Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát a TV-k megint rendesen elszalasztottak egy remek meccset! Ebben szerintem Hege is egyetért velem!
Remek hangulatú, és fordulatos mérközés volt! Az eleje a Fradi szempontjából nemvalami jól alakult! A gyõri lányok nagyon bekezdtek, és a 4. percben már 4-1 volt a Gyõr javára! A Fradi továbbra is csak futott az eredmény után 12. perc környékén már 8-3 volt a Gyõr javára! Aztán a közönség fergeteges buzdítására összekapta magát a Fradi, és Sopi Lulu, valamint Szamoránsky Piroska, és Hangya góljaival felzárkózott, sõt 5mp-el a f.id. vége elõtt 15-14-re vezetett, de a Gyõrnek sikerült kiegyenlíteni!
A második f.id.-õt a Fradi kezdte jobban, 1-2 kapufa ugyan elcsattant, de a hazaiak 4 góllal elhúztak. Ekkor a Gyõr rákapcsolt, és újra átvette a vezetést,26-27,26-28, az addig is remekül szurkoló gyõri tábor mégnagyobb bízztatásba kezdett, de jött rá a hazai válasz, remek hangulat!!
A 2.-fid 22. perce sajnos egy sérülést hozott, az addíg jól játszó Görbe egy betörésnél a lábán megsérült, és lekellett vinni a pályáról, már nemis folytathatta a játékot!! Csak remélni tudom, hogy nem súlyos a sérülése! Jobbulást Neki!!!
A végjáték sok szurkolót az infarktus közeli állapotba kergetett! Egy ide, egy oda! Ebbõl a Fradi Hangya révén jött ki jobban 33. Fradi gólnál "felrobbant" a csarnok, és óriási ünneplésben köszönte meg a Fradi tábor a gyõzelmet! A Gyõrnek, SEMMI szégyenkezni valója nemlehet, hiszen tisztességgel, becsülettel játszottak!
A bíróknak sikerült a régi Németh Andrást bemutatni a közönségnek, mert ítéleteikkel kellõképpen kiborították (sárgalapot is kapott), és nem csak az edzõt, hanem a közönséget is!
Mindent összevetve remek mérkõzés volt, méltó a két CSAPAT nevéhez!!!

Hege eto
Görbe sérülése(asszem Lulu vagy Laluska Eszti esett rá a lábára) úgy tûnik nem komoly. Mi ezt az sms-t kaptuk tõle. A saját lábán jött ki a csarnokból.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Kicsit sem értünk egyet. A két majom össze-vissza fújt mindent. A csalástól ez nagyon messze volt. Az hogy csak ennyire nem voltunk ellenfelek(1gólos vereségért igazán nem kell szégyenkeznie senkinek) egy kicsit összetettebb.
Nézted hogy a kulcsjátékosaink mennyit pihentek? Szerintem ha Mörtel 5perccel kevesebbet játszik Mi nyerünk😊 A nyerõ emberetek Õ volt.
Amúgy GRATULÁLOK! Nagyon élvezetes meccs volt még így is.
Kalóz174!
Részünkrõl az újváros szidás kimerült egy: "Ki nem ugrál újvárosi hej! hej!"-ben

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
sztem SZT elõtte megmondja P
VMan
elõbb-utóbb meglesz a revitás felvétel, majd visszanézzük és meglássuk kinek van igaza 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Egyébként eddig ezt sehol nem mondtam. Pontosan azért, mert úgy gondoltam, kár feszültséget kelteni, pár meggondolatlan miatt!😞(

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
"...egy kis közös Dunaferr szidással hangoltak a szurkolótáborok, a Fradi szurkolóknak volt egy "szép" piros-fehér feliratuk is a kapu mögött... "

Ez a történet nem egészen világos nekem.!😞( Annál is inkább, mert eddig sehol nem említettem meg, de az EHF-kupameccsen is azzal fejezte a Fradi-tábor egy része, hogy minõsíthetetlen hangnemet használt a Dunaferr(!)-rel szemben.
Ezzel szemben olvastam a beszámolót a 2 tábor "dícséretes" egymással szembeni magatartásáról.
Lehet, hogy én nem sokat járok meccsre, de nekem ez nagyon nem szimpi!😞(
Annál is inkább, mert pl. amikor a Fradi bajban volt, természetes volt, hogy aki tudott, segített. Mindegy, milyen táborba tartozott.

VMan
írok egy rövidke összefoglaló félét is, hátha nem baj 😊

megint abszolút teltház volt, a lépcsõk is tele, és nagy hangulat. asszem egy kis közös Dunaferr szidással hangoltak a szurkolótáborok, a Fradi szurkolóknak volt egy "szép" piros-fehér feliratuk is a kapu mögött... (ez mongyuk nem kellett volna természetesen)

az elején Görbicz vezette Gyõr meglépett, Fradi olyan bágyadtan kezdett, igazán senki nem nyújtott jó teljesítményt, még Uhrakova is hagyott ki ziccert mostanság rá egyáltalán nem jellemzõ módon. Németh kapust is cserélt, de Harisova se igazán nyújtott jobbat, mint Pasi. a Gyõrnél sûrûn cserélgette Róth a belsõ embereket, illetve rövid idõ után a nem sokat mutató Kovacsiczot is lecserélte Bódira, Herr Orsi jól védett a gyõri kapuban. a félidõ közepe táján elkezdett felzárkózni a Fradi, Mravikova lõtt egy király bepaskolt gólt, Szamoránsky P. és Laluska nyújtott jó teljesítményt, illetve Uhrakova és Tóth belövöldözte a heteseket. azt hiszem 15-14-nél vezetett elõször a Fradi, de egy potyaízû gólt bekapott az utolsó mp-ben a kapuba visszatért Pasi, így döntetlen volt a szünet.
második félidõben meglepetésre Görbicz a padon kezdett, lehet valami kisebb sérülése volt, nem tudom... ez alatt a Fradi szépen meg is lépett 3-4 góllal, aztán a 40. percben visszajött Görbe, és elkezdett feljönni a Gyõr. egyenlítettek is, aztán fej-fej mellett mentek a csapatok, ekkor már kevéske kapusteljesítmény volt, bár Pasi azért elsõ félidõhöz képest feljavult, viszont Herr már nem sokat fogott, jött is Petróczi, aki szintén nem tudott bravúrokat bemutatni. sajnos egy 8-10 perccel a vége elõtt Görbicz bekerült a darálóba, és Uhrakova v. Laluska ráesett a "térdgépes" lábára, le kellett támogatni, és nem is tudott visszajönni már. a Gyõrben Nagy Krisztaé volt a vezérszerep ettõl követõen, szerintem nagyon jól támadott (védekezni nem védekezett). a másik csapatból egyértelmûen Laluska volt a legjobb, nagyot játszott a jobbátlövõ posztján. ha Görbe végigjátssza lehet más eredmény születik, de nincs ha, egy hangulatos meccsen nyert megérdemelten a hazai csapat.

lehet vele vitatkozni, de én így láttam 😊

SomogyiG
Azóta már beszéltem is az illetõvel, (az elõzõ infó SMS-ben jött) s úgy pontosított, hogy összességében a Fradi minden játékelemben jobb volt, a reális különbség ezen a meccsen kb. 3-4 gól lett volna korrekt vezetésnél.
Tehát a javított sommás vélemény: Az igazi ellenfél a Horváth-Marton páros volt, nem az ETO!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
nekem meg van mind aviban. fel nem igazán tudom tölteni mert elég sok... esetleg posta v. személyesen valamelyik meccsen. ha posta, akkor anyagköltség (100 ft/lemez papírtokban) és postaköltség a tiéd.

VMan
aha, reggel az lesz az elsõ dolgom. remélem akkor még megfelel 😉

VMan
ez egy 'picit' elfogult sommázás azért 😉

Kösz, már pont elkezdõdött a meccs közvetítése az utolsó percben, már végighallgatom így😊))

Isthy
A Sportvilágra kattints rá és már tölti is és hallgatható, nem kell az egész órát leszedni

DUNAFERR FOREVER!!!

Öööö, konkrétan hol? Fél órája hallgatom 19ó-t de semmi😊)))

Isthy
A Sopi interjú a Sportvilágban meghallgatható itt

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
oppá

Legnépszerûbb témák

1. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
2. Battlefield 2
3. Football Manager 2006
4. LADA Racing Club
5. Kézi és az Olimpia
6. The Godfather
7. Rosszabbul Photoshoppolunk
8. '80 as évek zenéi
9. !!!SEGÍTSÉG!!!
10. Berlin, Berlin

3 témám a 10-ben P
SZT azt mondta majd ír valamicskét, csak kicsit feltartottam😊)))
Görbicz Anita megsérült, úgy vitték le a pályáról, reméljük semmi komoly😞
A játékvezetõk továbbra is hülyék voltak, ezt a meccset nagyon várom hogy feltegye valaki a netre...

Isthy
Sopival volt a meccs után interjú a Sportvilágban.

Sztem nemsokára meghallgatható lesz a Kossuth hangtárában.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Sportvilágban Lantos Gábor is mondta, hogy indiszponált játékvezetés mellett zajlott a meccs.
Lehet lesz interjú is a Sportvilágban!

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ez tényleg jó lesz! 😊

Ugyanaz a téma más/ellentétes szemszögbõl!?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

javítva:37-30
Gratula a Fradinak!!!<#taps><#taps><#taps>
Cori-Loki:37-33
Isthy
Cori-Loki végeredmény: 37-30

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
yesssssssssssssss
Isthy
Gratulálok a Fradinak! <#taps><#taps><#taps>

Kiváncsian várom a beszámolókat SZT és Hege részérõl!

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Végeredmény: 33-32!!!!!!!!!!!!!!!

Idézek: Legyõztük a birókat! Az ETO nem volt ellenfél.

SomogyiG
55. perc: 30-30

Isthy
Remélem ma este kapunk tõle beszámolót is!

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
50. perc: 27-28

Na igen, ezt szóvá tette SZT is...

SomogyiG
45. perc: 26-24

Telefoninfó szerint a mérkõzést félrevezeti: Horváth- Marton

SomogyiG
40. perc: 23-19

kaloz174
Támogattuk a Fradit! <#wink>

Isthy
Gratula nekik! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az elsõ komolyabb elõny az egyik oldalon

DUNAFERR FOREVER!!!

Várjál még azzal, még lesz két EHF forduló, az egyik döntõ😉)) No meg mindjárt MK😊

kaloz174
Gratulálok! <#taps>

SomogyiG
35. perc: 19-16

Isthy
Ne ostorozd magad, mindig te sem lehetsz ott! ;-)))
Hétvégén meg ott voltál az EHF gálameccsen, egy örök élményt kaptál!

DUNAFERR FOREVER!!!

Na ja, de hát ez a hozzáállás azért finoman szólva nem tetszik. Pont ennyi tétje van a Fradi-ETOnak is, aztán mégis....
(Most hívott SZT, és tényleg marhajó a meccs. Hát ezt is kihagytam😞 )

Loki ifisták bajnokok lettek<#eljen><#smile><#circling>!!!
Hajrá Loki!!!
Isthy
Ma egy érdekes mérkõzés lesz a norvég elitligában 19.00-tól: Gjerpen-Larvik

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A félidõben: 20-10

A Loki ezt a meccset csak azért játsza le, mert le kell....

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Eddig elég kiegyensúlyozott a meccs, sehol egy komolyabb elõny.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Félidõ: 15-15

Cornexi - Loki, 25. perc: 19:8
Nem ezt vártam a Lokitól😞(

Isthy
Egy kis férfi kézi hír is: Milorad Krivokapics magyar állampolgár lesz!

Cikk

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
25. perc: 12-13

BB helyett Siti Bea 😉 Van ilyen😊))