Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
Különbözõek az ízléseink😊))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy, köszi! Eltaláltad a jó emilcímet! <#eljen><#taps><#worship>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Ahogy gondolod! 😊)
NEm baj, hogy ebben az esetben inkább azt kívánom, hogy ne jöjjön össze, legalábbis hazai szinten. KEK-be minden bele.<#miaz><#nemtudom><#circling>

szép sál volt pedig 😊)))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

pont arra céloztam, hogy huligánok, azzal a foci meccsen szocializálódottal 😊))

Hege eto
Már belefáradtunk, no meg a csapatot sem igazán segíti vele senki ha 1-2 játékost folyamatosan kritizál. Kriszta a franciáknál sem alkotottt maradandót. Ez a meccs most kijött Neki, amihez Grtaula. Bízom benne, hogy lesz még 1-2 meccse idén, és akkor garantáltan szépen búcsúzunk egymástól😊)))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

akkor a statija nem valami jó, erre mondtam, hogy nem láttam a meccset így igazából megítélni nem tudom. Igen azt észre vettem, hogy mostanában NK nincs annyit "szapulva". Lehet, hogy azzal, hogy közös megegyezéssel távozik a klubtól le került a "teher" róla és azt játssza, amit tud ill. amiért szerzõdtetve lett.

Hege eto
Ebben lehet valami, de most pl. egy rossz szót nem szóltam Nagy Krisztáról. Tegnap Õ kifejezetten jól játszott. Reni viszont szerintem továbbra is gyenge volt. A 4 lõtt gólja ellenére. Kb 5 lövése még a kaput se találta el.

Nem lehet, hogy a játéka iránt már egy olyan negatív érzés alakult ki, amit nem tudtok/tudsz legyõzni, felülemelkedni akkor sem mikkor mások szerint jól játszót?
Nem láttam a meccset, így megítélni nem tudom, mit csinált vagy nem csinált.

<#worship><#taps><#worship><#taps><#worship><#taps>

VMan
hát, szerintem ennyire nem volt rossz a Renáta, sõt.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Csucsu, Isthy, Hege!
Ti sokszor találkoztok a lányokkal, és úgytudom sokan közüllük szoktak netezni!
Reklámozzátok köztük a fórumunkat!
Itt garantáltan Úrhölgyek, és Úriemberek fogadnák Õket!

(csak egy ötlet)

Breki33

„Magam sem tudom, hogyan tudtunk nyerni!”

A 7közlap exkluzív interjúja Bojana Raduloviccsal

Bojana Radulovics a magyar válogatott egyik legjobb játékosa az olimpián. Egyenletesen jó teljesítményével gyakran húzóembere csapatunknak! Az Ausztria elleni negyeddöntõ mérkõzés után érdeklõdtünk telefonon arról, hogyan ünnepelte a csapat a gyõzelmét, milyennek ítéli esélyeinket Norvégia ellen.
- Az Ausztria elleni találkozó utolsó perceiben beléd térdepeltek. Mennyire komoly a sérülésed?
- Fáj a csípõcsontom, és a derekam is meghúzódott. Lefekvés elõtt még elmegyek gyúratni, remélem, az elõdöntõ összecsapására rendbe tesznek. Megpróbálom túltenni magam a sérülésen, hogy holnapra jó formában legyek.
- Mennyire viselte meg a csapatot ez a találkozó?
- Eddig még nem voltam egy világversenyen sem. Nem gondoltam volna, hogy ennyire próbára teszik ezek a mérkõzések a játékos lelkierejét.
- Mikor érezted, hogy megvan a gyõzelem?
- 25:21-nél már csak három perc volt hátra, és feljöttünk két gólra. Ekkor éreztem azt, hogy döntetlent érhetünk el. Hála istennek, sikerült, tovább jutottunk. Most sem hiszem még el, de azért próbálom ezt felfogni.
- Hogyan ünnepeltetek?
- Mindenki sírt. Hihetetlennek tûnt, hogy meg tudtuk nyerni ezt a találkozót. Igazából én sem tudom, hogyan tudtunk talpra állni vert helyzetbõl. Úgy gondolom, nagyon akartuk a gyõzelmet, ezzel nyertünk. Egységesebb volt talán a mi csapatunk, mint az osztrákoké. Az elõdöntõ mérkõzésén félre kell tenni a fáradtságot, bár azt hiszem, ezzel õk is ugyanígy lesznek. Össze kell szedni magunkat, és abban reménykedünk, hogy igenis meg tudjuk õket verni. Biztos vagyok abban, hogy egy jó játékkal Norvégiát is legyõzhetjük.

Fodor

(7közlap)

Jólenne még sokáig látni a pályán, de sajnos lehet, hogy ez már csak kívánság!
Bár,a remény hal meg utoljára!!

NAGYON SOK BOLDOKSÁGOT A VILÁG EGYIK LEGJOBBJÁNAK!!

BOLDOG SZÜLINAPOT BOKI!!!!!

kaloz174
Az MKSZ oldaláról:

"A nõi kézilabda sztárjátékosai - BOJANA RADULOVICS

Született: 1973. 03. 23.

Válogatottság/gól: 57/370

Poszt: jobbátlövõ

A Dunaferr meghatározó játékosa, amióta csak leigazolta õt a magyar sztárcsapat. Fantasztikus fizikai adottságokkal rendelkezik, kreatív játékstílusa van és rendkívül intelligens kézilabdázó. Jól cselez, jól lõ, technikailag képzettsége átlagon felüli. Legnagyobb erõssége mégis valami más: mindig a kapu felé játszik és folyamatosan a lövõhelyzetet keresi. Amikor csak pályára lép, csapata tõle várja a gólokat.

A magyar szurkolók nagyon örültek neki, hogy Radulovics felvette a magyar állampolgárságot. Sydneyben már a válogatottban szerepelhetett. Az ezüstérem megszerzésében kulcsszerepe volt. Teljesítményéért 2000-ben az év nõi játékosának választotta az EHF szaklapja. Aztán egy súlyos térdmûtétet követõen (amelyet az olimpia miatt sokáig halogatott) 2001 õszén tért vissza.

A 2003-as horvát vb-n ezüstérmes lett, miután egy emlékezetes döntõn az aranyat a franciák vitték el. A torna All-star csapatába is bekerült, majd 2003-ban már másodszorra az esztendõ játékosának választotta az EHF. "

ÉN IS ÉS ITT IS SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!
Csak csendben jegyzem meg, hogy az idézett oldal sem pontos, mivel Boki 69-szeres válogatott. Neki (is) hiányzik még egy!!! Az a bizonyos méltó búcsú!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Németh András értékeli a Gudme elleni EHF-kupasikert
A Gudme skalpjával az övén várhatja a következõ megmérettetést a minden dicséretet megérdemlõ - EHF-Kupa elõdöntõbe jutott - FTC csapata . Az idõközben megtartott sorsoláson a döntõbejutásért az ukrán Motor Zaporozjia együttesével hozta össze a sors a ferencvárosi lányokat és bízunk a bravúros folytatásban. Az alábbiakban Németh András értékeli a „dán-feladat” megoldásait.
http://kezilabda.com/

szintén csatlakozom.
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BOKI!

Gjerpen - Larvik 21-35 (10-18)

Breki33
csatlakozom

erõt egészséget
Hege eto
Nevezheted akár öngyilkosságnak is😊)))))

Isthy
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK BOKI!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Ettõl függetlenül azért FTC-Dferr meccsre menni vendégszurkolónak Loki sállal, az van olyan extrém sport mint Loki-ETO meccsre menni FTC sállal😊)))

Nem hiszem, hogy azok voltak, inkább huligánok akik egy klub színeit magukra öltve randalíroznak... 😞((

És akkor már arról ne is beszéljünk, hogy a legutóbbi népligeti dunaferr elleni meccsen, egy dunaferr szurkolót azért akartak megverni a fradisták (foci meccsen "szocializálódottak") mert loki sál volt a nyakába 😞

Jaja... aludni is kéne... 😊

nem tábor hanem a sok "okoskodó".... csak a 40 körüli sz.-ig szabad olvasni onnatól kezdve biztso, hogy hülyeségek tömege jelenik meg az írományokba...

SomogyiG
Na búcsúzom, mert ma már megint holnap van! 😞

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Most melyik táboron akadtál ki ennyire? Ha egyáltalán lehet rangsorolni õket ebbõl a szempontból...!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Hát megint elkövetem azt a hibát, hogy a handball.hu-n beleolvastam a cikk hozzászólásaihoz... lassan a fejemre kell szereltetni egy csapott, amit ilyenkor kinyitók, és a gõz elszáll... Mintha a Safin címû rajzfilmbe lett volna ilyen ...

Hogynem persze, csak azokat a fránya számokat nem sikerül eltalálni...

SomogyiG
Remélem, jó próféta válik Belõled! 😊

pedig szép lassan hozzá szokhat! 😊)

SomogyiG
Szegény Eszti! Azt sem tudta, merre nézzen, még nincs hozzászokva a rivaldafényhez. Kivánom, hogy minél többször legyen ilyen okból része benne.

Ferencváros - Gyõri Graboplast ETO 33-32 (15-15) (videoösszefoglaló)!
itt

asztali dvd, ami van nekem felveõ az úgy müxik mint a video csak dvd-re veszem.
elvileg, amit a tv adott az meg van. a GOG-FTC. FTC-GOG biztos, de persze több csak ki kellenne gyüjteni...

SomogyiG
Ez mit jelent?

- melyik meccsek
- milyen video formátumban (OK, hogy DVD-n, de azon belül milyen módon tömörítve, netán asztali DVD formátumban?)

SomogyiG
Köszönöm, ez nagyon jól esett!<#smile>

Te szegény!😊

Senkit nemakarok megbántani, de ezt alul szocializált emberek csinálják, és csak szégyent hoznak a tisztességes szurkolókra, és csapatukra!!

Esetleg valami konkrét céllal veszi fel az állampolgárságot?

Hú, mennyit írtatok! Percek óta olvasom... 😊No nekem a Fradi meccsek DVD-n vannak.
Ja és Gratula a gyõzelemhez. Azért kiváncsi lennék mindkét meccsre!

SomogyiG
Én meg le lettem dorongolva az Indexen, amikor az ottani válogatott tippsorba be mertem írni Mehlmann elé!

SomogyiG
Ehhez már az elõbb is csatlakozni akartam! Maximálisan megvetem és elitélem én is az ilyen megnyilvánulásokat.
Mire fel kerül szóba bármelyik másik csapatnak a neve, ha egyszer nem Õ az ellenfél?
Miért kell egy FTC-ETO meccsen a Dunaferrt, vagy bárkit "emlegetni"?
Miért kellett a DVSC-Dunaferr meccsen a Fradit gyalázni?
Mi értelme van bármelyik "akciónak"?
Mi értelme van az állandó ellenségkép keresésnek?
Könyörgöm! Értsük már meg, hogy nem ellenségek vagyunk, hanem ellenfelek. Olyan ellentétes oldalon szurkoló partnerek, akik a mérkõzés ideje alatt a saját csapatuknak szurkolnak, ha tudják, akkor a gyõzelembe hajszolják õket, de amint végetért a meccs, máris ugyanúgy kézilabdarajongók, mint a mérkõzés elõtt.

Azért Nagy Krisztina 8-gólja, még említést érdemel!!

SomogyiG
Bocs, de csalás nem lett felemlítve szerintem! Nehéz úgy véleményt mondanom, hogy nem láttam a meccset, csak arra tudok hagyatkozni, amit a szemtanúk - mindkét oldal és a "semlegesek" - leírtak.
Természetesen Jerry véleménye is csak egy a sok közül, perdöntõ nem lehet.
Amit viszont tudok, az az, hogy ugyanez a birópáros az ETO-nak Gyõrben megadta a hazai pályát, tehát az iratlan szabályok szerint ez joggal kérhetõ rajtuk számon a mai meccsen. Az meg pláne, ha a Népligetben is az ETO-nak csinálnak hátszelet. A gyõri meccset egyébként láttam, tehát azt nem kell mások véleményére alapoznom. Gyõri barátainkkal együtt voltam kinnt a meccsen, s õk is korrektül elismerték a részrehajlást, amit a videofelvétel a TV-rõl csak megerõsített.

Isthy
Az eszmecserébe nem akarok beleszólni, mivel semmi alapom nincs rá. Viszont feltûnt nekem, hogy Reni mostanában milyen "nyerõ" típussá vált. Már a francia beszámolódban is megemlékeztél errõl amikor beszéltünk. Nincs jó passzban úgy tûnik...

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez a D.ferr utálat valami elmebaj szüleménye, mert minden meccsen elõkerül!
Az okos ember megint lobogtatta a zászlóját a kapumögött! Természetesen a meccs után levezetés képpen megint elõjött a szerintem mindenki álltal ismert rigmus. Vasárnap a D.ferr csarnok elött ment az ugatás, ez szerintem SZÉGYEN!!!!
Makszimálisan megvetem, és elítélem ezt az ocsmányságot!!!!!!!

SomogyiG
Sajnos a meccset nem láttam, csak idéztem, mint ahogy jeleztem is.
Görbicz sérülése kb. az 55. perc körül történhetett - Djokics (ha rosszul írtam, akkor elnézést) lökte rá Laluska Esztit Anitára. Az idõpont azért "biztos", mert az 55. percben kaptam az eredményinfót is, meg azt, hogy akkor kezdte el beírni az SMS-t, amikor történt a dolog.

A birókkal kapcsolatban a handball.hu-ról:

jerry 2006-03-22 20:13:15

Táncos:Most értem haza a meccsrõl,kegyetlen nagy
játék,volt és egyáltalán nem a szerencse
döntött,csak a fegyelmezettség.Nem volt durva
meccs,a bírók pedig egyáltalán nem fújtak hazai
pályát,sõt...
SZÉP VOLT FRADI!!!

Jerry Cornexi szurkoló