyõztük a birókat! Az ETO nem volt ellenfél.
Telefoninfó szerint a mérkõzést félrevezeti: Horváth- Marton
Hétvégén meg ott voltál az EHF gálameccsen, egy örök élményt kaptál!
DUNAFERR FOREVER!!!
(Most hívott SZT, és tényleg marhajó a meccs. Hát ezt is kihagytam😞 )
Hajrá Loki!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A Loki ezt a meccset csak azért játsza le, mert le kell....
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem ezt vártam a Lokitól😞(
DUNAFERR FOREVER!!!