Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
NEm baj, hogy ebben az esetben inkább azt kívánom, hogy ne jöjjön össze, legalábbis hazai szinten. KEK-be minden bele.<#miaz>#miaz><#nemtudom>#nemtudom><#circling>#circling>
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Nem láttam a meccset, így megítélni nem tudom, mit csinált vagy nem csinált.
Ti sokszor találkoztok a lányokkal, és úgytudom sokan közüllük szoktak netezni!
Reklámozzátok köztük a fórumunkat!
Itt garantáltan Úrhölgyek, és Úriemberek fogadnák Õket!
(csak egy ötlet)
„Magam sem tudom, hogyan tudtunk nyerni!”
A 7közlap exkluzív interjúja Bojana Raduloviccsal
Bojana Radulovics a magyar válogatott egyik legjobb játékosa az olimpián. Egyenletesen jó teljesítményével gyakran húzóembere csapatunknak! Az Ausztria elleni negyeddöntõ mérkõzés után érdeklõdtünk telefonon arról, hogyan ünnepelte a csapat a gyõzelmét, milyennek ítéli esélyeinket Norvégia ellen.
- Az Ausztria elleni találkozó utolsó perceiben beléd térdepeltek. Mennyire komoly a sérülésed?
- Fáj a csípõcsontom, és a derekam is meghúzódott. Lefekvés elõtt még elmegyek gyúratni, remélem, az elõdöntõ összecsapására rendbe tesznek. Megpróbálom túltenni magam a sérülésen, hogy holnapra jó formában legyek.
- Mennyire viselte meg a csapatot ez a találkozó?
- Eddig még nem voltam egy világversenyen sem. Nem gondoltam volna, hogy ennyire próbára teszik ezek a mérkõzések a játékos lelkierejét.
- Mikor érezted, hogy megvan a gyõzelem?
- 25:21-nél már csak három perc volt hátra, és feljöttünk két gólra. Ekkor éreztem azt, hogy döntetlent érhetünk el. Hála istennek, sikerült, tovább jutottunk. Most sem hiszem még el, de azért próbálom ezt felfogni.
- Hogyan ünnepeltetek?
- Mindenki sírt. Hihetetlennek tûnt, hogy meg tudtuk nyerni ezt a találkozót. Igazából én sem tudom, hogyan tudtunk talpra állni vert helyzetbõl. Úgy gondolom, nagyon akartuk a gyõzelmet, ezzel nyertünk. Egységesebb volt talán a mi csapatunk, mint az osztrákoké. Az elõdöntõ mérkõzésén félre kell tenni a fáradtságot, bár azt hiszem, ezzel õk is ugyanígy lesznek. Össze kell szedni magunkat, és abban reménykedünk, hogy igenis meg tudjuk õket verni. Biztos vagyok abban, hogy egy jó játékkal Norvégiát is legyõzhetjük.
Fodor
(7közlap)
Bár,a remény hal meg utoljára!!
BOLDOG SZÜLINAPOT BOKI!!!!!

"A nõi kézilabda sztárjátékosai - BOJANA RADULOVICS
Született: 1973. 03. 23.
Válogatottság/gól: 57/370
Poszt: jobbátlövõ
A Dunaferr meghatározó játékosa, amióta csak leigazolta õt a magyar sztárcsapat. Fantasztikus fizikai adottságokkal rendelkezik, kreatív játékstílusa van és rendkívül intelligens kézilabdázó. Jól cselez, jól lõ, technikailag képzettsége átlagon felüli. Legnagyobb erõssége mégis valami más: mindig a kapu felé játszik és folyamatosan a lövõhelyzetet keresi. Amikor csak pályára lép, csapata tõle várja a gólokat.
A magyar szurkolók nagyon örültek neki, hogy Radulovics felvette a magyar állampolgárságot. Sydneyben már a válogatottban szerepelhetett. Az ezüstérem megszerzésében kulcsszerepe volt. Teljesítményéért 2000-ben az év nõi játékosának választotta az EHF szaklapja. Aztán egy súlyos térdmûtétet követõen (amelyet az olimpia miatt sokáig halogatott) 2001 õszén tért vissza.
A 2003-as horvát vb-n ezüstérmes lett, miután egy emlékezetes döntõn az aranyat a franciák vitték el. A torna All-star csapatába is bekerült, majd 2003-ban már másodszorra az esztendõ játékosának választotta az EHF. "
ÉN IS ÉS ITT IS SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!
Csak csendben jegyzem meg, hogy az idézett oldal sem pontos, mivel Boki 69-szeres válogatott. Neki (is) hiányzik még egy!!! Az a bizonyos méltó búcsú!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A Gudme skalpjával az övén várhatja a következõ megmérettetést a minden dicséretet megérdemlõ - EHF-Kupa elõdöntõbe jutott - FTC csapata . Az idõközben megtartott sorsoláson a döntõbejutásért az ukrán Motor Zaporozjia együttesével hozta össze a sors a ferencvárosi lányokat és bízunk a bravúros folytatásban. Az alábbiakban Németh András értékeli a „dán-feladat” megoldásait.
http://kezilabda.com/
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BOKI!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
elvileg, amit a tv adott az meg van. a GOG-FTC. FTC-GOG biztos, de persze több csak ki kellenne gyüjteni...
- melyik meccsek
- milyen video formátumban (OK, hogy DVD-n, de azon belül milyen módon tömörítve, netán asztali DVD formátumban?)
Ja és Gratula a gyõzelemhez. Azért kiváncsi lennék mindkét meccsre!
Mire fel kerül szóba bármelyik másik csapatnak a neve, ha egyszer nem Õ az ellenfél?
Miért kell egy FTC-ETO meccsen a Dunaferrt, vagy bárkit "emlegetni"?
Miért kellett a DVSC-Dunaferr meccsen a Fradit gyalázni?
Mi értelme van bármelyik "akciónak"?
Mi értelme van az állandó ellenségkép keresésnek?
Könyörgöm! Értsük már meg, hogy nem ellenségek vagyunk, hanem ellenfelek. Olyan ellentétes oldalon szurkoló partnerek, akik a mérkõzés ideje alatt a saját csapatuknak szurkolnak, ha tudják, akkor a gyõzelembe hajszolják õket, de amint végetért a meccs, máris ugyanúgy kézilabdarajongók, mint a mérkõzés elõtt.
Természetesen Jerry véleménye is csak egy a sok közül, perdöntõ nem lehet.
Amit viszont tudok, az az, hogy ugyanez a birópáros az ETO-nak Gyõrben megadta a hazai pályát, tehát az iratlan szabályok szerint ez joggal kérhetõ rajtuk számon a mai meccsen. Az meg pláne, ha a Népligetben is az ETO-nak csinálnak hátszelet. A gyõri meccset egyébként láttam, tehát azt nem kell mások véleményére alapoznom. Gyõri barátainkkal együtt voltam kinnt a meccsen, s õk is korrektül elismerték a részrehajlást, amit a videofelvétel a TV-rõl csak megerõsített.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az okos ember megint lobogtatta a zászlóját a kapumögött! Természetesen a meccs után levezetés képpen megint elõjött a szerintem mindenki álltal ismert rigmus. Vasárnap a D.ferr csarnok elött ment az ugatás, ez szerintem SZÉGYEN!!!!
Makszimálisan megvetem, és elítélem ezt az ocsmányságot!!!!!!!
Görbicz sérülése kb. az 55. perc körül történhetett - Djokics (ha rosszul írtam, akkor elnézést) lökte rá Laluska Esztit Anitára. Az idõpont azért "biztos", mert az 55. percben kaptam az eredményinfót is, meg azt, hogy akkor kezdte el beírni az SMS-t, amikor történt a dolog.
A birókkal kapcsolatban a handball.hu-ról:
jerry 2006-03-22 20:13:15
Táncos:Most értem haza a meccsrõl,kegyetlen nagy
játék,volt és egyáltalán nem a szerencse
döntött,csak a fegyelmezettség.Nem volt durva
meccs,a bírók pedig egyáltalán nem fújtak hazai
pályát,sõt...
SZÉP VOLT FRADI!!!
Jerry Cornexi szurkoló